Horoscop Pesti mai 2015

Horoscopul Pestilor mai 2015 sugereaza o benefica regasire in familie si aprofundare a relatiilor cu oamenii apropiati, o improspatare a bucuriei de a trai si a vietii sentimentale, dar si necesitatea de a aborda cu calm si realism problemele din lumea interioara si cea exterioara.

Horoscop Pesti mai 2015 | Horoscop general


Pesti
Cartile si invatatura sunt repere importante ale tranzitului pornit de Mercur, pe 1 mai 2015, in Gemeni si a IV-a casa a Pestilor. Studiul invidual, mai ales acasa, destinat propriei tale placeri sau aflat in slujba perfectionarii abilitatilor tale, are darul sa-ti mareasca increderea in tine insuti. Oricum nu trebuie sa intinzi prea mult coarda, si sa-ti rezervi timp si pentru relaxare. Discutii revelatoare cu prietenii, ce au loc cu precadere tot in locuinta ta, iti pot furniza nebanuite satisfactii. Daca nu te bucuri de intimitate in spatiul tau personal, pari sa fii strabatut de un constant neastampar, sa iti gasesti cu greu locul.

Pe 4 mai, Luna plina din Scorpion si a IX-a ta casa pune accentul asupra unor planuri de calatorie, a studiului (inca o data!) sau a intrarii in contact cu o persoana aflata pe meleaguri indepartate. Ti se poate pune la incercare, totodata, dedicarea fata de planurile tale pe termen lung. Indiferent daca acestea sunt legate de bani, realizari materiale ori sentimentale, trebuie sa estimezi daca acestea sunt cu adevarat realiste, daca le poti implini pe de-a intregul ori este necesar sa-ti limitezi asteptarile. Concentrarea pe fortele proprii reprezinta o garantie a succesului!

O perioada caracterizata de regasirea copilului din interiorul tau, de un fel de joaca cu viata (ce nu exclude o profunda seriozitate) este vestita din 8 mai 2015, gratie parcursului lui Venus in Rac si a V-a casa a Pestilor. Te simti traversat de inspiratie, plin de energie, de vitalitate, si sunt mari sanse ca ceilalti sa te vada in acelasi fel. Creativitatea iti emana prin toti porii, si, daca nu ai timp pentru a-ti dezvolta ideile sclipitoare care ti se nasc acum in minte, nu ar fi rau sa ti consemnezi pe hartie, pentru a te ocupa de ele mai tarziu. Daca ai copii, pari sa ii intelegi si sa te distrezi cu ei mai bine decat de obicei.

Cuadratul dintre Mercur si Neptun de pe 9 mai marcheaza o scadere a energie mentale, asa ca aceasta zi nu este deloc de bun augur aplecarii asupra unor activitati cerand o stricta logica si aplecare catre detalii. Ai inclinatia sa visezi cu ochii deschisi si sa fii cu capul in nori. Ai grija sa nu te impiedici de vreo neplacuta obligatie zilnica! Fantezia in exces iti netezeste calea spre creativitate. Pari sa fii foarte sensibil fata de remarcile pe care le fac altii la adresa ta, dar asta nu inseamna ca trebuie sa cauti sfada cu orice pret. Straduieste-te sa iti mentii calmul si obiectivitatea.

Din 12 mai 2015, Marte isi croieste drum in Gemeni si a IV-a casa a Pestilor, stimulandu-te sa te ocupi de o gramada de treburi neglijate sau abia iesite la iveala legate de locuinta. Aceasta harnicie este benefica atata vreme cat nu te infierbanti si ai mare grija cum manuiesti diverse scule si dispozitive electrice si mecanice. Daca ai de gand sa te muti, acest ciclu al lui Marte este prielnic punerii in aplicare a acestui plan. In cazul in care ai impulsul sa iei, cu fermitate, fraiele familiei in mainile tale, fereste-te sa iti impui cu obstinatie punctele de vedere si asculta si parerile altora pentru a nu isca niste certuri neproductive.

