Horoscop Leu 2014

Horoscopul Leului 2014 lasa sa se intrezareasca o prima jumatate a anului cumva stagnanta, dedicata revitalizarii si echilibrarii relatiei cu tine insuti si cei din preajma ta, urmata de o perioada de fericite oportunitati si impliniri materiale si afective ce nu exclud insa o abordare serioasa si responsabila a existentei.

Odata cu 3 martie 2014, Saturn retrograd in Scorpion si a patra casa a Leului sugereaza nevoia de a-ti analiza tendintele lumii interioare si a trece din nou revista responsabilitatile tale fata de familie. Te poti intreba daca viata ta si-a gasit cu adevarat un stabil echilibru si daca nu cumva dedicarea ta fata de oamenii apropiati te face sa iti neglijezi cele mai importante aspiratii si necesitati personale. Acesta aspect astral are asadar scopul de a te pregati spiritual si a te ajuta sa acumulezi energie in vederea unei cutezatoare relansari in lumea exterioara.

O mare atentie fata de starea de sanatate se impune din 14 aprilie 2014, atunci cand Pluton trece in aspect retrograd in Capricorn si a sasea ta casa. Daca evitat pana sa te duci la doctor pentru o problema care te gandeai ca o sa treca de la sine, din pacate acum lucrurile se pot inrautati. Pluton te forteaza sa lasi deoparte amanarile si neglijenta si sa iti rezolvi odata pentru totdeuna problemele tergiversate. Daca ai, in aparenta, o minora afectiune nu intarzia sa te programezi pentru un consult medical! Chiar daca ti se pare ca esti sanatos tun, nu ar strica un control de ansamblu al sanatatii. Un alt impediment din aceasta perioada poate consta dintr-o atitudine rebela sau incapatanata a unor subordonati de-ai tai (daca ai, desigur, asa ceva!). Vestea buna este ca ai la indemana o efervescenta energie in rezolvarea chestiunilor din zona profesionala. Ai prilejul de a duce la bun sfarsit toate restantele si chiar a inainta mai mult decat au estimat sefii tai catre finalizarea unui proiect sau unei activitati de lunga durata.

Potrivit horoscopului Leului 2014, un proces lent dar sigur de de explorare a sinelui si redefinire a personalitatii tale incepe pe 13 iunie, sub impactul tranzitului retrograd al lui Neptun in Pesti si a opta casa a Leului. Intuitia iti poate releva mai mult ca altadata directiile spre care sa te indrepti in viata, asa ca ar trebui sa incerci sa tii seama de mesajele inspirate din strafundurile fiintei tale. Este posibil sa te lovesti de cateva intarzieri in domeniul financiar, mai ales in privinta unor investitii sau sume de bani pe care le ai in comun cu altii.

Increderea in tine insuti si in resursele tale interioare ajunge la o inalta cota incepand cu 16 iulie 2014, gratie tranzitului lui Jupiter in Leu si prima ta casa. Esti capabil sa vezi lucrurile din jurul tau dintr-o larga perspectiva si sa intelegi dedesubturile mecanismelor relationale, un lucru ce te sprijina in gasirea de noi aliati in implinirea idealurilor tale. Oportunitatile nu mai trebuie sa fie cautate cu lumanarea intrucat par a-ti iesi mai des in cale, oferindu-ti-se aproape la tot pasul. Ai la dispozitie sansa de a trasa ambitioase si realiste planuri pe termen lung. Pari a fi inspirat in punerea la punct a unei noi imagini exterioare a persoanei tale, tinand de stilul vestimentar, stiul parului, dar si de modul de abordare a oamenilor din preajma ta. Nu numai din aceasta pricina, oamenii sunt mai indatoritori cu tine si mai dornici de a-ti cauta compania. Treci printr-un ciclu al vietii cand farmecul personal iti mijloceste initierea unor incitante povesti de dragoste. Aura ta de atractivitate poate face multe persoane de sex opus sa se ataseze sentimental de tine, dar nu este deloc exclus sa te indragosti nebuneste chiar de propria-ti persoana. Asta inseamna ca tinzi a te simti atat de bine in pielea ta si a te lasa momit de atat de numeroase rasfaturi al vietii incat iti poti inmuia vointa de a face lucruri cu adevarat notabile pe plan social si profesional. Atentie la predispozitia de a pune prea multe kilograme pe tine!

Din 20 iulie 2014, Saturn revine in turnura directa in Scorpion si a patra ta casa aducand benefice clarificari in raporturile cu rudele sau cu persoana iubita. Sigur pe valorile tale fundamentale, nu mai ai nici o ezitare in viata domestica, si esti gata sa-ti asumi sporite responsabilitati in familie. Parintii iti pot solicita sa joci un mai mare rol in existenta lor cotidiana. Pari a fi foarte preocupat de locuinta, de reamenajarea acesteia sau de unele reparatii legate de ea. Exista posibilitatea sa apara o oportunitatea sa lucrezi (si) acasa, sau ca cineva din familie sa te atraga intr-o mica afacere.

La fel ca in orice horoscop anual, Uranus devine retrograd in Berbec si a noua ta casa indemnandu-te sa iti extinzi intr-un mod considerabil orizonturile. Aceasta tendinta,  ivita odata cu 22 iulie 2013, nu este lipsita de complexitate. Problema este ca deschidera ta spre nou nu se petrece treptat, ci exploziv, in socuri ce iti pot zgaltai de la temelie existenta si relatiile cu ceilalti. Ai inclinatia de a arde etapele, si a-ti parasi prea grabit conjuncturile actuale ale vietii. Fii pregatit in orice moment pentru calatorii interioare si exterioare ce au capacitatea de a-ti deschide ochii spre noi dimensiuni ale destinului tau si a-si lasa amprenta asupra ta pentru mult timp.

