Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama


Este foarte dificil sa definesti cu precizie profilul personalitatii unei femei Capricorn. Ea poate fi fata extrem de atractiva care atrage toate privirile de pe o plaja insorita a marii, dar si o cercetatoare cufundata intr-o munca de laborator, intr-un experiment avand darul de a salva omenirea. Indiferent cum arata pe dinafara, in strafundurile sufletului sau este o femeie interesata de siguranta, autoritate, respect si pozitie sociala. Pentru a-si implini aceste obiective poate urma cai cat se poate de diferite ale destinului. Poate ajunge la presidentia unei tari sau deveni sotia unui ambitios om de afaceri. Intr-un fel sau altul, nazuieste sa-i fie recunoscute cu prisosinta meritele sau prerogativele statutului sau.


Femeia Capricorn aduce cumva cu o capra de munte, obisnuita a trai pe inalte si semete culmi. Indiferent de unde a plecat sau cat de lent pare ca isi croieste drum prin existenta, ajunge in varfuri cu mult inaintea altora, care au luat startul inaintea sa. Ea realizeaza acest lucru intr-un mod atat de subtil incat nu poti nici macar concepe cum de a reusit atat de repede sa strabata un lung si anevoios drum. Fata nascuta in Capricorn are propriile teluri si ambitii, dar acestea nu sunt prioritare familiei sale. Rolul de sotie ori mama o satisface la fel de mult ca si cel de director al unei companii multinationale. Oricum, tovarasul ei de viata trebuie sa ii acorde stima si protectia care simte ca i se cuvin.

Barbatul Capricorn - Dragoste si cucerire

Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama

Zodia Capricornului si Dragostea

Aproape toate femeile Capricorn se conformeaza unui strict cod al bunelor maniere. Sunt inzestrate cu un fin simt al elegantei si etichetei sociale. Desi, la suprafata par a fi intotdeuna senine si echilibrate, asta nu inseamna ca nu sunt traversate de dramatice fluctuatii ale starii de spirit. Ele pot cade prada unei amare depresii daca gandesc ca cineva le-a judecat gresit sau le-a injosit. Intr-o astfel de situatie, par a avea nevoie chiar si de cateva luni pentru a-si reveni. Acest lucru se petrece din cauza faptului ca nu se simt la fel de increzatoare in ele insele asa cum incearca sa arate, temandu-se mereu sa nu fie ridiculizate ori ironizate. Nu este deloc recomandabil sa tachinezi o fata Capricorn intrucat ea se pare sa ia totul in serios. Desi poate sa pretinda contrariul, este la fel de dornica de a se rasfata in complimente ca si oricare alta fata, daca nu si mai mult. Alesul sau trebuie sa ii arate ca o apreciaza si sa o faca sa se simta in siguranta, ajutand-o sa se deschida precum o floare si sa slabeasca fraiele prin care isi controleaza latura sa pasionala.


Iubita din acest semn zodiacal nu se agata de vise marete si imposibile, ci se lasa calauzita numai de obiective ce pot fi transformate in realitate. Ea paseste pe bordul unui vas numai atunci cand stie 100% ca apele pe care urmeaza a naviga sunt sigure.
Are inspiratia de a adauga intotdeauna ceva proaspat frumusetii sale, nefiind nicicand neatractiva, chiar daca ajunge sa fie surprinsa purtand bigudiuri sau o verzuie masca de ingrijire a tenului. Desi lasa sa se inteleaga ca este extrem de sigura pe ea, in sufletul sau nu este in nici un caz atat de nesovaielnica. Este necesar ca partenerul sau sa ii daruiasca  in continuu certitudinea ca este frumoasa si bine pusa la punct. Onestitatea reprezinta o trasatura specifica a personalitatii sale, ea asteptand acelasi lucru si de la tovarasul sau de viata.




Este musai ca sotul ori curtezanul unei fete Capricorn sa ii respecte familia. Cine se cununa cu o astfel de femeie, se casatoreste de fapt si cu familia si rudele sale. Daca un barbat ce a facut acest important pas ii critica vreunul din membrii familiei, ar fi bine ca vorbele lui sa fie constructive, in caz contrar fiindu-i apoi nemaipomenit de greu sa o impace. Dragostea ei pentru partenerul de cuplu nu o impiedica sa aiba grija in continuare de oamenii care i-au dat nastere si alaturi de care a crescut. Avantajul acestei atitudini este ca ea este la fel de atenta cu familia partenerului, daruindu-i acesteia acelasi respect ca si neamurilor sale. Nu se supara nicicand daca, de exemplu, iubitul contramandeaza o excursie indelung planuita pentru a plati o indispensabila operatie pentru tatal lui.


