Horoscop Gemeni iunie 2016

Horoscopul Gemenilor iunie 2016 evidenţiază o atitudine pozitivă faţă de viaţă şi o interacţiune socială intensă şi fertilă, numeroase oportunităţi în plan financiar, eficientizarea creativităţii şi armonizarea relaţiilor umane din plan profesional.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Horoscop general 


Ca efect al cuadratului dintre Soare şi Neptun de pe 2 iunie 2016, poţi uita sau trece cu vedere aspecte importante ale traiului de zi cu zi. Fereşte-te de înclinaţia de a confunda iluzia cu realitatea şi nu lua nici o hotărâre pe termen lung până când nu te asiguri că i-ai cântărit cu luciditate toate consecinţele.

Pe 3 iunie, Venus în cuadrat cu Neptun şi Soarele în opoziţie cu Saturn tind să se opună dorinţei tale de a te distra, a te simţi bine, impovărându-te cu responsabilităţi sporite. Dacă unii oameni par să-ţi cânte în strună pentru a profita de tine, alţii sunt pe punctul să-ţi îngrădească drumul spre ţelurile tale.
Gemeni

Ziua de 4 iunie este marcată de alte două evenimente astrale: opoziţia dintre Venus şi Saturn şi cuadratul Soarelui cu Jupiter. Mult mai rezervat sau chiar mai timid decât de obicei, poţi fi pus la încercare de pesimism şi o scăzută încredere în tine însuţi.

Horoscop Gemeni 2016 

Luna nouă din Gemeni, precum şi Venus în cuadrat cu Jupiter îţi vestesc pe 5 iunie că eşti într-o etapă a existenţei în care poţi să-ţi consolidezi realizările de până acum şi să îţi trasezi cu discernământ planurile viitoare de anvergură. Nu ceda unui optimism exagerat, extinzându-ţi prea mult proiectele şi, chiar dacă simţi nevoia să îi luminezi pe alţii prin cunoştiintele tale ori înţelepciunea ta, nu îi trata de pe piedestalul aroganţei!

7 iunie 2016 este o zi favorabilă afirmării personalităţii şi credinţelor tale. Ai capacitatea de a întrezări ce anume îţi dăruieşte cele mai mari şi mai autentice satisfacţii în viaţă. Acest lucru se datorează conjuncţiei dintre Soare şi Venus, un aspect astral ce îţi mijloceşte şi abilitatea de a-i împăca pe oamenii încrâncenaţi în certuri neproductive.

Ca urmare a sextilului lui Venus cu Uranus din 12 iunie, motivele de a fi fericit apar chiar de acolo de unde te aştepţi cel mai puţin. Cei din preajma ta îţi apreciază independenţa, libertatea gândirii şi te aduc în pragul unor experienţe de viaţă neobişnuite şi incitante.

Atitudinea pozitivă faţă de lume şi comunicarea intensă, eficientă cu ceilalţi sunt repere ale tranzitului demarat de Mercur, pe 13 iunie 2016, în zona astrologică a Gemenilor. Puterea de convingere îţi ajunge la cote înalte şi te sprijină să-ţi formezi alianţe de nădejde, utile materializării ţelurilor tale. Ai ocazia să-ţi lărgeşti sfera de influenţă şi cunoaşterea graţie unor vizite şi călătorii scurte.

Sextilul dintre Soare şi Venus îţi îngăduie pe 14 iunie să te îndepărtezi de rutina zilnică şi să descoperi ceva cu totul nou. Ai oportunitatea să le demonstrezi altora ceea ce te face special şi să scoţi la lumină talente subevaluate de ei până în prezent. Implicarea într-o acţiune ieşită din comun te împrospătează şi te revitalizează.

Horoscop chinezesc 2016: Toate zodiile

Relaţiile parteneriale îţi netezesc calea spre oportunităţi importante sub vibraţiile Lunii pline răsărite pe 20 iunie 2016 în Săgetător şi a şaptea casă a Gemenilor. Pasiunea şi perseverenţa cu care te concentrezi spre aspiraţiile tale conving nişte persoane apropiate să-ţi dea un sprijin consistent atât în plan personal, cât şi profesional.

