Horoscop Scorpion 2014

Horoscopul Scorpionului 2014 scoate in evidenta o profunda implicare in viata profesionala, marcata adeseori de mari oportunitati, necesitatea regandirii si impunerii valorilor tale personale, precum si o viata amoroasa osciland intre idealism si realism.

Din 3 martie 2014, trecerea lui Saturn in aspect retrograd in Scorpion si prima ta casa indica dezideratul de a-ti metamorfoza intr-un fel sau altul sinele. Poate fi vorba despre trupul tau (a-ti scade in greutatea corporala, de exemplu), starea ta emotionala si sentimentala (ce anume iti doresti cu adevarat pentru a te implini in universul tau interior) ori nevoia de a tine la distanta niste oameni ce par a-ti invada intimitatea.

Pluton isi asuma si el odata cu 14 aprilie o turnura retrograda in Capricorn si a treia ta casa (casa comunicarii, a mediului tau inconjurator, a scurtelor calatorii, scrisului si studiului). Influenta plutoniana se vadeste intr-o sporita agresivitate a oamenilor cu care interactionezi, ce iti pune la incercare puterea de a face fata presiunilor din afara si a-ti mentine individualitatea si telurile esentiale. Pe de alta parte, modul tau de a gandi poate trece printr-o reconstructie avand drept scop adaptarea la un sir de circumstante ce-ti sunt aparent potrivnice.

Trigonul dintre Saturn si Jupiter din 24 mai 2014 iti netezeste calea spre obtinerea unor rezultate notabile ale initiativelor tale personale. Tot ce se intampla in preajma ta iti asigura conditii optime pentru a face pasi mari si siguri in evolutia ta. Un stabil echilibru intre libertatea personala si responsabilitatile tale te ajuta sa te bucuri de viata fara a-ti pierde din vedere prioritatile. Desi unele demersuri par a-ti fi obstructionate, conjuncturile tind a te indrepta catre ceea ce este cu adevarat important, avand astfel posibilitatea de a te ocupa numai de obiectivele pe care le poti materializa prin resursele si straduintele proprii. Recunoasterea limitelor si a competentelor tale te sprijina sa iti maresti increderea in tine insuti si sa abordezi cu realism lumea din imediata ta apropiere. Ai sansa de a duce pana la capat niste proiecte amanate pana acum si a discerne intre numeroase optiuni, putand astfel sa iei niste intelepte decizii bazate pe o ierahizare a prioritatilor. Acest fapt iti deschide drumul spre succese in mai multe domenii ale existentei. Oricum, tot ceea ce castigi din punct de vedere material se datoreaza mai curand eforturilor tale decat unor daruri norocoase cazute din cer.

Potrvit horoscopului Scorpionului 2014, evolutia retrograda a lui Neptun in Pesti si a cincea casa a Scorpionului iti poate inchide ochii, incepand cu 13 iunie, asupra felului cum iti idealizezi relatia de dragoste si persoana iubita. De asemeni, nu prea ai cum distinge in ce fel viata amoroasa are potentialul de a-ti satisface nevoile spirituale. Ai grija la jocurile de noroc si speculatiile financiare intrucat poti lua in astfel de cazuri niste decizii lipsite de obiectivitate. Desi efervescenta, imaginatia pare a bate pasul pe loc, fara a-si gasi calea spre o fertila creativitate.

O perioada prielnica avansarii in cariera sau afirmarii pe bancile scolii este instaurata odata cu 16 iulie 2014 gratie patrunderii lui Jupiter in sectorul Leului si a zecea ta casa. Asa cum se intampla de obicei pe parcursul tranziturilor lui Jupiter, exista pericolul sa devii atat de increzator in soarta ta norocoasa incat sa nu mai depui nici un efort in sfera profesionala. Nu pierde timpul si nu-ti irosi in van energia. Daca vrei sa iti schimbi jobul ori chiar domeniul profesional pari a avea mari sorti de izbanda. Profita de faptul ca oamenii sunt cu ochii pe tine si nu ezita a-ti recunoaste meritele!