Casa unei native din aceasta zodie pare a fi curata si bine oranduita de la sine, printr-un soi de magie nicidecum inteleasa vreodata de apropiatii sai. Ea este cat se poate de realista, iar visarea cu ochii deschisi nu constitue nicicum o preocupare preferata a sa. Insufletita de pamantene pasiuni, are abilitatea de a face ca pana si cel mai sordid loc din casa sa arate atractiv si incarcat de caldura afectiva a caminului. In ciuda firii sale, nu isi va opri niciodata barbatul sa viseze, atata timp cat nu are a se plange de situatia materiala a familiei.
Ca si mama, femeia Capricorn tinde a-si indruma copiii catre disciplina, economie, simt practic, eticheta sociala si respect fata de cei in varsta. Daca tovarasul sau de viata o face sa se simta iubita, protejata, dorita si apreciata, ea il sprijina in schimb in materializarea ambitioaselor lui teluri, oferindu-i, totodata, o profunda si nepieritoare dragoste.


Copyright © diane.ro

Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama Femeia Capricorn - Prietena, iubita, sotie si mama Reviewed by Diana Popescu on iulie 20, 2013 Rating: 5

58 de comentarii:

  1. Foarte bun acest horoscop,ma regasesc foarte mult..:) Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Capricornii tot timpul ies invingatori !! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. E o mare ''fortuna'' sa ai o femeie Capricorn alaturi, e un caracter dur, tenace dar plin de virtuti. Si cind te gindesti ca azi ...le gasim atit de greu (virtutiile)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. corect, sunt in stare sa ofere mult mai multe decat isi pot imagina in general pers....si tocmai deasta sunt foarte invidiate de femei din jurul lor, capricoarnele sunt femeiile la care majoritatea barbatiilor se intorc cand le trece cheful de aventuri...

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Super articol !!!

    www.monavie-constanta.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  6. cum sunt femeile capricorn?trei intr unul,ca la cafeaaua instant(barfe,minciuni si laude).cele mai adevarate femei sunt(rac,berbec,leu,unele gemeni,putine balante si fem.taur sunt relativ ..pozitive,,).asta e parerea mea dupa constatari probate!lucia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, am eu o colega rac, e răutăcioasă dar maschează, arata alta masca, a unei femei blânde, inocente dar ... e foarte a dracu , vicleana, scoate gherutele când vrea sa se apere, și zgârie rău, o fi o uscătura, nu generalizez ...

      Ștergere
    2. Drăguță nu știu despre ce femeie capricorn Vb tu dar niciodată nu am văzut o femeie capricorn răutăcioasă..răzbunătoare bârfitoare ..te înșeli. ..eu sunt capricorn și nu sunt deloc așa. ..Din contra îmi place sa ajut pe oricine fără a cere nimik în schimb...

      Ștergere
    3. mai conteaza si ascendentul si decada in care s-a nascut nativa si bineinteles cat de evoluata e persoana. Apoi mai e si acea latura negativa pe care o pot scoate la iveala cand nu mai rezista sa dea sanse incontinuu.Intradevar sunt astfel de exemplare dar sunt produsul mediului si al dramelor personale.Daca ai pierdut respectul si increderea unei capricoarne poti sa te astepti la o viata dificila in preajma-i.Daca e vorba de vreo razbunare sau alt tip de comportament e din exercitiu si datorie :de a plati cu moneda pe care crede ca o percep mai bine "inamicii",caci in sinea ei femeia capricorn prefera linistea ,dar daca este fortata poate mai bine ca oricare sa se puna si pe cruce pentru ceea ce sustine:cand intra in hora joaca!...unii considera ca nu-s sincere dar e vorba de prudenta pentru ca ar fi imatur sa se expuna si astfel sa fie vulnerabile in fata hienelor.

      Ștergere
    4. Barfa, minciuna si lauda nu- mi plac la o persoana.Sunt capricorn.Si satisfactia cea mai mare e cand ajut persoanele din jurul meu si nu numai, chiar si pe cei pe care nu- i cunosc.Muncesc pana la epuizare( la serviciu,10 ore, la gradina si acasa) si fara sa ma laud sunt cea mai apreciata mumcitoare din firma.Deci cei care a-ti afirmat anumite rautati a-ti facut-o probabil dim invidie.

      Ștergere
  7. femeile capricorn sunt razbunatoare.nu stiu daca sunt cum scrie mai sus,dar razbunatoare feroce,asta da.am avut de a face,am avut prietene 4 din capricorn.sunt f.prefacute.te asculta,sunt curioase in leg.cu viata intima a altora,dar cu ele,insele sunt secretoase,ascunse.ranchiunoase.am o colega de munca capricorn,s a razbunat cumplit culmea,pe o alta colega cu care imparteau acelasi ...barbat si culmea amandoua maritate!una scorpion una capricorn s au batut la munca si a doua s a razbunat teribil pe prima!am asistat toti colegii la asta,dar sunt profund dezamagita!orice as pati dar sa te razbuni in halul ala,rea si plin de venin trebuie sa fie!si am mai vz.inca doua cazuri asa cu fidelele capricorn,care se mai si razbuna dupa ce .......tradeaza!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. soacra -mea e capricorn. nu ma sufera, este practic o femeie tiran, si daca la suprafata se da doamna, este prefacuta, si in stare de multe prefacatorii. intr-un cuvan: periculoasa. si rece ca un ice-berg!
      si am avut si o colega de munca in aceeasi zodie. una cu care lucram direct. exact la fel! in fata vorbea frumos, la spate ma injura. nu credeam pana ce nu am auzit-o cu urechile mele! mari parsive

