Horoscop Berbec februarie 2014

Horoscopul Berbecului februarie 2014 lasa sa se intrezareasca o pendulare intre o senina singuratate si o fericita integrare printre oameni, precum si o serie de transformari din sfera sociala, personala sau profesionala ce impun un sporit simt de adaptare si o atenta observare a lumii din jur.

Tranzitul retrograd in care se inscrie Mercur odata cu 5 februarie in Pesti si a douasprezecea casa a Berbecului tinde a te invalui intr-o stare de confuzie si deruta. Atmosfera din jurul tau pare a fi incarcata cu un fel de electricitate statica, asa cum se intampla inaintea unei furtuni. Poti constata ca mediul tau inconjurator trece printr-o schimbare aproape insesizabila, dar hotaratoare. La finalul acestei transformari, viata ta poate fi mult diferita de cea de pana acum. In acest context, este indicat sa nu te mai agati de obisnuintele cotidiene si sa iti pastrezi o cat mai mare flexibilitate mentala si spirituala. Nu neglija mesajele transmise de intuitia iesita din comun pe care ti-o daruieste pozitionarea lui Mercur in sectorul astrologic al Pestilor, si fii pregatit sa profiti de orice oportunitate neasteptata ce poate trece fulgerator pe langa tine.

Din 13 februarie 2014, miscarea inversa a lui Mercur readuce aceasta planeta pe taramul Varsatorului si in cea de-a unsprezecea ta casa. Ideile noi si inedite care se nasc in mintea ta te pot convinge sa renunti la vechi si batatorite cai ale prieteniei, si sa cauti a inchega proaspete amicitii, cu oameni ce par a fi pe aceeasi lungime de unda ca si tine. Ai grija sa nu cazi din lac in put, sa nu te increzi peste masura in persoane pe care nu le cunosti indeajuns de bine.

Luna plina aparuta pe 15 februarie in Leu iti pune la dispozitie un bogat flux de creativitate si o inalta vitalitate ce se revarsa in toate aspectele existentei tale. Responsabilitatile zilnice si telurile pe termen lung sunt adumbrite de navalnica dorinta de a te bucura de viata. Spontaneitatea ce te insufleteste pare a te provoca sa explorezi, plin de neastampar, variate placeri si modalitati de a te distra, fara de care simti ca nu ai cum sa pasesti mai departe pe calea destinului tau.

Amplasarea Soarelui atat in Pesti, cat si in a douasprezecea casa a Berbecului, semnifica de cele mai multe ori instaurarea unei paci interioare greu de tulburat de tumultul vietii cotidiene. Asadar, incepand cu 18 februarie 2014, te poti izola cumva de lume, lasandu-te cotropit de o luxurianta existenta interioara, de o imaginatie crescanda si o intuitie extrem de patrunzatoare. Nu pari a mai fi ispitit de vanele orgolii sociale ci, din contra, poti avea inclinatia de a lasa de la tine pentru a da o mana de ajutor unor prieteni sau cunostiinte aflate la restriste.

Cuadratul dintre Jupiter si Uranus din 26 februarie iti intredeschide portile unor mari si surprinzatoare oportunitati de a-ti largi orizonturile vietii, dar nu iti daruieste intotdeuna si o suficienta energie pentru a exploata la maximum aceasta conjunctura. Este de asteptat sa te simti plictisit sau sacait de orice situatie ce iti restrange libertatea si independenta. Din aceasta pricina, nu ar fi de mirare sa cauti noi solutii de a-ti asigura autonomia, de a te mobiliza catre transfomarea radicala a traiului de zi cu zi, dar trebuie sa fii prevazator sa nu schimbi si lucrurile care merg bine. Marea impulsivitate ori nerabdare care te stapaneste necesita sa fii mai prudent atunci cand sofezi sau ai de a face cu activitati manuale. Poti pleca intr-o calatorie ce iti rezerva mai multe surprize decat te astepti.

Horoscop Berbec februarie 2014 - Dragoste

O fierbinte pasiune iti calauzeste pasii pe largi bulevarde ale vietii amoroase gratie Lunii pline rasarite pe 15 februarie 2014 in a cincea ta casa a Berbecului. Poti fi cutreierat de nevoia de a-ti marturisi preaplinul inimii fiintei iubite sau de a-ti ridica relatia de cuplu la un nivel mai profund de impartasire afectiva. Nativii singuri tind a avea indrazneala si inspiratia de a intra in gratia persoanei la care viseaza de multa vreme.