Tot ce ai invatat despre tine si relationarea ta cu ceilalti in decursul tranzitului retrograd al lui Saturn poate fi aplicat cu succes din 20 iulie, atunci cand aceasta planeta revine in turnura directa in Scorpion. Cunoscand cu certitudine cine si cum esti, ai oportunitatea de a-ti restructura viata astfel incat sa poti trai in conformitate cu valorile si idealurile tale. Nu mai ai de gand sa tolerezi lucruri care te irita sau iti fac rau de multa vreme. In acest context, poti lua o hotarare decisiva legata de starea de sanatate sau poti pune capat unei relatii de cuplu lipsite de sens, ce se mai mentinea numai in virtutea inertiei ori obisnuintei. La fel, daca situatia ta profesionala nu iti mai ofera deloc satisfactii, ai forta de face si in aceasta privinta o schimbare de anvergura, orientandu-te eventual spre un nou loc de munca.

La fel ca si in horoscopul din ultimii ani, Uranus porneste in miscare retrograda in Berbec si a sasea casa a Scorpionului, de aceasta data incepand cu ziua de 22 iulie 2014. Atentie la tendinta de a te lua la harta cu sefii si a risca astfel sa iti pierzi locul de munca. Daca ai angajati sau oameni in subordine, este posibil ca acestia sa fie bantuiti de un exploziv sentiment de revolta, fiind mereu gata sa iti conteste deciziile si autoritatea. Fii atent la semnalele de alarma, mai mult sau mai putin vadite, venite din partea trupului tau, mai ales ca intr-un astfel de interval de timp pari a fi predispus sa iti neglijezi eventuale probleme de sanatate!

Pe 23 septembrie 2014, Pluton se intoarce in tranzit direct in Capricorn si a treia casa a Scorpionului. Interactiunea cu persoanele din imediata ta apropiere pare a castiga in armonie si cooperare, in special din pricina mestesugului tau de a vorbi si a-ti argumenta opiniile. Puterea de convingere ce te caracterizeaza inlesneste atragerea de partea ta a numerosi aliati. Relatiile cu rudele se intensifica si se invigoreaza.

Creativitatea si capacitatea de a o canaliza spre utile activitati ori proiecte ajunge la inalte cote din 16 noiembrie 2014, sub impactul iesirii lui Neptun din aspectul retrograd in Pesti si a cincea ta casa. Posezi abilitatea de a cerne intr-o mai mare masura realitatea de falsitate si idealism in relatia ta de dragoste, asa ca pari a fi tentat mai putin a confunda ceea ce zaresti cu ceea ce iti doresti sa vezi.

Stapanirea de sine si capacitatea de a te alinia la cerintele cotidiene din viata profesionala sunt pe cale sa se mareasca odata cu 21 decembrie 2014, ca urmare a reluarii tranzitului direct al lui Uranus in Berbec si a sasea casa a Scorpionului. Naravul lui Uranus de a isca evenimente neasteptate nu se lasa infrant cu una cu doua, dar pari sa fii mult mai flexibil si mai pregatit sa te confrunti cu noi conjuncturi ale vietii. Poti fi preocupat de inedite mijloace de a-ti intretine starea de sanatate.

Un ciclu oportun evaluarii a ceea ce pretuiesti cu precadere in viata este marcat din 23 decembrie 2014 de catre calatoria lui Saturn in Sagetator si a doua ta casa. Desi la mijloc nu este doar latura financiara a existentei tale, banii par a fi extrem de importanti pentru tine, mai ales ca te simti putin nesigur din punct de vedere material. Incearca sa respecti un buget de venituri si cheltuieli bine proportionat si nu te lasa atras in afaceri ori investitii riscante. Posesiunile si banii pot fi uneori o reflectare a ambitiilor tale, dar nu au cum sa te reprezinte in mod autentic. Focalizeaza-te intr-un sporit grad asupra valorilor tale interioare.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din acest an in functie de ziua ta de nastere in Horoscop 2014 - Toate zodiile

Vezi pe blogul Dianei: Horoscopul dragostei Scorpionului in 2014

Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu:

Femeia Scorpion - Prietena, iubita, sotie si mama

Barbatul Scorpion - Dragoste si cucerire

Horoscop 2014 | Previziuni astrologice 2014
Horoscop Scorpion 2014 Horoscop Scorpion 2014 Reviewed by Diana Popescu on septembrie 11, 2013 Rating: 5

22 de comentarii:

  1. prea putine lucruri bune..cand scapam si noi de greul lui Saturn?