      Ștergere
  8. Am in jurul meu 5 college de diferite varste din zodiac Capricorn, sunt femei curioase, le simt invidioase pe succesul altora si foarte lenese si commode se misca ca melcii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Curioase in sensul ca lor le pasa parerea celorlalti.....Crina =]

      Ștergere
    2. Femeile capricorn sunt invidioase , curioase si lenese cum nu am vazut in viata mea. Calca de 1 milion de ori in acelasi loc sunt in reluare

      Ștergere
  9. Chiar ieri am terminat o asa zisa prietenie cu o capricoarna.Eu am f.prietena cu ea,dar invers....m am cam lamurit!Musai trebuie laudate,sa fie neaparat in centrul atentiei,oriunde si oricum,sunt tacute(asculta)secretoase cu ele,dar invadeaza intimitatea altora,fara bun simt,sunt ambitioase,perfide,prefacute,cu doua fete si in familie si in afara ei.Sunt razbunatoare,periculoase si daca sunt si femei(limitate),e vai!Nu sunt sincere si transante sa spuna ce gandesc,nu!te saboteaza,te barfesc pe la spate si te injunghie fara probleme si remuscari!Evident nu toate sunt asa,sa fie clar dar majoritatea fem.din capricorn sunt asa.Din 35cliente zilnic ,pe care le am ,3,4sunt capricorn si poate una la o luna imi pare ,,diferita,,de restul.Regret, dar am avut si am f.multa experienta cu ele asa ca ....orice a ti spune...eu m am lamurit din ..fapte,,nu vorbe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu-i advevarat.....fiecare capricorna difera ft mult fata de alta capricoarna....in spusele tale nu ma regasesc deloc deoarece fiecare om este unic in felul sau.....iar daca ai fi putut cauta raspunsuri si ai intelege-o ea va fi extrem de diferita fata de cum iti imaginezi uh.....Apropo: cand ele vor ceva ce-l considera al lor fac orice sa ramana asa =]

      Ștergere
    2. anonimo capricoarna...daca faci orice sa ramana asa, pai te incadrezi bine in descriere. sunteti prefacute si periculoase! si razbunatoare. si dupa ce cuceriti un barbat, vai de el! il tineti de catel, si deveniti un ice-berg!

      Ștergere
    3. pai daca sta de catel e vina lui...si inseamna ca nu e in stare sa stimuleze sentimentele une femei capricorn care e plina de senzualitate si de pasiune...

      Ștergere
    4. TE SUSTIN IN TOTALITATE! Am cateva colege din aceasta zodie si m-au uimit cat de lenese si incete sunt, am fost la una acasa avea casa parca se pregatea de mutare sau de zugravit, Sunt geloase si pline de invidie si venin pe femeile frumoase din jurul lor, sunt sugrumate de gelozie pe barbatul de langa ele, sunt reci ca gheata. Cred ca singurele calitati pe care le au ca iubesc copii si sunt familiste, in rest lenese, foarte lenese, invidioase si geloase.

      Ștergere
    5. Oh fetelor, sunt Capricorn, veci si aleluia nu am fost geloasa pe.o alta femeie doar ptr faptul ca e frumoasa etc. CASA mea arata impecabil la orice ora( am gemeni de 15 luni, fara ajutorul parintilor etc) la serviciu imi fac treaba rapid si eficient...Si nu exagerez. :)
      Nu va bazati pe zodii, va rog.
      Daca de exemplu 1000 romani in strainatate sunt hoti, nu inseamna ca toata Romania e hotomanca si *****.
      O viata frumoasa va doresc!

      Ștergere
    6. Nu sunteti geloase si invidioase deloc tocmai de aceea doriți sa scoateri in evidentă doar defectele. V-ati gandit vreo secunda ca poate tocmai voi sunteti acelea închise la minte care nu sunteti in stare sa face un om sa scoată ce e mai bun din el?! Păcat ca nu vedeți decat la suprafața si judecați doar de dragul de a face asta. Ca de' asa e la moda

      Ștergere
    7. esti cumva fecioara!? Habar nu ai cum este o femeie capricorn. Commentariu rautacios, putin spus!

