Care este cuvantul cel mai urat, spus de mama ta, cand erai copil?

Ne iubim cu totii mamele, dar si ele au uneori momente de slabiciune..
De aceea te intreb astazi, care este cuvantul cel mai urat spus de mama ta cand erai copil?

Cand esti copil mic, toate lucrurile au alte dimensiuni si sa nu te mire intr-o zi, daca copilul tau va rosti cuvinte spuse de tine, la manie sau se va purta aidoma tie cand, va fi suparat pe amicii lui din parc.
Atentie, deci la limbaj atunci cand esti in preajma unui copil!



Daca am trai intr-o tara vorbitoare de limba engleza am descoperi cu cata lejeritate parintii suparati pe copiii lor folosesc acel cuvant care incepe cu litera F.

Un exemplu graitor este filmuletul de mai jos in care mai multi copii intalniti pe strada sunt intrebati care este cuvantul cel mai urat spus de mama lor, vreodata!!!



Copyright © diane.ro. 2013
Ce simte un copil nou nascut?
Mama in aforisme, citate, maxime
Ce fel de cuvinte le plac fetelor?
Cuvintele ne dezvaluie personalitatea
Care este cuvantul cel mai urat, spus de mama ta, cand erai copil? Care este cuvantul cel mai urat, spus de mama ta, cand erai copil? Reviewed by Diana Popescu on septembrie 16, 2013 Rating: 5

3 comentarii:

  1. Mi-as fi iubit mai mult mama daca ea nu imi spunea cuvinte grele cand eram copil.sunt cuvinte care m-au marcat pe viata

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie imi spunea : "Copii care plang sunt rai" . Si astfel eu nu plangeam pentru a nu fi un copil rau. Dar nu cred ca acest lucru a avut efecte negative, deoarece acum sunt o persoana foarte echilibrata, iar atunci toata lumea ma considera un copil extraordinar de cuminte.

    RăspundețiȘtergere
  3. "Sterge-o! Pleaca de aici!"
    Asa imi spunea mama si eu incepeam sa urlu, neintelegand de ce ma goneste.
    Disparea mai apoi cam vreun sfert de ora care mi se parea al naibii de lung, apoi venea si ma imbratisa si-mi cerea iertare ca m-a gonit!
    Ne impacam dupa o portie de plans, apoi una de ras..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.