Horoscop Taur mai 2016

Potrivit horoscopului Taurului mai 2016, ai posibilitatea să-ţi valorifici efluviile îmbelşugate ale creativităţii şi imaginaţiei, să te integrezi armonios în sfera socială şi să trăieşti din plin deliciile existenţei. Relaţiile parteneriale sunt supuse unor încercări, iar viaţa amoroasă şi demersurile financiare stau sub semnul unor conjuncturi favorabile.

Horoscop Taur mai 2016 - Horoscop general 


Optimismul infuzat pe 1 mai 2016 de sextilul Soarelui cu Neptun îţi permite să te descurci cu uşurinţă în orice fel de situaţie şi să te bucuri de succese în aproape orice îţi propui. Ai oportunitatea de a ierta şi/sau a-ţi ceri iertare şi a-ţi ameliora astfel o relaţie cu o persoană apropiată. La urma urmei, este ziua de Paşte, o zi ce ar trebui să fie străbătută de spiritul împăcării şi bunăvoinţei!

Trigonul dintre Soare şi Jupiter de pe 3 mai continuă să îţi furnizeze o atitudine pozitivă faţă de viaţă. Încrederea în tine însuţi îţi îngăduie să păşeşti pe căi ale existenţei inaccesibile altădată. Generozitatea ta şi a celor cu care ai de a face vesteşte o zi fericită, încununată de împliniri.
Taur

Inspirat să îţi ajustezi imaginea personală, să te arăţi lumii în adevărata lumină a personalităţii tale, ai prilejul să-ţi măreşti impactul asupra oamenilor din preajma ta. Pe 6 mai 2016, Luna nouă din Taur te ajută să faci o impresie bună tuturor celor cu care te întâlneşti, să îţi asiguri sprijinul unor persoane influente, capabile să-ţi faciliteze atingerea ţelurilor esenţiale.

Vezi şi Horoscop chinezesc 2016 - Toate zodiile

Perseverenţa şi tăria interioară sunt repere ale trigonului Soarelui cu Pluton din 7 mai. Voinţa de a ajunge la miezul lucrurilor în interacţiunea cu ceilalţi poate pune capăt unor circumstanţe negative care te marchează de ceva vreme. Nu te feri să te confrunţi cu aspecte ale trecutului care îţi îngrădesc dezvoltarea.

Comunicarea este la ordinea zilei ca urmare a conjunctiei dintre Soare şi Mercur de pe 9 mai 2016. Îţi exprimi cu putere de convingere ideile şi îţi poţi găsi aliaţi în iniţiative având drept scop materializarea lor. Ai la dispoziţie o mulţime de informaţii din mediul înconjurător, dar trebuie să le triezi, să distingi care din ele îţi sunt de un real folos.

Data de 9 mai este rezervată şi unui eveniment astrologic major. Jupiter îşi reia tranzitul direct în Fecioară şi a cincea casă a Taurului, aşa că imaginaţia şi creativitatea ta par să nu mai bată pasul pe loc, ci să se canalizeze pe activităţi ce îşi vor arăta roadele cât de curând. Deşi eşti tentat să te delectezi într-o sporită libertate individuală, nu îţi neglijezi responsabilităţile, mai cu seamă că nu te mai împovărează şi ţi le asumi cu plăcere. Oamenii tind să îţi aprecieze şi stimuleze expresivitatea comunicării, să ţi se alăture în petreceri şi distracţii, să îţi dezvăluie savori inedite ale existenţei.

Abilitatea de a te integra printre alţii, în orice fel de împrejurare, îţi oferă satisfacţii însemnate în viaţa socială. Venus în trigon cu Jupiter pe 10 mai 2016 indică o zi dedicată relaxării, bucuriilor împărtăşite cu prietenii şi/sau persoana iubită. Tinzi să te simţi împlinit în special când te implici în ajutorarea altora.

Ai citit Horoscopul Taurului 2016? 

Pe 13 mai, trigonul dintre Mercur şi Pluto pe de o parte, şi conjuncţia lui Mercur cu Venus pe de altă parte, conferă atractivitate şi forţă de persuasiune vorbelor tale. Ştii când, cum şi cui să-i spui cuvintele potrivite, iar discuţiile cu ceilalţi îţi relevă soluţii nebănuite până acum ale unor dileme mai vechi.