      Ștergere
  10. Din ce am citit m-am incantat cu privire la o viitoare relatie cu o fata capricorn, dar din comentarii m-am speriat :) Recunosc ca nu am mai avut deaface...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel sunt si eu, pana acuma nu am avut de aface nici macar cu zodiacul, dar cunosand o fata capricorn ca sa o inteleg am inceput sa ma documentez. Din articol o regasesc in totalitate iar din comentari ma puneti pe ganduri :)

      Ștergere
  11. DUMNEZEU EXISTA IN CEEA CE SPUNETI !
    FEMEIA CAPRICORN ESTE O EROINA A DRAGOSTEI ETERNE !
    CU STIMA & RESPECT , LOBOV @ @ @ !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt o fata capricorn.......sincer imi pare rau ca vbti urit de aceasta zodie nui chiar atit de corect dupa cum vb.........e corect ca sunt razbatatoare., indraznete si daka doresc ceva cu adevarat obtine.....nimeni nu o da inapoi e unika.....si nui fricoasa face tot cu cap de 10 ori masoara si o data tae....insa in dragoste pun ft mult suflet......vo zik din propria experienza.....si nus birfitoare asa cum descrieti......cu stma si respect iulia

      Ștergere
  12. Ma regasesc in tot ceea ce scrie , ai mare dreptate , eu cred ca difera mult de data si anul nasterii , asa ca cele ce spun ca suntem barfitoare sau mai stiu eu cum nu cred ca e cazul sa generalizam , si inca ceva urasc femeia rac proasta zodie !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. inca o femeie capricorn care se da sfanta! dar la sfarsit a trantit-o: URASC FEMEIA RAC, PROASTA ZODIE! ha! esti teribila, nu ai oglinda acasa?!

      Ștergere
    2. Esti foarte rautacioasa, presupun ca tu esti cea care are nevoie de oglinda. Daca ai ajuns sa arunci cu noroi in TOATE femeile nascute I zodia capricorn...ai o trauma...Nu cumva barbatul a plecat la alta femeie?
      Ai devenit cam paranoia, ai aflat cune este cum arata pana si zodia ai aflato!!! O bravoooo! Ciocolata mai papi? Vezi ca nu slabesti asa, ia exemplu de la capricoarna aia pe care al naibii esti de gloasa si la care in secret te inchini...

      Ștergere
  13. Femeia capricon in general e inteleasa diferit de cum este si asta pentru ca se ascunde sub o masca de femeie fara mila si rea pentru ca sa nu isi arate sensibilitatea, sentimentele puternice si sinceritatea....nu poate fi placuta tuturor asta e clar, dar daca cineva e in stare sa ii ofere sinceritate si are rabdare sa ii descopere caracterul adevarat va fi cu adevarat uimit de ce se ascunde in spatele aparentelor....ea, e capabila de o iubire ca in povesti, plina de pasiUne, tandrete si etc dar asta doar daca ii sunt demonstrate sentimentele reciproce...si pe langa asta un capricorn poate fi cel mai de incredere prieten in adevaratul sens al cuvantului....SINGURUL cuvant in care se regaseste e : Devotament, pentru putine persoane insa unul intens ..... putine pers pentru ca e foarte selectiva si diplomata...insa cand e dezamagita e adevarat ca razbunarea nu are limite si asta doar in momentul cand se intoarce roata, pentru ca tot mereu se intampla asta dar pana atunci nu face nimic, asteapta doar....si cand e intampla, mai pune doar cireasa pe tort !!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Capricoarna e foarte pretentioasa, cu greu are sentimente si atractie pentru un barbat dar cand se intampla, respectivul e indus in eroare: cum o femeie atat de rece aparent poate fi atat de pasionala si intensa? are sentimente foarte puternice, e capabila sa aduca un barbat pe cele mai inalte culmi pentru ca acolo e casa ei, il inalta in aer ...ii ofera tot ce se poate in privinta simturilor si sentimentelor dar daca e tradata nu iarta....si va avea o perioada lunga de dezamagire si fara sentimente in care toate viitoarele pers vor fi victimele ei fara a face ceva in privinta asta ci pur si simplu va fi rece ....e capabila de sacrificii, desiiiii nimeni nu ar crede asa ceva....eeee ea fata care surprinde mereu...

    RăspundețiȘtergere
  15. Femeia Capricorn? :)
    Odată ce i-ai arătat sentimente sincere, poate fi cea mai uimitoare şi mai dulce femeie.
    Este o bună ascultătoare, o bună prietenă, cea mai uimitoare, mai iubitoare şi mai dulce iubită. Această femeie dă dovadă de multă tandreţe, sinceritate, devotament, este practic tot ceea ce ai nevoie. E uluitoare..

    RăspundețiȘtergere
  16. Femeia capricorn nu este chiar ca in comentarii. Eu fac parte din aceasta zodie si chiar pot spune ca nu sunt tupeista si barfitoare cum spunea cineva mai sus, de fapt mai multi. Faza este ca treaba cu zodiile nu este adevarata, nu cred in asa ceva. Fiecare om este unic, mai rar caractere asemanatoare. Am cunoscut multi capricorni si pot spune ca multi prezinta trasaturi ale altor zodii, toti oamenii au mai multe fete, sau mai multe laturi, personalitati complexe. Asta este parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cea mai sincera zodie...sunt persoane impulsive, ambitioase dar loiale si fidele !

