Horoscop Leu noiembrie 2014

Horoscopul Leului noiembrie 2014 scoate la lumina oportunitati legate de camin, dar si dezideratul de a pune capat unor latente probleme din viata de familie. Este nevoie sa iti stavilesti un excesiv optimism si tendinta de a te supraevalua. Imbelsugatele efluvii creative te ajuta in afirmarea individualitatii, autenticitatii personalitatii tale, iar bucuria ta de a trai poate devine molipsitoare.

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop noiembrie 2014 - Leu
Horoscop Leu noiembrie 2014
Ca efect al sextilului dintre Mercur si Jupiter din 1 noiembrie 2014, increderea in tine dovedita in discutiile cu ceilalti iti mareste forta de convingere, sprijinindu-te in afirmarea punctelor tale de vedere. Comunicarea cu cei din jur este plina de oportunitati, avand posibilitatea sa beneficiezi de informatiile primite pe aceasta cale. Locurile pe care le vizitezi si oamenii pe care ii intalnesti iti prilejuiesc rare incantari. Daca nu iti este indeajuns compania unei carti bune ori a unui bun prieten, poti sa-ti extinzi cu usurinta cunoasterea intr-un domeniu care te pasioneaza.

Sub influenta cuadratului lui Venus cu Jupiter din 9 noiembrie, esti strabatut de un val de optimism, fiind gata sa-ti asumi niste riscuri pentru a-ti mari aria ambitioaselor proiecte. Tinzi sa te simti bine printre oameni, sa arzi de nerabdare sa le impartasesti experientele tale de viata si lectiile asociate cu ele, dar trebuie sa-ti supraveghezi impulsul de a te purta prea arogant.

Tot din 9 noiembrie 2014, tranzitul lui Mercur in Scorpion si a IV-a casa a Leului iti innegureaza mintea cu  o sumedenie de emotii si sentimente navalnice, calauzindu-te sa iei decizii inspirate mai degraba de ceea ce simti decat de ratiune. Treci printr-o perioada favorabila comunicarii cu familia si cei dragi. Pari a gandi cu mai multa claritate atunci cand esti acasa sau intr-un mediu familiar. Daca esti atras in circumstante ale vietii noi, inedite, iti poate veni greu sa te concentrezi si sa dai tot ce ai mai bun in tine. Din acest motiv, ti se recomanda sa iti programezi intalnirile si discutiile importante in locuri pe care le cunosti cat de cat bine.

Pe 14 noiembrie, Soarele in cuadrat cu Jupiter iti poate insufla o stare de neastampar si dorinta de a te bucura de o sporita libertate personala. O prea mare incredere in tine insuti te poate provoca sa-ti evaluezi cu subiectivism talentele si resursele interioare. Pe de alta parte, un eveniment iesit din comun pare sa-ti largeasca orizonturile realitatii si posibilitatilor tale de a te realiza.

Creativitatea iti ajunge la inalte cote odata cu 16 noiembrie 2014, gratie patrunderii lui Venus in sagetator si a V-a casa a Leului. Inspiratia iti este de folos acolo unde rationamentele ajung intr-un punct mort. Pare sa-ti fie mai usor sa interactionezi cu copiii tai sau ai cuiva apropiat, ori sa intri in contact cu copilul din lumea ta interioara.

Chestiunile de familie ajung iarasi in prim plan pe 22 noiembrie, sub vibratiile Lunii noi din Scorpion si a IV-a ta casa. Desi poti avea de a face cu unele probleme familiale, sperand ca se vor rezolva cu timpul de la sine, este necesar sa le abordezi direct si fara intarziere. Confruntarea cu temerile si dorintele tale cele mai adanci tinde a facilita initierea unor schimbari benefice, asigurand stabilitate si armonie pe termen lung.

Incepand cu aceeasi zi de 22 noiembrie, calatoria Soarelui in sectorul astrologic al Sagetatorului si al celei de-a V-a case a Leului iti starneste dorinta de a iesi din cochilia individualitatii tale, gata sa dovedesti lumii de ce esti in stare si sa iti pui in valoare o incandescenta creativitate. Spontaneitatea transmisa de Soare te determina sa nu mai dai inapoi in fata unor necesare riscuri. Placerile si distractia pe care ti le oferi acum constitue forme de exprimare a libertatii tale interioare. Nazuiesti sa iesi in evidenta si pari a lua foarte mult in seama felul cum te vad ceilalti. Ai tendinta de a te simti foarte bine in propria-ti piele si a raspandi bucurie in jurul tau.

Cuadratul dintre Mercur si Jupiter de pe 23 noiembrie 2014 iti poate pune la incercare mintea si rabdarea, asezandu-ti in fata dezideratul de a te ocupa de nenumarate lucruri de amanunt. Aspiri sa dai amploare proiectelor tale personale si, daca iti focalizezi atentia, ai sansa de a constata vizibile progrese in urma straduintelor tale. Tinzi sa iti aperi cu indarjire opiniile si sa ii tratezi de sus pe cei din preajma ta. Organizeaza-ti cu rigurozitate programul zilnic si nu te lasa cuprins de frustrare atunci cand iti este dat peste cap de neasteptate schimbari.

