Cum poti sti daca te place un baiat?

Intrebarea "Cum poti sti daca te place un baiat?" isi face loc cu insistenta in mintile si sufletele fetelor inca din adolescenta, facandu-si mereu si mereu aparitia in cursul evolutiei lor ca femei.

Avand in vedere popularitatea ei, m-am gandit la cateva la subtilele indicii sau mesaje subconstiente pe care le transmit baietii atunci cand le place cu adevarat o fata.

Daca raspunzi cu "da" la macar cateva din intrebarile de mai jos, inseamna ca un baiat din preajma ta este atras de tine, indiferent daca este un simplu prieten, un iubit, un coleg sau chiar iti e intru totul necunoscut...

baiat

Incearca el sa te faca sa razi prin orice fel de mijloace, spunandu-ti glume, bancuri, facand aluzii spirituale sau chiar putin prostesti?

Incerca sa te atinga in vreun, de exemplu jucandu-se cu parul tau, atingandu-ti "intamplator" mana cu mana sa, aplecandu-se asupra ta, impungandu-te, gadilandu-te, prinzandu-te de mana, sau chiar impingandu-te ori lovindu-te, desigur, in gluma, prieteneste?

Iti zambeste mereu, rade la glumele tale, cu toate ca nu sunt mereu tocmai reusite?

Miroase placut (sa speram ca foloseste un spray sau un aftershave de buna calitate) mereu cand iti este alaturi sau, mai mult decat atat, ori de cate ori te intalnesti cu el, pare sa fie imbracat cu grija si sa aiba parul cumva aranjat (chiar daca si-l ciufuleste cu stil sau intentie)?

Se poarta uneori ciudat ori prosteste pentru a-ti atrage atentia?

Nu vrea sa fie vazut impreuna cu tine, astfel incat alte persoane, mai ales prietenii sai sa nu creada ca ii place de tine?

Se comporta ciudat ori stangaci in preajma ta, mai cu seama dupa ce cineva l-a intrebat direct daca ii place de tine?

Incerca sa initieze o conversatie cu tine, facand apel la introduceri stangace precum "Buna", "Ca mai faci?", "Care-i treaba?" ?

Pare sa devina gelos atunci cand stai de vorba cu un alt baiat sau ii acorzi acestuia o sporita atentie?

Se ofera adeseori sa te ajute la lectii, referate, sa iti care lucrurile, sau sa faca orice altceva pentru tine?

"Foloseste un diminutiv al prenumelui tau cand ti se adreseaza?

Cauta frecvent sa fie pe langa tine, in preajma ta, sa petreaca mult timp cu tine, sa iti vorbeasca despre orice numai pentru a ramane langa el, ori sa inceapa sa se plimbe cu tine cu toate ca parea ca avea o cu totul alta treaba?

Iti impartaseste niste hobby-uri, pasiuni sau interese, cautand sa vorbeasca cat mai mult despre lucrurile pe care le aveti in comun?

Roseste ori zambeste atunci cand te vede sau cand un prieten iti rosteste numele in absenta ta?

Te priveste cu concentrare, si atunci cand il surprinzi ca face asta,  isi coboara privirea ori si-o  indreapta in alta parte.

Te suna frecvent sau iti trimite regulat mesaje pe tefon sau emailuri?

Iti face daruri sau iti cumpara lucruri?

Flirteaza cu tine sau te tachineaza?

Te priveste cu insistenta, iti surade sau iti face cu ochiul  atunci cand trece pe langa tine?

Se uita direct in ochii tai cand ii vorbesti si uneori chiar se imbujoreaza?

Desi se poarta frumos, politicos, e cumva jucaus sau flirteaza cu tine, uneori devine foarte nervos, iritat sau timid?

Vorbeste despre tine cu prietenii sai?

Priveste spre tine, iti zambeste, si apoi isi indreapta ochii intr-o alta directie aparent fara nici un motiv?

Se comporta relativ normal, degajat, intr-un grup de prieteni, dar tinde a deveni tensionat, timid ori tacut cand ramane singur cu tine?

Prietenii lui par a se purta mai amabil, mai frumos cu tine, si a-ti vorbi mai mult decat de obicei?

Te intreaba amicii sai daca iti place de el?

Unii din prietenii tai sunt de parere ca lui ii place de tine?

Indiferent cate "da"-uri ai totalizat la finalul acestor intrebari, tine cont ca daca unii baieti te plac, altii tind a te place intr-o sporita masura. Cel mai important lucru este insa sa iti dai seama daca un baiat te place pentru felul in care esti tu si nu incearca sa te schimbe. De asemeni, nu ar trebui nici tu sa incerci sa-l schimbi. Mai mult decat atat, nu ar trebui sa iti schimbi visele sau obiectivele din viata din cauza sau de dragul lui. Altfel, ce rost ar mai avea relatia voastra?


Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Semnele dragostei | Cum stii ca cineva este indragostit?

Cum iti dai seama ca cineva este atras de tine?

Cum stii ca o femeie te place? | Semne ca o femeie este atrasa de tine
Cum poti sti daca te place un baiat? Cum poti sti daca te place un baiat? Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2014 Rating: 5

524 de comentarii:

  1. super blog si la toate cu exceptia la 1 am raspuns la toate cu da imi place tare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru aprecieri. Te astept sa vii mai des pe diane.ro si chiar sa imi dai niste sugestii.

      Ștergere
    2. Mie imi place de eu baiat este cu o clasa mai mare ca mn si nu ne cunoastem dar se comporta ciudat cand ma vede se uita in jos sau in alta parte daca obsrrva ca ma uit la el , cand eu ma uit la el el incearca sa se faca si mai remarcat vorbind cu prietenii cand nu ma uit la el sr face remarcat si daca îl privesc se uita in alta parte sau se baga in seama cu mine si incearca sa ma faca geloasa cate odata se uita numai la mn nu stiu ce sa cred nu pot face eu primul pas daca nu ma place ce fac?

      Ștergere
    3. Ce sa fac? Kiar nu stiu prieteni lui si ai mei ma intreabe " toata clasa noastra vorbeste ca iti place de andrei asa e " .andrei I'll cheama pe baiatul acest de care va spun si vam spus mai sus dar la spusele prietenului lui cred ca mar placea dar trebuie sa fiu mai sigura la care eu iam raspuns prietenulu lui " dar daca tot vb clasa voastra ca ii place de mine de ce nu imi spune clar imi place sau numi place " dar el nu a zis nimic . Povestea a inceput cand prietena mea mia zis ca este un baiat care te place si mi la aratat dar cand a trecut pe langa mine ma umpins in el atunci am simtit ceva neam privit un minut fix in oki si apoi ia spus prietenei mwle ca este nesimtita si dea tunci negam ca I'll plac dar degeaba , aflase si prietena mea si el neaga acum lafel dar eu simt ca simte ceva dar nu stiu sigur trebuie sa ma ajuti ce sa fac intrebarile se potrivesc majoritatea care leai scris dar sunt disperata ce fac??????????

      Ștergere
    4. Poate ca trebuie sa faci primul pas, fara a implica insa pe cineva din colegii ori colege voastre, care par a lua in deradere faptul ca va placeti reciproc.

      Ștergere
    5. Poate ca o sai spun ca îmi place de el dar el daca va zice ca nu îi place de mine va ramane cu aceasta impresie multumesc mult pentru ecest raspuns voi incerca sai spun .

      Ștergere
    6. Nu cred ca sunt capabila . Cand stau in fata lui ma pierd nu mai stiu ce vorbesc si cum sai spun sa- l întreb dacã ma place sau sa-i sun ca îmi place mie de el

      Ștergere
    7. Buna!! Eu am raspuns da la cateva intrebari dar nu la toate , imi place de un baiat are 14 ani eu 12 fumeaza dar asta chiar nu imi pasa ,totul a incaput cand o prietena mi la prezentat pe el (Razvan) mie mia placut de el de mult dar nu credeam ca îl voi intalni vrodata em inceput sa ies cu el si alti prieteni seara in parc neam inteles foarte bn neam inprietenit pe loc si in cateva zile de atunci eu iam spus unei prietene ca îl plac dar ea ia aratat lui conversatia cu mn si acum se poarta ciudat vb mai ciudat cu mn se poarta mai ciudavta nu mai suntem la fel de apropiati face misto demn ca I'll plac flirteaza cu alte fete vb cu alti baieti despre mn rade de orce as spune maa ignora dar este foarte gelos prietena mea la intrebat daca ma place si el nu spune decat nu stiu , injura mult dar stiu ca asa este el fumeaza mai mult deatunci nu vrea sa ste langa mn dar ochi niciodata nu si ia de la mn cand I'll observ ca ma priveste se uita incontinoare iar eu ma uit in alta parte se inbeaca frumos isi aranjeaza parul isi da cu mult parfum si cand vorbwsc cu cineva se uita foarte atent la mine cand a aflat ca I'll plac rade in continu vesel vb cu prieteni lui despre mn si se uita la mn in acel moment incearca sa ma faca geloasa lam intrebat daca ma place si a zis ca nu ma place dar rade cand spune asta si altor persoane le spune ca nu stie ma face geloasa vb cu prietenele mele si ingnoranduma pe retelele de socializare vb frumos cu celelante fele gen te pup esti frumoasa cand vor beam la telefon vb frumos , prietenelemele imi spun ca ma place .

