Horoscop Capricorn martie 2014

Horoscopul Capricornului martie 2014 prefigureaza relansarea sau ameliorarea relatiilor cu familia, o constanta procupare fata de camin sau casa, o mare forta de a convinge si a-ti impune opiniile, precum si o intensa implicare in sfera financiara.

Luna noua aparuta pe 1 martie in Pesti si a treia casa a Capricornului poate favoriza o reinnoire in relatiile cu rudele si o intensificare a interactiunii cu acestea. Ai prilejul de a culege niste pretioase informatii in cercul tau social, a fi mai creativ in demersurile tale, a te exprima verbal si in scris cu o sporita putere de convingere si a obtine beneficii dintr-o activitate legata de comert.

Cuadratul dintre Venus si Marte din 2 martie 2014 nu este deloc oportun relationarii cu ceilalti. Chiar daca ai parte de cateva frustrari in viata personala, asta nu inseamna ca trebuie sa te razbuni pe niste oameni care nu ti-au gresit cu nimic. Incearca sa te descotorosesti de impresia gresita ca altii profita de tine si nu te lansa in niste reprosuri nejustificate.

O fierbinte nazuinta de a-ti reevalua ambitioasele obiective personale tinde a te insufleti odata cu aceeasi zi de 2 martie, ca urmarea trecerii lui Saturn in turnura retrograda in Scorpion si a unsprezecea casa a Capricornului. Poti ajunge sa te intrebi cat de autentice sunt, cat de mult te reprezinta niste mai vechi aspiratii, si in ce masura acestea au fost inspirate mai curand de alte persoane, care nu sunt interesate cu adevarat de evolutia ta individuala. Niste prietenii consacrate sunt pe punctul de a te dezamagi ori a se transforma in parteneriate financiare sau de afaceri.

Pe 3 martie, sextilul Soarelui cu Pluton te mobilizeaza sa te straduiesti mai mult pentru a-ti promova ideile si idealurile, si a fi cat mai persuasiv in exprimarea lor. Nu forta nota! Poti fi mai eficient in a atrage sprijinul celorlalti atunci cand le explici pe indelete valoarea opiniilor si intiativelor tale. Pari a te delecta in dialoguri deschise si pline de controverse, si te poti simti provocat sa investighezi profunde mistere ale existentei.

Revenirea lui Jupiter in aspect direct in Rac indica, odata cu 6 martie 2014, o improspatare a relatiilor de partenerat din plan social, profesional or personal. Orice noua asociere infaptuita in acest context pare a fi extrem, chiar utopic de promitatoare!

Calatoriile, studiile si colaborarea cu persoane aflate la mare distanta de tine te pot solicita mai mult decat altadata sub efluviile Lunii pline ivite pe 16 martie in Fecioara si a noua casa a Capricornului. Tentativa de a invata prea multe lucruri deodata sau de a face in graba numeroase vizite ori drumuri se poate lovi de un esec sau te poate incarca cu un excesiv stres.

Mercur patrunde pe 17 martie in Pesti si a treia ta casa din 17 martie 2014, inlesnindu-ti o febrila comunicare cu cei din jur, o neastamparata curiozitate si prilejul de a afla mai multe si mai utile lucruri din mediul tau inconjurator. Din nou, se intrevede un frecvent contact cu rudele, fratii, surorile, cunostiintele si colegii, precum si ocazia de a face niste importante vizite si scurte calatorii.

Focalizarea spre actuale ori trecute evenimente familiale pare a se accentua odata cu 20 martie, ziua de debut a tranzitului Soarelui in Berbec si a patra casa a Capricornului. Este posibil sa iti acorzi mai mult timp pentru tine insuti sau pentru cei dragi, mai ales daca in ultima vreme ai fost acaparat de preocupari profesionale, sa cumperi ori sa vinzi o casa, sa te muti sau sa-ti redecorezi locuinta.

Sextilul dintre Mercur si Pluton de pe 28 martie te motiveaza sa insisti in a-ti impune opiniile si interesele, sa te faci luntre si punte pentru a-ti face cat mai multi aliati sau adepti. Intuitia iesita din comun pe care o ai la dispozitie te ajuta sa intrezaresti motivatiile ascunse ale oamenilor, ingaduindu-ti sa ii joci, mai mult sau mai putin, pe degete. Fii prevazator fata  impactul vorbelor tale si a personalitatii tale asupra celorlalti!

