Cum sa-ti uiti fostul iubit / prieten?

O prietena a blogului meu, pe nume Iulia,  m-a intrebat alaltaieri cum ar putea sa-l uite pe fostul ei prieten care acum este cu o alta fata si nu o mai baga deloc in seama.

Desigur, ea ar prefera ca baiatul / barbatul iubit sa se intoarca la ea, dar ce poate sa faca daca el nu isi mai doreste asta?

In nici o eventualitate, nu este cazul sa ii cerseasca dragostea, sa se umileasca si sa piarda si ultimul semn de respect din partea acestui tip!
Desigur, pot sa treaca saptamani, luni ori chiar (Doamne fereste!) ani pana sa uite imbratisarile, sarutarile sau gesturile lui de prefacuta tandrete...
O sfatuiesc, asadar, sa taie orice legatura cu el, sa se bucure de propria-i fiinta si viata, sa invete sa inceteze a-l compara cu orice alt baiat care o atrage si o lasa sa inteleaga ca reprezinta o persoana deosebita pentru el. Daca Iulia sau oricare alta fata aflata in aceasta situatie vrea cu adevarat sa-si elibereze existenta de o astfel de povara, ar trebui sa faca cativa simpli (in aparenta) pasi pe care ii prezint mai jos.


Cum sa-ti uiti fostul prieten?


Nu te jena / rusina sa iti acorzi un timp pentru a plange, a te opri nitel in timp si a te elibera de surplusul de afectiune pe care l-ai investit in cine nu trebuia.
Renunta pentru o vreme la activitatile zilnice, de rutina, pana cand te regasesti si ai puterea de a-ti stapani frustrarile. Daca nu iti afli un ragaz pentru a fi singura sau impreuna cu o foarte apropiata prietena pentru a te refula, este foarte putin probabil sa te desprinzi de sentimentele ce ti-au fost inselate.

Este cat se poate de normal sa fii intristata si melancolica o perioada, dar asta nu inseamna ca trebuie sa iti negi valoarea propriei fiinte. Nu ar fi rau daca familia sau persoanele apropiate ar intelege ce ti s-a intamplat si sa iti permita, in consecinta, sa ai parte de un refugiu de singuratate, in cadrul caruia sa te regasesti.

Nu retrai in minte momentele fericite de care ai avut parte alaturi de fostul iubit / prieten. Poti face asta dupa ce te-ai desprins cu totul sentimental de el, dar in momentul de fata trebuie sa constientizezi ca nu mai ai cum fi impreuna cu el (mai cu seama daca el este deja implicat intr-o alta relatie de cuplu). Straduieste-te sa eviti a visa cu ochii deschisi sau a-ti reaminti unele din cele mai minunate (pentru tine, oare si pentru el?) perioade traite impreuna.

Adu-ti aminte de ce ai incheiat relatia cu fostul iubit / prieten.
In loc sa te gandesti la cele mai fericite clipe cand ati fost alaturi, rememoreaza toate acele ocazii cand ati avut probleme si v-ati certat. Aminteste-ti de confruntarile dintre voi, de circumstantele care ti-au scos in evidenta lipsa de compatibilitate dintre voi, sau de oricare alt motiv care trebuia sa duca, in mod inevitabil, la o despartire! Gandeste-te ca nu merita sa iti aduci aminte de el!

Nu te invinovati pentru ce s-a intamplat! Este normal sa gasesti nod in papura relatiei tale de dragoste avand in vederea finalitatea sa, dar asta nu inseamna ca trebuie sa arunci toata vina asupra ta! Chiar daca simti ca ai gresit cu ceva, daca fostul tau iubit tinea cu adevarat la tine, nu ar fi renuntat asa de usor la relatia voastra. Daca reusesti sa te eliberezi de regrete, faci un mare pas inainte in a-l uita pe fostul tau prieten ori iubit.

Readu-ti in minte calitatile tale esentiale! Fa, eventual, o lista cu punctele tale forte! Cand termini acesta lista, apuca-te de o alta in care sa enumeri trasaturile negative ale fostului tau prieten / iubit. Fa o comparatie intre cele doua liste si vei ajunge la concluzia ca nu te merita si ca, in cele din urma, trebuia oricum sa va despartiti. In acest fel, vei putea constientiza ca fostul tau iubit ori prieten este un neghiob sau un prostanac, si te vei putea simti satisfacuta ca ai pus punct legaturii cu el.

