Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui

-Anii de nastere ai persoanelor nascute in zodia Sobolanului : 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996

- Piatra zodiacala a Sobolanului : granat.
- Floarea specifica Sobolanului : narcisa.
- Cele mai norocoase ore : 11 pm - 1 am
- Anotimpul Sobolanului : iarna
- Culorile Sobolanului : negru , alb, violet

-Personalitati din zodia sobolanului : Andrei Pleșu , Antonio Banderas, Antonio Moreno, Ben Affleck, Bobby Avila, Burt Reynolds, Cameron Diaz, Carlos Delgado, Charles, Prinț de Wales , Churchill, Clark Gable,Colea Răutu ,Cornel Nistorescu , Dina Cocea , Doris Day, Emil Botta , Englebert Humperdinck, Eugen Barbu , Florin Piersic , George H. Bush, George Washington, Gérard Depardieu , Gheorghe Grigurcu ,Gina Patrichi , Hugh Grant,Ion Lucian , Iosif Conta , Ismail Kadare , James Baldwin, Jean-Claude Van Damme , Jean Michel Jarre , Jude Law, Julianne Moore, Justina Machado, Kathy Bates, Kenny Loggins, Louis Armstrong, Marin Sorescu , Marlon Brando, Mitică Popescu , Mozart, Nicolae Dabija , Nina Cassian , Nicolae Steinhardt , Radu al României Duda , Robert Redford , Romulus Vulcănescu , Samuel J Jackson, Sean Penn, Sebastian Papaiani , Shakespeare, Timothy Hutton, Truman Capote , T.S. Eliot,Ursula Andress , Václav Havel , Zinedine Zidane .

-Trasaturi pozitive ale personalitatii : generozitate ,ambitie , imaginatie , perseverenta.

-Trasaturi negative ale personalitatii : criticism , suspiciune , manie , sete de putere.

-Compatibilitatea sobolanului : bivol ,dragon , maimuta.


Horoscop general 2011

Nativii din zodia Sobolanului vor rasufla usurati la sfarsitul anului 2010. Au avut parte de o multime de schimbari si au trait intr-un ritm trepidant , lucru nu tocmai pe placul lor. Anul chinezesc al Iepurelui de Metal va fi diferit din acest punct de vedere , evenimentele se vor succeda intr-un tempo mai lent , iar Sobolanul va fi satisfacut de un progres lipsit de stralucire , dar stabil si ferm.

In 2011, unii dintre Sobolani vor trece prin probleme conjugale sau familiale , la fel ca multe alte persoane din celelalte zodii. In loc, insa, de a apuca taurul de coarne sau de a-si ascunde , precum strutul , capul in nisip , Sobolanul poate rezolva aceste dificultati cu calm si luciditate .Chiar daca nu vor fi gasite solutii de moment , o atitudine optimista si realista poate ajuta in mare masura , prin micsorarea contradictiilor si negativismului.

Horoscopul dragostei Sobolanului in 2011

La inceputul anului Iepurelui de metal , un climat astral favorabil iti va permite sa inchegi mai multe relatii prietenesti si sa te bucuri de o viata amoroasa bogata in evenimente.Vei pluti cu inima usoara peste problemele zilnice si vei avea posibilitatea de a pune la punct si a materializa numeroase aspiratii legate de dragoste. Oricum, in februarie , martie si aprilie , nu vei fi caracterizat prin stabilitate sau loialitate in iubire , fiind tentat sa zbori din floare in floare. De fapt, este probabil sa fii insufletit de o reinnoire a dragostei .Daca iti vei dori sa mentii actuala relatie de cuplu, va trebui sa dai dovada de cat mai multa imaginatie.

In mai, iunie si iulie , viata ta emotionala va fi foarte instabila. Revarsarile de erotism sau sentimentalism iti vor fi stavilite si iti va veni foarte greu sa iti mentii legatura de cuplu. Relatiile tale vor tinde sa se deterioreze din cauza unor aparente fleacuri , a unor certuri pornite de la lucruri de detaliu sau banale. In februarie poti fi lovit de o deceptie amara.Daca esti singur, nu este bine sa te angajezi in nici o relatie de cuplu in aceasta perioada a anului.

Desi in a treia parte a anului vei fi stimulat de o atmosfera foarte pasionala, tendinta catre naivitate te poate face sa accepti cu ochii inchisi toate promisiunile facute de o fiinta indragita. Oricum , ai nevoie de noi experiente , mai ales daca esti la un inceput de drum in dragoste.Daca esti pe calea unei relatii de cursa lunga , vei putea trai o intimitate profunda, ascunsa fata de cei din jurul tau , atat din punct de vedere sentimental cat si erotic.

