Horoscop Fecioara iulie 2013

Horoscopul Fecioarei iulie 2013 pune pe primul plan independenta in plan social si profesional, selectarea adevaratilor prieteni si lamurirea destinului personal in contextul interdependentei cu cei din preajma.

Prezenta lui Saturn, odata cu 8 iulie, in Scorpion si a treia casa a Fecioarei inaugureaza un ciclu de invigorare a comunicarii si relationarii cu oamenii apropiati, cu toate ca unii dintre ei par a se pune, pe mai departe, de-a curmezisul evolutiei tale personale. In acest context astral, se impune sa persisti in afirmarea independentei tale, si a punerii in lumina a obiectivelor tale esentiale din plan personal, social si profesional.

Luna noua ivita pe 8 iulie in Rac si a unsprezecea ta casa isi pune amprenta asupra prieteniilor si asociatiilor tale, a felului cum vezi lumea si persoanele din imediata ta apropiere. Daca te concentrezi asupra fiintei tale originare, poti deslusi o noua cale de interactiona pe plan social, in special cu prietenii tai. Poate ca este cazul sa iti subliniezi personalitatea si opiniile, astfel incat sa simti ca esti un reper demn de luat in seama printre persoanele pe care le frecventezi.

Din 13 iulie, tranzitul lui Marte in sectorul Racului si a XI-a casa a Fecioarei accentueaza tendintele anterioare, solicitandu-ti o debordanta energie in evidentierea unei mai inalte sfere de influenta in cadrul unui grup ori a unei colectivitati din care faci parte. Poti simti nevoia sa te dedici intr-o sporita masura filozofiei ori credintei personale, fara a mai face rabat de la gandurile tale precumpanitoare. Din aceasta pricina, nu este exclus sa apara conflicte cu amici ce s-au naravit a te zari intr-un plan secund, si s-au obisnuit sa le accepti fara nici o cracnire opiniile sau initiativele. Intr-un fel sau altul, este necesar sa iti exprimi individualitatea si originalitatea. Daca acest lucru presupune sa renunti la unele prietenii, fa acest lucru fara a mai sta mult timp pe ganduri...

Impresia ca ai depasit un prag al stagnarii din viata pare a pune stapanire peste tine incepand cu 17 iulie, sub impactul intrarii lui Uranus in aspect retrograd in Berbec. Tocmai de accea, poti fi impulsionat de nazuinta de a pune capat unor relatii personale ori sociale ce nu iti mai spun de multa vreme nimic.

Incepand cu 20 iulie, Mercur se desprinde de aspectul retrograd in Rac si a unsprezecea casa a Fecioarei, lamurindu-te, putin cate putin, asupra adevaratilor si pretinsilor tai prieteni. Ai prilejul de a desparti graul onestitatii de neghina ipocriziei, si a-ti reconstrui astfel, o solida retea de cunostiinte, bazata pe principiile infailibile ale sinceritatii si onestitatii. Numai in acest fel poti sti pe cine te poti sprijini la nevoie si alaturi de cine sa iti sarbatoresti notabilele victorii personale.

Iti poate fi foarte greu sa iti refuzi vreo placere odata cu 22 iulie, atunci cand Venus patrunde in regatul Fecioarei. Intr-o asemenea perioada tinzi, in mod natural, sa iti scoti la lumina latura sensibila, receptiva a personalitatii tale. Esti inclinat sa dai intaietate infatisarii tale exterioare si modalitatii in care interactionezi cu lumea. Celalti par a te aprecia si a-ti cauta cu persistenta tovarasia.

Tranzitul anual al Soarelui in teritoriile Leului si a douasprezecea casa a Fecioarei este, adeseori, asociat, cu evaluarea evenimentelor importante ce te-au marcat de-a lungul ultimului an. Poti fi mult mai constient de efectele pe termen lung ale vorbelor si faptelor tale, simtind din plin neasteptata amploare a unor gesturi aparent nesemnificative din trecut. Nevoia de a reflecta te poate determina sa te indepartezi o vreme de stralucitoarele aparente ale vietii sociale cotidiene.