Straduieste-te sa iti mentii o atitudine pozitiva fata de viata de toate zilele. Desi acest lucru poate sa ti se para deocamdata imposibil, daca  incerci sa te concentrezi asupra lucrurilor bune de care ai parte zi de zi, ai toate sansele de a reusi sa iti schimbi perspectiva fata de existenta ta. Observa care sunt gandurile sau simtamintele tale negative si inlocuieste-le cu ganduri si sentimente pozitive legate eventual de relatia cu familia ta, cu prietenii tai intimi, si vei gasi destule motive pentru a-ti pastra sperantele asociate cu o viata mai fericita.
Nu ar fi rau daca ai pune in locul fiecarui gand negativ, doua ganduri pozitive. Petrecerea timpului impreuna cu oameni apropiati, plini de optimism si voiosie, te poate ajuta sa capeti o viziune mai luminoasa asupra destinului tau.

Scapa de toate lucrurile care iti aduc aminte de fostul tau prieten / iubit! Pune toate cadourile sau scrisorile, CD-urile, DVD-urile primite de la el intr-o cutie si inapoiaza-le cat se poate de repede. Poti sa te simti ranita de constatarea ca acestea sunt singurele dovezi ale relatiei tale cu el, dar, cu atat mai mult, iti poti demonstra astfel ca nu exista multe lucruri care va unesc.

Inceteaza sa mai comunici cu el. Desi poti avea senzatia ca discutiile cu el te vor face sa te simti mai bine, de fapt, acest lucru nu face decat sa te faca, in cele din urma, sa te simti si mai rau din punct de vedere afectiv. Este de asteptat ca de fiecare data cand ii auzi vocea sa te simti coplesita de tristete, amaraciune, regret, si alte simtaminte negative care pot fi pe cale a se mari la fel ca un bulgare de zapada care se rostogoleste la vale prin nea.

Infraneaza-te o vreme sa mai te implici in retelele sociale (de tip Facebook) de pe internet. Daca fostul tau iubit / prieten este inregistrat intr-un astfel de site, constatarea ca el continua sa adauge poze sau postari despre el insusi ori pasiunile sale nu ar putea decat sa te irite si mai mult si sa te determine sa gandesti ca pentru el viata merge mai departe ca si cum tu nu ai fi existat vreodata. Daca nu poti sa renunti, de exemplu, la contul tau de pe Facebook, poti, pur si simplu, sa-i blochezi accesul pe pagina ta.

Sunt de ajuns acesta sfaturi sau indrumari? Daca Iulia sau orice alta fata dezamagita de relatia de dragoste are nevoie de altele in plus, poate sa mi se adreseze de indata, fiind sigura ca vom gasi impreuna o cale de a-si regasi fericirea si increderea in viata!


Copyright © diane.ro

Articole din acelasi domeniu in blogul Dianei:

Barbatii gelosi si posesivi.Cine sunt si ce vor ei de la femei

Dragostea neimpartasita | Iubirea intre agonie si extaz

Cum sa il faci gelos pe fostul tau prieten / iubit
Cum sa-ti uiti fostul iubit / prieten? Cum sa-ti uiti fostul iubit / prieten? Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 17, 2013 Rating: 5

44 de comentarii:

  1. In orice situatie exista o rezolvare . Si cred ca aceea este ca daca doresti cu adevarat sa faci ceva, atunci o vei face indiferent de sacrificii. Sfaturi utile pentru multe persoane care nu au puterea de a trece peste un moment "placut". De ce zic placut ? Poate doar din cauza ca daca te-a ranit si sufletele voastre nu se vor mai intersecta niciodata asa cum sau intersectat pana acum, ar trebui sa fie un moment placut deoarece suferinta te intareste. Si nu cred ca exista vreun om care sa iubeasca si fara sa fi fost ranit vreodata. Asa ca momentul care este neplacut in momentul de fata va deveni unul foarte placut din cauza ca acest moment iti va da oportunitatea de a intalni probabil persoana de care ai cu adevarat nevoie. Doar o mica atasare la metodele expuse mai sus, in speranta de a iti ajuta amica ta. O duminica placuta in continuare..ma rog ce a mai ramas din ea :)

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Diana...!..frumos articol...!se spune ca timpul vindeca ranile si fiecare din noi avem poate cite o poveste trista ...iata ca am citit articolul tau ...pe care l-am pus si eu in practica una cite una ...timp de 4 ani ...ranile au trecut dar cicatricile ramin....iar singurul motiv pt care am mers mai departe a fost fetita mea ....e ca un"" clopotel"" pentru ca ea mereu ma trezea la realitate....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eu sunt la fel in situatia ta,am divortat de sot deja de un an,dar nu pot sa-l uit ,sa-l scot din inima mea,dar ca si tine,singurul motiv pentru care merg mai departe este fetita mea,care imi sterge lacrimile zi de zi,dar nu stiu cum sa fac sa-l uit.....poate par o persoana slaba de haracter,dar in realitate sunt o fata sensibila si foarte melancolica.....

