Horoscop Rac iunie 2013

Horoscopul Racului iunie 2013 indreptateste asumarea unei veritabile atitudini pozitive fata de viata, inspirata de evenimente capabile a-ti releva valoarea propriei fiinte si a-ti pune la indemana mari sperante si norocoase oportunitati de a-ti implini idealurile.

Din 3 iunie, gratie tranzitului lui Venus in Rac tinzi a deveni deschis catre lume, inconjurat de o aura de sociabilitate si prietenie. Poti avea acces catre straturi sociale ce pareau a-ti fi interzise ori inaccesibile pana acum. Noi prietenei sau cunostiinte sunt pe cale de a intra in viata ta.

Universul interior capata intaietate in dauna existentei sociale odata cu 7 iunie, sub impactul trecerii lui Neptun in aspect retrograd in Pesti si a noua casa a Racului. Explorarea sinelui, cufundarea intr-un mirific univers imaginar te pot izola de ceilalti, indeparta de amici sau de partenerul tau de cuplu. Ai grija ca nu cumva visarea cu ochii deschisi sa te aduca in pragul unor grave esecuri in plan social si profesional!

Cuadratul dintre Mercur si Uranus din 8 iunie iti poate provoca o stare impulsiva, de nerabdare si neastampar. Fereste-te sa te lasi prada nervozitatii si sa te lasi atras in niste certuri ori conflicte pe care le-ai putea regreta mai tarziu. Mai curand, incerca sa te conformezi unui ritm mai lent, masurandu-ti cu grija si tact deciziile si actiunile.

Luna noua ivita pe aceeasi data de 8 iunie in Gemeni si a douasprezecea casa a Racului te aduce in preajma unor situatii de viata foarte complexe. Aceasta este casa subconstientului, singuratatii, spiritualitatii, si a dusmanilor ascunsi. Luna noua din a XII-a ta casa iti poate solicita sa te  retragi din tumultul lumii pentru a-ti reincarca bateriile si a trece in revista impulsuri presante slobozite de subconstient si zone ascunse ale eului tau psihologic. Cea mai buna solutie de a depasi acest aspect astral este sa tii cont cat mai mult de mesajele transmise de intuitie.

Incepand cu 21 iunie, Soarele calatoreste in sectorul Racului si intaia ta casa, punandu-ti la dispozitie o perioada traversata de incredere in tine insuti, renascute sperante si noi inceputuri. Ai inclinatia de a fi cat se poate de receptiv fata de ceea ce petrece in jurul tau, si sa iti intelegi intr-o sporita masura destinul personal. Nu ai de gand sa-ti mai ignori autentica personalitate, atat fata de tine insuti, cat si in relatiile cu ceilalti. Ai sansa de a infiripa un mare proiect al vietii tale, plin de promisiuni pe termen lung, si nu mai ai de gand sa lasi sa treaca pe langa tine mari oportunitati fara intoarcere. Sanatatea si starea ta energetica ajung la o cota foarte inalta.

Pe 23 iunie, Luna plina din cerurile Capricornului iti furnizeaza o impresionanta vitalitate, si opozitii la fel de covarsitoare. Straduieste-te sa fii flexibil, si nu insista cu orice pret sa iti impui punctele de vedere. Inamicii par a fi mai puternici decat altadata, asa ca evita confruntarile cu ei pentru mai tarziu. Gandeste-te de trei ori inainte de a spune un cuvant hotarator sau a lua o decizie notabila. Chiar daca iti vine greu, focalizeaza-te asupra cooperarii si armoniei din sfera ta sociala.

Noi si neasteptate ocazii de a-ti implini visurile tind a-ti da tarcoale odata cu 26 iunie, ziua de debut a tranzitului lui Jupiter in Rac si prima ta casa. Esti totusi in pericol de a te multumi intr-o prea mare masura cu existenta ta, fiind predispus sa nu te lasi antrenat in nici o incitanta si prielnica initiativa. Pe de alta parte, Jupiter iti poate releva o adanca intelepciune si credinta interioara, netezindu-ti calea spre descifrarea unei largi viziuni asupra existentei. Optimismul iti este un aliat de nadejde, si poti pune la punct planuri de o larga perspectiva. Fii precaut si nu te lasa totusi cuprins de mirajul unor proiecte prea generoase, mai ales ca, incepand cu aceeasi zi de 26 iunie, Mercur in turnura retrograda in Rac pune accentul asupra realismului intreprinderilor tale. Aceasta influenta mercuriana iti sugereaza sa renunti la idealism, sa arunci peste bord balastul unor false obiective si amicitii, astfel incat sa poti fi capabil sa intrezaresti noi rezolvari ale unor probleme ce te framanta de mult timp.

Horoscop Rac iunie 2013 - Dragoste

Farmecul daruit de Venus in prima casa a Racului iti prilejuieste, odata cu 3 iunie, o viata amoroasa presarata cu numeroase oportunitati. Daca esti singur, poti profita de un atu in plus si anume o abilitate naturala de a interactiona cu oamenii, a flirta si a-ti crea noi contacte.

Luna plina aparuta pe 23 iunie in a saptea ta casa te indreapta cu obsesie spre legatura ta de dragoste. De multe ori, aceasta conjunctura astrala vesteste oportunitatea de a petrece o magica noapte impreuna cu fiinta indragita. Chiar daca ti se pare ca esti criticat de aceasta, totul pare a nu fi nimic altceva decat o tachinare inzvorata din profunda ei afectiune pentru tine.

Horoscop Rac iunie 2013 - Bani si cariera

Odata cu 27 iunie, vizita lui Venus in Leu si a doua casa a Racului determina, cel putin temporar, o usurare a presiunii financiare ce te apasa de o vreme. De multe ori, acest lucru se intampla din pricina unui nou mod de a estima lumea si unei mai intense receptivitati fata de noi idei. Imbunatatirea situatie tale finaciare are putinta de a te face mai increzator in propriile forte si a-ti insusi un autentic optimism. Poti deslusi inedite cai de a-ti folosi resursele banesti si a-ti reduce cheltuielile.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iunie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscopul Dianei : iunie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Dragonului Negru de Apa

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac mai 2013
Horoscop Rac iunie 2013 Horoscop Rac iunie 2013 Reviewed by Diana Popescu on mai 29, 2013 Rating: 5

5 comentarii:

Un produs Blogger.