Horoscop Gemeni martie 2015

Horoscopul Gemenilor martie 1015 indica o necesara regasire si trecere in revista a lumii tale interioare, o promitatoare viata sociala si profesionala, intarirea relatiilor de prietenie si de asociere, si un crescand sprijin al intuitiei si creativitatii in implinirea obiectivelor tale.

Horoscop Gemeni martie 1015 | Horoscop general


Horoscop martie 1015 - Gemeni
Horoscop Gemeni martie 1015
Rezolvarea unor probleme de familie si reamenajarea casei, eventual o esentiala curatenie de primavara, sunt orientari majore asociate cu Luna plina ivita pe 5 martie 2015 in Fecioara si a IV-a casa a Gemenilor. Simtul practic care te guverneaza acum are capacitatea sa te reinvigoreze din punct de vedere fizic si emotional. Nu ceda tentatiei de a fi prea critic fata de tine insuti. Elibereaza-te, cu discernamant si luciditate, de balastul unor griji si circumstante care iti ingreuiaza dezvoltarea personala.

Incepand cu 17 martie, parcursul lui Venus in Taur si a XII-a ta casa te aduce in cel din urma stadiu al unui ciclu al vietii tale sentimentale. Treci printr-o perioada prielnica reconectarii cu universul tau interior. Intrucat esti focalizat asupra unor profunde nevoi si nazuinte personale, poti sa le pari altora mai retras decat de obicei. Sensibilitatea si intuitia te ajuta insa sa descifrezi pana si cele mai subtile ganduri si simtaminte ale celor din preajma ta.

Soarele isi croieste drum pe taramul Berbecului si a XI-a casa a Gemenilor odata cu 21 martie 2015, punandu-si amprenta asupra relatiilor tale de prietenie si de asociere. Agenda ta zilnica pare sa fie extrem de aglomerata cu evenimente sociale, intalniri si obligatii. Farmecul conferit de Soare te sprijina in crearea de noi legaturi umane, largirea sferei tale de influenta, castigarea respectului si aprecierii oamenilor care te inconjoara.

Din 31 decembrie, tranzitul lui Mercur in Berbec si cel al lui Marte in Taur isi propaga efectele mai cu seama in luna aprilie 2015. Mercur se aliniaza trendurilor imprimate de Soare si iti mijloceste intensificarea interactiunii cu amicii si membri ai grupului social ori profesional din care faci parte.  Intuitia iti ajunge, din nou, la inalte cote, persoanele apropiate par sa-ti ceara mai des sfatul si indrumarea, dar pot sa-ti ofere si niste sugestii binevenite, capabile sa te scoata dintr-un impas.

Vizita lui Marte in a XII-a casa a Gemenilor da o turnura mai agresiva contactului venusian cu straturile adanci ale subconstientului. Probleme si dileme trecute cu vederea sau nerecunoscute sunt pe cale sa iasa cu incapatanare la suprafata mintii tale. Intr-un fel sau altul, se impune sa le gasesti solutionarea, sa iti armonizezi lumea interioara cu cea exterioara, sa iti pui la punct noi si ambitioase proiecte in care sa te angajezi cu perseverenta odata cu intrarea lui Marte in prima ta casa.

Horoscop Gemeni martie 1015 | Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Berbec nu inceteaza sa te influenteze, asa cum am arat in Horoscopul dragostei Gemenilor februarie 2015, pana pe 17 martie.

Prezenta lui Venus in a XII-a casa a Gemenilor pune accentul, din 17 martie 2015, pe o poveste de dragoste secreta, pe care nu ai cum sa o dezvalui altora, sau pe nasterea unor puternice sentimente de iubire pe care nu poti sa le marturisesti deocamdata persoanei care ti le-a inspirat. Daca esti deja intr-o relatie de cuplu, Venus iti netezeste calea unei cat mai cuprinzatoare intelegeri a ceea ce iti doresti, de fapt, de la persoana iubita.

Horoscop Gemeni martie 1015 | Horoscop bani si munca


Din 13 martie, tranzitul lui Mercur in Pesti si a X-a casa a Gemenilor te focalizeaza asupra carierei si a felului cum esti perceput de cei din jurul tau. Esti inzestrat cu indeajuns de mult realism pentru a te concentra numai asupra acelor obiective profesionale care au sanse de reusita. Desi comunicarea cu colegii ori colaboratorii este mai fertila decat de obicei, poti sa iti strici relatiile cu unii din ei din cauza sporitei competitivitati care te anima. Niste idei inspirate iti pot facilita ducerea la bun sfarsit a unor sarcini tergiversate de ceva vreme.

Luna noua rasarita pe 20 martie 2015 in cerurile Pestilor si ale celei de-a X-a tale case tinde sa iti scoata la lumina o serie de idealuri legate de munca si sa te mobilizeze sa ti le materializezi. Daca iti pui la treaba creativitatea, ai prilejul sa te bucuri din ce in ce mai mult de satisfactii profesionale. Fii, totusi, atent sa nu te risipesti in proiecte prea extinse si sa nu iti lasi imaginatia sa iti joace feste in evaluarea demersurilor tale.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni februarie 2015
Horoscop Gemeni martie 2015 Horoscop Gemeni martie 2015 Reviewed by Diana Popescu on februarie 09, 2015 Rating: 5

22 de comentarii:

  1. Bună ziua! Aș dori la horoscop dragoste sa faceți detaliu mai amănunțit și sa nu ne mai trimiteți sa citim luna anterioară ,nu reiese nimic.Cu respect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trmiterea catre luna anterioara are un motiv cat se poate de clar. Unele evenimente astrologice se intind in decursul a doua sau chiar a mai multor luni.

