7 iunie: Ziua Internațională a Profesioniștilor Lanțului de Aprovizionare

 Ziua Internațională a Profesioniștilor Lanțului de Aprovizionare din 7 iunie este o inițiativa a e2open, care sărbătorește lucrătorii care fac posibil lanțul de aprovizionare. Celebrarea se extinde dincolo de șoferii de camioane și căpitanii vapoarelor cu containere, incluzând pe oricine, de la muncitori din depozite, la planificatori de transporturi, manageri de export, și mulți alții.


În vreme ce continuăm să ne confruntăm cu întreruperi globale ale aprovizionării determinate de dezastre naturale, conflicte geopolitice și altele, profesioniștii din lanțul de aprovizionării trebuie să se adapteze continuu.  

                                       

7 iunie: Ziua Internațională a Profesioniștilor Lanțului de Aprovizionare

Începând cu pandemia COVID-19, noi evenimente din lume s-au combinat formând dificultăți aparent perpetue ale lanțului de aprovizionare. Indiferent dacă este vorba despre amenințări cu greve, catastrofe ținând de vreme sau criza globală de semiconductori, fiecare producător și consumator a simțit rezultatele unul lanț de aprovizionare fragmentat.


6 iunie: Ziua Mondială a Acoperișului Verde


Prea des, se iau în vizor mai degrabă inconvenientele decât oamenii care lucrează pentru a menține lucrurile în mișcare în spatele scenei. Pentru fiecare reducere semnificativă a ajungerii pe piețe a unor anumite produse, există mii de profesioniști lucrând contra cronometru pentru a contracara această tendință.. Pentru fiecare lipsă a unui produs, muncitorii și producătorii lucrează neobosiți pentru a crește și a livra producția. Pentru fiecare întârziere, există un șofer de camion ori un căpitan al unui vas de containere luptând contra timpului.


7 iunie: Ziua Mondială a Grijii


7 iunie: Ziua Internațională a Profesioniștilor Lanțului de Aprovizionare 7 iunie: Ziua Internațională a Profesioniștilor Lanțului de Aprovizionare Reviewed by Diana Popescu on iunie 06, 2023 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.