      Deci kiar nu stiu ma place sau nu??? Nu îmi pot da seama?? Va rog ajutatima nu stiu ce sa fac??? Sper sa imi raspunda cineva!?!?!?

      Ștergere
    8. Dupa cate ai povestit aici, nu cred ca are vreun rost sa incerci sa intri in contact cu el. Pentru a te asigura ca nu vei suferi mai tarziu.

      Ștergere
    9. Hey... eu plac un baiat foarte tare... inainte ma baga in seama se rusina cand ma uitam la el dar de curand a aparut o colega de clasa care a stricat totul... acum plang de fiecare data. El nici macar nu ma mai vede... acea fata se da pe langa el si asta ma face sa plang... ce crezi ca e bine sa fac

      Ștergere
    10. Pai, ai doua variante: ori iti iei inima din dinti si te apropii de el pentru a constata daca tine la tine sau la acea colega, fie incerci sa il uiti.

      Ștergere
    11. Mersi. Am aflat ca sj ma place si acun suntem buni prieteni

      Ștergere
  2. Bu a e chiar sunt derutata si nu stiu ce sa cred. Imi place de un baiat dar nu da nici unul din semnele astea. Se comporta diferit cu mn cateodata ma saluta incepe sa zambeasca si se uita in jos alteori cand il salut eu prima pare pierdut si uni prieteni in spun ca ma place ar nu stiu ce sa cred

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aproape sigur este timid si, desi te place, se pierde in prezenta ta. Daca iti place cu adevarat trebuie sa faci tu primii pasi pentru a te apropia de el.

      Ștergere
  3. Daca un baiat aude numele unei fete si dupa il pronunta, iar dupa incepe sa fie visator si sa zambeasca dar doar daca aude numele dupa a facut un compliment de exemplu :
    Da fata aceea cu par frumos...p.s am patit asta si chiar as vrea sa stiu daca aceste lucruri inseamna ceva!

    RăspundețiȘtergere
  4. Era vorba despre mine in mesajul anterior si plus ca tocmai atunci treceam pe langa el si imi zambea dicret!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, se pare ca stii foarte bine despre ce este vorba. Acel baiat te place sau chiar este indragostit de tine!

      Ștergere
    2. deci mie imi place de un tip de 17 ani si mereu cand stau undeva vine si el cand merge la magazin nu sa uita la mn dar cand vine de la magazin sa uita la mn de multe ori cand el spala masini se uita la mn si cand ma uit eu la el intoarce privirea mereu ma face sa rad prin tot ce zice deci nush daca ma place sau nu te rog zimi ma place sau nu tu ce crezi?

      Ștergere
    3. Si mie imi place de cineva de la mn din clasa si lui ii place de mn,dar nu am curajur respectiv sa ii recunosc.Ce fac?

      Ștergere
    4. Pai, ori iti iei inima in dinti si il abordezi, ori astepti pana pune alta fata mana pe el.

      Ștergere
  5. Buna! Probabil ca ce am sa spun acum nu apare nicaieri in ce ai scris.
    E un tip, de cand m.a vazut a spus:"Imi esti antipatica rau!"..nu-l bag in seama, ma comport frumos cu el oricum..dar uneori ma surprinde ca si el se baga in seama cu mine..si cauta sa vorbim , cauta subiecte noi si e chiar dragut..pana incepe iar sa fie nesimtit!.imi zice"Da-mi si mie apa!"de parca sunt sclava lui..mentionez ca nu il plac!!..ai o idee ce e cu el?
    Multumesc! Anticipat:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca el te place dar se crede un fel de "macho" care in loc sa spuna sincer ce simte prefera sa iti zica, "Imi esti antipatica rau!" La fel, intr-o atitudine gen macho, poate actiona cu nesimtire, spunandu-si ca asa fac "adevaratii" barbati. Pana nu scapa de aceasta atitudine, de acest tip de gandire, sunt putine sanse sa fii fericita alaturi de el.

      Ștergere
    2. Multumesc mult pentru raspuns.Ma voi ajuta de raspunsul tau pentru a incerca sa-l inteleg pe tip :)

      Ștergere
    3. Mai e un caz in cartea Orasul Oaselor, si unul dintre personaje este exact cum ai pomenit tu de acel baiat. Poate citesti cartea si te mai inspiri si de acolo :)

      Ștergere
  6. Fie va antipatizati reciproc,fie ,,de la ura la iubire este doar un pas,,.In cel mai rau caz,acel barbat este misogin sau gay.dar poate,te place.Pt.multe cupluri nu exista dragoste de la inceput,ba chiar poate exista animozitate.....pana se ajunge la creearea unei legaturi sentimentale.Fi pe faza cu atentie se vezi ce se ntampla.PUPICI.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca acest raspuns este ptr mine, iti multumesc enorm ca ti-ai facut timp sa ma ajuti <:D > :)

      Ștergere
    2. Olla!sunt mara.eu sunt anonimul cu,,PUPICI,,si m as bucura sa te placa cu adevarat acel baiat.Tertipurile astea,sa fie din cauza timiditatii(mascate),a nesigurantei lui,asa mi as dori...dar de fapt ....sa te placa,mult!sa fie cu noroc! PUPICI.

      Ștergere
  7. daca un baiat de fiecare data cand aude numele meu rade,sau de fiecare data cand merg laa el se rusineaza si se uita in jos ,sau daca se uita la mn si eu observ , intoarce privirea.ce crezi.ma place???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. martin denisa6 mai 2014 la 21:00

      daca un baiat de fiecare data cand aude numele meu rade,de fiecare data cand merg la el se rusineazasi se uita in jos , sau daca se uita la mn si eu observ , intoarce privirea. ce crezi.ma place???

      Ștergere
    2. Desigur, este innebunit dupa tine, dar e prea timid sa ti-o spuna sau sa-ti-o arate in fata.

      Ștergere
    3. deci mie imi place de un tim de 17 ani si mereu cant stau undeva vine si eu cand merge la magazin nu sa uita la mn dar cand vine de la magazin sa uita la mn de mult ori cand el spala masin se uita la mn si cand am uit eu la el intoarce privirea mereu ma face sa rad prin tot ce zice deci nush daca ma place sau nu te rog zimi ma place sau nu

      Ștergere
    4. Ce este sigur e ca tu il placi. Trebuie sa ai mai multe indicii pentru a sti daca si el te place cu adevarat.

      Ștergere
  8. martin denisa8 mai 2014 la 14:38

    sincer e adevarat ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cel putin asa rezulta dupa descrierea pe care mi-ai facut-o.

      Ștergere
    2. ok... ms mult deci credeti ca ar trebui sa fac eu primul pas?

      Ștergere
    3. deci???

      Ștergere
    4. Da, sau sa-l faci pe el (sa-i dai de inteles) sa faca primul pas.

      Ștergere
    5. si exista vreun mod prin care sa aflu daca ma place fara sa-si dea seama ca il plac???

      Ștergere
    6. da??? si tot eu sunt cea de sus plz

      Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mie imi place de un baiat,dar prietena mea cea mai buna imi tot zice numele lui cu intentie sau fara...mai de mult facusem niste grupe si mai intai l-a chemat pe cel mai bun prieten al sau si dupa pe mine...l-am surprins o data cand se uita la mine,apoi si-a facut un gest cu parul ,eu iar zambit iar apoi si el, dupa (sa nu zica ca par obsedata de el,adica cum sunt) mi-am mutat privirea... prietenul lui mi-a zis ca ma place si el dar nu stiu daca sa cred sau nu asta... - See more at: http://www.diane.ro/2014/01/cum-stii-daca-te-place-un-baiat.html?showComment=1399651682243#c4068033367956359217

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu cred ca ai destule motive sa crezi ca te place. Il poti lasa sa faca el (si nu tu) un pas in plus catre o posibila relatie a voastra si sa testezi apoi din nou afectiunea lui fata de tine.

      Ștergere
    2. Am vazut tarziu raspunsul :) deja suntem iubiti :D

      Ștergere
  11. Nu neaparat, cat sa-l faci, sa ii sugerezi lui sa faca primul pas...