    RăspundețiȘtergere
  2. Revin cu o noua intrebare.Daca ai o astrograma facuta acum e valabila si in anul 2014..sau trebuie o alta harta?
    Cele bune draga Diana.
    Cu respect, Cristina..te sarut! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O astrograma sau o harta astrologica natala se bazeaza pe conjunctura astrologica din anul, ziua si ora datei tale de nastere asa ca nu are cum sa fie diferita de la un an la altul. Ceea ce poate fi diferit, in functie de competenta fiecarui astrolog, este interpretarea care se face acestei astrograme.

      Ștergere
  3. Buna seara, despre Varsator pt. 2014 si Rac?
    multumim.
    :* :* fete doritoare.
    Multumim Diana!! <3

    RăspundețiȘtergere
  4. ceva despre Balanta ,privind cariera pe 2014?
    multumesc Diana!!sanatate :*


    RăspundețiȘtergere
  5. Calina sunt,ceva despre Balanta ,privind cariera pe 2014?
    multumesc Diana!!sanatate :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Diana, din nou.
    Ce inseamna in casa 8- Kiron retrograd in berbec si in casa 10. Saturn R- in gemeni?adica..tre' sa ma pazesc ?..sau?
    multumesc draga mea...pupici muuuulti de tot! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miscarile retrograde ale corpurilor ceresti nu fac decat sa le intensifice tendintele. Saturn retrograd, de exemplu, in functie de ce casa se afla, poate sa iti creeze si mai multe probleme daca incerci sa treci cu vederea sau sa neglijezi niste lucruri cu adevarat importante pentru tine.

      Ștergere
  7. buna, eu sunt rac cu ascendent in scorpion, dar ma regasesc 90% in caracteristicele femeii din scorpion, felic itari pt blog

    RăspundețiȘtergere
  8. daca as dori o caracterizare a zodiei( influentata de ascendent), m-ai putea ajuta?sunt nascuta pe 14.07.1981.mersi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca sa ti se poata calcula ascendentul trebuie sa specifici ora si locul nasterii.

      Ștergere
    2. A raspuns corect Adina in locul meu.

      Ștergere
  9. daca as dori o caracterizare a zodiei( influentata de ascendent), m-ai putea ajuta?sunt nascuta pe data de 21.11.1973, ora 10.30 in Loc. Barlad Jud. Vaslui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot sa-ti spun ca ascendentul tau este Capricornul. Imi pare rau, dar nu am acum timp pentru o interpretare a horoscopului personal.

      Ștergere
  10. CEVA LEGAT DE DRAGOSTE MAI CONCRET PT FEMEIE SCORPION IN 2014

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gasesti aici: Horoscop dragoste 2014 - Scorpion http://www.diane.ro/2013/11/horoscop-dragoste-2014-scorpion.html

      Ștergere
  11. eu as dori sa intreb un lucru:sunt scorpion cu ascendent scorpion,si am inteles ca prima parte a anului pana pe 16 iulie e favorabila zodiilor de apa, iar dupa 16 iulie Saturn intra in Leu, moment in care suntem dezavantajati.dar eu am in astrograma natala si Saturn in Leu, ma influenteaza in bine sau rau? ma refer la a doua parte a anului.Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. rectific,Jupiter intra in Leu.Intrebarea ramane valabila..

      Ștergere
  12. buna diana,
    m-ar interesa si pe mine o astrograma si interpretarea acesteia: sunt nascuta in data de 4.11.1984, ora 15:15,in bucuresti.
    multumesc anticipat,
    lelia

    RăspundețiȘtergere
  13. Buna Diana! Sunt nascut in 30.10.1978 si am ceva probleme financiare(sunt pe punctul de a pierde o casa luata prin credit ipotecar). Depasesc curind sau e posibil sa pierd tot? Casa, familie...tot...... MULTUMESC din suflet!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.