      Ștergere
    2. este f,greu!ma mir de ce ai div.daca de un an nu l poti uita,scoate din inima!il iubesti....inca!probabil din cauza lui,a facut ceva greseli,poate chiar el a dorit divortul,pt,ca o fem,cand iubeste,are si copii,nu usor ajunge la despartire!ranile raman,intot,si nu l vei uita,dar detasarea din ce in ce mai mare,ne ajuta!si eu sunt o fire melancolica si am f.parasita de 3luni,dupa o rel.de 10ani,m a durut mai tare pt,ca n am avut o discutie de final,a plecat pur si simplu si si a schimbat nr,de tel.imediat!si GATA a fost!!!ma detasez cu fiec.zi,dar pt,ca sunt sarb.acum,parca mie si mai greu!!!!plangem si mergem inainte!el are alta relatie,e fericit si eu......dar sa i dea D ZEU,fericire multa si noua putere sa putem rezista!!!craciun linistit va doresc!fericit nu e,dar pace in suflet,face f.mult!

      Ștergere
    3. Draga Diana
      Eu ma confrunt cu o situatie putin mai cidata si asta datorita varstei mele, am 49 de ani si cred ca m-am indragostit ca la 20.
      e ciudat si ridicol nu? viata mea personala nu a fost una implinita niciodata, am ramas vaduva la 25 de ani cu un copil de 11 luni, viata a trecut si eu m-am dedicat in totalitate cresteri copilului,
      dupa atatia ani am intalnit o persoana deosebita care ma dat peste cap, dar in acelas timp m-am inselat, cum poate o femeie matura ca mine care credea ca stie totul pe aceasta lume sa-si infrineze orice sentiment si sa uite o etapa care a fost un gram de fericire?

      Ștergere
    4. Mda... Credeam ca eu sunt cea mai nefericita...au trecut deja 3 ani ,iar eu nu pot sal uit,nici chiar fetita uneori nu ma poate trezi la realitate,iar sotul nici nu banuieste...undeva in adincul inimii mele mai sper la el,cu toate ca ma rog Domnului sa il pot uita...putine amintire am cu el ,dar sunt cele mai pretioase dupa fetita si parinti...chiar amintirile astea...parca sar fi terminat viata...si in prezent ascult kiss fm doar de aceea ca el asculta...si doare sufletul, ca l'am pirdut din prostia mea si ca traiesc in minciuna...

      Ștergere
  3. Răspunsuri
    1. Eu am o intrebare, de fapt o curiozitate, da e intradevar sa uiti pe cineva, mie una imi e greu, am avut o relatie la distanta de un an si jumatate dar el era f indiferent si imi dadea impresia ca putin il intereseaza, am stat 2 luni fara sa ne vb am fost despartiti la care dupa 2 luni ma cautat sa i mai dau o sansa dar nu a stiut sa profite de ea, mintea mereu iar acm ultima data ne am certat pe tema la o tipa care facea postari pe pagina lui de face si vb cu ea mi a spus ca ies de o luna impreuna.Ma suna mereu si imi spunea ca daca nu ar avea sentimente si nu ar simti nimic nu m ar cauta dar nu e suficient. Oare lui cum i este?? Este o luna si jumatate de cand nu vb, ultima data cand am vb sa intrerupt brusc si nu ma mai sunat, pe semne ca mia inchis in nas. De abia dupa 2 sapt ma sunat intr o seara dar nu i-am raspuns iar dupa alte 2 sapt mia scris pe facebook ca buna , ce mai faci? dar nu i-am raspuns. Imi mai lasa like la poze si prostii deci pe semn ca se mai uita pe pagina mea. Oare i este tot una, oare el cum se simte? Adevaru ca nu reusesc sa uit de el cu toate ca ies cu altcineva si aparte incerc sa fac mereu activitati dar degeaba e mereu in mintea mea, nu reusesc sa uit de el. Ce as putea sa fac???

      Ștergere
    2. Parerea mea este ca da dovada de neseriozitate si nu ai cum sa te increzi in el. Daca reuseste sa-si demonstreze asa-zisele lui simtaminte pentru tine (si numai pentru tine) o vreme mai indelungata poti sa-i mai acorzi o sansa.

