Horoscop Berbec iulie 2018

Conform horoscopului Berbecului din luna iulie 2018, ai posibilitatea să treci printr­­-o metamorfoză importantă având darul să-ți stimuleze evoluția, ești îndrumat să te delectezi în plăceri ale trăirii neîndeajuns apreciate  altădată, să-ți valorifici idei inspirate, prețioase. Viața amoroasă își râvnește o reînnoire, iar cea profesională este prielnică cooperării, colaborărilor.


Horoscop iulie 2018: Berbec - Previziuni astrologice principale


Profiți de o stare bună de sănătate și nu te implici, de obicei, cu entuziasm, în activitatea socială.

După ce ți-ai explorat în adâncime sinele din punct de vedere psihologic, ai ajuns să faci cu luciditate diferența între ce-ți este benefic și ce nu, ești gata să treci la acțiuni îndrăznețe, având drept menire transformarea și dezvoltarea ta individuală.

Pasiunile, hobby-urile, lucrurile care-ți plac și te reprezintă autentic capătă întâietate în ultima săptămână a lunii. Treci printr-o perioadă ce stă sub semnul creării și recreării, eliberării potențialului tău creativ și distracției, deconectării. Dacă păstrezi un echilibru între cele două tendințe și ai indeajunsă perseverență, ești capabil să realizezi ceva important, având harul de a reflecta unicitatea ta, sinele tău veritabil.
Horoscop Berbec iulie 2018

Oricum, se impune să nu-ți lași creativitatea să meargă în gol sau să se risipească în întreprinderi diverse, nesemnificative.

Pe 12 iulie 2018, Venus în trigon cu Uranus te îndeamnă să te avânți în acțiuni incitante, palpitante. Ai prilejul să-ți intersectezi pașii cu persoane neobișnuite, excentrice, și simți nevoia fierbinte de a te desprinde de rutina de zi cu zi... Este necesar să-ți pui la treabă energia clocotitoare, să ți-o îndrepți către ceva util.

Intrarea într-un contact cât mai strâns cu familia și prietenii constitue o prioritate în data de 13 iulie 2018, când Luna Nouă se poziționează în Rac. Revitalizarea legăturilor tale emoționale cu trecutul și fortificarea relațiilor cu rudele, cu cei îndrăgiți îți dăruiesc satisfacții sufletești deosebite.

Horoscop Berbec 2018

Înscrierea pe un traseu diferit al vieții dă naștere unor rezultate surprinzătoare în ziua de 25 iulie 2018, ca efect al cuadratului dintre Soare și Uranus. Resimți cu tărie stresul existenței, mai cu seamă când ești îngrădit strict între ce poți și ce nu poți să faci. Chiar dacă alții te înțeleg greșit, se impune să-ți menții cu orice preț independența!

Luna plină apărută pe 27 iulie 2018 în Vărsător îți poate destabiliza relațiile cu prietenii. Înfrânează-ți o iritabilitate, o nervozitate excesivă astfel încât să nu-ți rănești nejustificat, iremediabil, amici de nădejde.

Horoscop Berbec iulie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea presupune câteodată strădanii, dar este avantajată și de o reconciliere între senzualitate și simțire autentică...

În cuplurile formate, o anume monotonie se cere a fi îndepărtată prin eforturile ambilor parteneri, a voinței lor de a-și regăsi sursele iubirii reciproce. De altfel, își poate aduce un aport consistent în acest sens și un erotism reîmprospătat, regenerativ.

Daca-și depășesc predispoziția de a fi prea critici față de un eventual, posibil tovarăș de cuplu, nativii singuri par să fie atrași într-o poveste de dragoste pătimașă, însă nu și oarbă!

Spre finalul lui iulie, viața sentimentală se limpezește, se scutură de zgura inerției, rutinei, este gravitată de exuberantă, spontaneitate, atât în relațiile în doi mai vechi, cât și în cele incipiente.

Horoscop iulie 2018: Berbec- Muncă și bani


Atmosfera de la serviciu se înseninează, este caracterizată de armonie, conlucrare. Ești favorizat de lucrul în echipă și de ingeniozitatea cu care îți abordezi sarcinile, responsabilitățile.

Horoscop Berbec iunie 2018
Horoscop Berbec iulie 2018 Horoscop Berbec iulie 2018 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.