Unde au disparut baietii buni (pentru fete) ?

O intrebare care apare cu regularitate , asemeni mareei , in majoritatea blogurilor si formurilor feminine sau feministe ...Desigur , raspunsurile la aceasta intrebare sunt date , de obicei , tot de catre fete / femei...Pentru a face lumina in aceasta problema existentiala , am gasit de cuvinta sa intreb si partea adversa.Astfel incat , zilele trecute , in timp ce ma complaceam la cateva baliverne cu un prieten (si atat) de-al meu , mi-am luat inima in dinti si l-am rugat sa ma lumineze. In cuvinte patimase , intretaiate de mici pauze necesare respiratiei , amicul meu mi-a oferit urmatoarea explicatie...

"Raspunsul este simplu : baietii buni au fost alungati de fete ! Probabil ca unele dintre ele mai au o amintire vaga despre un baiat care isi dorea intotdeuna , cu nesat , sa petreaca cat mai mult timp alaturi de ele.Poate ca acest tip obisnuia sa intarzie indelung alaturi de o astfel de fata insotind-o la cumparaturi , sau trecea pe la ea sa o invite la un film atunci cand se simtea singura si parasita , ori , pur si simplu , o tinea de mana si o alina in momentele cand ea ii povestea despre modul oribil in care se purtase cu ea un alt baiat.

In acea vreme , probabil ca fata respectiva se distra impreuna cu prietenele ei , facand haz de aerul lui de catelus neajutorat in cautarea unei "stapane" , de obiceiul lui de a o urma pretutindeni , facand tot feluri de lucruri pentru a-i atrage atentia.Probabil ca "suratele" ei o tachinau spunandu-i ca baiatul acela era indragostit pana peste cap de ea.Avand in vedere ca el era , trebuie sa admitem , nitel patetic , fata nega cu inversunare ca ar avea vreo inclinatie romantica pentru el , afirmand sus si tare este "doar un prieten".De asemeni, fetei i se parea ca el nu ar fi deloc genul ei.Vezi dumneata , era putin cam scund , sau cu o frizura aiurea , sau prea gras , ori din cale afara de slab , sau nu stia sa se imbrace , adica era in mod fundamental cu totul opus baiatului / iubitului inalt , aratos, stilat si bogat cu care obisnuia pe atunci sa iasa in oras.

In cele din urma , baiatul insufletit de o dragoste platonica a disparut tiptil din viata fetei , pe masura ce relatia ei cu prietenul-iubit devenea ceva mai serioasa si mai acaparatoare .De altfel , din punctul ei de vedere , ar fi fost cam aiurea ori cam ciudat sa continue sa-si mai petreaca timpul cu "catelusul neajutorat".Odata cu trecerea timpului, prietenului fetei a inceput sa o insele sau a devenit plictisitor , sau ea si-a dat seama ca numai atractia fata de el nu era indeajuns pentru a implinirea unei relatii de cuplu adevarate , pe termen lung.Astfel incat , fata respectiva a devenit din nou singura , si dupa ce a intalnit cativa cocalari si neamuri proaste , a ajuns sa se intrebe : "Vai, unde au disparut baietii buni ?"

Asa ca pot sa iti spun inca o data : baietii buni au fost indepartati de fete.

L-ati ignorat pe baiatul bun.L-ati folosit pentru a va descarca emotional , fara a-l asculta si pe el.Ati ras de respectul pe care vi-l purta si nu i-ati suportat devotamentul.L-ati pretuit mai mult pe prietenul - iubit distant decat pe atentul "doar un prieten".In cele din urma , el a inteles mesajul si si-a luat talpasita , pentru a-si vedea de viata lui.Probabil ca a ajuns sa inteleaga , intr-o buna zi , ca femeile nu sunt atrase de barbatii care le deschid usa catre o incapere , care pregatesc cate o cina speciala doar din placere , le cumpara de Craciun acel lucru pe care au pomenit in treacat ca si-l doresc , le asculta atunci cand sunt disperate , ori le tin in brate atunci cand plang.Se poate ca el sa-si fi dat seama ca , daca isi doreste o femeie la fel cu cea care nu l-a bagat in seama , atunci trebuie sa se poarte la fel ca si nonsalantul ei prieten - iubit .

