Horoscop Gemeni decembrie 2014

Horoscopul Gemenilor decembrie 2014 prefigureaza nazuinta desprinderii de cenusiul cotidianului si avantarea spre noi si  incitante taramuri ale lumii exterioare si interioare, reevaluarea personalitatii, interactiunii cu oamenii si telurilor personale din perspectiva inceperii unui nou an, invigorarea prieteniilor si relatiilor de parteneriat si o viata sentimentala ce impune serioase si hotaratoare decizii legate de viitor.

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Horoscop general

Horoscop decembrie 2014- Gemeni
Horoscop Gemeni decembrie 2014
Nevoia de a-ti extinde libertatea de miscare, de a-ti largi perspectivele existentei, a face ceva cu totul nou si a invata mai multe despre lume prin intermediul unor inedite experiente de viata tinde sa-ti dea ghes din 5 decembrie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Marte in Varsator si a IX-a casa a Gemenilor. Daca ai posibilitatea de a calatori, nu mai sta mult pe ganduri si fa-ti degraba bagajele! Daca nu poti face acest lucru, pari sa ai ocazia sa intalnesti oameni interesanti din alte parti ale lumii, sa iti satisfaci setea de nou prin investigarea altor culturi, obiceiuri, traditii si credinte. Traiul de toate zilele nu mai are nimic sa-ti spuna si ai oportunitatea sa iti pui la punct proiecte ambitioase ce vor demara in 2015.

Pe 6 decembrie, Luna plina din Gemeni are potentialul de a-ti umple agenda zilnica cu o sumedenie de activitati si preocupari, a te provoca sa experimentezi diverse cai de a-ti transforma look-ul si modul cum interactionezi cu oamenii. Cu toate acestea, nu ar trebui sa te lasi foarte mult influentat de parerile altora despre tine, mai cu seama de cele ale unor persoane inchistate in prejudecati si rigiditate a gandirii.

Jupiter devine, odata cu 9 decembrie 2014, retrograd in Leu si a III-a ta casa, imboldindu-te sa cercetezi in ce fel credintele si mecanismele lumii interioare iti influenteaza comunicarea cu cei din jurul tau. Ai capacitatea sa distingi cu limpezime si onestitate complexele si obiceiurile care te impiedica sa te exprimi cu expresivitate si putere de convingere, ori care te fac surd si orb fata de mesaje importante primite din mediul social inconjurator.

O inalta sensibilitate emotionala isi pune amprenta asupra ta din 17 decembrie, atunci cand Mercur patrunde in Capricorn si a VIII-a casa a Gemenilor. Relationarea cu ceilalti de desfasoara mai degraba prin prisma afectivitatii decat prin cea logica, rationala. Poti sa fii impresionat peste poate de reactiile emotionale ale oamenilor, in special ale celor apropiati, si sa nu-ti fie usor sa te impotrivesti dorintelor ori asteptarilor acestora. Cine stie, poate ca va fi nevoie sa aloci mai multi bani cumparaturilor si cadourilor de Craciun fata de cati iti programaseti...  Desigur, odata cu timpul, este de asteptat sa faci diferenta dintre interesele proprii ci cele ale altora, si sa inveti sa pui pavaza emotiilor prea insistente.

Navalnica nazuinta de a transforma cel putin un aspect de baza al vietii sau personalitatii tale este pe punctul sa te insufleteasca din 22 decembrie 2014, sub impactul tranzitului Soarelui in Capricorn si a VII-a ta casa. Nu esti multumit de actuala stare a lucrurilor si vrei sa o schimbi in bine. Ai predispozitia sa meditezi mai mult timp asupra existentei, sa fii mult mai serios, dar si mai emotiv in dezbaterile tale interioare. La urma urmei, sosirea noului an nu are cum sa nu-ti sugereze sa faci balanta implinirilor si nereusitelor din 2014, sa te gandesti la noi strategii de abordare a obiectivelor tale cele mai de pret, mai ales ca posezi o evidenta abilitate de a da deoparte panza aparentelor si a ajunge la miezul lucrurilor. Starea ta emotionala poate oscila intre extreme si este posibil sa fii mai secretos fata de cei din cercul tau social.

