Ce rochie de seară să alegi pentru un eveniment special în acest sezon?


Știai că dacă visezi că ești la shopping și- ți cumperi o rochie de seară poate înseamnă că vei avea mult noroc într-o conjunctură socială sau profesională apropiată? Mult noroc și fii pe fază!

Se poartă mini! Se poartă transparent! Se poartă stilul anilor '50!  Sunt trendy atât rochiile din mătase, catifea, tafta, organza în nuanțe de roșu, galben lămâie, portocaliu mango, iar rochiile cu motiv floral se pot purta și seara. Nocturne sau nuanțele mai întunecate ale culorilor sunt opțiunile preferate de multe femei indiferent dacă există sau nu un cod de îmbrăcăminte la un anumit eveniment. Dacă însă participi la o petrecere  mai puțin formală, ai posibilitatea să alegi nuanțe luminoase și culori diferite, vii, care te vor face să ieși în evidență.

rochii de seara

Dacă te așteaptă un sezon plin de ieșiri simandicoase, nu mai răsfoi publicațiile fashion online în căutarea noutăților.  Descoperă și tu acele irezistibile rochii de seară DyFashion și spune-le și prietenelor tale, cât mai sunt pe stoc, deoarece se vând că pâinea caldă!
De ce? Materialele premium din care sunt făcute acestea și broderiile delicate și rafinate, lucrate manual, spun totul despre aceste minunate creații made in Romania!



Cum să porți o rochie de seară în nuanțe de roșu?

Si pentru că rochiile de seară în nuanțe de roșu sunt ultima tendință a celor mai mari designeri din acest an, alege-ți rochia de seară cu grijă, în funcție de vârsta pe care o ai și natura evenimentului la care iei parte.

Spre deosebire de rochiile de seară din catifea făcute parcă pentru a sublinia îngusimea taliei purtătoarei, poți conta  pe o rochie din dantelă roșie sau bicoloră, roșu și negru, de exemplu. Această favorizează mai multe tipuri de siluete și accesorizată discret se potrivește la aproape orice eveniment, indiferent de formă trupului tău.

Femeile rafinate pot alege o rochie de seară în nuanțe de roșu mai închis, bordeaux grena sau culoarea vinului, la care nu pot să lipsească pantofii cu vârful ascuțit și tocul cui, de asemenea, care pot fi negri, nude sau de aceeași culoare cu rochia.

Încrederea și atitudinea sunt cele două lucruri de care ai nevoie pentru a purta o rochie de seară în nuanțe de roșu.
Pentru o noapte fantastică în care să fii irezistibilă așa cum îți dorești, ai grijă ce și cum arăți ca să nu devii frivolă sau penibilă! Ține cont de faptul că purtarea unei rochii de seară este un fel de artă care trebuie învățată și practicată, de aceea afișează-ți pielea cu mult rafinament.

Dacă îți vei afișa umerii,  ar trebui trebui ca picioarele să-ți fie acoperite și invers. Alege frumusețea tinerească a unei rochii lungi cu un decolteu în V și o textură plisată, pentru a-ți evidenția rafinamentul.

Mânecile en crepe, lăsând la vedere umerii, au un efect seducător ori pentru un impact dramatic, o rochie de seară care îți dezvelește spatele spune totul!

Fie că vei participa la un eveniment social sau unul corporatist, rochia de seară pe care o vei purta te va ajută  să devii un soi de magnet viu pentru oportunitățile viitoare.

Mult noroc și bucurie, tuturor!


Ce rochie de seară să alegi pentru un eveniment special în acest sezon? Ce rochie de seară să alegi pentru un eveniment special în acest sezon? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 06, 2017 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Buna Diana, cat ar costa un advertorial pe site-ul tau? (pentru un site de rochii).

    RăspundețiȘtergere
  2. Bună ziua! Pentru colaborări, va rugăm să ne contactați pe adresa de email www.diane.ro@gmail.com. Mulțumim.

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.