Probabil ca acel fost baiat bun a cunoscut pana acum o groaza de femei si nu mai este deloc un baiat bun.Un lucru pentru care ii poate fi recunoscator fetei care l-a respins.Poate ca tocmai aceasta respingere a facut-o pe fosta lui platonica iubita sa constate absenta din viata ei a oricarui baiat bun . Cele mai multe femei nu au parte de-a lungul vietii lor decat de vreo doi-trei baieti buni , si atat.

Asa ca , fetelor care isi doresc un baiat bun pot sa le dau doar trei sfaturi :

- Construiti-va o masina a timpului.
- Intorceti-va in timp cativa ani si incercati sa ganditi si sa simtiti si cu creierul.
- Uitati-va , apoi , in jur si daca vedeti un baiat bun , nu mai stati mult pe ganduri si puneti mana pe el. "

Acestea au fost cuvintele amicului meu. Trebuie sa recunosc ca , imediat dupa ce si-a incheiat tirada , am ramas cu gura cascata si nu am avut , pe moment, nici o replica. Apoi , insa , i-am povestit ... De ce fetele adora baietii rai .



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Ma iubeste sau nu ma iubeste prietenul meu ?

Cum sa il faci gelos pe fostul tau prieten ?
Unde au disparut baietii buni (pentru fete) ? Unde au disparut baietii buni (pentru fete) ? Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2010 Rating: 5

40 de comentarii:

  1. Nu cred că se poate generaliza. Chestiile de genul ăsta sunt asemănătoare cu clasamentele revistei FHM: adună pozele a 10 sau 15 femei, fac o selecţie şi decretează că X este cea mai frumoasă femeie din lume!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tare as dori si eu sa gasesc un baiat bun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai 100% dreptate!
    Pacat insa ca unii baieti buni sunt buni pentru mai multe fete (genul baietilor care se impaca fft bine cu fetele si petrec majoritatea timpului doar in compania lor) Nu vorbesc de pe pereti, generalizand, ci din propria experienta.

    RăspundețiȘtergere
  4. mai exista baieti buni , sunt chiar aici .
    mi-ar placea sa am o fata pe care sa o imbratisez , sa o sarut , sa ii spun cuvinte de dragoste si multe alte lucruri romantice
    dar din pacate fetele nu mai apreciaza asta si atunci cand fetele isi vor da seama ca din vina lor nu mai sunt baieti buni
    din pacate pe viitor o poveste de iubire adevarata va fi scrisa de mine pe hartie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super. ma bucur sa aud asta. la mn in clasa sunt doar ratati destepti dar ingamfati si misogini

      Ștergere
  5. Femeile sunt curve si parsive,eu n-am vazut nici o femeie sa iubeasca un barbat sarac.Nu merita sa fie iubite,nu merita nimic bun.Femeile sunt capul rautatii intotdeauna.Si apoi se victimizeaza.Mai mult decat o curva,Domnul uraste curvele virgine.Lasa ca aia sunt baieti buni,care va pun la locul vostru,nu stau sa va caute in coarne ca sunteti voi miezul din dodoasca.
    Va asigur de dispretul meu si al tuturor baietilor buni.
    Baietii buni nu sunt bataia de joc a nimanui,sa va intre bine in capatani.

    NEEEXT!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ESTI UN ACCIDENT GENETIC<FACUT DE O C......CUM TU SPUI<ASA CA N AVEA CUM SA IASA<ALTCEVA!suna bine, dle!iti place,nu tie rusine,sa vb.asa despre femei?????DEZAXATU LE!

      Ștergere
    2. tu esti BAIAT BUN?????IMI VINE SA RAD!EU<FEMEIE FIIND<TI AS DA LA TEPE<CA TU MERITI!tu,baietel,bun meriti!

