Horoscop Leu iunie 2013

Horoscopul Leului iunie 2013 marturiseste despre o necesara cufundare in adancurile lumii interioare, avand drept scop remodelarea si regasirea destinului personal. Echilibrarea intre realism si idealism, intre concret si spiritualitate deschide noi orizonturi si oportunitati in viata.

Singuratatea, linistea interioara si exterioara sunt deziderate inspirate din 3 iunie, de tranzitul lui Venus in Rac. Tinzi a fi extrem de sensibil si receptiv fata de simtamintele celorlalti, acordandu-le o mare atentie, dar putand fi si usor ranit de cuvintele ori gesturile lor. Mare parte a comportamentului tau pare a-ti fi dictat de zona subconstienta a fiintei tale, fapt ce iti poate trezi o intensa inspiratie artistica.

Odata cu 7 iunie, ca urmare a intrarii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti, poti fi imboldit sa treci printr-o metamorfozare a fiintei, sa renunti la aspecte conformiste sau false ale personalitatii tale, pentru a-ti dezvalui treptat autenticul tau eu. Intr-un astfel de context astral, ai sansa de a-ti evalua si ajusta esentialele teluri pe termen lung. Pe de alta parte, poti avea o confruntare cu moartea fizica sau simbolica a unei persoane apropiate, in cel de-al doilea caz fiind vorba despre o racire a relatiilor cu aceasta.

Luna noua rasarita pe 8 iunie in Gemeni si a unsprezecea casa a Leului prilejuieste infiriparea de noi prieteneii si/sau aderarea la un grup de oameni asemeni tie. Pari a fi cutreierat de o proaspata viziune despre lume si despre locul tau in societate.

Din 21 iunie, tranzitul Soarelui in Rac si a XII-a ta casa marcheaza o vreme potrivita cernerii evenimentelor din ultimul an. Poti deveni mult mai constient de consecintele actiunilor si vorbelor tale, avand astfel ocazia de a-ti revizui atitudinea fata de existenta. Mai mult decat atat, faptele trecute par a te insemna si pe plan emotional, starnind regrete si mobilizandu-te totodata. Inca o data, pari a avea nevoie de o oarecare insingurare pentru a reflecta si a medita. Oricum, in decursul acestei conjuncturi astrale arareori tinzi a te simti multumit de tine insuti si de stadiul actual al vietii tale.

Fii cat se poate de prudent asupra felului cum te exprimi in jurul datei de 23 iunie, ziua in care Luna plina se iveste in cerurile Capricornului, intrucat gandurile tale secrete pot iesi la lumina, iar increderea pe care o ai in unii oameni iti poate fi inselata. Necesitatile traiului cotidian te obliga sa iti lasi deoparte sentimentele si afectivitatea. Poti fi motivat sa acorzi o precumpanitoare atentie starii tale de sanatate si intretinerii acesteia.

Jupiter isi face intrarea din 26 iunie in Rac si a douasprezecea casa  a Leului, protejandu-te fata de dusmanii ascunsi si o pagubitoare tendinta de a te lasa in voia pasivitatii. Patruns de o perspectiva spirituala asupra universului, esti pe punctul de a descoperi mistice semne ale destinului chiar si in cele mai triviale amanunte ale existentei. Jupiter iti infraneaza excesele, ferindu-te de bigotism ori un idealism prea instrainat de realitate.

Tot de pe 26 iunie, Mercur in turnura retrograda in Rac iti da senzatia ca se intampla ceva important dar imprevizibil zi de zi, in viata din preajma ta. Are loc, de fapt, o lenta restructurare a mediului inconjurator, ducand spre rezultate putin anticipate. Tot ce poti face in aceasta situatie este sa te adaptezi cat mai mult evenimentelor cotidiene, sa nu treci cu vederea mesajele intuitiei, si sa profiti de orice oportunitate fara nici o intarziere si ori sovaiala.

O stare de adanca satisfactie fata de propria-ti persoana si viata este de natura a te insufleti din 27 iunie, sub vibratiile parcursului lui Venus in Leu si intaia ta casa. Calea spre ambitioasele tale teluri si ceea ce pretuiesti in viata pare a fi ingradita obstacole din ce in ce mai mici. Aprecierea excesiva a sinelui poate conduce insa catre o ignorarea a celorlalti, inclusiv a oamenilor apropiati. Este nevoie, asadar, sa reinveti ca drumul spre tine insuti trece prin inimile si mintile celor din imediata ta apropiere.

Horoscop Leu iunie 2013 – Dragoste

Sporita emotivitate si prudenta ce te strabat odata cu 3 iunie, sub impactul calatoriei lui Venus in a XII-a ta casa, te indeamna sa iti invalui viata amoroasa intr-o protectoare aura de taina si mister. Unii nativi singuri din Leu pot fi atrasi intr-o poveste romatica alaturi de o persoana deja angajata intr-o relatie de cuplu. Nu trada increderea cuiva apropiat sau propriul respect fata de tine insuti pentru o incitanta dar superficiala aventura.

Din 7 iunie, ca efect al tranzitului retrograd al lui Neptun in cea de-a opta casa a Leului, dragostea senzuala iti poate oferi nebanuite satisfactii. Este totusi necesar sa iti supraveghezi cu grija ispita de a-ti vedea partenerul de cuplu intr-o falsa sau idealizata lumina, astfel incat sa nu fii lovit mai tarziu de o crunta dezamagire ori deceptie.

Horoscop Leu iunie 2013 - Bani si cariera

Iesirea lui Neptun din tranzit direct in a opta ta casa nu iti pune la indemana mari sanse de a-ti ameliora situatia financiara. Nu este deloc bine sa faci datorii in acest interval de timp, si nici sa neglijezi modul cum iti sunt folositi banii incredintati altor persoane.

Pe 23 iunie, Luna plina din a sasea casa a Leului iti impune sa te tii deoparte de o socializare prea intensa la serviciu, ce ti-ar putea afecta eficienta si prestigiul profesional. Focalizeaza-te asupra muncii individuale si grijii fata de lucrurile de detaliu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Leu 2013

Horoscop Leu mai 2013
Horoscop Leu iunie 2013 Horoscop Leu iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 30, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. :-)))))ai ceva cu Pestii!
    Tot timpul ultimii

    RăspundețiȘtergere
  2. (si nici sa neglijezi modul cum iti sunt folositi banii incredintati altor persoane)
    Pai ce sa zic ,tocmai am dat salariul sotiei.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.