Horoscop martie 2015 - Toate zodiile

Horoscopul martie 2015 a inceput, asa cum este de trebuinta, cu zodia Pestilor. Oricum, aici gasesti horoscopul general, horoscopul dragostei, horoscopul muncii si banilor pentru toate zodiile in luna martie 2015. Pentru a vedea previziunile astrologice ale zodiei tale, da click pe linkul corespunzator zodiei tale.

Horoscop martie 2015 - Toate zodiile
Horoscopul Pestilor martie 2015 insista asupra relatiiilor de parteneriat si prefigureaza o serie de oportunitati datorate abilitatilor de comunicare, adaptare, a  fortei de convingere si a harului de a te face placut oamenilor. Succesele, indeosebi cele din plan financiar, sunt conditionate totusi de capacitatea de a-ti tine in frau emotivitatea si a echilibra beneficiile personale cu cele oferite altora.

Horoscopul Berbecului martie 2015 este marcat de numeroase evenimente astrologice ce prefigureaza o gama larga de conjuncturi si provocari ale sortii. Daca ai de castigat prin reflectie, meditatie si extindere a cunoasterii, reimprospatare a sinelui si a felului cum interactionezi cu oamenii, este necesar sa iti tii sub control impulsivitatea, optimismul exagerat si inclinatia de a te culca pe laurii succeselor.

Horoscopul Taurului martie 2015 vesteste un intens aflux creativ, o viata sociala bogata si promitatoare, o atitudine increzatoare in propria persoana si in destinul personal, o mobilizare de zile mari in materializarea obiectivelor tale, dar si o adanca reconectare si focalizare mentala si sufleteasca.

Horoscopul Gemenilor martie 1015 indica o necesara regasire si trecere in revista a lumii tale interioare, o promitatoare viata sociala si profesionala, intarirea relatiilor de prietenie si de asociere, si un crescand sprijin al intuitiei si creativitatii in implinirea obiectivelor tale.

Horoscopului Racului martie 2015 anticipeaza un sir de oportunitati tinand de studiu, calatorii, contacte in strainatate, revitalizarea legaturilor de prietenie si eficientizarea actiunilor indreptate catre obiectivele tale principale, inclusiv in plan profesional.

Horoscopul Leului martie 2015 are drept principale repere o sporita adaptabilitate, capacitatea de a-ti dezvalui esentele vietii si motivatiile nemarturisite ale oamenilor, oportunitati legate de studii, calatorii si contacte cu persoane indepartate. Generozitatea si farmecul personal iti favorizeaza interactiunea cu cei din jur si implinirea obiectivelor materiale.

Horoscopul Fecioarei martie 2015 prefigureaza concentrarea asupra relatiilor de parteneriat, nazuinta de regasire a sinelui si a lumii din ample si promitatoare perspective, o eventuala reconfigurare a universului interior, o vreme prielnica studiului si calatoriilor, si o bogata viata sentimentala.

Horoscopul Balantei martie 2015 lasa sa se intrezareasca focalizarea asupra legaturilor de prietenie, nazuinta de a-ti imbunatati relatiile cu oamenii apropiati si a ajunge la o veritabila reciprocitate in cadrul acestora, o viata sentimentala axata pe seriozitate si autenticitate, si o viata profesionala marcata de dorinta de cooperare, dar si de oscilatia intre simtul practic si idealism.

Horoscopul Scorpionului martie 2015 vesteste o generoasa si sincera deschidere catre oameni, un fertil aflux de creativitate, nazuinta de degusta cat mai mult placerile existentei si o viata sentimentala promitatoare.

Horoscopul Sagetatorului martie 2015 sugereaza o crescanda preocupare fata de casa, familie si starea de sanatate, o mare pofta de a te infrupta din placerile vietii, o bogata creativitate si expresivitate in comunicare, precum si o implicare majora in viata profesionala.

Horoscopul Capricornului martie 2015 prefigureaza o atitudine hotarata, agresiva chiar, in afirmarea personalitatii si intereselor tale strict individuale, care, bine strunita, nu are cum sa-ti prejudicieze totusi interactiunea cu persoanele apropiate. Tendinta de a te desfata cat mai mult, inclusiv in dragoste, este echilibrata de un sporit simt de responsabilitate fata de casa si familie.

Potrivit horoscopului Varsatorului martie 2015, esti inzestrat cu o sporita capacitate de memorare, ai prilejul sa iti invigorezi legaturile profesionale si personale, relatiile cu rudele si amicii. Preocuparile tinand de casa si familie te pot indeparta uneori de viata sociala, iar oportunitatile financiare interfereaza strans cu potentialul de a te dedica altora deasupra intereselor tale pur individuale.
Horoscop martie 2015 - Toate zodiile Horoscop martie 2015 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on februarie 21, 2015 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Buna, vroiam doar sa-ti spun ca in link-ul de la zodiac scorpionului ai pus horoscopul pentru zodiac balanta. Iar horoscopul scorpionului nu este deloc, asa cum nici titlul de Horoscop Balanta martie nu exista deloc ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Diana.Îți doresc o primăvara frimoasasi plina de lumina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nultumesc Maria,pentru urari si feedback-urile tale! O primavara frumoasa si calda!

    RăspundețiȘtergere
  4. Daca ai timp, imi poti spune cum ma pot descurca cu un capricorn , eu sunt gemeni ...
    Multumesc . O Primavara frumoasa !

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.