Horoscop Berbec februarie 2014 -Bani si cariera

Viata profesionala din aceasta luna poate fi marcata de numeroase evenimente neprevazute, asa ca se impune sa dai dovada de o cat mai mare adaptabilitate. Opiniile tale novatoare legate de un proiect sau un nou contract par a fi intampinate cu suspiciune niste colegi ori sefi ce nu reusesc sa-si desprinda gandirea de rutina ori conformisme.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop Berbec 2014

Horoscop Berbec ianuarie 2014
Horoscop Berbec februarie 2014 Horoscop Berbec februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 16, 2014 Rating: 5

13 comentarii:

  1. Barbatii berbec.sunt inteligenti,pasionali,lupta pt.fiinta iubita,renunta f.greu la partenara,dar sunt ingrozitor,de posesivi,gelosi si paranoici,uneori!m am despartit de un berbec,de 44 ani,dupa doar 3luni de incercare,practic de a inchega,ceva!ma urmarea la munca,tel,asculta cu atentie tot ce discutam la tel.verifica pe ascuns tel.ieseam cu vreo prietena,venea cu mine,daca vroiam intimitate,ma acuza de lucruri aiurea,ca de aia vreau sa fiu singura!ma sufoca,ma controla,vroia cu orice pret sa detine controlul total asupra mea,ma izola pana si de fam.am scapat f,greu de el,cu ajut.politiei!cat traiesc nu mai ies cu vreunul din zodia asta!si parea tot timpul ca mi vrea binele,ca ma iubeste,ca sunt aerul pe care l respira(se si vedea,ca mi lua mie,aerul).Doamne,cat m a hartuit si ameniintat,cand i am zis ca vreau sa term,rel!sincer????n am crezut ca berbecii sunt asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Barbatii din berbec, sunt niste fiinte tare, tare speciale. Doar ca trebuie sa aiba mereu mintea ocupata cu cate ceva. Daca nu, singura lui ocupatie esti TU. Asta desigur ca nu-i bine, devine gelos, posesiv, odios, schizofrenic si lista poate continua. Barbatii din berbec, scot bani si din piatra seaca, nu suporta femeile cicalitoare, care se risipsesc in tot felul de prostii, le plac femeile precise, care stiu ce vor. Daca stii ce vrei, aplica zicala:"Traverseaza pe unde vrea el, ca sa-l duci unde vrei tu." Fara scandaluri, discutii inutile, cu dulceata si dragalasenie.

    RăspundețiȘtergere
  3. asa o fi cum spuneti,eu oricum ma feresc de zodia asta ca de foc,oricum ei sunt zodie DE FOC!sunt prea posesivi si gelosi!si exact cum spuneti,trebuie sa aiba mintea si timpul permanent ocupate,ca de nu, o cam iau razna!eu am av.o experianta f.urata cu un barb.din zodia asta si calitati avea destule,dar din pacate defectele erau,coplesitoare!oricum,nu vreau sa denigrez,zodia deloc,am relatat prin ce am trecut,mai sus,dar fiecare are dreptul sa creada ce vrea!

    RăspundețiȘtergere
  4. buna .sant nascuta 25.03.1976 ,cand isi revin berbecí ca tare rau merge .multumesc

    RăspundețiȘtergere
  5. berbecii,capricornii,balantele si racii au o perioada de incercari,piedici,schimbari si in bine dar si in rau!rabdare si rugaciune!

    RăspundețiȘtergere
  6. O relatie Berbec-Rac are sanse de viitor?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De obicei, nu, dar exista si minuni ori exceptii. Citeste aici despre compatibilitatea Berbec - Rac: http://www.diane.ro/2011/10/berbec-rac-compatibilitate-in-dragoste.html

      Ștergere
  7. Buna doamna Diana ,o relatie Berbec -Varsator are sanse de viitor ? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Se mai poate rezolva ceva intr-o relatie care a ajuns pe marginea prapastiei,dintre o femeie taur si un barbat berbec?

    RăspundețiȘtergere
  9. relatia berbec-taur,f.tensionata.si daca barbatul e berbec,e si mai dificil,pt.ca barbatii din zodia asta sunt pasionali,inteligenti,dar in partea negativa pot ajunge la extreme(paranoia,posesivitate maxima,gelozie crunta,probleme de autocontrol,agresivitate verbala si fizica)berbecii in general(barbatii)au o atitudine de autosuficienta si din aceasta cauza pierd si fac greseli grave,uneori in cuplu!daca s a ajuns la probleme mari in aceasta rel(infidelitate,agresiune f si v,amenintari si urmariri)relatia e GATA!daca va regasiti in aceste probl.ati ajuns la final!nu credeti?incercati si ramaneti impreuna si candva imi veti da dreptate,candva destul de curand!va pup,o femeie taur avand...fost partener berbec!

    RăspundețiȘtergere
  10. relatia berbec-rac,merge greu!daca este barbatul berbec si ea rac,cel dintai,va incerca sa domine,sa controleze si nu cred ca va merge!dar,in viata nu asumam riscuri si relatii asa ca orice este posibil!la fel berbec-varsator.daca ea este berbec sansele sunt mari sa funct.relatia,daca el e berbec si ea varsator,cam greu pt.ca varsatoarele sunt fem.independente care nu suporta spatiul ingradit,iar berbecul exact asta,face!te ingradeste fiind f.gelos si posesiv!uneori e mai posesiv decat taurul!

    RăspundețiȘtergere
  11. O casatorie intre un barbat scorpion si o femeie berbec.Ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.