      Ștergere
    3. Buna Diana am si eu nevoie de niste sfaturi te rog frumos

      Ștergere
    4. Poti lua legatura cu mine prin adresa de email mentionata pe blog.

      Ștergere
  4. sfaturile sunt ok, dar stii foarte bine ca viata nu e un sablon :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Salut!
    Imi place tare blogul tau... Te astept pe la mine http://filmandotherstories.blogspot.se/
    si daca ai placere sa ma urmaresti...
    :) O iarna frumoasa iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. multumim pentru sfaturi ... dar mai e o faza daca esti cu cineva care ti ff mult si ai fost ceva timp cu acea persoana greu o uiti .. isi face alt iubit ok bun toate bune si frumoase dupa aceea accea persoana poate are cateva gesturi ca fostu iar isi aminteste de el ... e greu sa uiti pe cineva care ai tinut fff mult .. parerea mea !!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. parerea mea e ca iubim cu adev.o data n viata.ma refer la femei.daca rel.se rupe normal ca mergem inainte,dar rel.viitoare sunt fie din interes,razbunare,pt.ca respectivul ne iubeste,sau avem parte de liniste,de ceva durabil fata de rel.in care am iubit dar s a rupt.exista tot felul de sentimente pt.urmatorul dar niciod.iubirea din acea singura rel.in viata in care am iubit,fie ea la orice varsta.asta e parerea mea!!!am 40ani,am trecut prin f,multe incat am ajuns la concluzia asta,din propria experienta,plus ce am vz.in jurul meu.e f.f.f.f.f.f.fgreu sa uiti,,acea,,iubire,dar rugaciunea pe mine m a ajutat enorm,in sensul ca m am linistit si nu i mai doresc raul celui ce m a parasit dupa 10ani fara absolut nici un cuvant.a plecat si atat!!!asta m a durut enorm,orice se ntampla intr un cuplu daca nu mai merge exista dialogul si intelegerea,dar el a plecat uite asa pur si simplu,pt.el!!!mie mi a ramas rugaciunea pt.a putea merge mai departe.va inteleg prea bine!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. cred ca e ff dureros pt.dv.si stiu ca timpul vindeca ranile,dar cicatricile raman.si poate ca prin suferinta castigam in profunzime,din pacate!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. ..buna diana!
    Incintata de cunostinta!
    Frumos din partea ta sa ajuti un suflet la nevoie:-)
    In sensul acesta exista o'vorba' in popor ,un lant daca se rupe,chiar daca il repari,el tot rupt va ramine,si nici decum el'lantul,nu mai este nou!
    Este un exemplu simplu dar care ascunde un profund adevar!
    Reflectati!
    Numai bine si iubire in toate!
    Catalina

    RăspundețiȘtergere
  10. credeti ca uitam?nu,deloc doar ne detasam din ce in ce mai mult de el sau ea si in timp,detasarea e si mai mare si atunci nu mai doare!daca invatam sa iertam,atunci ne impacam cu noi,insine si cu trecutul si asta e cel mai important!

    RăspundețiȘtergere
  11. ura distruge,regreteetele ne tin ancorati in trecut,durerea trece incet,nu dintr o data,mai ales daca tot vedem persoana de care ne am desp.sau care ne a lasat,e si mai dureros!dar astea sunt lectii de viata!ne poate fii numai bine????altii au probl.grave de sanatate,sau sunt f.saraci!sunt probl.mult mai rele asa ca sa i multumim lui D ZEU,pt,tot ce avem si pt.incercarile prin care trebuie sa trecem!

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna Diana , lasa-mi o adresa de mail ceva . Vreau un sfat de la tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, in partea de jos, in dreapta, este adresa de email la care ma poti contacta.:)

      Ștergere
  13. Eu trec printr-o perioada foarte grea si mi-e teama sa nu fiu stapanita de o depresie. Am 18 ani si m-am indragostit pur si simplu de un barbat de 30 de ani. E director la o agentie e modelling si mc, e cel mai cunoscut baiat din oras, dar probabil ma cunoaste doar din vedere. Am aflat de curand ca are o relatie pe care o tine ascunsa de ochii lumii si am devenit obsedata de el. De un an ma gandesc numai la el si nu stiu ce se petrece cu mine. As vrea sa-l uit pentru ca nu am nicio sansa sa fiu cu el dar sunt mereu stapanita de ganduri si framantari si nu reusesc sa-l scot din sufletul meu.

