Horoscop Vărsător noiembrie 2015

Horoscopul Vărsătorului noiembrie 2015 dă întâietate eliberării de rutină şi obişnuinţe, lansării în călătorii sau în aspecte înnoitoare şi inedite ale existenţei şi dragostei, unei efervescenţe mentale mediate de oamenii apropiaţi, bucuriilor izvorâte din relaţiile de prietenie şi unui traseu profesional ce nu lasă loc compromisurilor superficiale.

Horoscop Vărsător noiembrie 2015 | Horoscop general 


Horoscop Vărsător noiembrie 2015
Investigarea lumii şi năzuinţa de a ajunge pe meridiane îndepărtate ale acesteia reprezintă o prioritate în viaţa ta, începând cu 8 noiembrie, sub impactul tranzitului lui Venus în Balanţă şi a noua casă a Vărsătorului. Poţi avea şansa de a-ţi extinde orizonturile existenţei şi cunoaşterii prin intermediul unor călătorii sau a unei oportunităţi legate de studii. Chiar dacă nu ai ocazia de a pleca încă de acasă, o veste bună primită de la un om apropiat din străinătate îţi făgăduieşte, nu peste mult timp, acest lucru. De asemeni, acest aspect astral este de bun augur înscrierii la un curs de calificare ori perfecţionare profesională.

Marte pătrunde pe 13 noiembrie în aceeaşi zonă astrologică a Balanţei, întărind influenţele anterioare, dându-le amploare. Te simţi limitat, îngrădit de rutina zilnică, iar viaţa pare să aibă atât de multe de dăruit încât tânjesti să te înscrii pe o altă orbită a destinului! Visurile despre tărâmuri de departe, pline de promisiuni, nu îţi dau pace. În cazul în care nu ai, iarăşi, la îndemână vreun mijloc material sau de oricare alt fel de a evada de aici şi acum, cărţile, filosofia, filmele pot constitui o compensaţie. Probabil că acestea ţi se vor pare totuşi a fi un surogat, aşa este posibil să nu te poţi împiedica să cercetezi ce se petrece de fapt în mediul tău înconjurător dincolo de poleaiala aparenţelor. Pe de altă parte, spontaneitatea fierbinte care te cutreieră te poate determina atât pe tine, cât şi pe oamenii ce au norocul să fie alături de tine, să descoperiţi autentice căi de împrospătare a fiorilor de trăi în prezent, de a degusta din plin clipa!

Mintea îţi lucrează la maximum mai cu seamă atunci când eşti împreună cu oameni deschişi, neinchistati în prejudecăţi şi călăuziţi de aceleaşi convingeri ca şi tine. Ca efect al vizitei lui Mercur în Săgetător şi a unsprezecea casă a Vărsătorului, din 20 noiembrie 2015, te simţi că peştele în apă într-un grup de persoane asemeni ţie, iar ideile inspirate ţie în astfel de împrejurări sunt sclipitoare prin ineditul şi ingeniozitatea lor. Poţi pune la cale un proiect neconvenţional, plin de potenţial, cu amicii tăi, ferindu-te de părinţi sau de tovarăşul tău de viaţă dar, în cele din urmă, acesta va ieşi la iveală oripilandu-i ori determinându-i să îşi schimbe în bine părerea despre tine. Dincolo de orice, prietenii sunt în centrul existenţei tale, îţi sunt alături la bine şi la greu, şi te susţin chiar şi în visurile tale aparent imposibile!

Soarele depăşeşte şi el graniţele Săgetătorului şi ale celei de-a XI-a tale case odată cu 22 noiembrie, insuflând anvergură tendinţelor mercuriene. Agenda zilnică tinde să-ţi fie aglomerată de numeroase întâlniri şi ieşiri în oraş cu amicii, de o grămadă de petreceri şi evenimente sociale la care nu ai cum să nu participi! Cei din preajma ta realizează care este autenticul tău sine, îţi preţuiesc calităţile, aşa că ai prilejul să înfiripi tot mai multe prietenii, să îţi extinzi numărul de contacte umane folositoare.