Pofta de a trăi cu intensitate şi a degusta spledorile lumii este din nou împrospătată ca efect al trigonului dintre Venus şi Pluton din 14 mai 2016. Îţi găseşti timp pentru a te ocupa de ceea ce îţi place şi a fi împreună cu cine îţi place. Un prieten intim este pe punctul să-ţi mărturisească nişte secrete tulburătoare.

De-a lungul mişcării sale retrograde, Marte revine pe 27 mai în Scorpion şi a VII-a casă a Taurului, scoţând în evidenţă eventuale probleme din relaţiile de parteneriat personale, sociale sau profesionale. Astfel de conexiuni umane îţi pot crea frustrări şi pot genera dispute mai ales când sunt caracterizate de deficienţe în cooperare, conlucrare. În acest context, este nevoie de o discuţie cu toate cărţile pe masă cu partenerul tău, având menirea de a lămuri lucrurile şi a configura rezolvări ale problemelor existente.

Horoscop Taur mai 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală câştigă în armonie şi oportunităţi din 9 mai 2016, graţie ieşirii lui Jupiter din turnura sa retrogradă în a cincea ta casă. Nativii singuri din Taur au sporiţi sorţi de izbândă în cucerirea inimii unei persoane care îi captivează. O poveste de dragoste iniţiată în această conjunctură astrală este, de obicei, fericită, lipsită de complexe şi obstacole. Nativii aflaţi într-o legătură de cuplu beneficiază de o mai mare dăruire din partea partenerului lor.

Venus păşeşte pe 24 mai în ţinuturile Gemenilor şi a II-a casă a Taurului introducând un plus de seriozitate în sfera amoroasă. Dacă eşti atras într-o relaţie în doi, nu te mai laşi în voia unei emotivităţi excesive, scăpate de sub controlul raţiunii, preferând să ai drept partener pe cineva în stare să-ţi ofere stabilitate şi siguranţă în viaţă, să-ţi preţuiască şi împărtăşească idealurile şi sistemul de valori.

Horoscop Taur mai 2016 - Bani şi muncă 


Parcursul direct al lui Jupiter în Fecioară este asociat cu avantaje financiare notabile, îndeosebi în afaceri. Deşi nu te dai înapoi de la riscuri, eşti capabil să le apreciezi cu luciditate, fără să te laşi însufleţit de o încredere exgerata în tine însuţi sau în potenţialul lor pe termen scurt.

Începând cu 20 mai 2016, Soarele tranzitează zona astrologică a Gemenilor şi a doua casă a Taurului, îndreptându-ţi atenţia cu precumpănire spre sfera financiară. Eşti gata să încerci noi metode de a acumula bunuri şi bani, fără să-ţi pui însă în pericol stabilitatea materială. Atâta vreme cât nu-ţi pierzi focalizarea, ai capacitatea să pui în aplicare un proiect ce-ţi promite mărirea contului din bancă.

Luna plină răsărită în ziua de 22 mai în Săgetător şi a VIII-a ta casă îţi poate pune semne de întrebare în privinţa unor parteneri de afaceri sau din plan financiar. Poate că aceştia nu sunt la fel de motivaţi ori de perseverenţi ca şi tine... Nu te pripi să iei o decizie importantă! Analizează, mai întâi, dintr-o cât mai largă perspectivă, consecinţele acesteia pe termen lung.

Banii îşi găsesc ceva mai uşor drum către tine, dar pari să nu îi mai chiverniseşti cu o prea mare grijă. Din 24 mai 2016, amplasarea lui Venus în a doua casă a Taurului îţi sugerează să nu te mai zgârceşti atunci când vine vorba despre plăceri, să te răsfeţi niţel şi să-ţi răsfeţi şi oamenii îndrăgiţi!

Horoscop Taur aprilie 2016
Horoscop Taur mai 2016 Horoscop Taur mai 2016 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 18, 2016 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Dragă Diana, Hristos A Înviat! Mulțam pentru horoscop. Îți urez mult
    succes și inspirație. Sănătate! Pa! M.

    RăspundețiȘtergere
  2. M-A IMPRESIONAT DACA AR FII ASA,...SINT FERICITA,MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.