    RăspundețiȘtergere
  14. Buna . Si eu am o poveste destul de dureroasa pentru mine . Cunosc un baiat de mai bine de 10 ani dar nu am avut asa multe tangente din cauza ca eu sunt mai timida ,imi era rusine sa vorbesc cu el . El stand la mine pe strada il vedeam zi de zi , eram indragostita de el pana peste cap si visam tot timpul ca vom fi impreuna . Intro zi neam intalnit la o cafea si am inceput sa povestim . Dupa cateva zile am fost impreuna . Zi de zi ne vedeam dar dupamasa deoarece el era la lucru , dar vorbeam si la telefon . Am fost la el acasa parintii au vorbit frumos cu mine , a fost totul bine si frumos. Dupa 1 saptamana si 5 zile neam despartit , defapt el sa despartit de mine . Mia spus ca eu am alte principii decat ale lui , parintii lau pus sa aleaga intre mine si ei , el a ramas cu parintii ( iei fiind baptisti) , parintilor nu lea convenit ca eu nu sunt . Acum stau in fiecare zi si ma uit pe geam la el si nu ma baga in seama , ii trimit mesaje si nu imi raspunde , singurul raspuns a fost "nu pot" ..... In acele zile cat am fost impreuna a fost minunat mia promis multe lucruri si excursii si chiar ca ne vom logodi ..... asta este o scurta poveste ... as fi bucuroasa daca m-ati ajuta ce sa fac . Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna !!! Stiu ca este o pagina ptr fete dar am niste intrebari la care nu am primit un raapuns...si posibil o sa radeti de mine la ceea ce voi scrie, am 24 ani si pot sa va zic ca am iubit din tot sufletul o fata super draguta si parea ca totul este frumos..ea acum are 19 ani si dupa o relatie d aproape 3ani jumatate a decis sa punem punct desi eu am stat sa o astept ea fiind virgina nu am vrut sa o fortez mereu iam zs cand esti pregatita ok facem pasul...aveam alte metode d a ne giugiuli in fine,timp de 2 saptamani am fost distrus...ea cuplandu-se cu altul ala fiind mult mai mare are 30ani si o situație mai buna ca a mea ... masina mai noua si mai multi bani in cont, desi nici cu mine nu îi era rau...am iubit.o enorm si o iubesc...dar ce nu inteleg este dc a plc cu ala ? Desi cu o seara inainte sa se combine cu el , ea a fost la mine etc chestii frumoase imi dadea msje super ok, dar a2a zi gta ea deja era cu ala si cu totul o alta persoana rece si distanta...acum ala o scoate in cluburi si fite figuri....dar cu mine nu iesea pt ca parintii ei nu o lasa nicaieri...daca ieseam la un film abia o lasa si o tot suna ca hai acasa...ai ei nu prea ma aveau la suflet pt ca nu sunt un baiat de bani gata etc...am o situatie ok zic eu...ce nu inteleg eu este ca dc se poarta asa ? Ma sunat ca cik are alt nr si nu care cumva sa o mai caut ca nu ma cunoaste nu o cunosc, dar cum este posibil ca ea sa uite atatea clipe frumoase si amintiri super :( chiar asa mult a schimbat o banii lu ala si iesirile la club ? O fi indragostita ? Desi ala nui modelul ei d barbat e mic gras si uratel...acum ea cik merge la ala e totul ok ai ei o lasa peate tot nu ca si in relatia cu mine...ma gandesc ca poate o fi facut primul pas cu ala lasandu se dusa d val ca are situatie ok si tot tot...ea este la facultate acum si mereu îi dadeam bani sa aibe caci ai ei nu ii dadeau...am ramas cu multe intrebari fara raspuns...sunteti fete ce o fi in capul ei ? Chiar asa rpd sa fi uitat d mine ? Ea a mai gresit in trecut dar nu asa d genul asta ... un sfat cva ? Va rog :(

    RăspundețiȘtergere
  16. In viata asta pe care toti o traim avem niste reguli cand iubim si daca le tinem cont atunci si despartirile pot fi depasite mai frumos :1) ce nu - ti place tie nu oferii pers de langa tine 2) dragoste cu sila nu se face 3 ) iubeste pe cel ce te iubeste 4 ) cat de mult te-am fi jignit pers iubita tu nu o fa niciodata!! 5 ) totul se intoarce 6) e o minciuna ca doar o singura data poti iubii cu adevarat 7 )Lasa-i in amintire doar lucruri frumoase despre tine 8 ) Un cadou nu se ofera niciodata inapoi 9) cauta sa inveti din vechia relatie 10) fi mai bun in urmatoarea!!!!