Trigonul dintre Uranus si Jupiter din 25 septembrie 2014 marcheaza aparitia brusca, neanuntata de nimic, a unui noroc iesit din comun. Desi te poti bucura de satisfactii materiale deloc neglijabile, beneficiile acestui aspect astral  par a fi cu precadere interioare, ducand la clarificarea unor circumstante invaluite pana acum in pacla deasa a ambiguitatii. Ai astfel ocazia de a-ti dezvolta o atitudine optimista si increzatoare, avand darul de a atrage prin ea insasi de partea ta prosperitatea. Desi poti avea de a face cu evenimente nemaiintalnite, tinzi a le vedea ca pe niste provocari si a le solutiona fara mari batai de cap. De fapt, pari chiar a te bucura de noutatea ce te insoteste in traiul zilnic. Mai cu seama calatoriile sunt in masura sa iti aduca mari avantaje financiare sau materiale. Impredictibilitatea din jurul tau iti testeaza si iti modeleaza adaptabilitatea, si te sprijina in evolutia personala.

Neptun se intoarce odata cu 16 noiembrie in tranzitul direct in Pesti si a opta casa a Leului, inlaturand niste iritante bariere din plan finaciar. Relatiile cu parteneri din viata amoroasa, profesionala sau sociala devin mai responsabile si mai avantajoase. Este , totusi, necesar sa supraveghezi cu grija tranzactiile sau felul in care sunt cheltuiti banii pe care ii impartasesti cu cineva apropiat. Senzualitatea in dragoste iti dezvalui proaspete cai de a darui si a primi iubirea in legatura ta de cuplu.

Din 23 septembrie 2013 este randul lui Pluton sa isi reia aspectul direct in Capricorn si a sasea ta casa. Daca ai luat in seama avertismentul din perioada cat Pluton a fost retrograd si ti-ai verificat starea de sanatate, poti fi imboldit sa te aliniezi unui nou regim alimentar sau program de exercitii fizice avand potentialul de a-ti indeparta tendintele paguboase tinand de tonusul tau fizic si psihic. Ai posibilitatea de a intrezari noi aspecte ale carierei tale, noi metode de a face fata chestiunilor de la serviciu, sau chiar noi sanse de a-ti gasi un alt job, mult mai satisfacator din punct de vedere financiar si profesional.

Evolutia existentei tale devine mai echilibrata, mai armonioasa, incepand cu 21 decembrie, ca urmare a iesirii lui Uranus din tranzitul retrograd in Berbec si a noua casa a Leului. Nerabdarea lasa locul dorintei de a evalua cu chibzuinta orice potentiala initiativa, de a-i cantari cu obiectivitate riscurile si beneficiile. Chiar daca continui a fi ispitit de experiente inedite ale vietii, nu te mai arunci cu capul inainte, permitandu-ti un ragaz de gandire.

Cu toate ca bucuria de a trai si inspiratia iti sunt buni tovarasi, felul tau de a te distra si a-ti pune in valoare creativitatea este pe cale sa fie ceva mai sobru si mai rational din 23 decembrie 2014, ca efect al calatoriei initiate de Saturn in Sagetator si a cincea casa a Leului. Daca ai copii, poti sa realizezi intr-o sporita masura responsabilitatea pe care o ai fata de ei. Fructele dragostei cresc pe ramuri mai inalte si necesita mai mult efort pentru a fi degustate. Poti aborda cu un plus de seriozitate relatia ta de cuplu sau sa fii intr-o conexiune amoroasa cu cineva mai in varsta decat tine. Nu este timpul pentru jocuri de noroc si nesocotite riscuri. Aproape tot ceea ce realizezi in decursul acestui tranzit iti cere multa munca si perseverenta. Este important sa iti gestionezi cu minutiozitate resursele interioare si exterioare astfel incat sa le pui la bataie numai pentru lucruri cu adevarat cruciale pentru destinul tau.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscop dragoste Leu 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Leu - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Leu - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Leu 2014 Horoscop Leu 2014 Reviewed by Diana Popescu on august 31, 2013 Rating: 5

12 comentarii:

  1. Esti perseverenta,harnica si bineintentionata.Felicitari diana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru horoscopul Leului pentru 2014.Il asteptam cu nerabdare :).

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc! O surpriza neasteptata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un horoscop bine reprodus pt. cei ce nu au cunostinte in astrologie.....adica pe intelesul tuturor.Am comparat cu alte previziuni si sunt aproape identice.Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  5. citesc articolele si horoscopul de mult. multumiri, felicitari si spor pe mai departe!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Sper sa nu iti insel nicicand asteptarile.

      Ștergere
  6. Suna bine pentru mine, Slava Domnului ca era cazul sa se schimbe ceva!! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. ma adresez leoaicelor pt.ca si diana e leoaica ati vz.cum este criticata pe acest blog?haideti s o sustinem pe diana pt.ca merita!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. draga diana , la multi in noul an. copilul meu se numeste Octavian si este nascut pe 25.07.10. si inca nu vorbeste. a fost diagnosticat cu autism. va vorbi vreodata, ce viitor va avea? daca ai putea sa-i realizezi astrograma ti-as multumi din suflet. astept raspuns si-ti multumesc

    RăspundețiȘtergere
  9. Pare un horoscop documentat, nu general ca multe altele. Felicitari, Diana!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.