      Ștergere
    3. EXCUSE ME,YOUR ROYAL HIGHNESS,BUT I TAKE ORDERS FROM ONLY ONE PERSON:

      MYSELF!!!

      Ștergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Calciu Sorin:
    Asa este. Prea putine femei sunt "material" de casatorie si sunt prea multe femei care s-au luat dupa barbatii rai si ca urmare al acestui fapt au ajuns la 30 ani niste rebuturi care nu mai au nimic de oferit din punct de vedere emotional, material si fizic.

    RăspundețiȘtergere
  8. Asa este, majoritatea fetelor se intreaba unde sunt baietii buni ,dar nu isi dau seama ca au langa ele un baiat bun care a fost mereu langa ele cand a avut nevoie de cineva alaturi si care a facut-o sa rada cand era suparata , si eu sunt unu din putinii baieti buni , dar fetele din ziua de azi numai stiu ce e aia iubire si sa vrei mereu sa fii langa persoana care o iubesti , sa vrei sa o tii in brate , sa o saruti, sa ii spui ca e cea mai frumoasa,si cat de mult o iubesti, nu iti dau nici macar cea mai mica sansa , ele sunt doar dupa bani si dupa barbatii mult mai mari decat ele in varsta.

    RăspundețiȘtergere
  9. acum tare as vrea sa gasesc o fata buna :)) sufletista etc nu sa te ignore...nu le mai suport

    RăspundețiȘtergere
  10. stau cu o fata pe care o iubesc enorm si mi-as da viata pt ea , a suferit din vina unor ''baieti rai '' iar acum cand m-a intalnit pe mine nu ma poate iubi are inima de gheata imi creaza gelozii si e f indiferenta se uita dupa altii si imi zice zambind ca se uita ala la mine, dar oare ala ar putea sa o iubeasca ca mine? deci cand oferi inima si esti prea bun ii dovedesti ca esti romeo iar ea nu da 2 bani pe sentimentele tale si isi bate joc cum te simti? mai vrei sa fii baiatul bun care sa puna suflet ? eu sincer nu mai vreau inca odata ,deci femeile ne transforma iar noi pe ele , e vina destinului deoarece nu iti poti impune sa iubesti o persoana dar macar nu ii mai dai sperante false si sa te gandesti ca roata se itoarce intodeauna . Dupa multe altele si mai grave cum as mai putea fi baiatul bun ? dar tot sper ca exista cineva care sa ma merite si o voi gasi dar e imposibil!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Sunt impresionat pentru a vedea blog-ul dvs., i-am vizitat pe prima dată la acest blog și am place foarte mult și mi se pare foarte util, sper că prietenii mei vor dori, de asemenea, pe Facebook, deoarece i-am de gând să-l împărtășească pe Facebook meu .

    RăspundețiȘtergere
  12. Femeile niciodata nu au ascultat si nici iubit barbatii cu adevarat,mai ales in Romania.Ele iubesc doar puterea si banii...restul nu conteaza pentru ele.De ce credeti ca merg in strainatate si se marita cu straini?Fiindca in tara nu le mai merge,noi stim ce le poate pielea.Strainii sunt naivi si cred in minciunile lor,dar isi vor da pumni in cap cand aceste ordinare ii vor toca de bani si le vor distruge viata.Fete bune...sigur ca da.Cele mai multe fete bune sunt niste curve versate,care vor baieti buni deoarece nu le mai vrea nimeni,iar ele cred ca ei sunt niste prostalai pe care pot sa ii pacaleasca.Va veni momentul cand vor plati pentru tot raul pe care l-au facut,iar atunci nu le va mai baga nimeni in seama.