Tot pe 20 iunie, Mercur în opoziţie cu Saturn şi în cuadrat cu Neptun îţi pune la dispoziţie o sporită energie intelectuală şi atenţie faţă de detalii. Ai grijă, totuşi, să nu îţi îndrepţi eforturile spre lucruri nesemnificative şi să nu pierzi imaginea de ansamblu a proiectelor tale. O veste derutantă, dar nu neapărat veridică, te poate destabiliza. Verifică toate informaţiile pe care le primeşti şi nu-ţi apleca urechea la bârfele celor din jur.

Aflat în faţa a numeroase opţiuni, îţi este greu să iei o hotărâre definitivă. Cuadratul lui Mercur cu Jupiter din 23 iunie 2016 îţi cere să analizezi cu calm şi răbdare avantajele şi dezavantajele mai multor variante ale unui demers viitor. În funcţie de decizia luată, te vei bucura sau nu de beneficii deloc neglijabile.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Dragoste 


Viaţa sentimentală capătă întâietate începând cu 17 iunie 2016, atunci când Venus îşi porneşte călătoria în Rac şi a doua casă a Gemenilor. Persoana iubită te ajută să-ţi redescoperi sau să-ţi preţuieşti înzestrările, punctele forte, ascuţindu-ţi voinţa de a da tot ce ai mai bun în tine în întreprinderile tale majore. În acelaşi timp, traiul în cuplu este îmbogăţit de plăceri "pământeşti," de savurarea unor delicii fizice, materiale refuzate sau greu de atins altădată. Dacă eşti singur, poţi înfiripa o idilă împreună cu cineva care te stimează şi te iubeşte pentru ceea ce eşti cu adevărat, care nu te vede prin prisma unor iluzii trecătoare.

Horoscop Gemeni iunie 2016 - Bani şi muncă 


Prudenţa trebuie să reprezinte o prioritate în activitatea ta financiară pe 5 iunie 2016, sub impactul cuadratului dintre Venus şi Jupiter. Ţine-ţi sub control excesul de optimism, nu supraevalua potenţialul unor afaceri şi nu te avânta în cheltuieli prea mari sperând că le vei compensa cu câştiguri departe de a fi sigure.

Justificatei încrederi în propriile tale forţe furnizate de parcursul lui Mercur în prima ta casă i se alătură din 13 iunie o serie de alte tendinţe de bun augur infuzate de mişcarea retrogradă asumată de Neptun în Peşti şi a zecea casă a Gemenilor. Imaginaţia şi creativitatea încetează să-ţi mai mergă în gol şi se focalizează fertil pe demersurile din carieră. Poţi să-ţi iei prin surprindere colegii şi şefii prin idei ingenioase şi soluţii inedite ale unor probleme profesionale.

Din 17 iunie, vizita lui Venus în Rac îţi făgăduieşte o mărire notabilă a veniturilor, îndeosebi dacă ai o afacere pe cont propriu. În cazul când nu ai deocamdată un job, pari să-ţi dezvălui mijloace noi, insolite de a face bani.

Soarele, prezent odată cu 21 iunie 2016 în a II-a casă a Gemenilor contribuie şi el la crearea unui climat auspicios pe plan financiar. În acest context astral, poţi fi inspirat în continuare să-ţi afli surse suplimentare de venit. În acelaşi timp, ai posibilitatea să faci o afacere bună ţinând de cumpărarea sau vânzarea unei case ori a unei proprietăţi.

Atmosfera de la serviciu se înseninează şi câştigă în armonie, nu mai este înnegurată de dispute şi lupte ale orgoliilor. Marte revine din 29 iunie în tranzit direct în Scorpion şi a şasea ta casă, insistând pe cooperare, dar şi pe necesitatea de a-ţi asuma mai multe responsabilităţi profesionale.

Horoscop Gemeni mai 2016

Chestiunile financiare sunt pe mai departe în prim plan la sfârşitul lunii şi în prima parte din iulie în urma parcursului lui Mercur în Rac şi a doua casă a Gemenilor, ce debutează pe 30 iunie 2016. Poţi avea beneficii băneşti însemnate, în special prin interacţiunea socială, prin intrarea în contact cu oameni capabili să-ţi transmită informaţii valoroase despre domeniul tău de activitate.
Horoscop Gemeni iunie 2016 Horoscop Gemeni iunie 2016 Reviewed by Diana Popescu on mai 18, 2016 Rating: 5

3 comentarii:

Un produs Blogger.