Horoscop Leu iunie 2018


În horoscopul Leului din luna iunie 2018 se remarcă armonizarea zonei tale conștiente cu cea suconștientă, o intuiție și un simț artistic de zile mari, dar și dificultăți în legăturile de parteneriat. Viața amoroasă este mai mult sau mai puțin cutremurata de dispute și o senzualitate incandescentă, iar activitatea financiară riscă să-ți fie afectată subiectivism, idealism.

Horoscop Leu iunie 2018: Evenimente astrologice generale


Horoscop iunie 2018 Leu

Poți simți nevoia să te retragi mai des din tumultul vieții sociale pentru a te dedica meditației asupra sinelui, adevăratului sens al existenței tale. Posezi abilitatea de a te cufunda adânc în lumea ta interioară, a-ți recunoaște, înțelege și eventual elimina sau ajusta impulsuri subconștiente, simțăminte ascunse până acum de tine însuți.

Intuiția îți ajunge la cote foarte înalte și te sprijină să descoperi intențiile tăinuite ale oamenilor, semnificația unor conjuncturi complexe, încurcate.

Ai, de altfel, prilejul să-ți dai seama de o posibilă conspirație, intrigă secretă îndreptată împotriva ta de dușmani declarați ori nerecunoscuți!

Traversezi o perioada fertilă, propice unor activități cu tentă artistică, punerii în valoare a unui talent artistic al tău. Pe de altă parte, tinzi să fii mai empatic decât de obicei, să te angajezi în acțiuni caritabile ori să-i ajuți dezinteresat pe niște prieteni ajunși la ananghie.

În ultimele zile din iunie, este posibil să apară probleme în parteneriate din plan personal, social și profesional. Astfel de relații par să fie marcate de confruntări, neînțelegeri, ce pot conduce fie către destrămarea lor, fie spre invigorarea lor prin voința ambilor parteneri de a negocia și a apela la compromisuri.

Odată cu 29 iunie 2018, inclusiv în prima parte din iulie, te desprinzi dintr-o relativă singurătate, interacționezi intens, cu plăcere, cu cei din jur. Ai de a face cu o mulțime de oameni, fiind mai mereu gata să te implici cu ei în tot felul de discuții, de la subiecte banale, până la unele cruciale pentru ține.

Horoscop Leu 2018

Mintea îți este cutreierata de o grămadă de gânduri și ești înclinat să te apuci de mai multe lucruri deodată. Dacă atenția față de detalii te sprijină în aproape tot ce faci, poți avea dificultăți într-un proiect necesitând o perspectivă globală, de ansamblu.

Se pare că aproape toată lumea are nevoie de tine sau îți dorește tovărășia sub efluviile Lunii pline apărute pe 13 iunie 2018 în Gemeni. Chiar dacă vrei să stai în casă, prietenii dau năvală peste tine! De fapt, în această zi, este indicat să fii în mijlocul oamenilor, să beneficiezi de sprijinul lor!



Horoscop Leu iunie 2018: Dragoste și cuplu

Dacă nativii căsătoriți ori aflați într-o legătură de cursă lungă profită de o senzualitate împrospătată în conexiunea afectivă cu partenerul lor, cei singuri riscă uneori să confunde patima cu iubirea!

Cea din urmă săptămâna din iunie poate isca lupte de orgolii în cuplurile șubrezite. Cele caracterizate de o reciprocitate sentimentală veritabilă pot fi marcate de certuri mici și trecătoare, asemeni unor furtuni într-un pahar de apă, ce au rolul să alunge inerția instalată în ele.

Leii solitari pot închega o idilă cu condiția de a-și reprima un eventual individualism ieșit din comun sau un posibil simțământ de superioritate.

Horoscop Leu iunie 2018: Muncă și bani

Activitățile tale financiare sunt amenințate de un val de subiectivism, ce poate fi compensat de atitudinea obiectivă, realistă, a unui asociat, partener, a unuia care știe să-și păstreze calmul în fața ideilor tale fanteziste și să-ți explice cu bunăvoință unde greșești.

Pe 28 iunie 2018, Luna plină din Capricorn te atenționează să nu acționezi pripit în viața profesională, să nu iei deocamdată nici o decizie majoră în acest sens, chiar dacă te simți copleșit de rutină sau o dezamăgire.

Horoscop Leu mai 2018

Horoscop Leu iunie 2018 Horoscop Leu iunie 2018 Reviewed by Diana Popescu on mai 17, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.