Horoscop Leu noiembrie 2013

Horoscopul Leului noiembrie 2013 marturiseste despre o atentie prioritara acordata familiei si caminului, o efervescenta creativitate, o viata sentimentala bogata si un favorabil parcurs al carierei.

Efervescenta emotivitate care te strabate sub efluviile Lunii noi rasarite pe 3 noiembrie in Scorpion si a patra ta casa este asociata in special cu familia si caminul. Aceste doua aspecte majore te fac sa te simti in siguranta, la adapost fata de dura lupta pentru existenta si suprematie din lumea exterioara. Nu iti doresti ca relatia cu oamenii apropiati sa iti afectata de ceva sau cineva si, in cazul in care ai impresia ca se intampla asa ceva, esti in stare sa reactionezi extrem de violent. Ai grija, totusi, ca nu cumva aceasta preocupare sa se transforme in obsesie!
Esti inclinat sa sprijini intr-o sporita masura persoanele din preajma ta, sa iti petreci mai mult timp impreuna cu familia si sa aduci o imbunatatire locuintei.

Drumul spre implinirea obiectivelor tale continua sa fie promitator, dar intalneste ceva mai multe piedici odata cu 6 noiembrie 2013, atunci cand Jupiter devine retrograd in Rac si a douasprezecea casa a Leului. In acelasi timp, poti avea parte de niste succese in zone ale existentei  spre care nu te-ai mobilizat cu adevarat.
Este de asteptat sa ai niste dispute cu persoane aflate in fruntea unei ierarhii sociale ori profesionale, sau sa te confrunti cu o tradare din partea unui prieten.

Daca ai avut pana acum probleme in familie, ai fost afectat de o cearta cu oamenii dragi, aceste chestiuni negative sunt pe punctul de a-si gasi o rezolvare ca efect al iesirii lui Mercur, incepand cu 10 noiembrie, din traiectoria retrograda. Nervozitatea, impulsurile obsesive ce nu-ti dadea pace pana acum lasa loc calmului si straduintei de a te pune in locul celorlalti. Ai prilejul de a relua un proiect ambitios legat de casa, sau de mutarea intr-o alta locuinta. Nu este exclus sa pui capat unor neintelegeri cu niste vecini care ti-au rapit timpul si rabdarea in ultimele doua luni.

Din 13 noiembrie 2013, intoarcerea lui Neptun in tranzit direct in Pesti iti consolideaza importantele optiuni din viata si te elibereaza de niste iluzorii visuri si credinte. Este vremea unei renasteri a obiectivitatii, care isi pune benefic amprenta asupra tuturor dimensiunilor existentei tale.

Patrunderea Soarelui, pe 21 noiembrie, in sectorul Sagetatorului te imboldeste sa iesi din carapacea introvertirii si autosuficientei, si sa te avanti, plin de optimism si incredere in tine insuti, catre inedite si productive cai de a-ti pune in valoare forta creativa. Mult mai spontan si dornic de a-ti asuma riscuri, tinzi sa iti reversi libertatea interioara catre exterior, sa te lasi in voia placerilor si distractiilor. Copilul din sufletul tau isi croieste drum catre suprafata si te inspira sa te bucuri de viata fara a mai tine cont de conformisme si reguli absurde. Astfel de cicluri ale existentei sunt rare, asa ca ar trebui sa profiti cat mai mult de vitalitatea incandescenta pe care o ai la dispozitie.

Horoscop Leu noiembrie 2013 – Dragoste

Odata cu 5 noiembrie, gratie tranzitului lui Venus in Capricorn, viata ta sentimentala are de a face, intr-un fel sau altul, cu zona ta profesionala ori ocupationala. Este posibil, asadar, sa incepi un fllirt sau chiar o poveste de dragoste cu un coleg sau un colaborator, dar se poate intampla, pe de alta parte, ca actualul tau partener de cuplu sa aiba un cuvant greu de spus fata de o situatie legata de jobul tau. De asemeni, nu este exclus sa intalnesti o persoana speciala in timpul unei calatorii de afaceri sau in interes de serviciu. Indiferent ce ti se petrece, ai tendinta de a aborda cu seriozitate si sinceritate dragostea ori conexiunea afectiva.