    RăspundețiȘtergere
  18. Femeia capricorn..un amalgam de SENZATII te poate cuprinde stand langa ea!Este loiala(atata timp cat n-o dezamagesti), fidela(atata timp cat ii oferi liniste,iubire, stabilitate, protectie), tandra, dulce,extrem de senzuala si ocrotitoare(chiar daca la prima vedere nu lasa impresia),taciturna( analizeaza pana in cel mai intunectat unghi, nu se arnca cu capul inainte indiferent de situatie),SENSIBILA.De aici,de la sensibilitatea pe care n-o lasa sa se vada cu ociul liber, ci trebuie sa i-o descoperi, ea poate fi extrem de introvertita. II este frica de esec, de aceea lupta cu ultima putere pe front, incercand sa salveze ce este de salvat, deoarece ii place ca tot ceea ce tine de ea, sa se materializeze. Este mai fragila decat va imaginati si nu abandoneaza NICIODATA telul stablit desi poate lasa impresia ca a renuntat.Dar nu, ea lupta din umbra,cauta explicatii si rezolvari, iar daca nu le gaseste si oboseste ramane doar in stand-by.Daca lupta pt ceva sau cineva, inseamna ca gaseste ceva valoros in obiectul sau persoana tinta. Iubeste sa iubeasca, adora sa simta si sa te faca sa simti pana in varful degetelor emotii intense.Adora sa o descoperi si sa te descopere.Este precum o muza, te inspira. Are un simt estetic unic, un spirit de observatie dezvoltat si un dar de a simti din prima clipa omul de langa ea, fiind capabila sa stabileasca conexiuni intense cu partenerul de viata. Si da, are ganduri de razbunare atunci cand ii terfelesti orgoliul(extrem de important pt ea), dar asta nu inseamna ca se apuca sa si actioneze imediat..Nicidecum! Razbunarea ei defapt consta in a-ti arata ca drumul ales de tine este gresit si pune sare pe rana exact atunci cand te vede la pamant si cand vede ca ar trebui sa ii dai dreptate ! Este rabdatoare, actioneaza cu tact, este ambitioasa si se bazeaza pe intuitia ei fina. Ii place sa faca imposiblul posibil printr-o virtute unica-rabdarea-. Este foarte calculata si analizeaza de 10 ori o situatie. Este incapatanata, te asculta, iti cere sfatul, dar va face defapt exact ceea ce simte ea.Prefera sa se loveasca de 10 ori de un prag, dar sa se convinga de un lucru. Uneori poate gresi voit, doar pentru a fi sigura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte corect spus. Ma regasesc in intregime. Sunt exact cum spuneti