    RăspundețiȘtergere
  13. La fel de vinovati ca romancele nebune sunt si prostalaii aia de bani gata cu care isi fac de cap,aia sunt atat de cretini incat fac orice prostie vrea panarama,sunt in stare sa te si bata daca asa vrea muschii ei...aia nu sunt barbati,sunt niste papagali penibili,o masa de manevra in mana unor javre perverse si fara scrupule.
    Baieti buni,nu va lasati inselati de aparente...fetele bune au ajuns un mit,cel putin in Romania.In primul rand o fata buna si virgina niciodata nu se va lauda ea ca este buna si virgina...astea sunt vampe penale care vor sa va prosteasca,numai ele se dau toata ziua virgine...curvele virgine.
    Daca vreti femei bune si iubitoare,mergeti in strainatate,sa vedeti femei adevarate,nu panarame din Romania.

    RăspundețiȘtergere
  14. Da femeile sunt toate asa da mai gasesti cate una care stie ce inseamna ,baiat dulce ,nu taran plouat care cica e smardoiiii ,ma bucur ca am langa mn o asemenea fata care nu urmareste bani si jmeckeriiiiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci sa ai grija de ea si sa o pretuiesti!tocmai ca ai gasit o fata care te iubeste sincer,nu i mai da drumul! problema este ca f.multi barbati renunta la o femeie din asta cum zici tu,pt.panarame,care le sucesc mintile!si normal nu tine mult cu ele,dar isi strica relatii adevarate si chiar de multi ani,pt,ce????si femeile parasite pt.,,de astea,,sufera si raman cu dezamagire n suflet!!!!si atunci spune mi,barbatii aia ce MERITA?

      Ștergere
  15. Nu mai exista nici baieti buni,nici fete bune!exista baieti ahtiati doar dupa sex si fete fara demnitate si orgoliu care se lauda,,CATI AU AVUT,,sau cum ,,i a fraierit,,de bani,de altele!ATAT!e o lume STRICATA<problema este ca pe ici pe colo,chiar mai sunt si fem.si barb.care cauta rel.serioasa dar.............intr o padure aproape doar cu,,uscaturi,,e f.greu sa gasesti un ,,un copac verde,,si daca l gasesti iti pui atatea intrebari;oare e adev.ca e ,,verde,,dar ,,de ce,,?sa ma ncred,sa nu?sa ncerc sa l ,,studiez,,OARE NU MA FRIG,,ca si cu celelalte ,,USCATURI<<?INTELEGETi?apoi,dezamagirea si......scriem comentarii,,filozofice,,!nu?

    RăspundețiȘtergere
  16. da.dreptate aveti,mai sus,sunt ,,decazuti,,toti oamenii la modul general vorbind,si fem.si barb.sunt la fel de egoisti,materialisti,superficiali!degeaba ne acuzam unii pe altii,ca suntem la fel!nici barb.care acuza fem.nu sunt absolut deloc mai buni,dar nici invers!ca asa e,daca pui intrebarea unui barb.acuza fem.daca o pe ea si ea acuza barb.!suntem o ,,specie,,in cadere libera,nemaifiind important ideea de,,FAMILIE,,si daca dispare NUCLEUL,societatii,ce se ntampla?exista o ura,o intoleranta,intre sexe si atunci cum se poate trai in cupluri,in fam?incet,incet,dispare tot,ce era de fapt,,SANATOS,,pt.societate,copii,minte,suflet,etc.fiecare OM>devine INDIVIDUALIST.e bine,asa?n as crede,dar asa e!degeaba mai sus in comentarii,exista tot felul de ACUZE,reciproce,uitati va,la problema DE FOND<suntem o rasa deja,,scindata,,si ne autodistrugem cu ura fem,pt.barb.si invers!ESTE BINE ASA?va intreb,sincer?