Neptun in aspect direct in Pesti din 13 noiembrie 2013 iti pune pe jar senzualitatea si te aduce in preajma unor fierbinti intalniri erotice. Desi impulsurile fizice pot fi cotropitoare, ai capacitatea de a nu a le confunda cu o veritabila implicare afectiva.

Preaplinul de vitalitate care iti este oferit de Soarele tranzitand a cincea casa a Leului incepand cu 21 noiembrie te ispiteste sa te lansezi in  incitante jocuri ale flirtului si amorului. Desigur, daca esti singur, si nu ai nici o responsabilitate fata de un partener. Leii aflati deja intr-o legatura de cuplu au oportunitatea de a sparge barierele obisnuintei si tabieturilor, indrumand persoana iubita catre noi, improspatatoare mijloace de sarbatorire a dragostei. Nu este vorba neaparat despre o cina romantica ori o calatorie in doi prin locuri nemaiintalnite, cat de inventivitate in redescoperirea reciproca si o spontaneitate mereu surprinzatoare.

Horoscop Leu noiembrie 2013 – Bani si cariera

Iti este mai usor decat de obicei sa iti invigorezi relatiile din afaceri sau de la locul de munca incepand cu 5 noiembrie, ca urmare a calatoriei lui Venus in a sasea casa a Leului. O atmosfera armonioasa, de colaborare, sau chiar prietenie este pe cale sa astearna peste mediul profesional. Ai inclinatia de a socializa mai mult la serviciu, dar acest lucru este compensat de spiritul de echipa care te insufleteste si iti eficientizeaza munca mai mult decat te-ai fi asteptat.

Tranzitul retrograd asumat de Jupiter in a douasprezecea ta casa iti ofera, din 6 noiembrie 2013, sansa de a primi un ajutor substantial (banesc, moral, sau de alta natura) din partea unor rude si persoane dragi , a obtine avantaje materiale in urma unei calatorii sau/si a primi inapoi niste bani de la care iti luasesi adio de multa vreme. Nu este o perioada oportuna unei initiative financiare sau de afaceri.

Parcursul direct in care se inscrie Neptun din 13 noiembrie in a opta casa a Leului iti daruieste inspiratie in folosirea si/sau investirea banilor. Pari a descoperi niste noi surse de castig, ce pot compensa pierderile din ultimul timp. Nu trece cu vederea datoriile pe care le ai de inapoiat la o banca sau la o cunostiinta.

Luna plina ivita pe 17 noiembrie in Taur si a zecea casa a Leului te provoaca sa te dedici unei mari realizari, capabile sa releve marca de neconfundat a personalitatii tale si sa te aduca sub luminile reflectoarelor. Poti simti ca este cazul sa faci o manevra indrazneata in zona profesionala, avand potentialul de a te indeparta de drumul batatorit si lipsit de perspective pe care pasesti in ultima vreme. Ai, intr-adevar, posibilitatea de a ajunge la un varf al carierei si, in acest scop, se impune sa interactionezi cat mai intens cu oamenii din domeniul tau de specialitate, indiferent daca iti sunt colegi sau nu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu octombrie 2013
Horoscop Leu noiembrie 2013 Horoscop Leu noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2013 Rating: 5

15 comentarii:

  1. in mare, cam aceleasi lucruri mi le-a spus si astrologul la care ma duc :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana , nu mai inteleg nimic in domeniul dragoste deci tot eu ar trebui sa insist?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ar trebui sa insisti, dar fara a depasi totusi niste limite ale bunului simt, pentru a nu produce efecte inverse fata de cele dorite.