      Ștergere
  19. Desi crezi ca o poti minti, nu este asa ! N-ai habar cum "te miroase" si cum investiheaza! Problema intervine atunci cand o superi, o ranesti..Nu este greu de impacat, dar daca ii gresesti in asa hal incat o faci sa duca lupte interioare cu sinele si sa-si puna intebari de genul "Cum ai putut sa imi faci una ca asta", "De ce mi-ai facut asta tocmai mie?", "De ce nu am reusit lucrul asta?", inseamna ca ai fost o persoana mai mult decat importanta pentru ea si odata ce trece peste durerea provocata, va trece greu, dar definitiv.Nu se lasa invinsa nici macar de sentimente!!Este genul care acorda inca o sansa, inca una, si inca una, dar atunci cand e convinsa ca a facut tot ce i-a stat in putiinta si ca tu i-ai calcat in picioare pana si ultimul sentiment, devne intr-adevar, un ice-berg. :)
    Dar da, capricoarna este devotata, prietena adevarata, familista convinsa, romantica inraita, cauta esenta dintr-un om, daca te iubeste, te iubeste pentru tot ce reprezinti, cu calitati si defecte, exact asa cum esti, nu concepe notiunea de "nu exsta dragoste eterna", daca vrei o relatie stabila, serioasa, o casnicie fara probleme , capricornul este cel mai bun dar venit pentru tine. Nu aveti idee cat de mult inseamna o reputatie curata pentru ea, o viata linistita, respectul de sine, respectul venit din partea societatii, al fiintei iubite..nu aveti idee cat de mult tine la imaginea ei si cat de mult isi repugna anumite dorinte doar pentru a nu dezamagi sau a rani pe ceilalti!! Daca o femeie capricorn este indragostita, esti un mare norocos! Este capabila sa MUTE MUNTII DIN LOC si sa LUPTE pentru tine cu cele mai nebanuite arme !! Nu o intereseaza parerea celor din jur atata timp cat de iubeste. Si sa stii un lucru..nu se indragosteste repede, nu scapa repede de obsesii, dar daca esti ultimul pe lista ei de cuceriri dupa ce a scapat de o obsesie veche si a inceput sa sufle si-n iaurt dupa patania traita, inseamna ca TE IUBESTE ACUM, TE VA IUBI MAINE SI INTODEAUNA! Ea te are, te vrea si te mai vrea!! Este o femeie complexa, intuitiva, plina de calitati pe care trebuie doar..SA LE DESCOPERI!!! Ofera-i profunzime, stabilitate, nu te ferii sa-ti exprimi sentimentele, ofera-i tandrete, umor , dar si seriozitate, ofera-i totul pentru ca ai sa descoperi "cea mai incredibila femeie", cea mai tandra , cea mai senzuala, cea care te va surprinde in fiecare zi cu cate ceva nou si uluitor, cea care te va face SA SIMTI lucruri de care probabil nu aveai habar ca nutresc in tine!! Asadar, tacticoasa, calma in fata ta, chiar daca mocneste pe dinauntru, mandra, fidela, iubitoare, capabila de a se adapta oricarei situati, dar fara a se compromite, dezgustata de femeile usoare, nefiind adepta aventurilor, ea este cea care vrea si merita sa fie tratata precum o regina in pat, in societate, in orice situatie care te implica ca iubit, ca sot, pentru ca atinge un standard al femeii ideale, pe care putine femei il detin. ESTE PLINA DE ELEGANTA , RAFINAMENT, SINCERITATE (atunci cand simte ca ti se poate deschide), IUBIRE si multe alte calitat!!! DESCOPER-O, IUBESTE-O, PRETUIESTE-O, pentru ca te va UIMI!! Este un exemplu in societate si totodata un exemplar pe cale de disparitie, comparand-o cu ceea ce avem prin preajma..femei de moravuri usoare, femei pe care ea, le priveste cu asprime si duritate!!Oricat ati subestima-o, ea mereu va va arata ca este inaintea dumneavoastra fie si cu un pas, pentru ca este perseverenta si inteligenta si are mereu un as in maneca!!Merge pe premisa: "cine rade la urma, rade mai bine!".Adora sa i se dea ceea ce i se cuvine-dragoste si respect-! Ce mai, este un adevarat deliciu sa o cunosti, sa stai in prezenta ei, si o onoare pentru tine daca te va iubi!! Asa ca ai grija cu ea..este precum un trandafir care se poate deschide in fata ta sau care isi scoate tepii la inaintare!! Motiveaz-o, iubeste-o, protejeaz-o , respect-o si vei fi cel mai norocos barbat din lume !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serioasa,spui?????? Eram in liceu,cand am auzit despre doua profe,intamplator sa nu capricoarne,ajunse la o varstuta,,,,,necasatorite, aventuri pasagere,,,,,ca s au cuplat cu doi profi,culmea,casatoriti,onorabili,,,,,,,,,desi erau multi liberi;Acum imi dau seama ca exemplarele ravnesc de fapt la ce nu pot ajunge direct, si'atunci, de ce sa nu foloseasca unealta la indemana a unei femei ,,serioase'' cum spui tu,draga mea,patul,care tot e gol si neumplut de altul;siiiigur ca ,nu ies pe centura;asa,,,o mica invitatie intr un pat neocupat, destul cat sa zboare un zvon,o certitudine,si sa destrame o familie;drama este ca,atunci cand situatia este aflata de terti, il lasa si ea,si fuge la alt fraier,cu vocea voalata si convingatoare;daca v as cunoaste,as putea sa va dau exemple REALE,sa va duc la sursa;este dreptul oricui la opinii,dar realitatea bate filmul in cazul lor;zgarcite, cu fata schimonosita de rautate de la o anumita varsta,doar piele si os,nu se indura sa manance ca sa nu strice banii;as putea, din pacate,sa scriu o istorie la experienta mea de viata.va doresc tuturor drum bun si lumina in suflet,intelepciune sa va puteti feri de aceste exemplare,din vocabularul carora altruismul lipseste cu desavarsire, sau,daca se ofera ceva, obligatoriu are de primit cel putin de cateva ori mai mult in avantajul lor. si ceauseasca era tot o vipera din capricorn:vorba poetului:lunga slaba si zaluda, maturand natura uda.......

      Ștergere
    2. Foarte frumos.M-am regasit in tot ceea ce a-ti scris. Si cea mai mare satisfactie e atunci cand ajut. Asta ma implineste sufleteste.Deviza mea este: ,, ce tie nu-ti place, altuia nu-i face.Nu suport barfele, mincinosii, lingusitorii si prefacutii.

