Horoscop dragoste 2011 - Zodia Pestilor

In anul 2011 , Pestii sunt pusi in fata unor alternative adesea extreme , fiind nevoiti sa isi aleaga cu grija raspunsurile la visarile si chemarile inimii .Ei pot afla pe pielea lor cat de dureros este sa pierzi pe cineva iubit sau sa te pierzi pe tine insuti prin iubire.

Daca la inceputul lui ianuarie ti se anunta o posibila si brusca schimbare, in bine sau in rau , in relatia ta de cuplu , dar si oportunitati romantice la serviciu sau in zona in care iti desfasori cu precadere activitatea , finalul primei luni a anului 2011 pare a te lamuri ca mai ai multe de invatat prin mijlocirea dragostei sau a iubitului tau / iubitei tale.

Debutul lunii februarie sta sub semnul prieteniei, asa ca nu este deloc exclus sa intalnesti pe cineva care sa iti impartaseasca preocuparile si idealurile, sau sa te inteleaga foarte bine , dar orice poveste de dragoste intiata in acest interval are mai curand o tenta de amicitie sau camaraderie.
Energia , vitalitatea si spontaneitatea care te anima in a doua jumatate a lui februarie iti deschid noi sanse catre o relatie romantica sau au tendinta de a inalta pana la ceruri o legatura de cuplu mai veche, care parea usor prafuita sau stagnanta.

Luna martie debuteaza cumva contradictoriu , netezind calea Pestilor catre mediul social si risipindu-le temerile in abordarea persoanelor admirate in tacere pana acum sau in infruntarea fara complexe a noi riscuri in iubire. Pe de alta parte, unii dintre nativi prefera sa isi ascunda legaturile intime sub masca conformismului sau a unui mister nu intotdeuna justificat.
Sfarsitul lui martie are capacitatea sa iti deschida intru totul inima fata de jumatatea ta , daruindu-ti receptivitate si sensibilitate. Placerile vietii si cele ale dragostei par a fi de nerefuzat in aceasta perioada.

O aura usoara de mister iti poate mari atractivitatea in prima parte a lunii aprilie , dar iti poate conferi si o marita empatie fata de partenerul tau. Asta nu te impiedica insa sa iti examinezi cu atentie legatura de cuplu si sa te intrebi in ce masura iti favorizeaza evolutia sau implinirea aspiratiilor intime. O parte dintre Pesti isi redefinesc granitele relatiei lor de dragoste. Ultimele zile ale lui aprilie prevestesc stabilitate si echilibru in iubire.

In luna mai armonia continua sa predomine , dar capata treptata o nuanta intelectuala, usor mai rece, comunicarea in doi avand tendinta de a se purta mai ales la un nivel mental , mai putin afectiv.

Nativii casatoriti din Pesti sau cei aflati intr-o viata amoroasa foarte stabila simt nevoia la inceputul lui iunie sa stea cat mai mult acasa sau in preajma persoanei dragi. Tandretea si sensibilitatea apropierii fata de omul iubit dau nastere unui sentimentalism uneori prea dulceag. Dupa 10 iunie , isi fac aparitia doua orientari majore care pot cu greu convietui impreuna, astfel incat, de cele mai multe ori, in loc de a se impleti , au capacitatea sa iti cuprinda unilateral sufletul , in functie de profilul tau psihologic. O prima tendinta da frau liber imaginatiei si iluziilor , putand anunta dezamagiri sau despartiri in dragoste, in vreme ce cea de-a doua orientare pare a se manifesta sub forma unei severe autoanalize a dorintelor si angajamentelor afective , lasand cale libera unor dificultati in sexualitate sau intimitate, unor frustrari sau deceptii.
Din fericire , in ultima parte a lui iunie , vitalitatea si nevoia de a straluci te indeparteaza intr-o oarecare masura de aceste infuzii negative , si te indeamna sa te bucuri de viata alaturi de fiinta iubita sau sa te dedai unui efervescente dar riscante turniruri ale flirturilor si dragostei.

Desi primele zile ale lunii iulie iti pun fata necesitatea impartasirii si a echilibrarii dintre daruirea si primirea iubirii , farmecul care te inconjoara apoi te ispiteste sa te joci putin cu iubirea si sa dai o turnura nitel dramatica relatiei tale de cuplu. Pestii solitari pot fi supusi unor adevarate asedii ale dragostei , si , daca aleg asa cum trebuie , au sansa unei fericite si stabile povesti de dragoste. Catre finalul lui iulie, apar oportunitati in iubire in cadrul sferei profesionale ori ocupationale, dar si tentatia de a manipula pe cineva care tine la tine.

O atentie speciala inspre si dinspre tovarasul de viata ori amor se intrevede in a doua jumatate a lui august. Poti simti nevoia coplesitoare de te retrage impreuna cu fiinta iubita cat mai departe de lume , iar rabdarea si afectiunea te determina sa aplanezi cu diplomatie orice posibila neintelegere. Constient de posibilitatea de a evolua si a te redescoperi prin partenerul tau , te dezlipesti cu greu de el pentru a face fata responsabilitatilor sociale sau profesionale.

Desi spre jumatatea lunii septembrie, influentele plutoniene iti pot afecta indirect relatia de cuplu, supunandu-te unor mari framantari interioare sau transformari ale orizontului de asteptare , efluviile solare te ajuta sa stralucesti apoi prin vitalitate si spontaneitate. Esti gata sa lasi in urma trecutul , uneori dureros, si sa pasesti cu incredere si indrazneala spre proaspete inceputuri , inclusiv in iubire. O conexiune intima si profunda iti poate redestepta entuziasmul fata de viata , inchizandu-ti ranile adanci din suflet.

Sastisit de cenusiul cotidianului , in luna octombrie ai pornirea de a redescoperi dragostea pe alte meridiane sau nivele ale realitatii. Poti fi atras de o persoana straina , foarte diferita de oamenii cu care esti obisnuit sau catre cineva care sub o aparenta comuna ascunde mari si nebanuite potentialuri.

In luna noiembrie , ambitiile sociale sau profesionale au capacitatea de a-ti aseza in fata o oportunitate amoroasa neasteptata .Conflicte aprinse, provocate de ierarhia in cuplu , sunt de natura se intercala cu perioade de tandra si fierbinte impacare. Cei singuri au posibilitatea de a porni pe un nou drum al vietii amoroase, dar pasiunea pare a ceda locul prieteniei.

Secretul sau misterul reapar in partea finala a lunii decembrie , sub forma unor relatii ascunse ochilor scrutatori ai celor din jur sau printr-o atitudine visatoare si circumspecta , invecinata cu timiditatea. Poti cunoaste un eventual partener prin mijlocirea unor prieteni sau sa duci mai departe o relatie , putin arida in acesta perioada sub aspectul senzualitatii ori pasiunii.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:


Horoscop Diana 2011 - Toate zodiile

Horoscop Pesti 2011 – Previziuni generale

Zodia Pestilor si dragostea

Zodia Pestilor - Caracteristici , compatibilitate , zile si numere norocoase

Horoscop dragoste 2011 - Zodia Pestilor Horoscop dragoste 2011 - Zodia Pestilor Reviewed by Diana Popescu on decembrie 08, 2010 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.