Horoscop Rac februarie 2015

Horoscopul Racului februarie 2015 lasa sa se intrezareasca o invigorare a spiritului tau de aventura si a nazuintei de a-ti aseza existenta sub semnul unor inalte si semnificative valori. Viata sentimentala si cea profesionala se remarca printr-un sir de bune auspicii, ce nu exclud insa seriozitatea demersurilor tale.

Horoscop Rac februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - rac
Horoscop Rac februarie 2015
Luna plina rasarita pe 4 februarie 2015 in Leu si a II-a casa a Racului pune accentul pe personalitatea ta, indemnandu-te sa te lupti cu infocare pentru a primi ceea ce meriti. Principala batalie in care trebuie sa te angajezi consta in dezvoltarea talentelor tale si indrazneala de a le demonstra altora.

Ca efect al tranzitului initiat de Soare, odata cu 18 februarie, in Pesti si a IX-a ta casa, tinzi sa te concentrezi asupra lumii exterioare si sa te debarasezi de ingrijorarile care ti-au marcat viata personala in ultima vreme. Mult mai dornic sa traiesti cu intensitate clipe deosebite, aventuri incitante, capabile sa te smulga din maracinisul inertiei zilnice, poti sa-ti neglijezi responsabilitatile si o serie de detalii notabile tinand de sfera materiala. Pari sa fii interesat, de asemeni, sa-ti dezvalui un sens mai inaltator al destinului, sa respingi cu dispret aspectele artificiale ale vietii. In acest context, ti se recomanda o vacanta, de preferat intr-o regiune cat mai indepartata si mai diferita de cea de acasa.

Horoscop Rac februarie 2015 - Horoscop dragoste


Tranzitul lui Venus in Pesti nu conteneste sa isi arate influentele, asa cum sunt descrise in Horoscopul dragostei Racului ianuarie 2015,  pana pe 20 februarie.

Pe 19 februarie, Luna noua din Varsator si VIII-a casa a Racului pare a avea un insemnat impact in relatiile amoroase. Daca esti singur, poti fi pus sa alegi intre doi sau chiar mai multi aspiranti la inima ta, iar daca ai deja un partener, este posibil sa iti redefinesti conexiunea cu aceasta, sa o aduci pe o mai inalta treapta a impartasirii sentimentale.

Vizita lui Venus in a X-a ta casa insista asupra aspectelor de mai sus, favorizand, din 20 februarie, luarea unei decizii esentiale privind relatia ta de cuplu. O parte din Raci sunt astfel gata sa se logodeasca sau chiar sa-si planifice nunta! Cei solitari par sa atraga spre ei atentia si afectiunea unei persoane speciale, asociate cu zona lor profesionala sau cu principalul lor domeniu ocupational.

Horoscop Rac februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Chair daca banii nu iti prisosesc, sub efluviile Lunii pline din a II-a ta casa, pe 4 februarie, poti fi tentat sa faci niste cheltuieli extravagante. Ar fi de dorit, asadar, sa iti lasi acasa cardul si sa nu iei la tine decat banii ce iti sunt strict necesari.

Marte, prezent incepand cu 20 februarie 2015 in Berbec si a X-a casa a Racului te impinge de la spate spre dezvoltarea carierei si statutului tau profesional. Aspiratiile si obiectivele tale legate de acest plan al existentei sunt neobisnuit de presante si ambitioase. Evenimentele care au loc in aceasta perioada tind sa isi propage efectele pe un lung interval de timp si sa aiba o mare importanta in modelarea viitorului tau. Ai prilejul sa te lansezi in numeroase initiative si sa faci hotaratori pasi inainte in evolutia generala a vietii. Poti fi investit cu autoritate asupra altora ori te poti confrunta cu niste sefi sau persoane sus-puse.

Odata cu aceeasi zi de 20 februarie, tranzitul lui Venus pe acelasi taramuri ale Berbecului da apa la moara orientarilor anterioare. Planeta dragostei are darul de a face ca straduintele tale profesionale sa fie observate, apreciate si recompensate. Daca esti in cautarea unui job, acest ciclu venusian iti netezeste calea spre obtinerea lui.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2015

Horoscop Rac ianuarie 2015
Horoscop Rac februarie 2015 Horoscop Rac februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 15, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.