    RăspundețiȘtergere
  12. uite , vreau sa te intreb ceva. te rog sa fii extrem de sincera. Este un baiat pe care il plac. Dar nu stiu daca el ma place. Deci, mereu in timpul orei cand zice ceva se uita la mine sa afle reactia mea. Sau ii place sa imi spuna numele sau se uita la mine iar cand eu observ asta se uita in alta parte. etc. Fii te rog foarte sincera , crezi ca ma place??? te roggg sa-mi raspunzi curand . sincera sa fi. :) ;)

    RăspundețiȘtergere
  13. Deci ce crezi ??? Ma place ???? Sa imi spui curand. P.S. tot eu sunt cea care am comentat mai sus. Sa fii foarte sincera. :)

    RăspundețiȘtergere
  14. Aceste cateva indicii ma fac sa cred ca te place. Incearca sa observi daca sunt si alte semne...

    RăspundețiȘtergere
  15. da , adica cand trec pe langa el se rusineaza si se uita in jos . sau daca ii cer ajutorul imediat ma ajuta sau ma tot priveste tot timpul si o tot intreaba pe prietena mea de cine imi place si o mai intreaba ce parere am eu despre el.Intelegi?? deci crezi ca ma plae??
    Cum as putea afla asta?? Sa-l intreb in fta sau imi propui altceva?? sunt tot eu ,cea care a scris si mai sus :)

    RăspundețiȘtergere
  16. imi place de un tip de ceva vreme..ne am tot privit de cate pori am avut ocazia...i am dat add pe facebook dar nu mi a acceptat prietenia...i am lasat un msg in care i am spus ca ne stim din vedere la vazut dar nimic...Ne am vazut dupa o luna de zileintamplator...sa uitat dupa mine intr un mare fel...nu i venea a crede ma vede...a doua zi la fel ne am intalnit si cand ma vazut se uita dup mine pe "sub mustati"ca sa zic asa.. Cert e ca de fiecare data cand ma vede se uita dupa mine dar nu face nimic...si nu stiu ce sa mai cred...

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi place de un baiat care e mai mare decat mine cu un an. Am vorbit curand cu el pe facebook si atunci s-a intamplat ceva ciudat( nu stiu cum a venit vorba, dar l-am intrebat daca vrea sa fim prieteni si el a inteles iubiti. I-am raspuns ca nu vreau asta, chiar daca vroiam, si el mi-a spus ca i-ar placea si nu i-ar placea, si cand sa-l mai intreb despre asta, mo-a zis ca i se descarca tell-ul si ca o sa votbim alta data, si de atunci nu mi-a mai scris nimic). Peste o saptamana dupa asta, m-am jucat cu el in parc, i-am dat mingea mea, mi-a zambit. s. a.
    NU STIU CE SA FAC, AJUTA-MA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,ma numesc Cristina si imi place de un baiat de ceva vreme dar nu stiu ce sa cred.O prietena crede ca ma place dar mie frica sa spun ceva.Azi de exemplu aveam amandoi Bake Rolls cu pizza si el a spus ca ne potrivim iar ieri eu am fost de serviciu la scoala si el mi-a facut ghiozdanul pentru ca am stat mai mult sa sterg tabla.Crezi ca ma place?

    RăspundețiȘtergere
  19. buna imi place blogul . si vreau sa stiu daca un baiat ma place,ne intalnim din coincidenta iar uneori incearca sa faca glume sa ma faca sa rad. uneori nu imi spune nimic doar se uita la mine adanc alteori ma intreaba ce fac sau se uita la mine si zambeste . spunemi sincer ma place??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cred ca te place si asteapta cumva sa-i dau un semn ca il placi si tu. Cumpaneste totusi cu grija daca iti merita atentia si este cu adevarat baiatul pe care ti-l doresti!

      Ștergere
  20. Heii :* , si eu am o problema cu un baiat :))) Mereu incearca sa ma enerveze, face mișto aproape din orice zic ,ma imita si nu imi zice niciodata pe nume, imi spune de exemplu:''asta',''ea''. Nu ii place sa fim vazuti impreuna si incearca sa ma evite cand sunt persoane in preajma! Oare ii place de mine? :))
    P.S Are o fire mai timida!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna...cred ca asta depinde de varsta pe care o are.In mod normal,consider ca astea sunt semne ca te place,dar pe alta parte tind sa cred ca e putin badaran(fara suparare) in felul in care ti se adreseaza ! Poate ii place sa se joace prea mult...tot ce iti spun,ai grija! :-*

      Ștergere
  21. Am un coleg la serviciu care prin limbajul corpului mi-a dat de inteles ca ii place de mine..........dupa foarte mult timp i-am scris o scrisoare in care i-am spus ca sunt indragostita de el si ca nu ii cer nimic....s-a comportat in continuare ca si cum nu i-am scris acea scrisoare si i-am spus sa nu ma mai deranjeze....astfel m-am trezit jignita, mi-a spus ca nu sunt genul lui, sa-mi gasesc pe cineva si sa ma mut cu el, m-a facut nebuna, chiar proasta....o periada nu m-a mai deranjat....acum a inceput din nou sa o faca si sa se poarte frumos cu mine...simt ca a revenit ca la inceput....eu nu-l mai bag in seama...imi putei spune ce se intampla cu un asemenea om? Si de ce nu vrea sa ma lase in pace? Int-o noapte mi-a trimis sms in care ma invita la un vin....eu cred ca era beat...i-am raspuns ca nu cunosc nr. de telefon si el mi-a spus ca isi cere scuze ca a gresit numarul....simt ca nu pot scapa de el....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer...e mai bine sa il ignori,poti sa iti schimbi nr de telefon daca tu crezi ca e mai bine,si nu iti mai face iluzii in privinta lui,daca pe el doar atat il duce capul! Gaseste pe cineva care sa te merite si sa nu te faca sa te simti prost! Capul sus! :-*

      Ștergere
  22. Hei..am si eu o problema. Exista un baiat care ma atrage foarte mult, incerc mereu sa vorbesc cu el, insa pasul asta il fac doar eu. Cand suntem fata in fata e total diferit..se uita la mine insistent, imi zambeste, imi face cu ochiul si recent ne-am jucat un joc in care a primit o intrebare daca ma crede draguta, iar el a zis: foarte draguta. Pe mine ma intristeaza faptul ca el niciodata nu ma cauta, dar imi da de inteles ca e atras de mine. Ce crezi ca ar trebui sa fac? Te rog sa imi raspunzi, chiar am nevoie de parerea ta. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt baieti(barbati)neseriosi,nehotarati,inconsecventi,imaturi,care habar n au ce vreau de la o relatie,de la viata,asa ca un sut in fund pt.astia ,n are rost complicatia cu ei,aduce doar griji,suferinte si ....vesnic intrebari!!!!Un barbat serios nu se,,joaca,,cu femeia,stie exact ce vrea.Alba-neagra,o fac cei de mai sus,spus.Grija si atentie,pt.inimile voastre,ca pe ei,ii doare n cot de suferinta femeilor!!!!

      Ștergere
    2. Daca te place cu adevarat va face, in cele din urma, un pas hotarator catre tine. Stiu ca este greu sa ai rabdare, dar cred ca este singura solutie!

      Ștergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  24. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  25. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma tachinaza cam mult si ma face in gluma idioata, ar trebui sa imi fac griji? Mie imi place mult de el si am obtinut numai da-uri dar am un pic de indoiala ca ma place..

    RăspundețiȘtergere
  27. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuzati ma pt.limbaj,aveti dreptate,uneori ne ia valul comentatului si nu mai tinem cont de...bun simt!Scuze!

      Ștergere
  28. Va rog, atentie la comentarii! la limbajul vostru1
    Articolul se numeste Cum stii daca te place un baiat- si este un raspuns pentru fete intre 12-16 ani.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna! ma cheama Giulia si mie imi place de un coleg de clasa eu observ ca se uita des la mine dar e cam rusinos ...Crezi ca ar trebui sa fac eu primul pas?

    RăspundețiȘtergere
  30. Buna! La majoritatea intrebarilor am raspuns cu "da"...dar totusi am o nelamurire in privinta lui si sper ca ma poti ajuta.El nu este tocmai tipul timid,ci baiatul rau,dar prezenta mea il intimideaza,sau asta tind sa cred,am aflat de la o prietena ca el ma place si atunci cand am iesit cu el am vorbit foarte mult,dar nimic mai mult.Nu vreau sa cred ca l-am dezamagit :) merci pentru articol !