    RăspundețiȘtergere
  17. aveti dreptate,anonimul de mai sus,este un barbat,banuiesc mai sus,care scrie NEEXT la sfarsit!uitati va cat de vulgar si de urat vb.la adr.femeii!DE FAPT E O CREATURA PLINA DE COMPLEXE>ai o mama,o sora.o cumnata,toate s curve?eu,cred ca vorbim aici de un om,imatur,cam redus.....cu IQ=O,un incapabil,un impotent,probabil,,mental,,un OM,care daca n ar fi femeia,pe care sa si verse frustrarile,n ar exista!o <<CURVA<<ti a dat nastere TIE<daca taote s c....NU?????desteptule?EU<DIANA<PERSONAL<AS DEZACTIVA DIN start comentariile,abjecte!nici nu i as permite unui<<DESEU TOXIC,,ca asta sa comenteze aici! si am vorbit f.urat si eu,imi cer iertare,sunt femeie si am av.f.mari probl,cu un barbat,dar n am vorbit asa la adr.tuturor!si mi as dori asa,ca cititor,daca se pot dezactiva comentariile,cum de ex,scrie aceasta caricatura umana,numait<<OM<<te rog,sa o faci!este in blog,super,dar sa ne respectam,reciproc opiniile,credintele,sexele,nu sa faca fem.c,,,,,la modul asta si cu cuvintele astea si daca asta crede f.bine,sa si tina pt.el.parerea asta!imi cer scuze,ama vb.si eu urat ca am mai vz,aici comentariile lui,s a luat de o d na la un mom.dat si tot asa cu injurii si de astea!este un dezaxat probabil,un psihopat care uraste femeile,la modul cel mai crunt!sa fii iubit,d le de barbati,daca urasti fem,nu i problema!sau fa te,eunuc si atunci nu mai ai nici o problema!sincer?mie mila,de tine!atata poti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De asta suntem rasa inferioara,romanii,pentru ca ne place sa ne ascundem dupa cires,sa bagam gunoiul sub pres,ca sa ne dam noi smecheri si destepti in fata occidentului...dar aia stiu cu cine au de a face.
      Daca am folosit un limbaj dur(nu vulgar)inseamna ca asta e ADEVARUL pe care nu vreti sa-l recunoasteti...de aceea in occident exista oameni seriosi,care sunt sinceri si spun adevarul,oricare ar fi el,nu o balmajesc cu smecherii balcanice si false pudibonderii de doi lei...prin reactiile voastre nu faceti decat sa CONFIRMATI ca TOT ce am spus e ADEVARAT.

      Ștergere
    2. Cica sunt frustat,un gunoi uman...pe bune???Mai femeie tu habar nu ai pe ce lume traiesti si vorbesti aiurea,va bateti joc de barbati cu nesimtire,iar apoi va dati indignate ca suntem dezaxati si psihopati...haide bre,voi chiar ne credeti tampiti pe toti???
      Nesimtitele astea sunt in stare sa si bata barbati,barbatii sunt victimele,nu voi...cine va credeti voi?
      Voi credeti in prostia voastra ca orice barbat cade la picioarele voastre pentru simplul motiv ca sunteti femei???
      Visati in continuare...acum ma duc sa vad femei adevarate in occident,sa muriti de oftica,frustratelor!!!

      P.S. Pentru toate indignatele si ofensatele de pe aici vreau sa va spun ca nu va place ADEVARUL,de aceea va atacati imediat...eu macar sunt SINCER si spun ce am pe suflet,voi va dati mari virgine si morale,pacalind si distrugand barbati naivi,care sunt buni...da,buni ca sa-i prostiti voi!
      Cine e mai moral si cine mai nemernic?
      Eu prefer sa fiu injurat in fata cu sinceritate,decat sa fiu lucrat pe la spate cu vorbe frumoase,cum fac femeile e obicei.
      Aveti grija ce va doriti,caci s-ar putea intampla.

      Ștergere
    3. intr o zi vei muri,otravit de proriu ti venin!sfatul meu;priveste femeile cu mai multa ingaduinta si intelegere,ca s ar putea sa te inseli in tot ce spui si daca nu poti face asta,atunci TACI!dar tu daca taci, te inneci cu propria rautate si nebunie in care te scalzi,de aceea STROPESTI femeia cuVENIN!exact cum spuneam;ai muri otravit!concluzia;ai scapa de propria ti persoana,pt.ca TU,dragule nu te suporti pe tine,aici e problema(frustratii de obicei,arunca n altii,pt.ca nu pot trai in pace cu propria constiinta).ASTA E GRAV!si putina INTELIGENTA la orizont.....n ar strica,zic eu!dar prostia cu rautatea sunt surori,asa ca asteptarile......FEMEILOR de la tine....sunt ....nule!te pup dulce,una muher....e bine asa???????

