Horoscop Gemeni iulie 2015

Potrivit horoscopului Gemenilor iulie 2015, în viaţa ta se instaurează un climat auspicios îmbogăţirii cunoaşterii şi extinderii sferei tale de influenţă, mai cu seama datorită originalităţii gândirii tale şi a comunicării cu cei din jur. Oportunitatea de a călători şi de a culege informaţii preţioase din mediul tău înconjurător se împleteşte cu o prudenţă uneori exagerată şi cu un echilibru stabil în legăturile familiale şi cele de cuplu.

Horoscop Gemeni iulie 2015 | Horoscop general 


Gemeni
Pe 2 iulie 2015, Luna plină din Capricorn şi a opta casă a Gemenilor îţi prilejuieşte o transformare profundă din viaţă, debarasarea de un balast emoţional, şi lansarea pe o traiectorie pozitivă a destinului tău. Este cazul să te eliberezi de tabieturi şi obişnuinţe nesănătoase, să fii mai puţin egoist în relaţiile cu rudele şi mai deschis faţă de ceea ce îţi pot oferi ele.

Sextilul dintre Mercur şi Uranus din aceeaşi zi de 2 iulie îţi stimulează originalitatea şi inventivitatea. Eşti tentat să te distrezi şocandu-i pe alţii prin opiniile tale neconformiste. Îţi face plăcere să cunoşti oameni noi şi să te implici în discuţii interesante, care nu au de a face cu traiul de zi cu zi. Clocotitoarea ta energie mentală nu îţi permite să stai locului nici o clipă.

Încrederea sporită în tine însuţi te sprijină să îi aduci pe semeni de partea intereselor tale graţie sextilului lui Mercur cu Jupiter de pe 4 iulie 2015. Posezi darul să îmbogăţeşti viaţa celor cu care intri în contact. O informaţie de preţ ajunsă la urechile tale îţi dă mari sorţi de izbândă într-un demers personal. Locurile pe unde ţi se perindă paşii şi oamenii întâlniţi în drumul tău îţi rezervă avantaje ieşite din comun. Extinderea cunoaşterii tale într-un domeniu îndrăgit nu necesită aproape nici un efort.

Venus se poziţionează în sextil cu Mercur pe 5 iulie, vestind o interacţiune strânsă cu cei din imediata ta apropiere şi ocazia de a schimba impresii cu persoane însufleţite de aceleaşi idealuri ca şi tine. Convorbirile cu ceilalţi se înfiripă cu uşurinţă, de la sine, şi eşti înclinat să eviţi disputele, înţelegând punctele de vedere ale altora, fără să renunţi însă la convingerile tale. Poţi pleca într-o călătorie plăcută dar scurtă, ori să te întâlneşti cu amici pe care nu i-ai mai zărit de mulţi ani.

"Graba strică treaba" este deviza Gemenilor începând cu 8 iulie 2015, atunci când Mercur pătrunde în Rac şi a II-a ta casă. Îţi aloci mai mult timp înainte de a lua o decizie însemnată, şi nu te arunci cu capul înainte în nici o acţiune decât după ce îi cumpăneşti pe îndelete avantajele şi dezavantajele. Lentoarea care te caracterizează îi poate scoate din sărite pe colegii ori colaboratorii tăi.

Luna nouă răsărită pe 16 iulie în Rac şi a două casă a Gemenilor îţi scoate la suprafaţă valoarea personală, atuurile personalităţii. Eşti apreciat de alţii pentru calităţile tale autentice şi nu pentru unele aparente sau nesemnificative. Ai impulsul de a-i ajuta pe oameni atât din punct de vedere financiar, cât şi moral. Nu confunda banii sau cadourile cu adevărata grijă pentru cineva apropiat!

Stabilitatea şi armonia din viaţa de familie sunt repere inconfundabile ale tranzitului început de Venus, pe 19 iulie 2015, în Fecioară şi a IV-a ta casă. Relaţiile cu părinţii se îmbunătăţesc, mai ales că reuşeşti să înţelegi nişte decizii de ale lor care te-au afectat ori revoltat în trecut. Eşti motivat să te debarasezi de un anume egocentrism, să iei în considerare lucrurile şi din perspectiva partenerului tău de viaţă sau a copiilor tăi. Căminul reprezintă pentru tine o sursă inepuizabilă de fericire şi siguranţă. Planeta frumuseţii te îndeamnă să dai o nouă faţă locuinţei tale, să o transformi astfel încât să poarte amprenta stilului tău personal.

Din 23 iulie, atât Soarele cât şi Mercur străbat meleagurile Leului şi a treia casă a Gemenilor, punându-ţi pe jar seriozitatea şi năzuinţa de a explora secretele lumii. Relaţionarea cu semenii din toate planurile existenţei tale capătă întâietate şi constitue o sursă de veşti bune pe care trebuie să le exploatezi cât mai degrabă pentru îndeplinirea obiectivelor tale esenţiale. Lectura, scrisul, meditaţia, ideile novatoare şi studiul sunt puncte de referinţă ale preocupărilor tale. Încă o dată, contactele şi conversaţiile cu rudele şi colegii ajung în prim plan.