    RăspundețiȘtergere
  31. Imi place de un baiat , iar el nu vrea sa arata ca si lui ii place de mine. Cand stau in preajma lui , zambeste catre mine si eu ma prefac ca nu-l vad .Se uita isistent la mine crezand ca nu-l vad . Sa-i spun ca-mi place de el sau nu???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spune da că îl ubedsi şi
      uita te după reactia lui

      Ștergere
  32. Imi place de un baiat , el se uita isistent la mine si eu ma uit la el . Prietenul lui imi da de inteles ca ma place dar el nu vrea sa recunoasca . Ma place sau nu ? Sa fac primul pas?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incearca sa faci tu primul pas poate reuşiti să rezolv ceva

      Ștergere
  33. Pe mine ma place un baiat de 12ani iar la scoala da ca il intrebai asta ,el spunea fara vreoa problema.Un baiat ,prietenul lui ma tot intreba daca vreau sa fiu cu el , si nu stiu ce sa-i spun ,si eu il iubesc , dar nu pot sa ii spun direct!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. intreaba l daca poti sa vorbesti singur cu el

      Ștergere
  34. Buna, am si eu o intrebare, eu sunt cu cineva de aproape 6 luni dar ne.am vazut doar pe internet (pe fb) niciodata in realitate, ce ma enerveaza e ca nu vorbim zi de zi si daca vorbim nu vorbim cateva ore ci doar 'buna. buna ce faci' si cam atat, nu stiu daca 100% ma place da el are deja planuri de viitor adica cu copii cu casa noastra..si planurile acestea banuiesc ca e de bine :)) nimeni daca nu vrea o relatie serioasa nu se gandeste la asa ceva, in fine ce vreau sa spun e ca nu ne.am vazut inca si nu imi dau seama de felu cum se comporta, el spunea ca daca nu o vrut sa fie cu mine nu se mai chinuia atata sa ma faca sa fiu cu el, si eu am vrut sa ma despart de el dar a spus sa nu mai gandesc asa (negativ) ci pozitiv, fiindca avem o relatie la distanta find plecat in spania acum. Ce sa fac?? Daca nu merge relatia asta doar la distanta..na e baiat cica si baietii au nevoile lor 8-) atunci nu are rost sa ne pierdem timpul si nu vreau sa il fac sa se indragosteasca de mine si dupa sa ii spun ca nu mai vreau eu sa fiu cu el. Si inca ceva ce am uitat sa spun e ca m.a intrebat ce parere am eu despre ceva ce vrea sa faca... Ce sa fac? Un sfat ceva. Multumesc anticipat, si fetelor bafta cu baietii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cate ai povestit, nu exista nici un motiv bine intemeiat pentru a te lega afectiv de acest baiat. Mai mult decat atat, nu poti sti cum este el in realitate. Parerea mea este sa nu iti mai pierzi timpul vorbind cu el pe internet. daca te iubeste cu adevarat si este un om de calitate te va cauta pentru o intalnire reala atunci cand va veni in tara.

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns.

      Ștergere
  35. Am si eu nevoie de păreri e un băiat dragut ne tot întâlnim la o terasa unde mă mai duc sa ii ajut pe cei de acolo si de fiecare data când mă duc acolo se tot uita la mine si când mă uit si eu se uita repede in alta parte sau când mă uit eu la el ,el deja se uita si se uita la mine in ochii si îmi zambeste dar si eu ii zâmbesc dar mă rusinez repede si mă uit ori la telefon ori altundeva sau când stăm singuri la masa ii mai ingana pe cei de acolo si mă tot face sa rad si sunt momente in care nu ne uitam de loc unu la altu si nici nu vorbim nu stim prea multe unul despre altul dar e foarte dragut si am vrut sa ii spun ca e dragut dar îmi era sa nu creadă ca sunt prea insistenta sau ceva de genul nu stiu ce sa fac păreri va rogg!!!! :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul dintre voi trebuie sa faca primul pas. Depinde tine: astepti sa il faca el sau iti iei tu insati inima in dintii...

      Ștergere
    2. Nu stiu eu am vrut sa ii spun ca e dragut dar îmi era putin rusine si nu stiam ce reactie va avea sau ce va spune îmi e frica sa nu zică ,ca nu ii place de mine :(

      Ștergere
  36. imi place de un baiat ....Vladut muloti copii imi zic ca ma place se imbujoreaza uneori... cand ma vede ce sa fac

    RăspundețiȘtergere
  37. Am vorbit cu un baiat , doar asa prin mesaje sau cand ne mai intalneam si imi era frig ma mai incalzea , nu am fost impreuna cu el sau ceva...insa stiu ca amandurora ne-a placut unul de celalalt... Am facut o alegere gresita , cred eu , cand i-am spus ca nu vreau sa mai vorbim... Si de atunci cand ne-am mai intalnit s-a facut ca nu ma vede sau se uita cam urat la mine... Mie inca imi mai place mult de el...insa tot ceea ce face el ma face sa cred ca nici nu ii mai pasa de mine...

    RăspundețiȘtergere
  38. Buna! Imi place de un baiat, care e cu un an mai mare decat mine. Nu suntem prieteni, nu ne vorbim, dar cand ma vede ma priveste mai pe furis si cand ma uit si eu la el intoarce imediat privirea, doar uneori imi zambeste discret. Prietenele mele imi garanteaza ca ma place, dar nu vreau sa fac eu primult pas pentru ca i-am mai spus odata unui baiat ca il plac si el nu a avut curaj sa imi spuna ca nu simte la fel si mi.a dat sperante, iar acum nu mai am incredere in mine. Ce spui, ma place? Te rog, RASPUNDE-MI! As vrea daca se poate sa isi dea si alte persoane cu parerea, care mai vad comentariul meu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am uitat sa spun ca atunci cand eram la scoala,.in tren se aseza aproape de unde ma asejam eu, sau pe o canapea ne unde ne puteam privi.

      Ștergere
    2. Daca ai avut un esec cu un prim baiat care parea sa te placa, acest lucru nu are nimic de a face cu a-ti incerca o noua sansa cu un altul care iti da semne ca te place. Daca te invinovatesti ca ai gresit cu primul baiat, esecul tau , parererea ta subiectiva despre acest esec nu ar trebui sa te influenteze in a lua initiativa cu un al doilea. Adeseori, dragostea adevarata nu ia nastere ca in filme, ci trebuie sa insisti pentru a ajunge la ea.

      Ștergere
  39. Sa zicem ca ne cunoastem de putin timp, dar el parca ,ma stie de mult. Imi ia tefonul , bratara , dupa fuge doar ca sa il alerg...De obicei cand fac ceva trebuie el sa comenteze ( in gluma). Cand ma uit la el neintetionat si observa ma priveste insistent...iar eu mut putin privirea , insa el nu.Cand sunt mai multe fete de fata le baga mai mult pe ele in seama. Intr-o zi a spus ca ii plac fetele cu parul lung si a aratat spre mine si a zis :"Asa ca tine !" Eu am zis ca am parul mediu iar el a spus ca nu conteaza....si de obicei ii place sa ma contrazica...sau sa se ia de mine.Eu cred ca il plac, dar il insa reactioneza ceva similar si in cazul altor fete doar ca la mine e ceva mai mult.Deci ce sa cred? Va rog sa ma sfatuiti ! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  40. am 14 ani si m-am cam indragostit de un coleg...pana anul trecut toete mergeau bn pana cand a aparut o colega noua si v prea mult cu el....sunt putin geloasa ....ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parerea mea spune'i ca il placi, oricum mai sunt baietii nu e numai el , si daca nu te place el pierde...nu tu. Sper ca te-am ajutat cat de cat. Succes si bafta!

      Ștergere
    2. Nu este bine sa astepti fara sa faci nmic. Incearca sa ai o discutie cat de mica cu acel baiat, si daca iese la iveala ca nu (mai) simte nimic pentru tine, paraseste-l fara sa te mai uiti in urma.

      Ștergere
  41. Buna Dana vreau sa iti cer parerea si ție. Este un baiat(Florin) care este cu mn in clasa de la gradinita si il plac inca de atunci,dar nu sunt sigura daca ma place.Momentan a recunoscut ca o place pe prietena mea,dar au fost cateva zile in care a spus ca nu o mai place pe acea prietena si ca ma place pe mn, insa apoi s-a intors la prima optiune(daca ma pot exprima asa).Toți spun ca ma place dar eu nu vreau sa accept asta pentru ca mereu se comporta urat cu cei din jurul lui.In fine, a fost intrebat daca ma place si pus sa raspunda privindu-ma si nu a negat a spus doar ca atat timp cat el o place pe prietena mea ar fi prost sa ma placa si pe mn(lucru pe care chiar il apreciez).Dar asta nu m-a lamurit si pentru ca as dori un raspuns cat mai folositor iti voi mai spune niste lucruri.Am fost intr-o excursie la zoo si cand clasa se retragea eu am fost sa vad un animal singura iar ela vn dupa mn si at am plecat.Oare din cauza atitudinii mele il voi indeparta?Adevarul este ca ne certam mai mereu insa uneori chiar e de treaba si ne intelegem mai bn cand suntem singuri. Te rog sa imi raspunzi la intrebari.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dana sunt tot cea de mai sus si am uitat sa mentionez ceva.In timpul orelor seuita la mn sau face misto de mn si de colegul meu de banca privindu-ne prin inimioara(banal),dar cand ma uit la el incepe sa rada. Chiar si in tinpul testelor ne contrazicemla raspunsuri si apoi dc am dreptate ii fac in ciuda si viceversa.