    RăspundețiȘtergere
  17. Si daca îl caut in fiecare băiat cu care vorbesc.... Ce sa fac?

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-e foarte greu si sa scriu,trec prin momente grele si vor urma zile si mai grele.Sotul meu mi-a spus ca nu ma mai iubeste si vrea sa ne despartim.Suntem impreuna de cand eram copii,casatoriti insa doar de 2ani.Ne-am mai despartit inainte de a ne casatori,dar mereu s-a intors la mine si eu l-am acceptat.Nu a fost niciodata atat de indiferent ca acum,el isi vede de viata lui iar eu ma gandesc doar la el.Il iubesc enorm,imi vine sa urlu,plang pe strada,i-am spus cat de greu imi este,dar nu-i pasa.Pur si simplu pentru el nu mai exist si e greu pt ca inca locuim impreuna...Va rog sa ma ajutati cu un sfat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu reusesti sa ii reamintesti cate lucruri va leaga (de cand erati copii), nu ai ce face deocamdata. Probabil este implicat intr-o aventura fierbinte care se va stinge chiar atunci cand se asteapta mai putin. Cu cat ii arati mai mult ca suferi, cu atat ai mai mult de pierdut. Lasa-i de inteles ca nu il mai vrei in viata ta, si, poate, nu peste mult timp, se va intoarce la tine la fel ca si un catelus.

      Ștergere
    2. Foarte bune sfaturile ....

      Ștergere
  19. Buna. Am si eu nevoie de un sfat.
    Cum am putea lua legatura?

    RăspundețiȘtergere
  20. Am și eu o problemà,am fost cu un băiat un an și 3 luni practic 3 luni a fost minunat,certuri minore,după el a pkecat 11 luni în Germania,a început să m însele să facă ce vrea din mine,l-am iertat fiindcă-l iubeam enorm,aveam 15 ani când m-am cuplat cu el,în fine,în tot tipu' cât a fost el plecat s-a schimvat enorm,banii l-au schimbat și distracția de acolo,până la urmă a venit acasă,a venit să mă vadă dar era extrem de rece cu mine și a spus că mai vine și a doua zi,dar nu a mai venit,pana cand am plecat eu dupa el,dar el era distrat nu avea chef de mine,i-ar peste o ora a chemat doua fete si a plecat cu ele si prietenii lui la un restaurant,i-ar pe mine ma trimis acasa,si duoa ceva timp am aflat ca el sa combinat cu tipa din seara aceea,eu despatindu-ma de el in seara aceea,am suferit enorm,m-am inecat o vara o luna intreaga numai in alcool,tigari etc.. ..i-ar acum sunt in regula dar parca mai tin la el para nu,chiar nu stiu ce mai simt,vreau un sfat !

    RăspundețiȘtergere
  21. "Am și eu o neînțelegere,acum 2 ani m-am cuplat cu un băiat,când l-am vazut m-am îndrăgostit pe loc eu fiind mică și naivă aveam 15 ani,în fine am fost cu el un an și 3 luni,3 luni a fost perfect ne vedeam la doua zile la obzii ba chiar am petrecut majoratu' lui împreună și erc..nu m-am culcat cu el,îmi era teamă și nu aveam încredere-n el,fiind mică,el pana la urma a plecat 11 luni în Germania,2 luni a fost cuminte pana cand a început sa ma însele cu diferite nemtoaice,isi punea poze pe facebook cu ele aproape sarutandu-se,el nu avea pic de jena dw mine,nu-i mai pasa,nubstiam ce se intampla il iubeam enorm,ne certam zi de zi aparea cate un comflict numai din partea lui si tot el dadea vina pe mine,dar eu eram fidela,nu-l inselam el nici gelos nu era cu exceptia primei mele iubiri,in fine,il iertam mereu adica tot ce-mi facea,pana la urma a venit acasa dupa 11 luni in care l-am asteptat,a venit sa ma vada,dar el era foarte rece cu mine,a spus ca vine sa ma vada si a doua zi,dar nu a mai venit,la telefon nluni de cand ne-am despartit sibparca l-as mai iubii parca nu,vreau o explicatie lance mi-se intampla,va rog poate ma ajutati !i raspundea imi vorbea urat si etc,duoa ceva timp plec eu dupa el,ma intalnesc cu el intamplator la el in sat,el fiind cu carerinca si mistouri radea la mine,pe mine ma lasat in urma i.ar el a plecat cu prietenii lui in fata,eu m.am enervat si am plecat inainte cu prietena mea,m-am oprit la un restaurant si a venit si el dar sa pus la o masa o alta masa,a inceput cu caterina si alte chestii,pana la urma ma cheama la masa la el si m.am dus duoa o ora cheama doua ete,vin alea,si facu.se rezervare la un restaurant pentru 7 pers. noi fiind 9,ei bine lea luat pe alea si pe mine ma trimis acasa,,cand am ajuns acasa m.am despartit de el,dupa tot eu l.am cautat dar nu ne-am mai impacat am sufetit mult i-ar el s-a combinat cu s-a combinat cu una din fetele din seara aceea,dar nu le-a tinut relatia,fata aiaba dat vina pe mine ca eu m-am bagat dar eu nu am facut nimic jur,si acum nu stiu ce mai simt am mai avut doua relatii dar nu au mers,din relatia cu el am invatat extrem de multe,dar sunt confuza,au trecut 10 luni