Ce merită să păstrezi şi ce trebuie să fie lăsat deoparte? O întrebare aproape obsedantă de-a lungul tranzitului retrograd al lui Venus în Fecioară şi a patra ta casă, iniţiat pe 25 iulie 2015. Este vorba, cu precădere, de scara ta de valori, de ataşamentele şi pietrele de temelie ale universului tău interior. Dacă îţi lămureşti cu claritate astfel de dileme, ai oportunitatea să te concentrezi cu o eficienţă sporită pe aspiraţiile tale, în special pe cele corelate cu interacţiunea cu oamenii îndrăgiţi.

Uranus se înscrie şi el într-o mişcare retrogradă, în Berbec şi a XI-a casă a Gemenilor, tot din 25 iulie. Chiar dacă sunt dureroase, despărţirile de prietenii mai vechi sau mai noi reprezintă un deziderat greu de ocolit pe durata acestui tranzit. Evoluţia ta sau involuţia unor amici, ori chiar trădările unora din ei nu îţi lasă nici o altă alternativă!

Activitatea ta mentală se ridică la cote rar atinse până acum graţie Lunii pline găzduite, pe 31 iulie 2015, de Vărsător şi a nouă ta casă. Îţi poţi lărgi frontierele cunoaşterii şi educaţiei printr-o călătorie sau prin dezbateri cu persoane însufleţite de aceleaşi convingeri ca şi tine. Abilităţile creative şi intelectuale ţi se învigorează, însă numai perseverenţa te poate ajută să-ţi transpui visele în realitate.

Horoscop Gemeni iulie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea îşi clădeşte o fundaţie solidă şi îşi înalţă în jur ziduri de netrecut faţă de răutăţile şi nonsensurile lumii! Din 19 iulie 2015, amplasarea lui Venus în a patra casă a Gemenilor îţi insuflă o mare generozitate şi un ataşament fierbinte faţă de persoana iubita. Nu laşi cu uşurinţă ca un posibil partener să între în viaţa ta, dar atunci când o faci, sub efluviile venusiene, devii un iubit/o iubită sau un soţ/o soţie ce se apropie de perfecţiune!

Sub influenţa aspectului retrograd al lui Venus în a IV-a ta casă, începând cu 25 iulie ţii cu tot dinadinsul să priveşti prin microscop mecanismele relaţiei tale de cuplu, să scoţi la iveală atât punctele tale slabe, cât şi pe cele ale partenerului tău. Dezbară-te de tendinţa de a căuta cu orice preţ un nod în papură şi nu uita că sufletul este mai presus de un ceas cu cuc!

În tranzitul sau retrograd, planeta dragostei ajunge pe 31 iulie 2015 în Leu şi a III-a casă a Gemenilor, punând la încercare autenticitatea comunicării din legăturile amoroase. O greşeală, o infidelitate, o taină a ta sau a tovarăşului tău de viaţă ies pe neaşteptate la lumina în acest context astral. Oricât de incitant ar fi câteodată, jocul de-a baba oarba în dragoste nu are cum să se termine niciodată cu bine!

Horoscop Gemeni iulie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Ca urmare a tranzitului lui Mercur în a două casă a Gemenilor, din 8 iulie te simţi îmboldit să bagi o grămadă de bani într-un obiect de folosinţă îndelungată. Este o vreme favorabilă analizării bugetului personal de venituri şi cheltuieli, şi punerii la punct a detaliilor unor tranzacţii financiare.

Soarele şi Mercur îşi dau întâlnire, odată cu 23 iulie 2015, în a III-a ta casă, dând naştere unei conjuncturi astrale prielnice nativilor din Gemeni implicaţi în profesiuni asociate cu comerţul, vânzările, relaţiile cu publicul sau mass-media.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Gemeni 2015

Horoscop Gemeni iunie 2015
Horoscop Gemeni iulie 2015 Horoscop Gemeni iulie 2015 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Salutări! Cum aş putea să-ţi trimit un mesaj să te întreb ceva foarte important pentru mine? Aş avea nevoie de un sfat..eu sunt născută pe 8 iunie 1989 iar soţul meu pe 28.03.1980...Avem vreo şansă să ne continuăm căsnicia în condiţiile în care toate neînţelegerile noastre se datorează încăpăţânării şi orgoliului care ne caracterizează... ai vreo adresă de mail la care te pot contacta? Iată-mi insistenţa,dar sunt într-o situaţie foarte dificilă în care trebuie să iau o decizie foarte importantă, şi aş vrea să cântăresc bine lucrurile şi din toate perspectivele...Îţi mulţumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Madalina! Dublul careu Soare-Saturn indică o relație extrem de dificilă, frustrantă și chinuitoare chiar. Amandoi simtiti că fiecare îl blochează pe celălalt și nu îl lasă să se manifeste așa cum este în realitate.
      Daca doresti raspunsuri trebuie sa-mi spui mai multe amanunte, precum ora si locul nasterii. Pentru consultatii complete contacteaza- ma pe astrologierenascentista@gmail.com si am sa-ti raspund.

      Ștergere
  2. Mersi mult, Diana! Aşa voi face! Şi chiar aşa simt... E atât de greu... :(

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.