      Ștergere
  2. Bună Diana. Multumesc pt previziuni. Desi se zice ca noua gemenilor ar trebui sa ne meargă bine anul asta nu se vede. Serviciu dezastru dragoste la fel. Asa e de vreo 6 ani. Crezi ca va veni soarele si pe strada noastră?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sper ca da! Ce precisa ati fost cand ati zis 6 ani. Mi se intampla si mie la fel, de 6 ani credeam ca imi merge rau din cauza depresiei desi iubitul meu mereu ma atentioneza ca oricine ar fi deprimit infruntand ce am avut eu de infruntat in ultimii 6 ani. Asa ca sa speram ca se indreapta stelele in favoarea noastra. Cel putin mie, mai rau decat unde sunt, in acest moment in viata mea, nu are cum sa

      Ștergere
    2. Fie* e si asta un gand optimist! :)

      Ștergere
  3. Aceeași situație ca si voi o am si eu....

    RăspundețiȘtergere
  4. 6 ani si la mine...sper sa nu mai adaug multi in aceeasi categorie de trista amintire

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana, exista sanse de imbunatatire a situatiei gemenilor? 6 ani sunt si la mine de cand m-am ratacit...total

    RăspundețiȘtergere
  6. Exista vreo sansa de imbunatatire a situatiei gemenilor? Coincidenta sau nu, 6 ani sunt de cand si eu ma zbat si nu ma mai pot ridica. M-am.pierdut pana si pe mine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca poti sa imi precizezi cand a inceput aceasta inrautatire. In 2010?

      Ștergere
    2. In cazul meu totul a inceput in 2009 si pana in ziua de astazi s-a destramat treptat tot (cariera, viata familiala, sociala, amoroasa). Oportunitati de schimbare nu au aparut de niciunde si am fost mereu cu ochii dupa ele...Din cate am inteles Saturn a avut o sedere mai lunga la noi si asta ne-a afectat dar de un an el s-a mutat sa faca pagube si prin alte parti si cu toate astea imbunatatirile nu au venit. Mai ales in ultimii 2-3 ani am avut impresia ca sunt spectator si ca nu particip deloc la ce mi se intampla ca si cum eu si viata ne-am tolera reciproc. poate daca reusesti si ai disponibilitate te uiti sa vezi ce se intampla acolo sus. sunt convisa ca vorbesc in numele tuturor cand spun ca ti-am fii foarte recunoscatoare! :)

      Ștergere
    3. Oare sa fie doar o pura coincidenta! ?? 2009 este anul cand mi-sa schimbat viata... mult rau si multa suferinta( de atunci tot asa o tin) :( dar cum eu sunt o geamana 100% am incercat sa vad partea buna a lucrurilor si sa invat ceva ;)

      Ștergere
  7. Da, Diana. Iti multumesc frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, insa oricat ai fi de puternic, te pierzi la un moment dat :( multumesc frumos, Diana!

    RăspundețiȘtergere
  9. Sunt convisa ca toate am invatat cate ceva din experientele astea din ultimii ani dar chiar si asa nu tot raul e spre bine! Cateodata suferinta nu venea cu nicio lectie. Am tot incercat sa imi schimb viata pragmatic, luand atitudine si tinandu-ma de planuri dar de fiecare data am primit un bobarnac un fel de "stai in banca ta" :)) am cam obosit. Fara aujtor extern (sansa, ocazie, putina sincronizare) nu vad cum as putea reusi . Multumim Diana ca ne-ai oferit (cel putin) un spatiu unde sa ne adunam sa ne plangem de mila :)) te pup!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am pierdut o casnicie. Am ratat o cariera(si recent am ramas fara job), m-am rasturnat cu masina, am.trecut printr-un an groaznic de boala, printr-o depresie monumentala :), sunt pe cale sa divortez a doua oara si am ajuns cu casa in faza de executare silita. Peste toate am incercat sa trec cu capul sus si cu demnitate, gandind ca asta este karma mea si pana la urma, totul se intampla cu un scop. Insa, dupa atatia ani, nici scopul nu mi s-a revelat si nici o raza de soare nu apare. Ce ar mai fi de spus?

    RăspundețiȘtergere
  11. Bună, Diana din câte vad ca multă lume sa plânge de neșansă in ultimi ani pentru cei din zodia gemeni .Sunt si eu tot un geamăn si la fel ca si ei pe undeva ma regăsesc in poveștile lor, problema mea constă in faptul ca nu reușesc sa imi găsesc adevărata iubire

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Diana se zice ca dupa ploaie vine soare eu am inetat sa mai sper sunt geaman imi place mult ceia ce scrii felicitari

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.