Luna plină răsărită pe 26 noiembrie 2016 în cerurile Gemenilor şi cincea casă a Vărsătorului îţi aruncă în aer sobrietatea şi anchilozarea spirituală, te face să te simţi că pluteşti printre nori şi că ai inima mai uşoară decât aerul. Nu te jena să îţi arăţi adevărată ta faţă, să faci tumbe (la propriu şi la figurat), să îţi slobozeşti izvoarele spiritului şi ghiduseniei, îndeosebi împreună cu amicii şi cei pe care îi îndrăgeşti. Eşti traversat de o înclinaţie pe care ar trebui poate să o subsumez următorului capitol al horoscopului tău: tachinările şi flirturile amoroase sunt la ordinea zilei, dar nu conduc neapărat către o veritabilă legătură amoroasă!

Horoscop Vărsător noiembrie 2015 | Horoscop dragoste 


Dragostea nu suportă monotonia traiului de zi cu zi şi, adeseori, se înalţă deasupra acestuia odată cu 8 noiembrie, graţie prezenţei lui Venus în a IX-a ta casă. Dacă eşti singur, poţi întâlni un promiţător partener de cuplu, de-a lungul unei călătorii ori în persoana cuiva provenit ori abia sosit dintr-o zonă geografică îndepărtată. Oricum, nu eşti atras de cineva asemeni oamenilor cu care ai de a face zilnic pe stradă, la şcoală sau la serviciu, preferând mai degrabă să începi o idilă cu o persoană ieşită din comun, cât mai originală, ori chiar excentrică. Nativii din Vărsător din cuplurile deja formate îşi pot împrospăta conexiunea afectivă cu tovarăşul lor de viaţă prin mijlocirea unui eveniment deosebit, brusc şi neanunţat de nimic, sau a unui periplu în doi în locuri exotice sau nemaipomenit de romantice.

Horoscop Vărsător noiembrie 2015 | Horoscop bani şi muncă 


Sfera profesională îţi solicită atenţia încă de la începutul lunii, ca urmare a tranzitului lui Mercur în Scorpion şi a zecea casă a Vărsătorului, iniţiat pe 2 noiembrie 2015. Eşti înclinat să ai o atitudine cât se poate de practică, să te canalizezi asupra unor obiective realiste, în stare să îţi consolideze evoluţia în carieră. Discuţiile cu colegii şi superiorii sunt mai frecvente şi mai serioase decât de obicei, îţi oferă soluţii clare ale unor probleme, iar munca în echipa îţi furnizează satisfacţii deloc neglijabile. Dacă abia ai părăsit băncile şcolii, poţi fi frământat de gânduri contradictorii privind un job ce îţi este accesibil sau te poţi angaja în dispute cu părinţii din pricina carierei pe care vrei să ţi-o alegi.

Pe 11 noiembrie, Luna nouă din Scorpion şi a X-a ta casă vesteşte câteodată o criză sau un punct culminant al unor chestiuni profesionale. În eventualitatea în care te simţi frustrat de lipsa de progres ori de obligaţiile împovărătoare, neplăcute din jobul tău, este timpul să faci nişte schimbări, să îţi prioritizezi proiectele şi ţelurile, eliminându-le pe cele fără importanţă ori cu beneficii neînsemnate. În acest context astral, te poţi hotărî să îţi reorientezi parcursul profesional.


Articole din acelaşi domeniu în Blogul Dianei:

Horoscop Vărsător 2015

Horoscop Vărsător 2016 

Horoscop Vărsător octombrie 2015
Horoscop Vărsător noiembrie 2015 Horoscop Vărsător noiembrie 2015 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 27, 2015 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Multumesc,ca ai ,,revizuit,,pag.asta!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Diana, mulțumim pt horoscop. Am o mare rugăminte, dacă-mi permiți...Sunt vărsător,cu ascendent balanță, pe data de 10 noiembrie am un ,,hop" profesional și am nevoie de un sfat sau chiar de o încurajare astrală. Nu sună prea bine ce se întâmplă după această dată...Ce mă sfătuiești? ( e ff important pt mine). Mulțumesc mult.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.