Tot pe 22 iulie, Luna plina din Varsator este pe punctul de a te provoca sa lasi deoparte, dintr-o data, aspecte paguboase ale existentei. Nu esti nemultumit numai de tine insuti, ci si de modul cum esti tratat de ceilalti. In aceasta situatie, ti se recomanda sa iti reprimi impulsul de a da vina pe altii pentru nereusitele tale, si sa te straduiesti sa vezi ce poti face, prin propriile tale forte, pentru a-ti ameliora simtamantul ca parcurgi o carare laturalnica a vietii. Nu iti inchide ochii fata de noile oportunitati de a-ti intretine tonusul fizic si psihic.

Horoscop Fecioara iulie 2013 - Dragoste

Senzualitatea se elibereaza din chingile conventionalului si al timiditatii odata cu 17 iulie, ca efect tranzitului retrograd al lui Uranus in a opta casa a Fecioarei. Se intrevede o conexiune intima, o intensa impartasire erotica cu partenerul de cuplu, ce poate atinge extreme nebanuite pana acum.

Din 22 iulie, ca efect al tranzitului lui Venus in prima ta casa, atractivitatea pare a-ti inlesni numeroase flirturi si jocuri de-a iubirea. Daca esti singur, in pofida aparentelor, nu ai predispozitia de a te angaja intr-o profunda, decisiva poveste de dragoste. Daca esti deja intr-o legatura de cuplu, ar trebui sa te supraveghezi cu grija, astfel incat sa nu provoci gelozia partenerului tau.

Horoscop Fecioara iulie 2013 - Bani si cariera

Incepand cu 17 iulie, iesirea din turnura directa a lui Uranus in a opta ta casa te indeamna sa te eliberezi de unele parteneriate profesionale ori de afaceri pe care nu ai cum sa le controlezi indeajuns. Iti doresti sa te bucuri de o deplina independenta in intreprinderile tale financiare, si pari a fi gata sa faci orice pentru a scapa de impovaratoare, chiar umilitoare, datorii ori obligatii banesti.

Luna plina aparuta pe 22 iulie in a sasea casa a Fecioarei iti sugereaza sa iti transformi abordarea fata de munca, inclusiv prin imbunatatirea colaborarii cu colegii. In aceasta perioada ti se netezeste calea spre incheierea sau fructificarea unui laborios proiect profesional.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna iulie 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop iulie 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei
Copyright © diane.ro.2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2013

Horoscop Fecioara iunie 2013
Horoscop Fecioara iulie 2013 Horoscop Fecioara iulie 2013 Reviewed by Diana Popescu on iunie 27, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Cunosc mai multe persoane in zodia Fecioara iar horoscopul lor arata cat se poate de bine. Pana si mama sau prietena sunt in zodia Fecioara.

    RăspundețiȘtergere
  2. sunt fecioara cu ascendentin fecioara si imi este f greu sa inteleg anumite aspecte. ma astept la ceva mai concret , mai ales ca eu simt nevoia de ceva material, palpabil, simt nevoia de schimbare. Din tot ce am citit anul acesta , trebuia sa fie un an plin , dar din pacate nu este decat un an in care imi doresc enorm de mult o schimbare in b ... si schimbarea se lasa asteptata de ceva ani ..:(..

    RăspundețiȘtergere
  3. se potriveste binisor,as putea spune fiind si eu o "fecioara",dar cu unele mici "asteptari".oricum zodia asta e o zodie "grea",pt faptul ca uneori ne facem mai greu intelese noi fecioarele.

    RăspundețiȘtergere
  4. buna,sant fecioara cu scendent taur si luna plina in leu .as vrea sa stiu cu dragostea cum voi sta anul asta si cu finantele.multumesc

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.