      Ștergere
    2. In primul rand, apropo de situatia ta, exista o zicala care suna aproximativ cam asa: "Cei care se tachineaza, se iubesc." In al doilea rand, probabil ca rautatile pe care le face in preajma ta (nu si tie) au rolul de a-ti atrage atentia asupra lui. Daca esti convinsa ca poate renunta la comportamentul lui urat fata de ceilalti, poti sa-i dai o sansa, aratandu-i vadit ca iti place de el.

      Ștergere
  42. Am cunoscut un baiat de care imi place super mult, dar singurele cuvinte pe care ni le-am spus au fost: Buna si Pa, care apropo au fost spuse de el. Totul a inceput cand am fost intr-o zi, acum vreo saptamana, cu verişoara mea mai mica la tenis. El, Cosmin, cand m-a vazut a intrat in vorba cu verişoara mea de 6 ani si a inceput sa joace cu ea tenis, dar a pierdut multe puncte deoarece se uita la mine si imi zambea. Facea glume si se uita imediat la mine sa vada daca rad. Din acea zi am mers mereu la tenis cu Evy, dar avenit si cea mai buna prietena a mea, Ingrid, care a zis ca Cosmin se uita la mine mereu si ca imi zambea. A mai zis ca nu are cum sa ny ii placa de mine. Ce ma fac? Chiar imi place de el... Ar trebuii sa ii spun? Cum?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tot eu sunt Diana. Am uitat sa iti spun ca
      1. Imi place de el deoarece este foarte amuzant, e bun la suflet si un plus e frumos .
      2. Este normal sa fiu geloasă pe orice fata care se apropie de el?
      3. Imi place mult blogul tau.
      Te rog, ajuta-ma, deoarece eu sunt foarte timidă.
      Multumesc anticipat. Te pup :-*

      Ștergere
    2. Eu cred că te place. Ai încercat sa vorbești cu el?

      Ștergere
  43. Buna! Am mare nevoie de niste raspunsuri. Sunt foarte derutata cam de 4-5 luni. Totul a inceput intr.o duminica , cand am fost lq un meci de fotbal unde am cunoscut niste baieti noi. Unul dintre el mi.a ramas in cap. Problema e ca el este crestin dupa Evanghelie (pocait) si nu are voie sa fie cu orice fata. De atunci ne.am mai vazut de multe ori pt ca vine cu niste prieteni comuni de ai nostri. Imi zambeste si l.am prins de multe ori cum imi arunca priviri pe furis. Ne.am vazut si ieri cand a venit cu fratele lui si un prieten la o pestera din satul meu, el fiind dintr.un sat invecinat. Faza ciudata e ca era foarte prietenos cu mn . Cand ceilalti o luau inainte , el statea cu mn. Mi.a luat si telefonul sa se uite la poze. Cand se facu seara , el nu prea vroia sa plece si m.au condus toti putin mai incolo. Apoi stateam toti nemiscati , iar acel baiat (Sami) a ramas pe ganduri. Cand l.am intrebat ce asteapta mi.a spus ca o portie de energie. Cand l.am intrebat daca ma pupa de plecar, m.a luat usor in brate si m.a pupat pe obraz. Vreau sa insinuez ca el are 19 ani , desi nu pare si eu aproape 15 ani. Pt ca este pocait nu a avut nicio prietena pana acum. Iar eu inca de acum 4 luni incerc sa.mi dau seama daca ma place sau nu. El stie ca eu il plac dar el nu mi.a spus nimic. Va rog ajutati.ma! Voi ce parere aveti? Ma place sau nu??? Multumesc pt atentie! Va pup! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca Sami este usor timid sau se gandeste ca esti mai mica decat el. Daca vrei sa ai o relatie serioasa cu el da-i de inteles mai clar ca il placi. Si, da, este normal sa te simti geloasa fata de orice alta fata care se apropie de el.

      Ștergere
    2. Faza este ca nu prea am pe ce fata sa fiu geloasa pt ca Sami nu a fost cu nici o fata pana acum. Iar eu nu cred ca voi putea sa fiu cu el pt ca e de alta religie si nu cred ca ma accepta, eu fiind ortodoxa. A spus ca nu se grabeste sa.si faca o prietena pt ca are timp. Cand ne vedem mereu imi da impresia ca ma place. Dar cand vb cu el la telefon nu stiu ce sa mai cred. Ma deruteaza. Incep sa cred ca este doar prietenos cu mn si foarte atent. :(((((

      Ștergere
  44. Fetelor , am citit multe comentarii pe aici. Un baiat care chiar va place si va vrea , va face el primul pas si va face tot posibilul sa se cupleze cu voi , mereu se intampla asta cel putin in 99% din cazuri . Si fiti atente de cine va place si va indragostiti si lasati sentimentele sa curga .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 90% ai dreptate. Dar sunt si baieti care nu au curajul sa zica ce simt si tin totul in ei. :(((

      Ștergere
  45. ESTE SIMPLU!CAND UN BAIAT\barbat vrea sa se culce cu tine,te place!Asa poti sti ca te vrea si te place.SINCER?nu mai exista romantism,rabdare,cucerire,se tece rapid peste orice etape,in relatie sa se ajunga direct la ,,problema,,fara atata,,tatonare,,nu??????Asa ca de ce puneti intrebari idioate,pt.vremuri in care se traieste la maxim totul,fara discernamant,rabdare,iubire?TOTUL ESTE POFTA CARNALA si bani,atat!Ma dezgusta ce se intampla,in relatii ,actual!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate aveti!!!!!DIN PACATE!

      Ștergere
    2. Baiatul daca te vrea in pat , vrea o aventura , nu inseamna ca te place. Doar se foloseste de tine pentru o aventura-n pat.

      Ștergere
  46. pai mi place de un baiat si nu da niciun semn uneori ma saluta alte ori zici ca sunt invizibila,ma striga sa-i dau baloane sau ceva si cand trec pe langa el nici nu se uita la mn.ma place sau nu?? ajutati-maa

    RăspundețiȘtergere
  47. Salut !am si eu o mica dilema acum catva timp mam mutat adica nu bunica mea sa mutat intr-un oras iar eu tin mult la ea adica toata familia asa sa trecem la subiec aici am intalnit un baiat ne intelegeam excelent ne tachinam iesam cu bicicletele stateam pana tarziu in strada ne contraziceam la minut asta a fost timp de 2ani iar acum eu am venit mai rar la bunica asadupa ce nu neam vazut cam o luna cand am venit la bunica eu am povestit ce mi da inyamplat in orasul meu adica incercam sal fac invidio vorbram de baiet saptamana aia a trecut iar apoi dupa doua saptamani am intrat in vacnt el era un pic mai distan adica se comporta cu mine normal doar ca era un pic gelos am trecut si peste asta apoi o prietena
    avrut sa ne combine atunci el a aflat adv iar acum este mai distant nu mai sta cu mn nu mai mergem cu bicicletele (nicieu nu lam chemat pt ca mi rusinesa nu spuna ca sunt inebunita dupa el) cand ii sa ne tachinam imi spune sa ta nu ne mai tacinam ca inainta aaaa am uitat sa spun fata ca il plac el a spus ca na placut inainte.Ajutatima va rog nu vreau sa plec si sa las lucrurile neincheiate aici.Scuze u greselile nu merge bn tastatura

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca o discutie sincera, fara nici un fel de tachinari, ar putea lamuri lucrurile.

      Ștergere
    2. Si ce ce ar trebui sa ii spun ori cum mie imi este rusine

      Ștergere
    3. Si daca reactioneaza ciudat si fac lucrurile mai rau decat sunt

      Ștergere
  48. Am 12 ani , imi place foarte tare de un baiat din clasa la mine , uneori ma mai tachineaza cam des , uneori ne mai lovim , nu stiu daca ma place , daca eu cu el : ne lovim , ne tachinam. Inseamna ca nu ma place ? cand vorbesc cu el se uita direct in ochii mei. Se comporta ciudat in preajma mea. Am aflat ca el ma place. nu stiu daca el ma place cu adevarat , mereu vine la mine si vorbeste cu mine in fiecare pauza , ma place ? Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  49. Sunt împreună cu un băiat, el are 16 ani și eu am la fel... La început era foarte timid... dar după un timp, după ce ne-am cunoscut mai bine... zicea ca dacă vb cu alți băieți se desparte de mine...tot timpul spune sa fiu fericita cu alți băieți. ..nu știu ce sa cred...sper sa mă poți ajuta :) Mulțumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu inceteaza sa fie instabil emotional, gelos ori posesiv, vei continua sa suferi. Asadar, daca nu isi schimba comportamentul, ar trebui sa nu te mai intalnesti cu el.

