Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Anul Iepurelui alb sau de metal lasa , la prima vedere, impresia unei perioade incarcate de energie si lipsite de mari framantari. In acest fel , anul 2011 poate fi considerat drept un an comun , obisnuit , in decursul caruia toate evenimentele vor fi transparente , evidente , logice si de inteles. In realitate , chiar din primele luni ale lui 2011 , ne vom da seama ca problemele noastre nu au disparut in neant si ca nu am reusit sa scapam de temeri si griji mai vechi. Mai mult decat atat , noi tendinte si transformari ale lumii in ansamblu vor putea avea capacitatea de a exacerba si agrava unele aspecte negative.

In astrologia asiatica , anul 2011 , anul iepurelui de metal ( sau al pisicii de metal ) este cel de-al douazecisioptulea an din ciclul de 60 de ani al astrologiei chinezesti , numele acestuia in traducere literala fiind “iepurele pandind / itindu-se la iesirea din vizuina”.O astfel de atitudine a iepurelui poate fi interpretata drept ambigua , ea caracterizand o stare de liniste aparenta , de calm dar si de incordare. Tocmai de aceea , anul 2011 pare destul de obisnuit la prima vedere , dar sub masca optimismului si a lipsei de griji se ascunde sufletul unui iepure , a carui proverbiala teama trebuie luata in considerare. Asta inseamna ca noul an poate fi strabatut de schimbari bruste , de suisuri si coborasuri abrupte , de cutremure financiare si framantari sociale.In acest context, unul din cele mai mari beneficii ce pot fi aduse de anului Iepurelui de metal ar putea fi reunirea unor oameni de caracter , cu o mare forta morala , capabili sa infrunte perioadele de criza si tendintele negative.

Pe de alta parte , daca evenimentele din 2011 vor avea o turnura favorabila , situatia din horoscopul chinezesc poate evolua dupa un scenariu mult mai optimist , intrucat , in acest caz , Iepurele isi va recastiga curajul si increderea in sine , intr-un mediu inconjurator mult mai sigur si mai favorabil.Oricum , un astfel de caz este mai mult decat ipotetic, el fiind intrucatva nepotrivit cu natura Iepurelui. Daca in decursul anului Iepurelui de metal nu vom putea sa micsoram amploarea contradictiilor , urmatorul an , 2012 (anul Dragonului) va fi unul in care va trebui sa platim pretul inegalitatilor si transformarilor negative.

Asadar , anul 2011 are o natura duala , fiind , pe de o parte , complex si dramatic, si , pe de alta parte , simplu si constant.Acest aspect inselator va fi un factor determinant , dand nastere unor iluzii sau asteptari false si , in consecinta, unor esecuri si lovituri date sub centura oamenilor prea increzatori.Din aceasta perspectiva , ar fi de recomandat sa luam aminte la simbolul iepurelui si sa incercam sa ne insusim cateva din trasaturile lui definitorii : examinarea prudenta a fiecarei situatii , atentie si capacitate de mobilizare in orice moment , necesitatea de a-ti pastra intotdeuna o cale de iesire dintr-un concurs de imprejurari, asemeni viziunii in care iepurele este mereu gata sa se furiseze in caz de pericol sau vreme rea.

Astrologii tind sa interpreteze 2011 drept un an mai linistit decat 2010 , atat la nivel mondial cat si personal, intrucat Iepurele este asociat in mod traditional cu caminul si familia , diplomatia , aspiratiile artistice si armonia.

Nativii din zodia Iepurelui implicati in mici afaceri sau societati par sa se bucure cel mai mult de bunele auspicii ale anlui 2011. Toate zodiile compatibile cu Iepurele, adica , Oaia/Capra , Cainele si Porcul , pot avea parte , in anul Iepurelui de metal , de circumstante si evenimente apte de a le aduce fericirea personala si succesul profesional.
Nativii din celelalte zodii vor mai putin norocosi, in functie de felul in care se adapteaza schimbarilor vremii.Aceia care nu se lasa in voia grabei si cugeta de mai multe ori inainte de a se lansa in actiuni indraznete , fie ca este vorba despre viata personala, fie despre cea profesionala , vor profita din plin de conjuncturile noului an.


In curand, pe blogul Dianei , previziuni astrologice 2011 pentru toate zodiile chinezesti :

Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Sobolanului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Bivolului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Tigrului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Iepurelui
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Dragonului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Sarpelui
Horoscop Chinezesc 2010 - Zodia Calului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Caprei / Oii
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Maimutei
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Cocosului
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Cainelui
Horoscop Chinezesc 2011 - Zodia Mistretului



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Anul nou chinezesc – Simboluri si semnificatii

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii

Numerele norocoase chinezesti

Horoscop chinezesc 2010 - Toate zodiile

Semnificatia simbolurilor chinezesti Yin si Yang
Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal Reviewed by Diana Popescu on octombrie 17, 2010 Rating: 5

14 comentarii:

  1. Este bine descris! asteptam detalii pentru fiecaree zodie in parte, in special pentru nativii care sunt in anul iepurelui:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Cat de curand , va aparea horoscopul chinezesc 2011 pentru toate zodiile pe blogul Dianei.Nu uitati ca noul an chinezesc incepe mai tarziu decat cel occidental !

    RăspundețiȘtergere
  3. Da este bine descris, astept si eu horoscopul chinezesc 2011.

    RăspundețiȘtergere
  4. Salut...eu am citit deja horoscopul chinezesc pentru 2011 pe site-ul www.horoscopurania.ro. Cei de acolo dau detalii si despre fiecare an in parte.

    RăspundețiȘtergere
  5. ioana1 Pare a fi o mai buna descriere a anului 2011, comparativ cu optmismul si superlativele pe care le-am gasit in alte interpretari. Astept interpretarea, sper corecta, a iepurelui in 2011.
    07/06/1951

    RăspundețiȘtergere
  6. cat de cat lamuritor...bine descris,ce sa zic...imi place..sper sa fie asa cum scrie la zodia mea si anu asta sa fie mai bun din toate punctele de vedere...si pt mine si pt toata lumea..SAMY

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu citesc horoscopul chinezesc pe http://www.horoscopchinezesc2011.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu cred ca puteti aprecia cum va fi anul acesta pentru mine....sunt nascut la 17 dec 1963 4.45 am,grupa sangvina B3...ce ziceti?Gicu
    gicu.lucaci@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Hai nam chef zbyeee Byeeee paaaa!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am citit despre horoscopul chinezesc pe www.zodiac24.com . Are foarte multe articole interesante....

    RăspundețiȘtergere
  11. dixi imi place cum descrie zodiile suntfoarte ample abia astept si zodia mea a cocosului felicitari un an mai bun tuturor

    RăspundețiȘtergere
  12. Va rog, doresc si eu zodiacul ptr. capra.
    Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Acest an este un an de espectiva, cu totii suntem fricosi, iar pacea internationala este cat se poate de subreda.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.