      Ștergere
    4. Corect,mai sus.cu creer de pinguin cum am mai citit aici sau cu.....NEXT,d l asta misogin are impresia ca ne dam mari in fata occidentului?nu,nici vorba!Ei,conduc lumea si pe noi implicit,ca ne ascundem gunoiul sub pres sau nu,ca ne ascundem dupa cires,,ei,,fac ce vor,oricum(ca ne dam mari,ca,nu).si...ai grija ce ti doresti,d le caci s ar putea intampla,adica sa te inneci cu propria rautate ,cum scrie mai sus!bine spui,aici ai dat dovada de o,,nuca,,de inteligenta,in rest.........

      Ștergere
  18. buna ziua!e dur ce se scrie aici,dar cum spune d na de mai sus,am citit,comentariul acelui barbat!intr adevar ar trebui dazact.mes.de prost gust!criticam,mai barfim,de una alta,apreciem,analizam,etc,dar nu aducem injurii de nici un fel,fata de nimeni!sa ne respectam!multumim,DIANA!

    RăspundețiȘtergere
  19. Vedeti, eu locuiesc in Italia. Intalnesc pe strada perechi de batrani tinandu-se de mana, vorbindu-si blajin, facandu-si "coccole" , alintandu-se reciproc. Secretul daca exista vreunul, consta in ingaduinta. Cand iubesti un om, il iubesti asa cum e, cu defectele si calitatile sale.Si aici ca si in Romania, fetele, femeile tinere nu mai au rabdare, sa cunoasca , sa asculte, sa scoata la iveala dintr-un barbat partea luminoasa.Totul este graba, bani, viata usoara. Problema aici este ca de regula, un barbat ranit ajunge la gesturi extreme. Nu trece macar o singura zi, sa nu vezi la TV, un femminiciddio.
    Ziceti ca tinerele romance sunt rele si parsive? Tinerele italience se casatoresc, fac de regula doi copii, se despart dupa cam 3 ani, lasa pe bietul om in chiloti, ori fara, pentru ca legea e mereu de partea lor, apoi isi gasesc un altul pe spatele cui sa traiasca si mai bine. E urat ce descriu dar tare adevarat. In timpul ritualului religios al casatoriei, preotul spune la un moment dat "... sa fiti un totul la bine si la greu ..." nu spune sa va fiti impreuna numai la bine." Cineva spunea undeva, ca "iubirea s-a degradat". Noi am degradat iubirea, am transformat-o intr-un surogat. Apoi plangem in pumni ca viata a trecut pe langa noi, ca nu avem noroc, si cate altele.Iubirea pune in valoare partea luminoasa din noi. Avem nevoie sa inflorim, am nevoie de iubire, fara iubire murim asemeni copacilor; in picioare.

    RăspundețiȘtergere
  20. foarte sincer si frumos se exprima anonimul de mai sus.NOI OAMENII AM UCIS IUBIREA,nu barbatii sau femeile,TOTI deopotriva,am ucis cel mai frumos sentiment uman,de fapt singurul care conteaza cu adevarat!si lovim unii in altii,cand de fapt suntem vinovati,TOTI!toata omenirea si a schimbat valoarea,asa ca mai bine ne facem propriile procese de constiinta,decat sa aruncam cu piatra,in altii!