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Deea. Desi ai tinut la acest baiat atata vreme, este clar ca el nu te (mai) iubeste, asa ca nu merita sa mai investtesti afectiv in el. Straduieste-te sa-l uiti, chiar daca nu-ti este usor, dar cel putin, in acest fel, vei avea mai putin de suferit din cauza lui.

      Ștergere
  22. Buna ziua. Am nevoie de ajutor! Acum 1 an si 8 luni m-am despartit de fostul pt a doua oara. In prezent sunt cu altcineva de 9 luni. Imi iubesc iubitul dar va zic sincer ca nu o fac cum l-am iubit pe fostul. Cu fostul am fost de la o varsta frageda aveam 17 ani, l-am iubit cu inima si i-am dat tot ce am avut eu, dupa ' ani de relatie ne-am despartit (ma inselase) si tot el a luat decizia sa ne despartim. Dupa 1 an incepusem sa il visez ca ma voia inapoi, ca venea cu flori, ca se ruga sa ne impacam etc si dupa 5 luni chiar asta s-a intamplat. I-am acordat a doua sansa pe motiv ca eram amandoi copii si prostuti. Dupa ce ne-am impacat mi-a zis ca nu a incetat sa ma iubeasca si am luat-o de la 0. Dupa 4 luni cred m-a inselat din nou...spunand unui prieten comun care era revoltat ca el nu ma iubeste. Dupa nici o saptamana era cu alta fata sustinand sus si tare ca ea e aleasa ca o iubeste etc. Prietenii nostrii erau socati de mine nici nu mai zic. La inceputul anului acesta prin ianuerie februarie am inceput iar sa il visez ca se intoarce in schimb in vise eu ori fugeam de el ori tipam la el sa ma lase in pace si il jigneam. La inceputul lui martie intr-o noapte m-a sunat...dormeam la iubitul meu si am raspuns cu ochii inchisi nu stiam cine e si chiar si asa nu ii stiu nr de telefon pe derost. Am raspuns, el avea un tot foarte nervos si tot insista sa ies sa ne vedem el la fel fiind cu fata respectiva. M'am revoltat foarte mult si tot il intrebam ce vrei, cum poti sa ma suni iar dupa atata timp? El ma intreba poti sa vorbesti? Daca nu suna-ma mai tarziu, dar sigur nu vrei sa iesi? De atunci il visez destul de des si m-am saturat, nu ma gandesc la el, nu l-am mai vazut decand ne-am despartit ultima data si nu as mai putea sa fiu cu el niciodata cel putin nu in viata asta. Dupa am aflat ca el a adus vorba de mine cu un prieten comun care i-a zis ca acuma sunt fericita. El a dat de inteles ca daca ma cauta eu o sa vin fuguta la el, prietenul respectv i-a zis sa ma lase in pace dar e clar ca nu a facut-o. M-am enervat si a doua zi i-am scris iubitei lui sa ma asigur odata pentru totdeauna ca nu poate sa se trezeasca iar peste nu stiu cat timp sa ma sune. Eu am suferit mult dupa el dar nu o sa inteleg niciodata ce e incapul lui, sincer cred ma uraste de moarte de nu vrea sa ma lase sa fiu fericita. Ce mi-a facut mie ii face si actualei iubite, am vrut sa ii fac un bine dar tot mie mi s-a spus ca nu am pic de rusine i-am trimis dovada negru pe alb numarul lui si nu cred ca m-a crezut. Mi-as fi dorit sa fi primit si eu un mesaj asemanator cand eram cu el ca sigur deschideam ochii. De pe telefonul ei mi-a scris el ca nu el a fost cel care m-a sunat si ca nu vrea probleme si sa imi vad si eu o data de viata mea, tin sa specific ca eu nu l-am deranjat cu absolut nimic. Ori are probleme la cap ori nu a vrut sa se lase pana nu ma distrugea cu totul ca de iubit cu siguranta iese din discutie. M-am saturat sa il visez, nu mai suport si nu stiu ce sa fac sa inceteze asta. Daca aveti vre-un sfat va multumesc tare mult. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  23. Salut tuturor celor care îmi citesc comentariul, toată mulțumirea merge la GREAT MUTABA pentru că m-ai ajutat să-mi redobândesc din nou fericirea, m-am căsătorit cu soțul meu și am trăit bine și fericit. a ajuns într-o măsură atât de mare încât soțul meu, care folosește să-mi iubească și să aibă grijă de mine, să nu mă mai duc din nou la timp până nu am aflat că are o aventură cu o altă femeie în locul său de lucru, încerc să-l opresc, efortul meu a fost în zadar brusc că mă divorțează și se duce la femeie. mă trăiește cu trei dintre copiii noștri, plângeam toată ziua, am fost în dureri și durere și am căutat ajutor. am citit un comentariu cu privire la modul în care această minunată vrăjitoare numită GREAT MUTABA a ajutat o doamnă să-și aducă soțul înapoi acasă după 45 de ani de destrămare și am văzut de asemenea atât de multe comentarii cu privire la modul în care GREAT MUTABA îi ajută pe oameni cu dragostea și vraja reunită. așa că am decis să-l contactez și să-i explic problema, a făcut o vrajă de dragoste care face soțul meu să se întoarcă la mine și la copiii noștri și să nu mai gândească din nou la femeia din locul său de muncă. acest om este trimis de Dumnezeu pentru a restabili pauza inimii și pentru a reuni relația. poate ca domnul să fie forța ta și să continue să te folosească pentru a salva relația cu oamenii. și dacă treceți prin orice problemă, contactați-l pentru ajutor pe adresa sa de e-mail; greatmutaba@gmail.com sau greatmutaba@yahoo.com, vă promit că vă va zâmbi pe față și vă va face să vă simțiți fericit. noroc puteți de asemenea să-l sunați sau să-l contactați; +2348054681416