Venus in trigon cu Neptun pe 16 mai iti insufla o nemaipomenita bucurie de a trai, o bucurie molipsitoare mai cu seama pentru cei la care tii. O abordare mai delicata a unor chestiuni controversate este pe cale sa duca la o impacare sau la o intelegere. Datorita empatiei si compasiunii care te stapanesc, poti da un mare ajutor celor aflati intr-un impas. Pana la urma, ceea ce daruiesti astazi, se va intoarce inzecit catre tine.

Luna noua rasarita in data de 18 mai 2015 in Taur si a III-a casa a Pestilor iti da ocazia sa descoperi o noua si fericita perspectiva a unui lucru care te preocupa. Poate fi vorba despre un proiect profesional, unul personal, sau o relatie cu o persoana apropiata. Simturile iti sunt mai ascutite ca oricand si iti permit sa vezi tot ce se petrece in jurul cu o limpezime iesita din comun. Aceasta Luna noua te poate provoca sa te intrebi in ce fel poti sa-ti impartasesti mai eficace idealurile, in ce mod sa iti exprimi cel mai clar optiunile si covingerile. O ruda este pe punctul sa iti dea o veste importanta sau sa te invite la o petrecere.

Incepand cu 21 mai, Soarele tranziteaza Gemenii si a IV-a ta casa, retrezindu-ti nazuinta sa iti relevi un adanc simt de apartenenta la familie. O atitudine mult mai grijulie si mai intelegatoare fata de rude, cu precadere fata de copii, poate cladi o fericire de durata. Esti predispus sa iti afisezi fara vreo ezitare satisfactia fata de camin si radacinile tale familiale.

Pe 26 mai 2015, cuadratul lui Marte cu Neptun iti implanteaza tendinta de a fi extrem de iritabil fata de probleme minore, sa fii apasat de descurajare ori apatie. Iti vine greu sa te concentrezi, si poti fi distras de la un demers major de orice se intampla in jurul tau. Fii atent fata de intentia cuiva de a profita de tine! Amana pentru maine sau poimaine chestiunile cu adevarat importante, in special cele tinand de bani ori afaceri.

Cuadratul dintre Soare si Neptun din 31 mai este aproape la fel de negativ ca si cel anterior. Nu cade in capcana unor dezamagiri lipsite de un real motiv. Chiar daca vrei sa-ti eviti cu tot dinadinsul obligatiile, straduieste-te sa nu fii cu totul iresponsabil. Desi imaginatia iti este mai puternica decat altadata, poti trece printr-un blocaj atunci cand te canalizezi asupra unei intreprinderi creative. Nu recurge la scuze false sau facile daca vrei sa pastrezi neaparat aparentele in relatiile cu ceilalti.

Horoscop Pesti mai 2015 | Horoscop dragoste


Vizita planetei Venus in sectorul astrologic al Gemenilor continua sa isi transmita influentele pana pe 8 mai 2015, asa cum este prefigurata in Horoscopul dragostei Pestilor aprilie 2015.

Dragostea pare sa pluteasca in aer aproape in orice imprejurare ca urmare a tranzitului initiat de Venus, incepand cu 8 mai, in a V-a ta casa. Ai la indemana un interval de timp propice gasirii acelei persoane speciale la care visezi de multa vreme. Daca esti deja angajat intr-o legatura de cuplu, este de asteptat sa te bucuri de mirifice jocuri de artificii ale iubirii. Conexiunea cu persoana iubita tinde sa se invigoreze in mod spectaculos, sa se inalte miraculos deasupra ritmurilor cotidiene.

Horoscop Pesti mai 2015 | Horoscop bani si munca


In aceasta luna, sfera profesionala nu se remarca prin evenimente deosebite insa, cu atat mai mult, se impune sa fii alert fata de tentatia de a lasa antrenat de rutina ori obisnuinta. Nu-ti neglija sporitele impulsuri creative si profita de orice oportunitate de a-ti largi competenta sau cunoasterea.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Pesti 2015

Horoscop Pesti aprilie 2015
Horoscop Pesti mai 2015 Horoscop Pesti mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 28, 2015 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email consultantfinanciar.mc@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.