Horoscop Săgetător februarie 2019

Potrivit horoscopului Săgetătorului din luna februarie 2019, ești traversat de efluvii creative îmbelșugate, te concentrezi pe relațiile familiale, te simți în largul tău în special acasă. Poți avea parte de o viață amoroasă implinitoare și de acțiuni profesionale și financiare pline de făgăduințe.

Horoscop Săgetător februarie 2019: Previziuni generale


Poți fi inspirat să te focalizezi spre întreprinderi creative cu o tentă artistică, capabile să-ți furnizeze beneficii impresionante. Te simți motivat să te înconjori cu obiecte frumoase, rafinate, ce îți conferă satisfacții emoționale, sufleteșți.

Este vremea bilanțurilor și a trasării unor noi planuri în familie. Căminul reprezintă pentru tine, în acest context astral, un reper fix, o oază de liniște și siguranță, în mijlocul unei lumi agitate, tulburate de contradicții.
Horoscop februarie 2019 Săgetător

Casa ta poate găzdui mai des întâlniri cu prietenii, cu oameni animați de aceleași crezuri ca și ține, alături de care pari să te lansezi în discuții, dezbateri, furtunoase și constructive.

Mai ales în a doua jumătate a lunii, ești mobilizat să îți schimbi radical stilul de viață, astfel încât să-ți optimizezi starea de sănătate.

Pe 3 februarie 2019, Venus în trigon cu Uranus și Mercur în sextil cu Jupiter îți infuzează încredere în ideile, demersurile tale majore, și îți dăruiesc capacitatea de a te ocupa de detaliile lor fără să-ți pierzi imaginea lor de ansamblu. În plus, amici mai vechi ori împrejurări ale existenței tind să te poarte către evenimente surprinzătoare, interesante și incitante!

Horoscop Săgetător ianuarie 2019

Luna nouă răsărită în data de 4 februarie 2019 în Vărsător îți intensifică abilitatea de a gândi inovator, dincolo de șabloane și prejudecăți. Stimularea intelectuală din această zi te poate conduce spre proiecte extrem de promițătoare atâta timp cât păstrezi contactul cu realitatea.

Optimismul și claritatea minții îți înlesnesc succese în acțiuni cu bătaie lungă în viitor grație sextilului dintre Soare și Jupiter din 8 februarie 2019. Credința în tine însuți pare să te călăuzească spre circumstanțe norocoase, rezultate pozitive!

Mercur în cuadrat cu Jupiter pe 22 februarie 2019 îți atrage atenția asupra riscurilor de a-ți risipi energia în prea multe direcții, sau ale celor de a nu reuși să ierarhizezi o multitudine de informații culese din mediul tău înconjurător. Ești provocat să distingi între ceea ce îți este necesar și ceea ce îți este inutil!

Horoscop Săgetător februarie 2019: Dragoste și cuplu


Îndeosebi dacă ești implicat într-o legătură de cuplu de mai multă vreme, îți crește substanțial atașamentul față de tovarășul tău de viață, întrucât acesta știe să-ți prețuiască valorile, atuurile personale, și tinde să-ți confirme devotamentul, dragostea față de tine.

În caz că ești solo, poți avea prilejul să infiripi o idilă cu o persoană în stare să se indrăgostească de tine pentru cine ești cu adevărat, fără să-și creeze iluzii despre tine și fără să fie tentată să te schimbe în vreun fel!

Horoscop Săgetător februarie 2019: Muncă și bani


Treci printr-o perioadă auspicioasa obținerii unui împrumut în condiții avantajoase sau unui ajutor bănesc, integrării în asocieri de afaceri eficiente, însă se impune să-ți ții în frâu pofta de a cheltui excesiv.

A doua parte a lui februarie este caracterizată de o grămadă de sarcini, obligații la serviciu, dar și de randamentul sporit de care dai dovadă în acest sens. Este posibil să primești o avansare sau un (nou) job, mult mai satisfăcător!

Sub vibrațiile Lunii pline găzduite pe 19 februarie 2019 de Fecioară, ești dinamizat, îți descătușezi ambiția în plan profesional. Pari să știi foarte bine ce ai de făcut pentru a face pași notabili în carieră. Împletirea unor idei ingenioase cu un sănătos simț practic îți asigură împliniri de excepție!

Vezi pe diane.ro: Pe 5 februarie 2019 începe Anul chinezesc al Porcului de Pământ
Horoscop Săgetător februarie 2019 Horoscop Săgetător februarie 2019 Reviewed by Diana Popescu on ianuarie 28, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.