Horoscop Capricorn august 2018

Potrivit horoscopului Capricornului din luna august 2018, îți dinamizezi activitatea socială, poți fi îndrumat spre o metamorfoză a Look-ului, se impune să-ți ții în frâu impulsivitatea crescândă și să îți planifici cu minuțiozitate o eventuală călătorie. Viața amoroasă este cutremurata de o transformare radicală, cea profesională îți este favorabilă, iar acțiunile din sfera financiară necesită o sporită precauție.

Horoscop august 2018 - Capricorn: Previziuni generale


Uneori, creativitatea poate să-ți joace feste, să te călăuzească spre fundături, drumuri infertile punerii tale în valoare. Copilul din interiorul tău tinde să răbufnească, să te facă să sfidezi persoane și situații conformiste, convenționale.

Acest lucru nu te împiedică să fii foarte ambițios pe arena socială, să îți multiplici contactele, mai ales cu oameni ce-ți pot fi utili în proiectele tale financiare și profesionale.

Către jumătatea lunii, poți începe să fii silit de niște împrejurări nefericite să-ți revizuieșți aspectul exterior. O schimbare autentică a ființei tale pornită din lumea ta interioară către cea din afară are capacitatea să-ți fie extrem de benefică. În același timp, poate fi necesar să-ți îndrumi o iritabilitate excesivă spre căi productive, în loc să o îndrepți către certuri păguboase cu cei din jur.
Horoscop Capricorn august 2018

O soluție ar fi să elimini din viața ta, din mintea ta, reverberații ale trecutului ce-ți îngrădesc dezvoltarea viitoare.

Cea din urmă săptămână din august pare să fie rezervată fie focalizării pe studiu, fie asumării unei viziuni spirituale, atotcuprinzatoare asupra destinului tău. De asemeni, este posibil să pleci într-o călătorie ori, cel puțin, să-ți plănuiești una.

Ultimele zile ale lunii îți înlesnesc o atitudine mai relaxată, ținerea sub control, cu fermitate, a nervozității tale exagerate. Alege-ți cu chibzuință bătăliile în care să te implici. Tenacitatea care te străbate îți făgăduiește succese în aproape orice îți propui!

Venus în cuadrat cu Saturn pe 10 august 2018 te poate influența să te simți inhibat în relaționarea cu alții, determinându-i eventual să te vadă distant, neprietenos. Ți se recomandă să te dedici, pe cât se poate, unor demersuri individuale și să nu te dedai nici unui fel de risc din punct de vedere financiar.

Deși poți să te străduiești să-ți iei viața în propriile mâini, să-ți croiești singur soarta, sub vibrațiile Lunii Noi găzduite pe 11 august în Leu, alți oameni par să reprezinte chei ale împlinirilor tale. Este indicat să cooperezi cu ceilalți, dar și să fii precaut față de intențiile cuiva de a te manipula.

Horoscop Capricorn 2018

Trigonul dintre Soare și Saturn, precum și cuadratul lui Venus cu Pluton din 26 august 2018 te inspiră să înțelegi ce este important și ce nu în acțiunile tale. Este o zi prielnică intrării în grațiile unor persoane influente, atâta vreme cât îți reții impulsul de a fi Gică Contra, a le contrazice cu orice preț. Tinzi să fii încrezător în tine însuți, însă fii receptiv la povețele celor apropiați!

Tot în data de 26 august, ca efect al Lunii Pline situate în Pești, este auspicios să îți lași deoparte obiectivele de bază, oricât de presante ar fi, pentru a te ocupa de chestiuni mai puțin practice. În acest fel, ai ocazia să te înseninezi, să te deconectezi și să te reîncarci energetic.

Horoscop Capricorn august 2018: Dragoste și cuplu


O conjunctură aparent negativă din dragoste nu face decât să-i pună la încercare autenticitatea!

Astfel, dacă te simți nefericit alături de actualul partener, dar ai amânat până acum să te despărți de el, poți fi împins de împrejurări să faci, în fine, acest pas...

În caz că ești singur, ai prilejul să-ți descoperi adevărata iubire, îndeosebi împreună cu cineva din mediul tău profesional sau din principalul tău domeniu ocupațional.

În ultima decadă din august, senzualitatea fierbinte a unuia ori amândurora  parteneri de cuplu poate să le revitalizeze conexiunea amoroasă sau, din contra, să le stârnească un aprig simțământ de gelozie.


Horoscop august 2018 - Capricorn: Muncă și bani


Te bucuri de o atmosferă armonioasă, fericită la serviciu. Responsabilitatea și competența ta ies în evidență, inlesnindu-ți o oportunitate remarcabilă în carieră.

A doua parte a lunii îți rezervă un context astral inauspicios în plan financiar. Nu este o vreme potrivită demarării unei afaceri, investiții, solicitării unui împrumut. Disputele dintr-un parteneriat financiar îți pot solicita calm, răbdare și diplomație!

Horoscop Capricorn iulie 2018
Horoscop Capricorn august 2018 Horoscop Capricorn august 2018 Reviewed by Diana Popescu on iulie 25, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.