    RăspundețiȘtergere
  24. Vă rog, draga mea prietenă, îmi pare rău că citiți acest mesaj ca acesta, văd doar o modalitate de a vă ajuta cine va avea nevoie de acest tip de ajutor. asigurați-vă că ați citit mărturia mea până la urmă este o poveste de viață, deoarece este o mărturie pe care o voi spune fiecăruia să o audă. Am fost căsătorit timp de 3 ani și în al patrulea an de căsătorie, o altă femeie mi-a luat amantul de la mine și soțul meu mi-a lăsat pe mine și pe copii și am suferit timp de 2 ani până când am întâlnit un post în care un bărbat numit mare preot Dr Chamberc au ajutat pe cineva și am decis să-l încerc să mă ajute să-mi aduc iubitul înapoi acasă și să mă crezi că îmi trimit doar poza și detaliile mele atât lui, cât și ale soțului meu și după 2 zile cum mi-a spus, am văzut o mașină a mers în casă și a văzut că a fost soțul meu și a venit la mine și la copii și de aceea sunt fericit să-i fac pe fiecare dintre voi să se întâlnească cu acest om pentru că pot să jur pe viața mea omul este vrăjitorul foarte puternic și vraja lui lucrează foarte bine fără nici un efect secundar dacă vrei mai multe detalii despre preotul Dr Chamberc. Chiar suferi în relația ta chiar acum? Doriți ca preotul Dr Chamberc să intervină în relația dvs. pentru a vă ajuta să vă reparați relația? apoi contactați-l astăzi prin e-mailul său: camerac564@yahoo.com dacă aveți vreo problemă în această problemă
    (1) Dacă doriți ex-spate
    (2) dacă aveți întotdeauna vise rele.
    (3) Vrei să fii promovat în biroul tău.
    (4) Dacă vreți un copil.
    (5) Îngrijire pe bază de plante
    (6) Vrei să fii bogat.
    (7) Vrei să-ți angajezi soțul / soția să fie a ta pentru totdeauna.
    (8) Dacă aveți nevoie de ajutor financiar.
    (9) Lăsați-i pe oameni să asculte de cuvintele voastre și să vă facă dorința
    (10) Rezolvarea cazului E.T.C
    Contactați-i în templul dvs. de e-mail chamberc564@yahoo.com și rezolvați toate problemele

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.