Ascendentul in Taur

Oamenii nascuti cu ascendentul in Taur tind a fi perseverenti, plini de vigoare, dar cumva lenti in tot ceea ce intreprind. Poseda, de obicei, o impetuoasa rezistenta si forta interioara. Loiali fata de cei care ii iubesc, nu se impun cu tot dinadinsul in relatiile cu ceilalti, dar au o impresionanta prezenta personala, radiind in jurul lor o adanca si increzatoare stabilitate.

In general, zodia ascendentului marturiseste despre felul cum oamenii abordeza ceva nou. Taurul, prin insasi natura sa, este potrivnic schimbarii. Pote fi extrem de dificil sa il abati de pe cararea sa batatorita si sa ii infrangi incapatanarea. Prima sa reactie este de a se deschide cu toate cele simturi spre orice proaspat eveniment sau nemaiitalnita circumstanta ce i se iveste in cale. Inzestrat cu o mare sensibilitate olfactiva si tactila, el se centreaza cu precadere asupra lumii materiale. Se remarca in abordarea vietii prin pragmatism, simt practic, iar siguranta sa afectiva si materiala constitue principalele sale criterii inainte de a se angaja pe un nou drum al existentei.

Persoanele cu ascendentul in Taur sunt caracterizate de o notabila prudenta. Intrucat apartin unui semn zodiacal fix, nu se pot lauda cu o mare flexibilitate a mintii, fiind cunoscuti indeosebi printr-un relativ egocentrism.
Mai presus de orice, aspira sa se bucure de toate lucrurile bune pe care le poate oferi viata, putand, din aceasta pricina, sa se lase uneori in voia unui pagubos rasfat al propriei persoane. Frecvent ajunsi in postura de colectionari, Taurilor le place sa sa adauge cat mai multe obiecte de valoare in tezaurul lor personal.

Ascendentii din Taur prefera sa isi aleaga haine de calitate, capabile a rezista mult timp si care le permit sa se simta comod. Arareori ostentivi in tinuta lor, ies totusi in evidenta, de multe ori, printr-o constitutie fizica foarte robusta.

Mai curand posesivi in relatiile de cuplu, nu le este deloc usor sa initieze sau sa accepte o despartire. Desi nu sunt tocmai gelosi, par a-si vedea partenerul drept o proprietate personala. Intensitatea trairii erotice si credinta in dragoste reprezinta doua repere esentiale pentru cei nascuti cu ascendentul in Taur. Extrem de senzuali, sunt ispititi de confortul in doi pe care il furnizeaza o legatura de cuplu stabila, pe termen lung. Desi pretuiesc armonia si calmul, pot fi iubiti nemaipomenit de pasionali.

Persoanele cu ascendentul in Taur dau nastere unei atmosfere reconfortante oriunde isi fac simtita prezenta, atractivitatea lor avandu-si sursa in seninatatea si echilibrul interior ce ii stapaneste indiferent de imprejurare.


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei :

Ascendentul in astrologie

Femeia Taur - Iubita, prietena, sotie si mama

Ascendentul in Berbec
Ascendentul in Taur Ascendentul in Taur Reviewed by Diana Popescu on august 29, 2013 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Since the admin of this website is working, no hesitation very soon it will be well-known, due to its quality contents.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.