Horoscop Vărsător august 2019

Horoscopul Vărsătorului din luna august 2019 indică o preocupare precumpănitoare către sănătate, integrarea fericită în legături de parteneriat și prietenie, o evoluție notabilă către împlinirea aspirațiilor tale, o viață sentimentală în care senzualitatea se împletește cu profunzimea, și una profesională de obicei nefavorabilă lucrului în echipă.

Horoscop Vărsător august 2019: Previziuni astrologice generale


Sub efluviile Lunii noi ce-și face sălaș, pe 1 august 2019, în Leu, ești străbătut de o impetuoasă, dar justificată, încredere în tine însuți, învigorată de colegi și amici. Ideile inovatoare ale aliaților tăi și cele originale ale tale capătă credibilitate și îți înlesnesc transformarea planurilor tale în realitate.

Ești înclinat să-ți verifici constant starea de sănătate, să-ți elimini obișnuințe păguboase, să-ți faci un control medical amplu, să te aliniezi unui stil de viață având capacitatea să-și îmbunătățească tonusul fizic și mental.

În cea de-a doua decadă din lună, comunici fertil, avantajos, cu persoane foarte apropiate, cu care ești asociat în plan personal, social și profesional. Nu te simți prea bine în cadrul unui grup mare de oameni, preferând mai degrabă tovărășia cuiva sincer, onest, bine intenționat, în stare să-ți înțeleagă deplin frământările și aspirațiile.

De altfel, după o perioada anterioară de reevaluare, ești extrem de sigur pe cine te poți baza, care-ți sunt prietenii veritabili.
De asemeni, îți conștientizezi cu limpezime țelurile, obiectivele majore, aliniate la valorile tale autentice, și tinzi să te înscrii pe cel mai scurt, mai eficient drum în vederea atingerii lor. 
Horoscop august 2019 Vărsător

În ziua de 15 august 2019, Luna plină din Vărsător te îndrumă și ea să-ți optimizezi traseul existenței. Deși unii îți văd acțiunile drept spontane, nu îndeajuns de calculate, puse la punct, numai tu știi cât de mult ți-ai pus gândurile în ordine, ți le-ai prioritizat, pentru a lua cele mai bune decizii. Ai ocazia să fii prețuit, respectat într-un grad mai înalt de cei din jur, atâta timp cât nu-ți contrazici pornirile inimii!

Pot exista, totuși, niște dificultăți în interacțiunea socială, având menirea să te direcționeze spre ajustarea comportamentului tău, a modului cum îți promovezi ideile și interesele.

În a treia decadă a lui august, pari să afli soluțiile cele mai potrivite pentru problemele de mai sus, și să te dedici cu năvălnicie (poate prea mare) punerii lor în aplicare. Eșți ambiționat să treci printr-o metamorfoză capabilă să te depășești pe ține însuți. Introspecția ta ajută să-ți redezvălui talentele și punctele forte!

Horoscop Vărsător august 2019: Dragoste și cuplu


Te simți mobilizat să-ți îmbunătățeșți conexiunea de cuplu, să înăbuși din fașă orice neînțelegere cu persoana iubită, fiind gata să recurgi la compromisuri dacă este nevoie.

Mai ales în ultima decadă a lunii, ești traversat de o senzualitate intensă, ce-ți poate juca feste câteodată, dacă ești singur și-ți ignori un alt imbold important, cel de a-ți găsi un adevărat suflet pereche, împreună cu care să-ți aprofundezi o reală împărtășire afectivă.

În caz că ai un partener, pari să fii cuprins de dorința fierbinte de a-ți petrece cât mai mult timp de calitate alături de el, într-o intimitate ce sfidează sfera socială!

Horoscop Vărsător august 2019: Muncă și bani


În primele 20 de zile din august este posibil să-ți apară distorsionări, disfuncțiuni, în comunicarea de la serviciu, ba chiar dispute cu unii șefi, colegi. Se impune să-ți verifici de două, trei ori ceea ce faci în muncă, orice detaliu al proiectelor tale în care se poate ascunde vreo eroare!

Oricum, mai apoi, tinzi să te distanțezi de oameni superficiali, să lucrezi în grupuri mici, sau chiar de unul singur.

Pe de altă parte, pari să ai succese în asocieri financiare sau în afaceri ce evoluează grație finei tale intuiții.

Horoscop Vărsător iulie 2019
Horoscop Vărsător august 2019 Horoscop Vărsător august 2019 Reviewed by Diana Popescu on iulie 24, 2019 Rating: 5

Un comentariu:

Un produs Blogger.