In noiembrie, decembrie si ianuarie (2012), vei fi animat de dorinta de a-ti schimba look-ul sau de a-ti deschide perspective mai largi despre viata, in pofida unei constante sau fidelitati in iubire. Ai putea fi ispitit de niste tentatii de natura doar exterioara sau fizica. Este posibil sa intalnesti pe cineva care sa iti trezeasca o dorinta erotica greu de infranat, dar asta nu inseamna neaparat ca vei capitula in fata farmecelor acelei persoane.

Horoscopul carierei si banilor Sobolanului in 2011

Un puternic aflux de noroc te va sprijini in indeplinirea obiectivelor legate de cariera in primele trei luni ale anului chinezesc 2011. Desi se anunta un interval de stabilitate , configuratia planetara este favorabila unei importante evolutii a viata , posibil in domeniul profesional.
Vei avea pornirea de a-ti supraveghea cu o mai mare atentie balanta de venituri si cheltuieli. De altfel, era si timpul pentru o astfel de atitudine. Printr-o impletire inteligenta a riscurilor si prudentei , vei avea posibilitatea sa duci la capat cateva operatiuni financiare de succes , in special in februarie si martie. Luna aprilie va fi foarte oportuna pentru investitii.

In a doua parte a anului , viata ta profesionala nu va fi la pamant, dar nu va iesi in evidenta prin mari realizari. Numeroase planete existente in sectorul carierei dau nastere unor tendinte contrare , cele cu aspect negativ fiind potentiale surse de necazuri sau intarzieri.
Influentele astrale par a-ti prevesti o imbunatatire a situatiei financiare in mai, iunie si iulie, cu conditia de a fi atent la unele sanse care trebuiesc puse in valoare la momentul oportun.

In lunile august,septembrie si octombrie , activitatea zilnica de la serviciu va fi caracterizata de armonie si lipsa de griji. Aceasta atmosfera relaxanta te poate imbia sa te gandesti la viitoare proiecte sau sa iti definesti cu o mai mare precizie telurile.O parte dintre Sobolani vor fi incantati in acest interval de ideea de a porni o afacerere sau o actiune lucrativa independenta.
Infraneaza-te de la speculatii financiare sau jocuri de noroc, pentru ca stele nu par sa iti dea nici o sansa. In august si septembrie , va exista o conjunctura favorabila vinderii sau cumpararii unei case sau proprietati. De la jumatatea lunii septembrie , vitregia oportunitatilor financiare se va micsora vazand cu ochii.

Ultima parte a anului te va motiva extrem de mult in dorinta de a te realiza in cariera. Nu numai ca te vei stradui sa obtii o recunoastere binemeritata a eforturilor si capacitatilor tale, dar vei incerca sa mentii si un climat amical si colegial la serviciu.
Stelele par a te proteja din punct de vedere financiar in lunile noiembrie,decembrie si ianuarie (2012) .Poti avea sansa la jocurile de noroc in prima si a treia dintre aceste luni , cu conditia de a nu miza pe sume mari de bani. Oricum , o oportunitate financiara pare a veni pe neasteptate .

Horoscopul sanatatii Sobolanului in 2011

In cea dintai parte a anului Iepurelui de metal , conjunctura astrala din sectorul sanatatii nu iti va da nici o bataie de cap. Din contra, vei fi predispus sa te vindeci repede , in cazul in care esti atins de vreo afectiune minoara. Cei care sufera de boli cronice vor trece printr-o perioada mai buna, posibil gratie unui nou tratament.Poti fi , totusi, inclinat catre niste mici afectiuni digestive.

In mai , iunie si iulie , va trebui sa iti gestionezi cu grija rezervele vitale , intrucat poti trece printr-un interval de slabire fizica a organismului. Nu trebuie sa te ingrijorezi, pentru ca poate fi vorba doar despre o mai scazuta rezistenta la oboseala , asa ca va fi necesar sa nu iti aglomerezi programul de activitati zilnice.

In al treilea interval al anului, steaua vitalitatii va lumina asupra sectorului sanatatii tale, astfel incat vei putea ajunge la un echilibru aproape ideal. Mai mult decat atat , cei care au avut de purtat povara unei afectiuni grave sau cronice vor avea sansa de a se reface complet.

In lunile noiembrie, decembrie si ianuarie (2012) , nici o planeta nu iti va afecta direct starea de sanatate. Vei fi intr-o stare fizica de invidiat , iar sistemul tau imunitar nu va trece prin nici un impas.


Nota : Anul nou chinezesc 2011 incepe pe data de 3 februarie 2011 si se incheie in ziua de 23 ianuarie 2012.



Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop chinezesc 2011 | Anul Iepurelui alb /de metal

Simbolurile zodiacale chinezesti.Semnificatia semnelor din horocopul chinezesc

Zodiacul chinezesc.Origine si semnificatii

Simbolurile animalelor in Feng Shui

Corespondente intre zodiile chinezesti si zodiile europene
Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui Horoscop chinezesc 2011 - Sobolanul in anul Iepurelui Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2010 Rating: 5

4 comentarii:

Un produs Blogger.