Horoscop Săgetător august 2019

În horoscopul Săgetătorului din luna august 2019, precumpănesc deslușirea, limpezirea impulsurilor universului lăuntric, dinamizarea și eficientizarea parcursului spre obiectivele tale majore, abilitatea de a-ți crea alianțe de nădejde, și o viață amoroasă ce se împletește strâns cu cea profesională. 

Horoscop Săgetător august 2019: Previziuni astrologice generale


Îți ies cu năvălnicie la suprafață simțăminte din subconștient, unele pe care le-ai uitat sau ți le-ai pus la păstrare pentru o utilizare viitoare. Este vremea să te purifici sufletește, să te eliberezi de temeri vechi, nejustificate acum de nimic!

Soarele în trigon cu Jupiter pe 7 august 2019 îți infuzează o doză mare de optimism, ce te poate determina să nu evaluezi corect o situație din sfera socială. Pari să exagerezi sau să infrumutesezi adevărul, dându-le altora impresia că poți face mai mult decât îți stă în putință. Nu te avânta în promisiuni pe care nu le vei putea onora!

Întrucât te integrezi de minune printre oameni, ai ocazia să participi la evenimente sociale extrem de plăcute în data de 8 august 2019, când Venus se amplasează în trigon cu Jupiter. Amicii îți dovedesc cu prisosință atașamentul față de ține și tinzi să fi satisfăcut ori de câte ori îți dăruiești timpul și resursele în scopul ajutorării altora.
Horoscop august 2019 Săgetător

În a doua decadă a lunii, te deschizi deplin spre lumea exterioară, îți popularizezi și promovezi cu succes, cu putere de convingere, ideile, năzuințele. Treci printr-o perioadă favorabilă studiului și intrării în contact cu oameni de pe alte meridiane.

După un ciclu de profundă autodescoperire, conștientizare a modului în care îți pot transpune în realitate aspirațiile, știi foarte bine cum să-ți exploatezi talentele, abilitățile. Îți limpezești, de asemeni, rolul în relațiile umane importante pentru tine, călăuzit de ceea ce este întru totul autentic în sinele tău.

Pari să acorzi o atenție deosebită stării tale de sănătate, nemaifiind dispus să treci cu vederea efectele nocive ale unor obișnuințe, tabieturi.

Luna plină apărută în ziua de 15 august 2019 în Vărsător îți inspiră o atitudine de reconciliere cu cei din jurul tău. Este de bun augur să recunoști că prioritățile altora pot fi diferite de ale tale. Amânarea temporară a unei confruntări cu cineva nu are cum să-ți rezolve o problemă, însă poate pregăti terenul pentru un pact reciproc avantajos!

Oricum, în a treia decadă a lui august, te remarci printr-un șarm aparte în public și ai capacitatea să atragi de partea ta oameni de care ai cea mai mare nevoie. Te focalizezi pe locul tău, poziția ta în societate și te simți motivat să realizezi ceva însemnat, în stare să-ți îmbunătățească spectaculos destinul!

Horoscop Săgetător august 2019: Dragoste și cuplu


Dragostea își încrucișează frecvent drumurile cu cele ale muncii...

În caz că ești singur, poți cunoaște un promițător tovarăș de cuplu într-o împrejurare asociată cu serviciul sau principalul tău domeniu ocupațional. Această persoană pare să confere stabilitate existenței tale și să se bucure de împliniri de excepție din punct de vedere profesional.

Dacă ai deja un partener, ești gata să clădești împreună cu el un edificiu al iubirii de nezdruncinat de orice cutremur ale vieții. Vă puteți concentra amândoi pe un proiect lucrativ ori pe o afacere.

Horoscop Săgetător august 2019: Muncă și bani


În sfera profesională, tinzi să ieși în evidență printr-o ambiție ieșită din comun, prin dinamismul și energia cu care te implici în sarcinile, responsabilitățile tale. Viziunea ta practică te îndrumă să obții grabnic rezultate tangibile.

Ești în grațiile superiorilor, așa că poți avea sporiți sorți de izbândă pentru o promovare sau o creștere salarială.

Acest ciclu astrologic îți este prielnic aflării unui (nou) job, foarte avantajos ori demarării unei afaceri.

Horoscop Săgetător iulie 2019
Horoscop Săgetător august 2019 Horoscop Săgetător august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 22, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.