Pe 30 martie 2014, Luna noua rasarita in cerurile Berbecului si ale celei de-a patra case a Capricornului reia tendintele solare, inspirandu-te sa iti vezi caminul ori familia drept centru al universului tau personal. Inca o data, esti inclinat sa iti imprimavarezi casa, sa ii aduci o proaspata nota de culoare si intimitate.

Horoscop Capricorn martie 2014 - Dragoste

Pe 2 martie, cuadratul lui Venus cu Marte te poate aduce in preajma unor conflicte cu oamenii din imediata ta apropiere, in special cu cei de gen opus. Iritabilitatea care pune stapanire peste tine nu este deloc potrivita implicarii intr-un flirt sau intr-o posibila idila.

Pari a avea predispozitia de a te apropia de oameni, de eventuali parteneri de cuplu care te protejeaza, aduc un plus de stabilitate vietii tale si iti impartasesc valorile personale  incepand cu 5 martie 2014, sub influenta tranzitului lui Venus in a doua casa a Capricornului. Poti intalni o persoana speciala, asociata intr-un fel sau altul cu un domeniu financiar sau bancar.

Incepand cu 6 martie, Jupiter tranziteaza direct a saptea ta casa, casa casatoriei si a relatiilor in doi. Asta nu inseamna neaparat ca te vei casatori, ci ca poti inchega mai usor o legatura sentimentala. De fapt, adeseori, se impune sa fii cat se poate de grijuliu  fata de implicarea intr-o noua poveste de dragoste in aceasta circumstanta astrala, intrucat poti avea tendinta de a o idealiza sau a o evalua prea optimist! Cu toate acestea, legaturile de cuplu deja inchegate nu pot decat beneficia si a se armoniza de-a lungul acestui parcurs al lui Jupiter. Fac exceptie acele relatii in doi afectate iremediabil de superficialitate si/sau lipsa de sinceritate, care ajung in pragul unei anticipate destramari.

Horoscop Capricorn martie 2014 - Bani si cariera

Amanari, intarzieri, framantari legate de bani sunt pe cale sa se destrame incepand cu 28 februarie 2014, sub impactul intoarcerii lui Mercur in aspect direct in Varsator si a doua casa a Capricornului. Desi problemele de pana acum au fost destul de stresante, este posibil a-ti fi daruit mai multa determinare in urmarirea scopurilor tale financiare. Reinvigorarea situatiei tale materiale pare a fi insotita de oportunitatea de a-ti clarifica ideile si a-ti extinde contactele si orizonturile, a-ti asuma o atitudine mai obiectiva si mai spontana in sfera financiara.

Din 1 martie, Marte retrograd in Balanta si a zecea ta casa anunta o perioada tensionata in cariera, ce pare a fi marcata de necesitatea de a face sporite eforturi pentru a-ti mentine statutul si popularitatea la serviciu. Competitorii iti pot da de furca mai mult decat de obicei, dar este recomandat sa eviti conflicte care isi pot face simtite efectele mult timp in viitor. Viata profesionala poate fi uneori o confruntare, dar in nici un caz un razboi. Fii, asadar gata sa ripostezi in aceeasi masura in care esti atacat, dar nu te agata cu incapatanare de lucruri pentru care nu merita sa te lupti.

Venus in cuadrat cu Marte in 2 martie 2014 necesita o mare prudenta in chestiunile financiare. Poti avea senzatia ca esti nedreptatit, devenind prea defensiv ori, din contra, prea certaret. Pari a fi motivat sa te angajezi in niste proiecte profesionale creative, dar trebuie sa te astepti la cateva mici probleme sau dificultati.

Sub influenta sextilului dintre Soare si Marte de pe 3 martie, actiunile tale tind a fi orientate catre o majora schimbare, spre niste importante imbunatatiri ale planurilor tale de afaceri.

Calatoria lui Venus in Varsator si a doua casa a Capricornului te determina din 5 martie 2014 sa te simti mai sigur pe viata ta atunci cand ai la indemana cat mai multi bani si mai multe lucruri materiale. Poti face rost de niste bani in plus, dar ai si inclinatia de a cheltui mai mult, mai cu seama pentru niste obiecte frumoase avand menirea de a-ti decora casa.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Capricorn

Horoscop Capricorn februarie 2014

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile
Horoscop Capricorn martie 2014 Horoscop Capricorn martie 2014 Reviewed by Diana Popescu on februarie 24, 2014 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.