Odata cu 28 noiembrie, tranzitul lui Mercur in sagetator si a V-a ta casa vesteste un interval de timp prielnic exprimarii personalitatii si gandurilor tale. Ai prilejul de a-ti constientiza intr-un mai mare grad resursele creative si a ti le canaliza spre obiectivele tale esentiale. Comunicarea cu oamenii din imediata ta apropiere se amelioreaza si beneficiaza de inspiratia ta de a spune cuvintele potrivite la momentul cel mai potrivit.

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Horoscop dragoste

Influenta parcursului lui Venus in Scorpion continua sa se manifeste pana pe 15 noiembrie, asa cum este descrisa in Horoscopul dragostei Leului octombrie 2014.

Viata sentimentala trece printr-o perioada de bun augur odata cu 16 noiembrie, ziua de debut a tranzitului lui Venus in a V-a ta casa. Ai ocazia sa cunosti o persoana speciala, in stare sa te scoata din monotonia rutinei cotidiene. Totodata, te poti simti imboldit spre marete gesturi si initiative romantice. In aceasta conjunctura astrala, iti este netezita mai mult decat de obicei implicarea intr-o noua poveste de dragoste, mai ales ca pari a fi curtat de mai multe persoane in acelasi timp. Poti intalni un partener pe gustul tau prin intermediul unei pasiuni comune sau intr-o circumstanta tinand de un domeniu artistic ori creativ.

Ziua de 16 noiembrie 2014 este marcata si de revenirea lui Neptun in aspect direct in Pesti si a VIII-a casa a Leului. Mai cu seama relatiile de cuplu deja inchegate tind a fi intarite de o atitudine mai responsabila si improspatate de o renascuta senzualitate in impartasirea afectiva.

Parcursul Soarelui in a V-a ta casa este asociat, odata cu 22 noiembrie, cu o avantare febrila si spontana in dragoste, cu o bucurie neingradita de nimic de a iubi si a fi iubit. Daca esti singur, pari a flirta mai mult decat altadata, a lasa deoparte prudenta si/sau timiditatea in tentativa de a castiga inima unei persoane care te atrage de mult timp.

Horoscop Leu noiembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Luna plina rasarita pe 7 noiembrie in Taur si a X-a casa a Leului are darul de a-ti aminti ca poti izbandi in cariera apeland mai curand la metode simple si verificate decat la demersuri elaborate si istovitoare. Asumarea, cu rabdare si bun simt, a responsabilitatilor si sarcinilor zilnice de la serviciu nu te aduce neaparat sub luminile reflectoarelor, dar iti asigura satisfactii si castigarea respectului celor din jur pe termen lung. Eficientizarea activitatilor profesionale de baza reprezinta cheia succesului in acest context.

Pe 9 noiembrie 2014, ca urmare a cuadratului dintre Venus si Jupiter, trebuie sa fii mai prudent in chestiunile si tranzactiile financiare, intrucat atitudinea extrem de optimista care te caracterizeaza te poate determina sa supraestimezi niste castiguri ori avantaje ale unor investitii sau afaceri. Evita sa-ti dezechilibrezi bugetul personal si sa cheltuiesti fara rost niste bani sub influenta unor decizii si capricii de moment.

Intoarcerea lui Neptun in tranzit direct in a VIII-a casa a Leului da deoparte o serie de agasante bariere legate de bani. Se impune, totusi, sa urmaresti cu atentie operatiunile financiare din cadrul unui parteneriat profesional ori de afaceri.


In curand pe Blogul Dianei : Horoscop Leu 2015


Copyright © diane.ro.2014

 Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu octombrie 2014
Horoscop Leu noiembrie 2014 Horoscop Leu noiembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 21, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Te felicit pentru acest blog. Il citesc cu mare placere si interes de fiecare data.

    RăspundețiȘtergere
  2. Efectiv astept cu nerabdare orice completare a acestui blog,iti multumesc ca existi....

    RăspundețiȘtergere
  3. Stimabila, imbucuratoare previziuni, dar de vreun an "ca leu" ma simt ciudat, pare bezna totala si lipsa de optiuni in calea noastra, parca sta timpul in loc! Zi dupa zi, aceiasi "uzura", o lupta surda si fara progres ma face sa simt ca "mai jos" de atat nu se poate. Poate 2015 sa aduca ceva bun si pt noi, 2014 pare total compromis, multumiri pt previziuni sa auzim "de bine"!

    RăspundețiȘtergere
  4. 2015 și 2016 - doi ani pozitivi pentru Lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. As vrea sa stiu si eu daca Luna Neagra dispare din leu la sfarsitul lui noiembrie .

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.