      Ștergere
  50. este imatur,vrea sa te incerce,vrea sa se scape de tine si...te impinge indirect spre altii,sa nu se considere el vinovat daca va despartiti,sunt diferite pretexte pe care le cauta un baiat de 16ani cu hormonii pe limba.Am un nepot de varsta lui,este inconstant,agitat,temator,gelos,temperamental,ascuns(joaca la dublu cu fetele) si are impresia in teribilismul lui ca oamenii au fost creati sa i cante lui in struna,ca nu s ar mai face zi(dupa noapte)daca n ar exista el.......sa trebuiasca sa respire...de cu dimineata(asta fiind o paranteza)draga mea este foarte greu sa l intelegi(la varsta asta).nici el nu stie ce vrea si pe cand se hotaraste...creste si nu mai e cu tine,ca asa este varsta(cu enorme probleme si neintelesuri)DANA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. stiu... imi pare rau ca e asa...dar asta e, multumesc mult!

      Ștergere
  51. Buna Diana. Am si eu nevoie de un sfat. Cum pot sa stiu sigur daca un baiat ma place? Ti-as fi tare recunoscatoare daca mi-ai raspunde. Te pwp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna. Pai, despre asta am scris in acest articol. Daca imi dai date suplimentare despre cazul tau, pot sa dezvolt subiectul.

      Ștergere
    2. Pai am iesit intr-o seara cu o prietena...iar cu prietena mea a venit un prieten de-al ei...Din senin acest baiat m-a luat in brate si a incercat sa ma sarute,dar eu nu i-am permis asta...pentru ca pur si simplu nu-l plac. A incercat sa ma muste de ureche si de gat. Dupa am inceput sa ne tachinam unu pe celalalt...Mi-a cerut numarul de telefon,dar eu nu i l-am dat. Si asta este cam toata povestea. Acum,te rog mult ma poti ajuta? Ma place acest baiat sau nu? Multumesc. Te pwp

      Ștergere
    3. Faptul ca a inceput din senin, de la prima voastra intalnire sa se poarte asa cum mi-ai povestit poate fi o dovada a superficialitatii lui. Parca prea a sarit dintr-o data pe tine! Poate ca inca de cand l-ai cunoscut instinctul tau sau intuitia ta ti-au dat un semnal corect, facandu-te sa nu il placi, asa cum ai spus chiar tu. In concluzie, daca acest baiat nu da dovada de intentii serioase, nu ar trebui sa-ti pui problema daca te place sau nu. Dupa felul cum s-a purta cu tine, probabil ca isi doreste alaturi de tine o aventura trecatoare si ata.

      Ștergere
    4. Mi-am dat seama ca asta era. Multumesc mult pentru ajutor! Te pwp

      Ștergere
  52. Bună...Vreau să ştiu care sunt şansele ca un baiat sa ma placă daca ne-am vazut doar o data si dupa 1 luna mi-a aflat numarul de telefon si suna insistent?Mentionez ca am fost in vacanta la tara si el s-a luat de vorba cu mine deoarece imi cunoaşte o colegă.Acum va fii la liceu la oraş şi sper in continuare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desi se spune ca exista dragoste la prima vedere, o data nu este indeajuns si nu iti ofera nici un fel de certitudine. Incearca sa afli mai multe despre el, eventual intr-o discutie pur si simplu amicala, si, in functie de seriozitatea sau afectiunea lui (daca exista) vei putea lua o hotarare viabila.

      Ștergere
  53. P. S: ma contactează şi pe facebook.

    RăspundețiȘtergere
  54. imi place de un baiat e mai mare ca mn cu 2, 3 ani si inainte nu prea i placea de mn da venea sa stee langa mn sa ma enerveze etc acum cand ma vede se uita din cand in cand la mn am doua intrebari 1 ma place si 2 da ca mar placea .mar placea ca mam mai schimbat adica la corp in timpul vacantei de vara?

    RăspundețiȘtergere
  55. Buna Diana.Am si eu o mica problema..Am o "relatie"cu un baiat mai mare ca mine cu un an...Suntem impreuna de 2-3 saptamani.Mereu ne certam din toate prostiile,facebook,ask ,etc. Nu stiu de ce si nici nu inteleg ce se intampla.Am incercat sa fac sa fie bine dar degeaba..Si mereu cand ne certam ma arunca in bratele altora.Ce pot sa fac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna! Spui ca va certati din toate prostiile si ca te arunca in bratele altora, adica el insinueaza ca tu esti duplicitara..! Hmm!
      Baiatul tau este posibil sa stea prost la capitolul "incredere in tine" si incearca sa-ti altereze si tie stima fata de propria ta persoana. Tu ce crezi ca e de facut?

      Ștergere
  56. Ar trebui sa ma despart de el?Specific ca joi a fost ziua mea si duminica mi-am tinut-o.M-am rugat de el sa vina si nu a venit.Si nu am mai vorbit cu el pana aseara...Si imi scoate ochii ca tot eu nu fac sa ne vedem.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu inceteaza sa fie atat de nazuros, ai face foarte bine sa desparti de el.

      Ștergere
  57. La cati ani un baiat ia in brate o fata si incearca sa sarute ?

    RăspundețiȘtergere
  58. Buna , am 11 ani si sunt indragostita de un baiat. La 12 ani vreau sa mi-l fac iubit , stiu ca sunt mica , dar pe el il iubesc foarte mult.Cum pot sa ii spun fara sa se supere ca imi place de el ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper ca glumesti!
      De ce vrei sa ai batai de cap cu baietii?
      La 11 ani, singurul barbat- baiat din viata ta trebuie sa fie tatal tau! :)

      Ștergere
  59. Buna, am 16 ani si am o curiozitate.Mie imi place de un baiat care este in clasa cu mine si fac 2 ani de cand il plac.In clasa a 9a, asa-zisele mele prietene i-au zis ca il plac si pt o vreme ma ignorat, dar in semestrul 2,mi-a luat apararea cand un baiat nu ma lasa in pace, de cate ori plang incearca sa ma faca sa rad, a vrut sa stau
    anga el in banca, mereu ma privea, mereu ne atingeam cand ne tachinam sau intamplator si inainte sa terminam semestrul si sa intram in vacanta, in orele de practica se uita dupa mine si am stat pe genunchiul lui la insistentele lui.Mereu el ma tachineaza si ma face sa rad, plus ca face in asa fel incat sa il ating si cred ca mereu se inroseste cand il atingeam.....iar ceilalti colegi ai mei sunt siguri ca el nu simte nimica pt mine dar eu nu ii cred si inima imi spune ca el simte ceva pt mine dar ii este frica sa nu il resping sau sa imi bat joc de el....Ce crezi? Simte ceva pt mine?

    RăspundețiȘtergere
  60. Buna am 14 ani si iubesc un baiat de 2 ani..am incercat sa.l uit dar nu pot....la sfarsitul clasei a 7-a si la inceputul vacantei vorbeam foarte mult..si l.a scoala se baga in seama cu mn(ma mangaia pe fata sau se juca in parul meu sau imi cotrobaia prin lucruri..).dar nush de ce acum s.a racit,rar cand ma vede suparata ,ma face sa rad..(e in clasa cu mn)..stie de cand vb cu el ca il plac..

    RăspundețiȘtergere
  61. Buna...imi place de un baiat care are 15 ani iar eu am 14.am auzit de la colegi ca el ma place apoi ca o place pe o alta colega de amea.Eu ce sa cred?

    eu il plac si uneori se rusineaza cand vorbesc cu el.
    de multe ori ma intreb:El ma place sau doar se preface ???
    In ore se uita mult la mine!
    deci...ma poti ajuta.....?????

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai de unde sa stii daca te place sau nu. Daca este timid, fa un prim pas si da-ti astfel o sansa de a afla ce este in inima sau mintea lui.