Tot din 22 decembrie, intoarcerea lui Uranus in aspect direct in Berbec si a XI-a casa a Gemenilor alunga o serie de incertitudini din relatiile amicale. In acest context astral, vechile prietenii isi dovedesc iarasi valoarea, iar cele recent inchegate au capacitatea de a-ti dezvalui suprinzatoare fatete ale lumii. Persoanele care isi fac intrarea in viata ta in aceasta perioada au putinta sa iti influenteze major destinul si dezvoltarea pesonalitatii.

Saturn isi croieste drum in Sagetator si a VII-a ta casa odata cu 23 decembrie, insistand asupra ameliorarii relatiilor tale cu oamenii indragiti, din imediata ta apropiere, a intaririi mai vechilor sau mai noilor legaturi de parteneriat din plan personal social, profesional si de afaceri. Saturn iti pune la dispozitie realism si obiectivitate in evaluarea asocierilor tale si scoate in evidenta responsabilitatile tale legate de acestea, necesitatea de a face compromisuri si a intelege cu adevarat punctele de vedere ale celor cu care imparti o cauza ori niste interese.

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Horoscop dragoste

In prima parte a lunii, Venus si Soarele in Sagetator continua sa iti influenteze viata, asa cum am descris in Horoscopul dragostei Gemenilor noiembrie 2014.

Venus viziteaza incepand cu 10 decembrie 2014 sectorul astrologic al Capricornului si al celei de-a VIII-a case a Gemenilor, asternand o atmosfera de armonie si seninatate in dragoste. Pari sa fii inclinat sa inlaturi toate motivele de cearta din relatia ta de cuplu, indiferent daca tin de chestiuni intime, financiare sau sociale. Conexiunea dintre tine si persoana iubita castiga in profunzime si intensitate, vindecand vechi rani sufletesti ori emotionale.

Luna noua ivita  pe 22 decembrie in cerurile Capricornului poate genera niste violente cutremure in viata sentimentala. Legaturile de cuplu ale multor nativi din Gemeni par a fi gata sa se destrame sau sa treaca intr-o noua faza de impartasire afectiva. Cei singuri pot constata aparitia brusca in existenta lor a unei persoane atractive, incitante, dar trebuie sa se gandesca temeinic inainte de a se angaja alaturi de aceasta intr-o serioasa poveste de dragoste.

Dezideratul de a trata cu responsabilitate viata ta amoroasa si tovarasul tau de cuplu iese la lumina cu pregnanta din 23 decembrie 2014, sub efluviile tranzitului lui Saturn in a VII-a casa a Gemenilor. Aceasta conjunctura astrologica are si ea puterea de a provoca despartiri, mai cu seama in relatii in doi care trenau de multa vreme si erau marcate de o clara lipsa de incredere si afectiune reciproca. Oricum, o autentica comuniune de iubire rezista vitregiilor sau gravelor semne de intrebare ale lui Saturn si iese, de obicei, invigorata dintr-un astfel de tranzit.

Horoscop Gemeni decembrie 2014 - Horoscop bani si munca

Din 10 decembrie, parcursul planetei Venus in a VIII-a ta casa creaza conditiile unor mari si neasteptate oportunitati financiare, mijlocite uneori chiar de partenerul tau de cuplu.

Ca efect al amplasarii Soarelui in cea de-a VIII-a casa a Gemenilor, odata cu 22 decembrie tinzi sa fii mai frecvent implicat in chestiuni tinand de parteneriate financiare, sume de bani impartasite cu altii, taxe, impozite si datorii.

Viziunea de ansamblu asupra preocuparilor tale si munca individuala constitue atuurile de baza ale afirmarii si recunoasterii tale profesionale din 22 decembrie 2014, ca urmare a faptului ca Uranus isi paraseste turnura retrograda din a XI- ta casa.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 – Gemeni

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni noiembrie 2014
Horoscop Gemeni decembrie 2014 Horoscop Gemeni decembrie 2014 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 12, 2014 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.