      Ștergere
    3. Ah, ți-ai găsit s-o dai pe Elena Ceaușescu ca exemplu de nativă capricorn, ca să dicsreditezi zodia? Ești total paralelă! În toate zodiile se găsesc oameni cu calități și defecte. Opinia ta despre capricorni este subiectivă dragă! Îți dau eu exemplu de nativi din zodia capricorn care au făcut istorie...Cea mai cunoscută femeie din toate timpurile este regina CLEOPATRA, născută pe 13 ianuarie, o regină foarte inteligentă, vorbea 7 limbi străine și era erudită. Mihai Eminescu cel mai mare geniu al românilor, capricorn născut pe 15 ianuarie. Cel mai bine vândut artist solo al tuturor timpurilor, Elvis Presley, un bărbat frumos, născut pe 8 ianuarie. Ana Aslan, născută pe 1 ianuarie, specialistă în gerontologie care a inventat formula anti-imbătrânire GEROVITAL.Ecaterina Teodoroiu marea eroină, Gheorghe Dinică un actor genial care putea intra în pielea oricărui personaj.Marele fizician Isaac Newton,,,lista cu capricorni, bărbați și femei care au scris istorie în orice domeniu este una lungă. Nu-i mai subestima că fac parte dintre cei mai geniali oameni. Femeile capricorn sunt realiste, pragmatice, muncitoare și familiste.

      Ștergere
  20. Am uitat sa dau un pseudonim..pt mai multa rigoare, ultimele doua comentarii sunt scrise de Ada, femeie capricorn si ea !:)))

    RăspundețiȘtergere
  21. Zodia Capricorn este cea mai tare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intamplator,am dat peste acest site cu comentarii.Am constatat ,spre surprinderea mea,ca sunt IN TOTALITATE si nu partial,de acord cu defectele acestor femei din zodia capricorn,nu ca barbatii n ar fi la fel;portretul lor,99\100:perfide\izi,in aparenta le mananci din palma;Se prefac a fi intelegatoare,ca vor sa ajute,etc,dar apoi ,vai de cei din jur;stiu una care bate matanii in biserica, dar nu se sfieste sa intervina, chiar in procesa ca sa schimbe verdictele in favoarea ei,avare de bani,manipulatoare, atatea versiuni la minciuni cati interlocutori,rele,egoiste,se duc la popa sa vada cum pot castiga mai multi bani(un exemplu).Vor sa fie ele cele mai admirate,cele mai cele,,si fac asta cu orice risc;denigreaza pe toti si toate, barfesc,fac orice ca sa castige;banul este D zeul lor,si va spun asta pe pielea mea.Parca au un calapod identic toate, si,cu timpul,chipul le este schimonosit de rautate,avaritie,samd.......

      Ștergere
    2. Cand suntem tineri,nu realizam de cele mai multe ori calitatile si defectele persoanelor cu care interactionam,si platim greu aceasta lipsa de experienta;Doar viata,din pacate,este cea care ne deschide ochii si mintile sa putem analiza corect o persoana sau alta;si,poate,atunci este prea tarziu;am inghitit hapul. Bafta tuturor!!!!!!

      Ștergere
  22. Toate comentariile contra vin de la cei/ cele carora nu le-a prea mers cu siretlicuri si mizerii de doi bani.O femeie capricorn surprinde cu usurinta orice astfel de atitudini/ comportamente si nu le tolereaza in niciun fel, luandu-si masuri de precautie. In rest e sensibila, iubitoare, ordonata si extrem de constiincioasa in tot ce face. Isi face greu prieteni pentru ca este pretentioasa si nu vrea sa fie ranita. Este extrem de sensibila. N-o intereseaza barfele si intimitatile celor din jur, cum s-a spus pe aici de catre unii. Are o demnitate adevarata, nedisimulata, in toate actiunile pe care le intreprinde si evita situatiile care ar putea sa o compromita, chiar cu pretul asa-zisei marginalizari. De fapt nici nu-i pasa daca este evitata de colegi. Sufera doar atunci cand e vorba de cei apropiati si nu-si revine prea usor. Iarta si iar iarta acelora care i-au castigat dragostea si are un simt al responsabilitatii inegalabil. Nu lasa nimic la voia intamplarii si este perseverenta. Acestea sunt trasaturi care, dupa cum se poate observa, pot atrage cu usurinta invidia colegilor lenesi, carora le place sa se sustraga de la sarcinile si responsabilitatile ce le revin ori care se pricep sa isi "sape" colegii. Un capricorn nu va face niciodata rau daca nu este provocat.

