Horoscop Leu februarie 2014

Horoscopul Leului februarie 2014 aduce in prim plan interesele si nazuintele personale, relevarea unor ascunse mecanisme sociale, necesitatea de-ti maximiza folosirea resurselor interioare si a te baza mai mult pe mesajele transmise de intuitie.

Din 5 februarie, miscarea retrograda a lui Mercur in Pesti impune sa iti treci in revista talentele si resursele interioare, si sa descoperi care dintre ele nu au fost indeajuns exploatate in ultimul timp. Poate fi vorba, in special, de regasirea si punerea la treaba a filoanelor imaginatiei si intuitiei. Totodata, este indicat sa nu iti destainui secretele unor noi dar nesiguri prieteni, capabili a te intelege gresit si a isca niste barfe pe seama ta. Bizuieste-te in continuare numai pe vechi si verificate amicitii.

Tendinta de a te indeparta prea mult de viata sociala pentru a te axa pe o relatie de parteneriat din sfera personala, profesionala sau de afaceri se face simtita incepand cu 13 februarie 2014, atunci cand Mercur revine in sectorul Varsatorului. Desi pari a fi insufletit de noi si creative idei, ai inclinatia sa nu le pui in aplicare fara sa te consulti mai intai cu un asociat sau cu o persoana apropiata. Aceasta predispozitie poate fi cu atat mai daunatoare cu cat te face mai sovaielnic si nu iti permite sa profiti de niste circumstante favorabile la momentul si locul potrivit.

Luna plina rasarita pe 15 februarie in Leu si prima ta casa are capacitatea de a te face extrem de sensibil la felul cum esti tratat si apreciat de cei din jurul tau. Poti fi strabatut de senzatia ca te-ai dedicat prea mult intereselor altora, neglijandu-le peste masura pe ale tale. Cu toate ca esti indreptatit sa pretinzi un mai mare sprijin din partea unor oameni apropiati, asta nu inseamna ca ei se pot pune cu totul in slujba. Este necesar sa fii tu insuti mai activ pentru a-ti implini obiectivele, cu atat mai mult cu cat ai la indemana o efervescenta creativitate si o temeritate de zile mari.

Empatia ce iti este daruita din 18 februarie 2014 de vizita Soarelui in Pesti iti este de folos in investigarea lumii inconjuratoare si intelegerea adevaratelor motivatii ale oamenilor din preajma. Uneori, aceasta conjunctura astrala te lamureste cine iti este prieten si cine dusman, dar te si mobilizeaza sa dai o mana de ajutor unor persoane aflate in impas pe plan financiar sau sentimental.

Horoscop Leu februarie 2014 - Dragoste

Turnura retrograda asumata de Mercur in a opta casa a Leului odata cu 5 februarie 2014 poate da nastere unei confuzii a simtamintelor din viata amoroasa. In acest context astrologic, nu este deloc exclus sa identifici autentica afectiune cu atractia fizica si viceversa. Rezerva-ti catva timp pentru a permite decantarea sentimentelor tale inainte de a-ti aprofunda conexiunea intr-o (potentiala) legatura in doi.

Odata cu 13 februarie, parcursul lui Mercur in a saptea ta casa pare a te face mult mai maleabil si dornic de a ajunge la compromisuri in relatia cu persoana iubita. Treci printr-o perioada de bun augur pentru intensificarea comunicarii cu aceasta, dar trebuie sa eviti a-ti anula intru totul personalitatea numai din dorinta de a-i face mereu pe plac.

Tranzitul Soarelui in a opta casa a Leului este asociat din 18 februarie cu o inalta senzualitate, ca isi cauta implinirea mai cu seama intr-o legatura amoroasa guvernata de o reala reciprocitate afectiva.

Horoscop Leu februarie 2014 - Bani si cariera

Un ciclu al existentei oportun platirii unor datorii si regandirii felului cum iti aloci resursele financiare incepe pe 5 februarie sub influenta tranzitului retrograd al lui Mercur in a opta ta casa. Nu ar fi rau sa analizezi daca nu cumva ti-ai extins cheltuielile dincolo de cat te poate duce buzunarul sau venitul lunar, si sa iei masurile care se impun din acest punct de vedere.

Chestiuni legate de taxe, impozit, asigurari, mosteniri, credite ori investitii tind a te acapara din 18 februarie 2014, sub impactul calatoriei Soarelui in a opta casa a Leului. Poti avea o inspirata initiativa intr-o afacere sau intr-un proiect profesional.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop februarie 2014 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Leu ianuarie 2014
Horoscop Leu februarie 2014 Horoscop Leu februarie 2014 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 20, 2014 Rating: 5

17 comentarii:

  1. sunt leu,sotia e varsator. la mine se prevad lucruri relativ bune cu dragostea, dar la ea nu prea...cum interpretam ?

    RăspundețiȘtergere
  2. daca esti leu,esti barbatul ideal,ca pasiune si afectiune!ii arati tu,dragostea ta prin fapte si vorbe si se echilibreaza balanta!ce zici,daca unde sunt 2 varsatori in cuplu,e dezastru!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt varsatoare,va intreb functioneaza rel.leu-varsator?suntem rebele.instabile,shimbatoare,nehotarate si cam prea independente!de aia zic,merge aceasta rel?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. da,eu sunt leu,nevasta și fata vărsătoare și este ok.Este adevărat că trebuie și diplomație ca-n orice relație.

      Ștergere
  4. Eu sunt leoaica, iar el este sagetator.Va functiona?

    RăspundețiȘtergere
  5. in general relatiile cu sagetatorii functioneaza f.greu!acestia sunt prea independenti,liberi si ,,libertini,,ca sa i duci la ,,cursa lunga,,!dar,depinde de femeie,aici!in rel.cu un saget.depinde mult de celalalt!

    RăspundețiȘtergere
  6. cam asa ceva,depinde mult de partener in rel.cu un sagatator!

    RăspundețiȘtergere
  7. dar, leu (fata) si taur ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dar compatibilitatea Leu - Scorpion ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vine in curand! Incerc sa dau intaietate oricarei sugestii, precum aceasta, care mi se transmit in comentarii.

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. El leu si eu rac suntem f.atrasi unul d altul..suntem compatibili???

      Ștergere
  10. compatibilitatea taur(el)cu ascendent in gemeni,varsator(ea)cu ascendent in capricorn,daca se poate si cand ai timp diana,te rog!laura.

    RăspundețiȘtergere
  11. Voi incerca sa scriu despre asta imediat ce termin cu horoscopul pentru aprilie 2014 (de care ma ocup acum).

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.