Horoscop Pesti 2014

Horoscopul Pestilor 2014 prefigureaza necesitatea abordarii vietii cu un plus de materialism si luciditate, reconfigurarea cercului de prieteni si a imaginii personale, precum si o viata profesionala strabatuta de mari responsabilitati si oportunitati.

Din 3 martie 2014, Saturn retrograd in Scorpion si a noua casa a Pestilor indica o nestavilita nevoie de a-ti redefini credintele personale si a-ti revizui atitudinea fata de viata. Uneori, dorinta de a-ti afirma cu tarie opiniile si idealurile se poate lovi de obtuzitatea sau reticenta celor din jur. Calatoriile, in speciale cele de afaceri, par a fi de rau augur, putand fi presarate de numeroase dificultati si impedimente. Nu este exclus sa ai niste probleme juridice. Mare atentie la oamenii cu care te insotesti si la unele propuneri de afaceri cu un substrat dubios.

Viata iti aseaza in cale surprinzatoare evenimente si circumstante avand scopul de a te lamuri cine iti sunt adevaratii prieteni incepand cu 14 aprilie 2014, sub impactul trecerii lui Pluton in aspect retrograd in Capricorn si a unsprezecea ta casa. Un om din imediata ta apropiere este pe cale de a-ti trada increderea sau a se pune in drumul intereselor tale. Poti adera la un grup ori o colectivitate ale caror obiective tind a ajunge la o extrema a legii, moralitatii sau religiei. Fereste-te de fanatism si de inclinatia de a fi cuprins de o obsesie fata de un indragit tel personal.

Potrivit horoscopului Pestilor 2014, felul in care te percepi si te apreciezi poate trece printr-o continua schimbare din 13 iunie 2014, atunci cand Neptun se inscrie intr-o evolutie retrograda in Pesti si prima ta casa. Pari a proba, la fel ca niste vestminte, diverse versiuni ale sinelui, putand din aceasta cauza sa ajungi in pragul derutei si sa ii nedumeresti si pe ceilalti in privinta autenticei tale identitati. Imaginatia te poate indrepta spre noi inceputuri, marete idealuri, ce nu au cum scapa de o evidenta nuanta de idealism.

Din 16 iunie 2014, Jupiter intra in regatul Leului si a sasea casa a Fecioarei, fiind pe cale sa instaureze o atmosfera plina de promisiuni in ceea ce priveste munca si sanatatea. Daca o parte dintre nativi se bucura, in fine, de fructificarea eforturilor de pana acum, altii au oportunitatea de a gasi un job ce fagaduieste a aduce mari satisfactii atat pe plan profesional cat si financiar. Pe de alta parte, poti fi pandit de pericolul de a te simt atat de bine in pielea ta si in actualul stadiu al existentei tale incat sa nu mai misti nici un deget pentru a evolua si a da curs unor proaspete initiative. La fel, efervescentul tau tonus fizic si psihic te poate determina sa neglijezi principiile unui stil de viata sanatos, atat in cea ce priveste alimentatia cat si intretinerea trupului.

Credinta ori filozofia personala se cristalizeaza si castiga in stabilitate pornind cu ziua de 20 iulie 2014, gratie reintoarcerii lui Saturn in tranzit direct in Scorpion si a noua ta casa. Stii cum sa iti expui, cu o mare putere de convingere, obiectivele de viata, avand astfel sansa de a aduce de partea ta mai multe persoane influente din sfera sociala si cea profesionala. Te poti decide sa te mobilizezi intr-un important demers legat de studii sau perfectionarea sinelui. Pari a te relansa pe calea implinirii destinului tau inarmat cu o improspatata incredere si o invigorata ambitie de a depasi obstacolele si provocarile ce te-au infrant pana in prezent.

Asemeni horoscopului din ultimii ani, Uranus se inscrie intr-o miscare retrograda in Berbec si a doua ta casa incepand de aceasta data cu ziua de 22 iulie 2014. Ai in fata o perioada de extreme suisuri si coborasuri in plan financiar. Mari castiguri, bani veniti parca din cer, dar si pierderi ori cheltuieli majore par a te marca atunci cand te astepti mai putin. Prudenta si mintea mereu in alerta te pot ajuta sa iti controlezi trendurile negative si sa obtii un maximum de avantaje din aceasta serie de derutante intorsaturi ale sortii.

Neptun revenit in tranzit direct in Pesti si intaia ta casa te sprijina din 22 septembrie 2013 sa iti statornicesti personalitatea si imaginea pe care o expui persoanelor din preajma. De fapt, belsugul de inventivitate pe care il ai la indemana te inspira sa te infatisezi in cele mai avantajoase perspective si sa iti pui la treaba cele mai dezvoltate resurse interioare.

Odata cu 11 noiembrie 2014, Pluton isi paraseste aspectul retrograd in Capricorn si a unsprezecea casa a Pestilor. Edificat asupra prietenilor si dusmanilor tai, ai ocazia de a-ti aprofunda veritabilele legaturi de amicitie. Egocentrismul ce parea a-ti dauna in existenta cotidiana se face mai putin simtit si poti folosi energia plutoniana pe care o ai la dispozitie pentru a face mari pasi spre materializarea principalelor tale aspiratii.

Balanta personala de venituri si cheltuieli nu iti mai este cutremurata de intempestive rasturnari de situatie, asa ca orice fel de oportunitate sau dificultate fnanciara nu poate fi decat de mica anvergura si in nici un caz imprevizibila. In acest mod se manifesta din 26 decembrie tranzitul direct al lui Uranus in Berbec si a doua ta casa. Inca o data, ai parte de o conjunctura favorabila obtinerii unui nou loc de munca sau chiar reorientarii profesionale. Desigur, asa cum se intampla ori de cate ori intervine Uranus, nu trebuie sa faci nimic in graba. Rezerva-ti timp pentru a diseca cu minutiozitate toate avantajele si dezavantajele unui proiect sau viitor demers in sfera sociala si cea profesionala.

O benefica limpezire a parcursului viitor al vietii tale pogoara peste tine din 23 decembrie, ca urmare a intrarii lui Saturn in Sagetator si a zecea casa a Fecioarei. Este o perioada oportuna trasarii unor realiste planuri. Incearca sa nu te concentrezi exclusiv asupra carierei pentru a nu-ti neglija viata personala si a te indeparta de oamenii la care tii. Serviciul iti aduce mai multe responsabilitati dar si posibile confruntari cu un sef, un coleg sau un colaborator.

Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Horoscop dragoste Pesti 2014

Femeia Pesti - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Pesti - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Pesti 2014 Horoscop Pesti 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 05, 2013 Rating: 5

4 comentarii:

  1. abia astept varsatorul ! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. cel mai expresiv, patrunzator si inteligibil horoscop pa care l-am citit. Calitati literare si profunda empatie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru aprecieri si te astept in continuare pe blogul meu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Diana ptr.realizarile tale si ptr.ca pot sa banuiesc cu mai multa siguranta viitorul bucurandu-ma de lectura acestora !!!!!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.