    RăspundețiȘtergere
  21. Si nu doar romancele,cum scrie mai sus sunt c.......etc,spanioloaicele si italiencele sa vedeti ce fac cu sotii lor,pt.ca legea le protejeaza pe ele si copii,barbatii raman in chiloti si ele care n au lucrat o zi in viata lor raman cu tot si totul.Poate ar trebui sa fie asa si la noi,sa i vad atunci pe barbatii astia macho,ca cel de mai sus,care uraste femeia,ce ar face?????e bun de gura si de ,,judecat,,la adr.femeii,dar sa traiasca in ITALIA,ar fi un limbric fara valoare,pt.ca FEMEIA i ar lua totul si sincer?La unul de asta ,ar merita cu prisosinta!

    RăspundețiȘtergere
  22. Exista parca o lupta intre sexe?unde este iubirea dintre noi,daca venim cu asemenea acuzatii unii la adr.altora?anonimul de mai sus,ca barbat cum vb.asa la adresa femeii?poate are dreptate,dar nu vb.asa pe un blog al unei femei.este lipsa totala de respect.exista animozitate pur si simplu intre femei si barbati!o nebunie1

    RăspundețiȘtergere
  23. robert-33 ani

    Tare mi-as dori si eu sa gasesc fata aia buna...pentru mine. Dar ce e bun e rar, e o lege nescrisa, domle! Si nu tot ce e bun, e bun si pentru mine, tulai Doamnie.

    Pana oi gasi-o, mai discut o discutie. Deci dupa cum urmeaza:

    Sunt un baiat(sau un barbat, ma rog, cum vreti voi sa-mi spuneti) de 33 de ani, nu mi-am batut niciodata joc de o fata, dar am patit-o invers(cum m-a durut inima...nu doresc nici dusmanilor). Eu m-am despartit din gelozia ei excesiva. DA, se poate ca cineva sa fie excesiv de gelos fara ca tu sa-i dai motive! Daca ii mai dai si motive...)))))))). Nu sunt casatorit, n-am gasit inca o fata buna, chiar daca arat bine(hai sa lasam vrajeala ca nu conteaza cum arati, aspectul fizic bineinteles conteaza si el intr-o relatie), dar inca mai caut. Problema e ca dupa ce ca fetele/baietii bune/buni sunt putine/putini, nu tot ceea ce e bun e bun si pentru mine. E mult adevar in ce este scris aici, dar pana la un punct. Adica am destula experienta de viata ca sa afirm urmatoarele: Si barbatul si femeia, oricat de buni ar fi, dragostea trece prin burta, asta vizavi de ce se comenta mai sus. There’s no other way. Nu e vina femeii ca si-a lasat barbatul, confortul material place si barbatilor si femeilor deopotriva. Nu e vina barbatului ca nu reuseste sa „corespunda”. Astea toate sunt drame, nu e vina nimanui cand motivul despartirii este dineros. Greutatile vietii sudeaza cuplul, dar nici prea multe nu-s bune, ca te tot duci invartindu-te. Dupa cum arata statisticile, multe cupluri din Romania se despart din motive financiare. Pentru asta sunt de vina cei care ne conduc, dar partial. De ce partial? Pentru ca pe cei care ne conduc, noi ii alegem, cand ne ducem la urne. Viitorul, bun sau rau, singuri ni-l facem, asadar.
    So, oricat de mult s-ar iubi cei doi, fara dineros nu ajungi nicaieri. Femeia cere bani, barbatul cere bani, sa nu mai vorbim daca apare si un copil, educatia lui cere bani si tot asa... PE SCURT, VIATA COSTA BANI, NU JUCARIE.

    RăspundețiȘtergere
  24. Si tocmai ,pt.ca absolut totul se reduce la bani ,dispar tocmai lucrurile care credem ca se tin ,,doar cu bani,,(iubirea, afectiunea,dorinta de a avea un cuplu,etc)si doar noi am l asat sa se intample asta,doar de noi depinde.si...sa fim seriosi si sinceri NE MULTUMIM VREODATA CU CAT AVEM?NUUUUUUU?NICI VORBA!ne multumim sa traim singuri si egoisti,dar de bani,nu ne saturam niciodata!Renuntam la fam.la partener la orice,la copii chiar....dar mai putini bani,nu acceptam,niciodata!ASTA ESTE ADEVARUL!traim intr o goana nebuna dupa bani ,fara sa mai vedem ce facem pt.asta,cat platim de fapt pt.asta habar n avem,dar ne vaietam de multe si ne plangem cat s au schimbat si fem.si barb.dar......cine e vinovat?nu,noi toti??????