      Ștergere
  3. Diana mersi mult , pt. raspuns , este intradevar o munca grea.
    Spunemi te rog dupa ce data ar trebui sa insist `?Pt. ca luna octombrie a fost un dezastru nu am inteles bine ce era de facut si am dat de necaz.
    Crezi ca ma poti ajuta cu un mesaj ce ar trebui sa il transmit cand va fi timpul sa actionez?

    RăspundețiȘtergere
  4. Diana te rog frumos spune-mi cand ar trebui sa actionez , dupa ce data?

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna seara Diana am o nelamurire , te-as ruga sa i-mi spui cum sa abordez partenerul .Prin ai spune direct ceia ce simt pt el ?Prin al aborda normal fara sa scriu mesaje de dragoste?Sau s-al incit usor?
    Nu mai stiu Diana te rog sa ma ajuti .Exact ceia ce ai scris in acest horosc mi se adeveresc mie si lui .Dar nu stiu cum sa il abordez mi-e frica sa nu se supere din nou pe mine Diana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Inceacra mai intai sa-i sugereze ceea ce simti pentru el fara a-i marturisi direct lucrul acesta.

      Ștergere
  6. Buna Diana am citit ce mi-ai recomandat si i-ti multumesc dar te -as ruga sa ma ajuti cu o problema.
    Eu cu persoana iubita nu am mai vb. de pe data de 12 decembrie cand am avut o cearta ,eu am intrebat mai sus pe ce data sa actionez ,tu ai raspuns ca ar fi bine dupa 21 noiembrie dar daca pozitia selelor se schimba in astea doua saptamani si el nu va mai dori sa dea un raspuns sau sa raspunda la telefon .
    Eu sunt pacienta lui si am in momentul de fata o problema de sanatate care pare a fi in pericol: Crezi ca il pot contacta maine , poimaine sau in acest timp de 4-15 noiembrie numai pt. probleme de sanatate?
    Crezi ca va raspunde i-mi va da indicatiile necesare (el este Doctor din zodia Sagetatorului).
    Deci repet nu il vreau sa il contactez pt. probleme sentimentale de iubire, ci numai de sanatate pt ca eu urmez cu un tratament anume prescris de el si sunt in situatia care trebuie anuntat Doctorul.Te rog sa-mi dai un raspuns daca il pot suna pe 4 ,5 in decursul acestei saptamani 4-15 fara sa se supere si daca nu il voi contacta in acest timp , si il voi contacta dupa 21 noiembrie voi pierde sansa de a mai spera la o sansa de iubire .Am citit despre pozitia stelelor ce are doua intelesuri , din care nu mai inteleg nimic.
    La fel si la tine in horoscop aici scrie aceste doua fraze care nu le pot intelege si i-mi pierd controlul.
    Odata cu 6 noiembrie voi avea niste succese in zonele existentei spre care nu m-am mobilizat.
    Apoi tot aici :Este de asteptat niste dispute cu persoane aflate in fruntea unei ierarhi sociale, sau sa te confrunti cu tradarea unui prieten.
    De aceia mi-e frica sa i-mi sun Doctorul mai ales ca am avut o discutie bazata pe sentimente .
    Te rog frumos sa ma ajuti Diana.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ati innebunit? Este un horoscop, nu consiliere psihologica! Cu astfel de intrebari mergi la prietena/prietenul cel mai bun, sau mama, tata sau la psiholog! Sfat, cu cat esti mai disperata, cu atat o sa il indepartezi mai tare! Oricine ar putea sa iti spuna asta, de altfel, ar trebui sa stii singura asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pt. sfat , dar tocmai asta este problema ca nu il stresez cu nimic.Nici nu ii dau de inteles prea mult.
    As vrea dar nu insist.

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana intre ce interval de timp ar putea avea loc acea intalinire karmica intre leu si sagetator?

    RăspundețiȘtergere
  10. Raspunde-mi te rog frumos la intrebare Diana.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.