      Ștergere
  62. Buna,sunt Felina.Am o poveste cam complicata si ti-as fi recunoscatoare daca mi-ai da un raspuns.O sa iti dau toate detaliile situatiei in care ma aflu.Nu vreau un raspuns imediat,daca ai nevoie de cateva zile sa imi dai raspunsul numai sa fie unul bun si detaliat este ok.Pot sa astept fara nicio problema.
    Totul a inceput cand eram la tara la bunicii mei,aveam 8 ani.Stiu,e o varsta cam....dar e doar o simpatie fata de baiatul ala.Unde stau bunicii mei stau si multi copii pe care ii cunosc si vin in fiecare zi sa ma joc cu ei.Acest loc se numeste Balaca.Acolo se afla un parc,iar in spatele lui este un copac mare pe care prietenii mei l-au facut propria lor cazemata.Intr-o zi vin acolo o fata si doi baieti.Fata se numea Carmen si cei doi baieti ,care erau mai mari ca mine cu 2 si 3 ani,erau verii ei.Deci la cazemata eram eu,prietena mea,Roberta,George amicul ei care ma place si cei trei necunoscuti.Baiatul care era mai mare ca mine cu 2 ani,Edi, statea pe o creanga deasupra mea.Cand l-am vazut l-am placut pe loc.Partea buna e ca invata la aceeasi scoala cu mine era a 4 si eu 2 a.Dupa acea zi l-am mai vazut la scoala si el pe mine si nu ne-am bagat in seama.(nu pentru ca nu ma recunostea,dar cred ca era timid sau asa ceva si eu la fel).In vacanta de vara de dupa cls a 2 a Roberta,care il cunostea si pe el si pe fratele lui si.pe Carmen are numarul lor de tel si ii suna.Toata vacanta de vara am stat impreuna sa ne jucam.Cand vorbeam cu el se abtinea sa zambeasca,cand am vorbit cu el dupa ce s-a terminat scoala la fel era asa zambaret.(apropo el are bunici la Balaca si locuieste La Boldesti ca mine si de aia invatam la aceeasi scoala si ne vedem si la Balaca.Umm...i-am marturisit Robertei si lui George,amicul bun al lui Robe,sa ii spun R si lui George G,ca imi place de Edi.Ea a zis ca l-a intrebat daca ma place si a zis da.George a auzit ce mi-a spus si a certat-o.(ca era gelos fiindca,asa cum am spus,ma place).Apoi G a spus ceva gen ca Edi a zis un ,,da" cu jumatate de gura adik k nu ma place mai deloc.Eu nu il ascultam,zambind pana la urechi.Ne-am jucat restul vacantei(eu am o sora mai mica si ea doarme dupa-amiaza avea 2 ani atunci si plecam afara pe la 13:00 si ne intorceam la 16 dar mai erau zile in care stateam pana mai tarziu.)Edi a intrebat de mine dupa o zi cand.am plecat la 16 si in mai multe cred.Imi atragea atentia ca poate sa stea in maini,facea nu stiu ce giumbuslucuri cu bicicleta si imi arata ca are adidasi cu rotile care imi placeau si mie.Chiar era tare.
    Anii au trecut,vreo 3,si imi amintesc momentele alea ca si cum era ieri.Imi amintesc perfect cand l-am lasat sa castige la un joc de macao pe porunci.Stiu chiar ce carti aveam!!!El trecea a 5 cea si eu a 3 a...nu ne.am mai vazut nu ne.am mai intalnit din cauza ca m.am certat cu Roberta iar ea sta cu el in vacantele de vara.Cand am trecut a cincea el era a saptea si acum incepe alta poveste...
    O fata de la scoala,Bianca si amicul meu care ma place ,Alex stiu ca il plac,chiar mult.Am notat fiecare intalnire cu el in jurnal,i-am aflat orarul,il vedeam de 3-4 ori pe zi!Cand a venit vorba de cine imi place cand vorbeam cu Biamca i.am spus ca de Edi de la 7-a .Ea cunostea un Edi de la a saptea B si credea ca era vorba de el.Clasa lui avea ore de la 12 la 13 in clasa mea si atunci i l.am aratat Biancai.Ea a zis:Buna alegere!Nu stiam ce sa cred sigur cand a spus asta dar ma rog....a zis ca o sa faca cunostinta cu el si o sa il intrebe.I.am spus ca e chiar fratele lui laurentiu,un baiat dintr-a opta pe care il stie ea.Bianca a facut cunostinta cu el dar tot amana cand sa il intrebe.Vrei sa iti dau nr meu de tel sa vb le whatsapp mai multe si sa iti dau alte detalii?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Felina. As vrea sa-ti raspund chiar acum cand vad cat de nerabdatoare esti, dar abia am ajuns acasa si sunt tare obosita. Iti raspund maine, daca nu ti-e cu suparare...

      Ștergere
    2. Dap.Nicio problema.Dar mai am de povestit.Acum ma duc la scoala.Iti spun continuarea cand ma intorc.Bye!(Felina)

      Ștergere
    3. Dar...cum pot sa iti dau nr de tel daca se face public?E o poveste lunga mai am de povestit mult si de aia.....hmm?(Felina)

      Ștergere
    4. Hei.Esti pe faza?Poate ai treaba,nu e nimik! :'(

      Ștergere
    5. Uof stii poti macar sa imi spui ca imi raspunzi maine...

      Ștergere
    6. Noapte placuta asa ca tine sa ai!Iti doresc vise placute.Inteleg ca poate ai o problema nu e asa frumos sa te presez prea mult.Imi raspunzi cand ai posibilitate si timp.Bye!Good night,sleep dreams.

      Ștergere
    7. Buna dimineata,Diana!
      Si...crezi ca poti sa imi dai un raspuns legat de ce ti-am spus?
      <3!

      Ștergere
    8. Nu mai conteaza..pa...(Felina)

      Ștergere
    9. Astept de alaltaieri!

      Ștergere
    10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    11. Hei!Ma bucur sa te vad!

      Ștergere
    12. Esti suparata pe mine?A fost doar o gluma!Inteleg ca ai altceva de facut...scuze...imi raspunzi te rog?Sper sa nu se fi inteles ceva gresit!???

      Ștergere
    13. Ce am spus asa rau de mi-ai eliminat comentariul???

      Ștergere
    14. Nu ai spus nimic rau, dar chiar incerc pe acest blog sa fac, impreuna cu cititorii mei, niste lucruri serioase. Da, am citit povestirea ta, destul de complicata si plina de amanunte... Ce pot sa-ti spun? Uneori, un baiat pe care il placi copilareste, la o varsta frageda, se poate dovedi a fi alesul inimii tale pentru toata viata. Nu imi dau seama din ceea ce ai relatat daca acesta esta si cazul tau in privinta baiatului de care imi povestesti. Nu am destul de multe date. Incerc, in masura timpului disponibil sa raspund tutror celor care imi pun intrebari, dar, te rog sa ma crezi, nu am deloc timp pentru o discutie telefonica. Daca imi mai oferi niste informatii aici, in comentarii, ma voi stradui sa iti raspunde cat mai repede cu putinta.

      Ștergere
    15. Nicio problema.Ce spui de Vineri?Iti spun tot.Cam pe la 18:30 asa.E bn?

      Ștergere
  63. Umm,dar nu imi faci nr de tel public ok?Am increere in tine.Ai whatsapp?Apropo eu sunt,Felina.Esti pe faza acm?Sa imi spui?Sunt nerabdatoare.

    RăspundețiȘtergere
  64. Umm,ma uit maine.Noapte buna Diana!Imi raspunzi tu!Te pup.Sunt nerabdatoare.Nu imi spune daca ma place sau nu ca mai am de povestit.Sau ma suni si iti spun eu daca nu ai wapp.Vb maine!Pana maine poti,stii,sa imi lasi un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai da' lasati baietii sunteti mici!

      Ștergere
    2. E doar o simpatie anonimule!Oricum vad ca nu imi raspunde si nu mai are rost sa continui.Ahh adios site-ul Dianei!Mi-a facut placere sa astept pt nimic... :( !

      Ștergere
    3. Lasati baietii!!!!Lasati-i pe dobitocii aia!Din cauza lor am avortat.

      Ștergere
  65. Buna,plac un baiat.Am stat impreuna(cu mai multi copii) si cu el acum 2,3 ani.Incerca sa imi distraga atentia cu ce facea el,intreba de mine si se purta diferit cu mine decat cu celelalte fete.Cand o fata i.a dat o palma (in gluma) el i-a dat-o inapoi.Cu totii(totii copiii,nu numai noi doi) stateam pe o patura in cerc si toti isi dadeau palme pe picior in ordinea in care erau.El fiind langa mine,neavand tupeu fiindca ma place si-a retras palma.Se uita la mn,dupa ce plec se uita in urma dupa mn.Ma place deci?Apropo porecla mea e Anasy.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Apropo,super blog,Diana.Iti apreciez munca pentru un blog asa frumos!Imi raspunzi te rog??? :)

      Ștergere
    2. Este clar, zic eu, ca te place, dar te si respecta si este putin timid.

      Ștergere
    3. Si ma gandesc ca dak il salut o sa prinda curaj.E bine?Cum trebuie sa procedez?