    RăspundețiȘtergere
  23. E putin spus ce ati scris mai sus despre femeile capricorn... Calcati voi o femeie capricorn pe coada si o sa-l vedeti pe dracu in persoana, voi si tot neamu vostru :-))))))

    RăspundețiȘtergere
  24. Sunt capricorn si in mare detin si calitatile, dar si defectele de mai sus.
    Sunt loiala, dar in momentul in care simt o mica tradare, devin cel mai mare dusman, Ma razbun fara mila, indiferent de persoana. Iubesc intens si sunt dispusa de daruire totala si de gesturi de neimaginat pentru a-mi arata dragostea.
    Am o capacitate foarte mare de munca (si 15 ore pe zi daca este nevoie). Sunt constienta atat de calitati (loiala, perseverenta, muncitoare), dar si de defecte (pentru a reusi calc tot ce imi sta in cale, sunt egoista, geloasa)

    RăspundețiȘtergere
  25. Am avut o relatie cu o femeie capricorn si a fost dragoste la prima vedere. Totul a fost ok pana cand au inceput geloziile ei din senin, fara sa ii dau motiv. Atata timp cat vorbim la telefon, pe FB/Whatsapp (cat suntem la munca) vin seara acasa, ma implic in activitatile casei, caut sa ne petrecem timpul impreuna nu inteleg de unde atata nesiguranta? Mai ales ca nu eera vreo urata si nu i-am dat motive. Parca mereu te suspecteaza ca faci ceva cu toate ca spune ca te iubeste - probabil ii e frica sa fie dezamagita - din ce am mai citit in commentruile de sus mi se confirma ipoteza. Da este razbunatoare daca o superi. Problema ei este ca devine sufocanta cateodata, asa stie sa iubeasca probabil. Plus de asta cand i se pare ei ca se intampla ceva arunca cu venin, lucru deloc ok cand tu stii ca o iubesti si ca ai face orice pt ea. Arunci cu venin de ce? ca ti se pare tie ca imi fac de cap..CAND?La munca? Sa fim seriosi daca vrem sa ne inselam putem oriunde oricand. In fine nu toate persoanele sunt la fel doar ca exista un pattern care se potriveste la fiecare individ (mai mult sau mai putin) in functie de zodie.
    Probabil depinde foarte mult de persoana, cat de matura este. Iar raca asta care o spuneti voi cu colegele..asta se aplica la toate femeile din orice zodie aproape. Ele au raca intre ele si puntine sunt cele care nu dau 2 lei pe asta :) Anyway..da poate femeia capricorn este super dar depinde si pt ce fel de barbat. Nu toti accepta anumite lucruri si la fel si ele. Sunt mult prea serioase iar viata e scurta si trebuie sa fim veseli sa facem caterinca nu sa fim atat de sobri si seriosi.

    RăspundețiȘtergere
  26. Chiar nu va inteleg rautatile la adresa femeilor capricorn..fratilor si surorilor indiferent de zodie si sex toti suntem imperfecti cu bune si rele iar ce spune ti voi de noi capricoarnele este gresit!!!nu sunt razbunatoare nu sunt rea si nici egoista si in nici un caz lenesa...sunt un om supus greselilor la fel ca voi restul zodiilor care vad ca de fapt voi sunteti invidioase sau invidiosi pe noi capricornii...
    Nu ma justific in fata nimanui dar terminati cu rautatea asta si nu mai catalogati sau generalizati daca voi ati avut experiente urate cu capricornii a fost din cauza ca posibil aveti si cu alte zodii...
    Va spun sincer ca defectul nostru cel mai mare este ca suntem de o sunceritate nesimtita...iar asta va face pe voi sa credeti ca suntem vezi doamne rai...mai bn un adevar care doare decat o viata in minciuna...
    Eu lupt pt familia mea si persoanele care le iubesc..mi as da si viata pt ei...am decat 2 prietene de peste 10 ani nu las asa usor persoane noi in viata mea...iubesc animalele si nu as fi in stare sa omor nici o musca
    Daca imi gresesti nu mai vreau sa aud de tine...dar nu ma razbun...imi place sa fiu independenta sa fac totul cu manutele mele..iubesc natura si sportul sunt vioaie vesela glumeata dar si serioasa cand e cazul...nu urasc pe nimeni si incerc sa inteleg si sa respect pe toata lumea..ca sa fiu si eu la randul meu inteleasa...
    Deci cred ca nu sunt chiar asa rea precum spuneti nu?? O zi frumoasa tuturor...

    RăspundețiȘtergere
  27. Sunt capricorn si nu imi pasa absolut ca sunt criticata si invidiata de cei din jur, asta ma face mai puternica si imi demonstreaza ca sunt cineva. Nu sunt razbunatoare, dar daca ma atingi cu ceva intr-adevar sa doara, ma intorc cu sparele fara nici un cuvint, stiu ca viata se va razbuna pentru mine. Imi iubesc copilul si el conteaza cel mai mult in viata mea, intii sunt mama , apoi sotie ,fiica, prietena. Am fost sefa din liceu, la serviciu, am caracter de lider fara sa depun efort. Nimeni nu ma poate strivi , nici cu vorba , nici cu fapta. Iubesc doar daca imi demonstreaza ca ma iubeste, mai bine singura decit cu cineva nepotrivit si vai de el. V-am pupat

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.