Horoscop Scorpion februarie 2015

Horoscopul Scorpionului februarie 2015 anunta o deschidere spontana si creativa catre viata si placerile ei, necesitatea unei sporite preocupari fata de sanatate si oportunitatea de a-ti pune la punct detaliile traiului de zi cu zi. Viata profesionala este promitatoare, mai cu seama datorita motivarii, perseverentei si atmosferei de bunavointa care te inconjoara.

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Horoscop general


Horoscop februarie 2015 - Scorpion
Horoscop Scorpion februarie 2015
Placerile vietii, distractiile si un bogat aflux creativ sunt repere de baza ale tranzitului initiat de Soare, pe 18 februarie 2015, in Pesti si a V-a casa a Scorpionului. Copilul din sufletul tau tinde sa iasa mereu la iveala, indepartandu-te de o exagerata prudenta si stimulandu-ti apetitul de a te "juca" cu viata. Hobby-urile tale, precum si alte preocupari avand darul de a-ti pune la treaba efervescenta inspiratie capata intaietate in aceasta perioada. Se pare, totusi, ca nu te simti motivat sa iti reversi ingeniozitatea in siguratate, tinand cu tot dinadinsul sa expui lumii jocurile de artificii ale creativitatii tale si sa fii pretuit de cei din jurul tau. Mai mult decat atat, spontaneitatea cu care te delectezi in minunile simple ale existentei tinde sa fie contagioasa, sa ii faca pe oameni sa se simta bine alaturi de tine.

Pe 19 februarie, Luna noua din Varsator si a IV-a ta casa iti ofera o proaspata si benefica perspectiva asupra trecutului. Vechi probleme, legate in special de familie, sunt pe cale sa fie privite cu obiectivitate si sa le fie, astfel, intrezarite rezolvarile. Poti sa iti dezvalui cu claritate sursele dependentelor si tabieturilor tale, si sa te eliberezi de ele.

Starea de sanatate iti poate fi afectata incepand cu 20 februarie 2015, in cazul in care esti nevoit sa faci fata unei mari tensiuni in sfera profesionala. Tranzitul lui Marte in Berbec si a VI-a casa a Scorpionului impune sa iti acorzi cat mai mult timp relaxarii si deconectarii, eliberarii de o paguboasa acumulare nervoasa.

In aceeasi zi de 20 februarie 2015, Venus se muta in sectorul astrologic al Berbecului si al celei de-a VI-a tale case, straduindu-se sa te convinga sa iti aduci in prim plan sanatatea si sa adopti un nou stil de viata, o noua dieta. Totodata, ai la dispozitie o perioada prielnica organizarii si optimizarii rutinei zilnice. Pari sa te apleci cu placere asupra lucrurilor marunte dar necesare ale existentei, sa iti fixezi un program strict pentru a finaliza un sir de treburi amanate sau tergiversate de multa vreme.

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Horoscop dragoste


Dragostea este eliberata de complexe si oprelistile prejudecatilor odata cu 16 februarie, ca urmare a parcursului Soarelui in a V-a ta casa. Sentimentele de iubire se cer cu insistenta marturisite si sarbatorite in relatiile de cuplu deja inchegate. Nativii singuri din Scorpion par a se deda mai mult decat altadata flirturilor si a se apropia cu o sporita indrazneala de cineva care le stapaneste mintea si inima.

Venus tranziteaza a VI-a casa a Scorpionului odata cu 20 februarie 2015, transferand frecvent viata sentimentala pe terenul activitatii profesionale. Este posibila, asadar, infiriparea unei idile cu un coleg sau cu o persoana asociata cu principalul tau domeniu ocupational. O parte din nativi par, totusi, sa fie extrem de calculati in amor si sa cantareasca cu grija avantajele colaterale ale unei implicari intr-o poveste de dragoste.

Horoscop Scorpion februarie 2015 - Horoscop bani si munca


Luna plina rasarita pe 4 februarie 2015 in cerul Leului si al celei de-a X-a case a Scorpionului te indeamna sa faci progrese si sa iti invigorezi perseverenta in viata profesionala. Esti gata sa te ridici deasupra conformismului, sa iti asumi riscul de a-ti aborda intr-un nou fel, cu creativitate, sacinile si responsabilitatile. Fortarea limitelor profesionale poate sa iti faciliteze o promovare si sa-ti reaprinda entuziasmul fata de jobul tau.

Sub impulsul calatoriei lui Marte in a VI-a ta casa, din 20 februarie, ai inclinatia sa fii combativ la serviciu, sa te smulgi din inertie si sa te lansezi intr-o serie de temerare initiative. Daca nu esti satisfacut de actualul tau loc de munca, posezi energia necesara pentru a-ti gasi cat mai repede un altul.

Marte iti poate insufla pofta de a te angaja in crancene confruntari cu colegii ori superiorii, dar vizita lui Venus, inceputa tot pe 20 februarie 2015, in aceeasi zona astrologica a Scorpionului iti domoleste aceasta predispozitie. Planeta dragostei doreste sa creeze o atmosfera de armonie si intelegere in cercul tau profesional, asa ca este de asteptat sa fii privit cu ochi buni de colaboratori, chiar si de cei cu care te aveai la cutite pana acum. Venus se raliaza tendintelor lui Marte, sprijinind nazuinta acelor nativi care vor sa isi schimbe servicul, daruindu-le o oportunitate care nu presupune neaparat mai multi bani, cat ocazia de a se angaja intr-o activitate placuta, implinitoare din punct de vedere profesional.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile

Horoscop Scorpion 2015

Horoscop Scorpion ianuarie 2015
Horoscop Scorpion februarie 2015 Horoscop Scorpion februarie 2015 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 19, 2015 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Faptul ca vom avea de doua ori LUNA NOUA IN VARSATOR sa intelegem ca acel sector de activitate ne va oferi oare mai multe sanse de reusita?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.