Horoscop Fecioara februarie 2014

Horoscopul Fecioarei februarie 2014 insista asupra relatiilor de parteneriat, a starii de sanatate, precum si a unei investigari pe cont propriu a fiintei si creativitatii tale.

Odata cu 5 februarie, Mercur intra in aspect retrograd in Pesti, semnaland necesitatea de a-ti afirma cu o mai mare forta personalitatea si interesele individuale in relatiile cu oamenii, in special in cele de parteneriat. Chiar daca intuitia iti dezvaluie ce ii framanta pe cei din jurul tau si nu te poti abtine sa nu le dai o mana de ajutor, asta nu inseamna ca trebuie sa iti neglijezi intru totul propriile teluri. Incearca sa ajungi la un echilibru intre ceea ce daruiesti si ceea ce primesti, si nu-i lasa pe altii sa profite de tine.

Starea de sanatate devine o preocupare constanta din 13 februarie 2014, ca urmare a reintoarcerii lui Mercur retrograd in sectorul astrologic al Varsatorului. In aceasta conjunctura, pari a fi inclinat sa iei masuri radicale pentru a-ti imbunatati tonusul fizic si psihic. Atentie, totusi, la tentatia de a apela la niste metode originale, neconventionale de a face acest lucru, fara a te consulta in prealabil cu un medic. Totodata, este de recomandat sa te indrepti cu  pasi mici in aceasta directie, fara a-ti impune obiective prea ambitioase legate de o noua dieta ori un nou program de intretinere fizica.

Circumstantele existentei te pot atrage catre singuratate sub efluviile Lunii pline aparute pe 15 februarie in Leu si a douasprezecea casa a Fecioarei. Poate ca ai fost cotropit in ultima vreme de o sumedenie de treburi si responsabilitati cotidiene, asa ca este cazul sa le compensezi cumva rezervand mai mult timp pentru tine insuti. Impulsuri subconstiente isi croiesc drum catre suprafata, cerandu-si o grabnica rezolvare. Ai posibilitatea de a intrezari ce se ascunde dincolo de aparente si de a-ti folosi marele aflux creativ pe care il ai dispozitie pentru a realiza ceva remarcabil. In acest conditii, poate apare o neasteptata solutie a unei chestiuni legate de sanatate, un indelungat si laborios proiect poate fi dus la bun sfarsit sau un secret bine pazit de altii poate ajunge fara sa vrei  la urechile tale.

Din 18 februarie 2014, calatoria Soarelui in Pesti iti netezeste calea spre inchegarea unor viguroase parteneriate in plan personal, social ori profesional. Ghidat mai curand de instinct decat de ratiune, stii cum sa iti scoti in evidenta trasaturile pozitive ce te fac compatibil unei asocieri oneste si reciproc avantajoase. Este posibil sa ai mai multe de intreprins alaturi de un partener de afaceri sau sa obtii numeroase avantaje in cadrul unui proiect asociat cu munca in echipa.

Horoscop Fecioara februarie 2014 - Dragoste

Planeta Venus, reintoarsa pe 31 ianuarie in tranzit direct in Capricorn si a cincea ta casa, iti  confera o aura de atractivitate, ce iti faciliteaza implicarea in niste incitante flirturi si tachinari amoroase. Fecioarele singure au ocazia de a se angaja intr-o promitatoare poveste de dragoste, cu conditia de a nu se lasa atrase de o aventura superficiala.

Sub influenta tranzitului retrograd al lui Mercur in a saptea casa a Fecioarei, ar fi indicat din 5 februarie 2014 sa iti revezi atitudinea fata de dragoste si partenerul de cuplu. Uneori, se intampla sa ne agatam de niste impresii gresite, incapatanandu-ne sa nu observam cu limpezime realitatea. Se impune, asadar, sa renunti la niste idei preconcepute, ce pot infrana evolutia conexiunii cu persoana iubita. In acest fel, ai sansa de a pune capat unor mici probleme, unor certuri si discutii in contradictoriu,  inainte ca ele sa capete amploare. Unii nativi solitari pot reveni la o fosta iubire.

Tranzitul Soarelui in a saptea ta casa iti faciliteaza, odata cu 18 februarie, o reimprospatare a vietii sentimentale. Poti avea prilejul de a-ti dezvalui noi aspecte ale farmecului partenerului tau, de a-ti petrece mai mult timp alaturi de el si a aduce la inalte cote impartasirea emotionala dintre voi.

Horoscop Fecioara februarie 2014 - Bani si cariera

Mintea ti se focalizeaza asupra muncii sau a sferei profesionale incepand cu 13 septembrie, gratie parcursului lui Mercur in a sasea casa a Fecioarei. Cu toate ca pari a fi ispitit sa discuti mai mult cu colegii despre sarcinile zilnice si telurile tale din cariera, ar fi de dorit sa ai grija ce si cum spui, intrucat, sub masca amabilitatii si sinceritatii, unii dintre ei pot urzi un complot impotriva ta. De asemeni, cantareste cu atentie ideile ori solutiile originale ce tind a se naste in capul tau, asigurandu-te inainte de a le exprima ca sunt cu adevarat eficiente ori aplicabile la locul de munca. Oricum, responsabilitatile si proiectele profesionale par a te solicita mai mult decat de obicei.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro .2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Fecioara

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Fecioara ianuarie 2014
Horoscop Fecioara februarie 2014 Horoscop Fecioara februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2014 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Stiu ca fecioara munceste pe rupte, vad ca se adevereste si in aceasta luna, stresul este mare, dar o sa vina si banii ptr. noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mult noroc, horoscopul, asa cum am precizat de multe ori, iti ofera o orientare dar nu bate lucrurile in cuie. Destinul este in mainile noastre!

      Ștergere
  2. Buna seara, aproape tot ce ai spus pana acum s-a adeverit...te urmaresc de ceva timp si am putut reflecta la ceea ce ai prezis pana acum..am o intrebare si totodata o rugaminte....o astrograma sau ceva ce m-ar ajuta sa mi pun ordine in viata cat de cat ...stiu ca tine de destin si cred in asta, dar am nevoie de o motivatie in plus...Pentru un eventual raspuns iti lasa adresa mea de mail si facebook ..ella_makeup@yahoo.com si https://www.facebook.com/prodan.elena.92 ...Multumesc anticipat....o seara buna

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.