      Ștergere
  66. La mine e mai complicata treaba. Am 13 ani si nu imi doresc o relatie aproape deloc, dar sunt curioasa in privinta unui baiat care poate ma place, poate ca nu. Il stiu de 11 ani aproape, suntem ff buni prieteni si de multe ori se baga in vorba cu mine, imi ia caietul sa copieze temele, rade excesiv cateodata, se uita la mine in ora si sunt momente cand constat ca in pauze, spre exemplu, e in aproprierea mea; ma suna pe skype destul de des in vacanta pe un grup cu prietenul lui si desi sunt si alte lucruri, voi trece la cele care imi dau de inteles ca nu are sentimente fata de mine. De exemplu, cand vreau sa ii spun ceva, sau pur si simplu incerc sa incep o conversatie pt ca nu prea mai vorbeste cu mine si sta cu prietenul lui ( se intampla des asta), se comporta ca are treaba cu el si imi da...cateva secunde sa ii zic ce am de spus. Au fost anumite momente cand ma enerva si ii mai furam ghiozdanul si recunosc ca e 100% copilaresc dar nu vreau sa incep sa ma maturizez cand inca pot sa daram scoala fara a fi pedepsita :)) (ff grav), dar ideea este ca vreau sa inteleg ce se intampla. Cred ca pe la 11 ani mama lui mi.a spus ca ma place si el s-a rusinat si a ..plecat, dar era normal la varsta aia si oricum nu am vrut sa o cred. Mi-a placut si mie de el, dar nu i-am spus.o pentru ca,repet, nu stiu daca ma place, din cauza ca isi schimba dispozitia ff des si ff repede. adica ba se baga in seama cu mine , ba imi da de inteles ca vrea sa stea cu prietenul lui si nu are timp de mine. M-a rugat anul trecut sa ii fac lipeala cu o fata, ceea ce mi-a dat de inteles ca nu ma mai place, pentru ca nu dadea semne, iar dupa ce nu a mers intre ei, a inceput dinnou sa ma tachineze , sa ma inghionteasca si tot felul de prostii. Si desi cand l.am placut am vrut sa ii spun ca il plac, nu am facuto pt ca atunci cand mi-a placut de altcineva i.am spus si nu a mai vb cu mn never. Si de asta nu vreau sa imi stric prietenia cu el intrebandu.l pt ca tin mult la el si desi il cunosc ff bine, nu stiu cum va reactiona. Te rog sa imi dai un raspuns cat mai curand. Astept, si multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  67. Hei cine esti,anonimule?Tu care ai dat ultima replica.Da-ti un.pseudonim te rog.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tris :) deci, vreun sfat? :)

      Ștergere
    2. nu ma lasa sa imi pun, tableta mea are probleme, dar sper sa nu te superi ca vb prin anonim. Ideea este ca sunt si alte colege care trag cu ochiul pe aici si daca as da comm public, ma vor tachina pana voi avea nepoti :)) serios

      Ștergere
    3. Pai poti sa iti pui pseudonimul si Ketchup ca nu vor sti adevarata ta identitate.Scuze...nu am vazut ca ai postat asta ieri.

      Ștergere
    4. Poti sa lasi un semn la sfarsitul replicilor de exemplu : ,,@"- ul asta.Sa te recunosc.Ei ce spui?
      Si pt tableta instaleaza speed booster.Si antivirus sa iti mearga mai repede.Si du battery saver pt oo durata mai mare a bateriei.Succes.Tableta va merge asa de bine din nou.De cat timp o ai?

      Ștergere
  68. Buna ! Imi place de colegul meu de clasa . Sunt intr-a 9-a. Sta cu doua banci in spatele meu si defiecare data cand ma intorc la colega din spate il vad ca se uita la mine. Face glume in clasa ,pe seama profilor chestii dintr-astea,are simtul umorului. E foarte dragut fizic ma refer si popular in liceu. Vorbesc de 3 zile cu el prin sms-uri sau rare ori pe chat. Imi trimite pupici (virtuali ) ,la scoala imi face cu ochiul sau imi arata limba de cate ori trece pe langa mine si cand trec pe langa el se uita la mine parca asteptand sa-l salut eu prima,imi spune"suparici" e penibil dar imi place:)).. Ma simt foarte atrasa de el. De fel nu sunt timida,dar in preajma lui devin.. Ei bine aici apare problema. El are prietena,nu te mult timp dar asta ma impiedica... Nu o cunosc. M-am gandit sa-i spun ca il plac in drum spre statia de tranvai ,uneori mergem impreuna acasa ,foarte rar se intampla asta. Cum spuneam as vrea sa-i spun ca il plac dar mi-e jena cum va reactiona . Dar nici nu vreau sa -renunt- ca sa spun asa.. Te rog ajuta-ma.Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei iti raspund eu,stiu cum,dar iti zic raspunsul daca imi raspunzi la asta.

      Ștergere
    2. Apropo tu esti anonimul de sus?Eu,Anasy,am intrebat aia mai sus...imi rspunxi?Stii pot sa iti dau un raspuns concret am intrat pe.nu stiu cate site-uri cu sfaturi.Am experienta!Stau la panda sa vad cand imi raapunzi.Rapunde mi la 21:15 te rog ca sa fou pe faza

      Ștergere
    3. Nu,nu sunt eu cea de sus.;))

      Ștergere
    4. Pacat...pai sa iti spun raspunsul asa cum am promis nu?

      Ștergere
    5. Cum doresti . E alegerea ta..

      Ștergere
    6. Sigur te place.Ar trebui sa te interesezi de prietenii comuni ai lui si sa afli daca te place prin ei.Sau ai putea sa vorbesti cu el despre un subiect deja propus de tn si sa il intrebi de cn ii place.Eu una cred ca raspunsul este pozitiv.Mult succes.Si ai putea sa ii dai de inteles ca il placi razand la glumele lui,uitandu-te la el nonstop si asa...cum ti se pare?

      Ștergere
    7. Bineinteles ca iti raspund.Nu te las asa odata ce am facut o promisiune.

      Ștergere
    8. Andra,as putea sa te intreb ceva?Daca o sa vrei sa imi spui bineinteles...

      Ștergere
    9. Iti multumesc mult .doar ca el are prietena .;)) .Sigur,intreaba :*:*

      Ștergere
    10. Ar trebui sa lamuresti lucrurile pana nu e prea tarziu.Sa ii spui ce simti.Si chiar daca vei risca macar el va sti de sentimentele tale si se va comporta diferit daca e baiat bun si poate o sa fie cu tn dak i-ai spune-ma gandesc ca el si-a pierdut speranta ca il placi si dak ii vei spune tot fa fi cu tn!!!Mult succes.Aprooo vad ca nu prea mai raspunzi...ma uit la 21:30 sa vad dak ai raspuns.

      Ștergere
    11. Aaaa ai postat asta in acelasi timp cu mn!Pai cu placere.Sper sa aiba un final fericit(povestea asta)

      Ștergere
    12. Si legat de intrebare...de unde esti?Adik...unde locuiesti?Vroiam sa stiu..uhh...as vrea sa mai vb pe aici...adik esti o fata de treaba.Si..

      Ștergere
    13. Iti multumesc inca o data! te pup !:*

      Ștergere
    14. Aww mersi mult.Si eu pe tn.Si...ai vrea sa imi spui dak mai dai pe aici maine?

      Ștergere
    15. Sunt din Botosani,tu?

      Ștergere
    16. Intru in fiecare seara:*

      Ștergere
    17. Mama,Botosani!...Prahova...da.S din Prahova.

      Ștergere
    18. Ma bucur ca in fiecare seara.Un blog bun,nu?Dar...vreau si eu un sfat...facem schimb de sfaturi!haha,eu ti-am dat sfat tie si daca stii ai putea sa imi dai unul mie!

      Ștergere
    19. Pai imi raspunzi ca eu am putina treaba si vin peste 10 min.La 21:55 voi fi aici.Sa fii pe faza.Hehe

      Ștergere
    20. Sunt punctuala...heheh!La cat te culci azi,Andra?

      Ștergere
    21. Da, faptul ca are deja o prietena complica cumva situatia. Dupa parerea mea, nu ar trebui sa ii spui direct ca il placi, ci sa-l lasi sa inteleaga asta, asteptand ca el sa faca primul pas. Daca il face si renunta la actuala lui prietena, totul ar trebui sa fie OK.

      Ștergere
    22. 1Pot sa mai vorbesc cu Andra pe blogul tau te rog?(dak vrei imi pui conditii)
      2Cum a fost sfatul pe care i l.am dat Andrei?(citesti printre comemtarii)

      Ștergere
    23. Desigur, poti vorbi cu Andra sau cu oricine altcineva vrei pe blogul meu, fara nici un fel de conditii. Cred ca sfatul tau este unul foarte pertinent. Bravo!

      Ștergere

Un produs Blogger.