    RăspundețiȘtergere
  25. robert-33 ani

    Traim intr-o goana perpetua dupa bani, pentru ca, la nivel de subconstient, toti stim ca banii intretin fericirea(aici nu ma mai refer la ratacitii aia pentru care banii aduc fericirea si nu dau 2 lei pe valorile adevarate in viata). Banii intretin fericirea, dar daca nu ai prieteni, familie, oameni care sa tina la tine, poti sa stai cu c*rul pe un munte de bani, ca implinit nu te vei simti in veci! De bani nu avem cum sa ne saturam vreodata, nu in sensul ca am fi ahtiati dupa ei, dar cu totii stim ca banii fac lumea sa se invarta si deschid orisice usa, fac traiul dulce, cu toate ca nu aduc fericirea. De aia alergam dupa ei! Spui:"Renuntam la fam.la partener la orice,la copii chiar"-nu fac parte din categoria asta, din fericire. Sunt indeajuns de lucid sa stiu care sunt valorile adevarate in viata.
    Societatea e de vina pentru transformarea valorilor in nonvalori...iar societatea, DA, e formata din bipezi.

    Oricum, marimea portofelului iti decide locul in societate, nu se poate altfel, cu cat mai multi dineros ai, cu atat esti mai puternic. Astea-s reguli nescrise.

    RăspundețiȘtergere
  26. Haideti sa va spun si situatia mea, eu am 36 de ani, sunt necasatorit si decis sa raman asa desi situatia materiala si aspectul fizic nu ma dezavantajeaza...pentru ca in jurul varstei de 20 de ani am avut cateva prietene virgine pe care le-am respectat inutil deoarece ele m-au parasit pentru niste hahalere care, bineinteles, si-au batut joc de ele iar ele m-au lasat "cu ochii in soare" ca sa-mi demonstreze....ce?(!).Dupa ce am trecut de 30 de ani au inceput sa curga ofertele cu femei dezamagite de barbati, unele chiar si cu plozi dupa ele, bineinteles ca le-am respins instant.Ca sa fiu explicit, eu nu ling unde-au scuipat altii! Nu vad de ce-as repara eu ce-au stricat altii.Incep pe zi ce trece sa cred ca femeia e o greseala INacceptabila a naturii asa ca m-am decis sa traiesc ca un individualist si nu mi-e rau deloc ba chiar cred ca in cativa ani ma voi imbogati.Daca totusi ma voi hotari sa ma casatoresc voi cauta prin vreo tara mai de la est, o femeie serioasa care provine dintr-o cultura patriarhala, o pot face vorbitoare de limba romana cu ceva efort dar o romanca curva cretina nu se mai face femeie de casa clar.Un prieten de-al meu chiar s-a casatorit cu o vietnameza si e super-fericit.
    Cat priveste sansele romancelor la cetateni vestici, le dau sanse minime, eu locuiesc in Vest si aici femeile-s mai diesperate dupa barbatii aia "good profesion or businessman" decat romancele.Nimic nou sub soare.

    RăspundețiȘtergere
  27. nu va plac decat banii ,pentru ca fac fericite , curvelor traiti doar pentru bani .

    RăspundețiȘtergere
  28. Femeile sunt ca si copiii. Trebuie batute ca altfel nu inteleg. La 18 ani ce ai vrea sa astepte o fata de la un barbat? Si pentru barbati e greu in Romania sa diferentieze binele de rau, si atunci ce sa mai astepti de la o femeie?-nu e vina ei. Cand va intelege, atunci poate se va schimba, dar va fi prea tarziu. Cred ca o femeie ar trebui sa aibe intelepciunea uneia de 40-50 de ani ca sa stie in tinerete ce sa aleaga.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.