Horoscop Capricorn mai 2015

Horoscopul Capricornului mai 2015 are drept principale orientari focalizarea catre starea de sanatate, armonizarea si eficientizarea relatiilor cu lumea, necesitatea redefinirii unor legaturi de prietenie si o viata profesionala de bun augur.

Horoscop Capricorn mai 2015 | Horoscop general


Capricorn
Starea de sanatate necesita o atentie speciala si poate reprezenta o preocupare constanta de-a lungul tranzitului inceput de Mercur, pe 1 mai 2015, in Gemeni si a VI-a casa a Capricornului. Mai mult decat atat, sub influenta acestui aspect astral, poti fi imboldit sa iti examinezi cu grija si sa iti modifici stilul personal, sa adopti o noua vestimentatie, poate ceva mai conformista, si un mod de comunicare mai afabil, care sa lase sa se intrezareasca mai greu adevaratele tale optiuni si convingeri.

Relatiile tale cu prietenii sunt pe punctul sa fie puse la incercare pe 4 mai, sub vibratiile Lunii pline din Scorpion si a XI-a ta casa. Poate fi vremea sa pui capat unor legaturi umane sau, cel putin, sa te detasezi intr-o oarecare masura de un grup ori o colectivitate. Daca abordezi astfel de lucruri frontal, fara amanari sau ezitari, ai posibilitatea sa iti economisesti timpul si energia, si sa ti le indrepti spre aspecte ale existentei mult mai productive.

Ca efect al trigonului dintre Soare si Pluton din 6 mai 2015, nu mai esti dispus sa iti tergiversezi demersurile majore din cauza altora, fiind ambitionat sa-ti dezvalui secrete bine ascunde de altii si sa afli degraba raspunsurile la niste intrebari presante. Nazuinta de a-ti investiga in profunzime sinele si a cerceta ce sta la baza actiunilor celor din jur te pot ajuta sa iti lamuresti o dilema importanta. Forta personalitatii ti se intrevede in tot ce faci, mai cu seama daca nu te sfiesti sa te debarasezi de complexele trecutului.

O perioada de bun augur integrarii printre oameni este vestita, incepand cu 8 mai, de tranzitul lui Venus in Rac si a VII-a casa a Capricornului. Lumea tinde sa iti caute mai frecvent compania, sa te atraga in variate si incitante evenimente si conclavuri. Ai ocazia sa iti multiplici numarul de contacte utile, sa intalnesti niste persoane influente, sa aduci de partea ta noi clienti ori asociati intr-o afacere.

Marte, prezent din 12 mai 2015 in Gemeni si a VI-a ta casa, aduce in prim plan ordinea, organizarea si eficienta in viata de toate zilele. Traversezi, inca o data, un interval de timp propice revitalizarii, ameliorarii sanatatii, regandirii obisnuintelor de odihna, alimentatie si exercitiu fizic. Trecerea in revista si schimbarea garderobei pare a fi iarasi un obiectiv avand in vedere reinnoirea ta pornind de la amanunte aparent nesemnificative.
Aceste tendinte sunt intensificate odata cu 21 mai, ca urmare a tranzitului Soarelui in acelasi sector astrologic al Gemenilor.

Frumusetile si placerile vietii sunt gustate direct, nemijlocit, cu spontaneitate sub influenta Lunii noi ivite pe 18 mai in Taur si a V-a casa a Capricornului. Daca te simti stresat sau obosit, lasa-te purtat de valurile trairii si vei descoperi aproape sigur, poate chiar acolo unde te astepti mai putin, o cale de a te reconforta si a te insenina. In acest context, este nimerit sa nu eziti sa investesti cat poti de mult in dezvoltarea talentelor tale native.

Venus in opozitie cu Pluton pe 22 mai 2015 iti poate starni dorinta de a-i tine sub control pe cei din imediata ta apropiere, un lucru in stare sa-i faca sa ti se impotriveasca chiar si atunci cand le propui un proiect valoros. In acelasi timp, nu este exclus ca altcineva sa incerce sa-ti impuna cu de-a sila un drum in viata. Chiar daca iti este dificil sa ajungi la un compromis, trebuie sa treci dincolo de interesele personale, sa ti le constientizezi, si sa intrezaresti o intelegere in care toata lumea are de castigat.

Horoscop Capricorn mai 2015 | Horoscop dragoste


Tranzitul planetei Venus in Gemeni isi reverbereaza influentele si in aceasta luna, pana pe data de 8 mai, asa cum sunt configurate in Horoscopul dragostei Capricornului aprilie 2015.

Daca esti singur, farmecul pe care ti-l daruieste Venus, din 8 mai 2015, in decursul calatoriei sale in a VII-a ta casa, iti mareste sansele de a intalni o persoana deosebita, capabila sa-ti implineasca visele. Poti inchega o relatie de cuplu solida cu cineva cunoscut prin intermediul unui coleg sau asociat, ori cu cineva de care te lega pana acum doar un parteneriat profesional ori de afaceri. Nativii din Capricorn implicati intr-o legatura amoroasa au prilejul sa se bucure de o intensificare a conexiunii afective, de inaltare a acesteia la un nou nivel de incredere reciproca.

Pe 18 mai 2015, Luna noua din a V-a ta casa te face sa stralucesti atunci cand iti deschizi total portile sufletului si nu te mai feresti sa arati cine esti cu adevarat. Sub binecuvantarea Taurului, este posibil sa te lansezi intr-o poveste de dragoste extrem de senzuala. Pentru a nu cade totusi in capcana unei deceptii, incearca sa iti echilibrezi inclinatia de a te lasa condus numai de inima cu un cat mai sanatos realism.

Horoscop Capricorn mai 2015 | Horoscop bani si munca


Vizita lui Mercur in a VI-a ta casa este asociata, odata cu 1 mai, cu focalizarea mintii si a abilitatilor comunicationale catre sfera profesionala. Sarcinile si responsabilitatile ce iti sunt incredintate pot presupune, de altfel, o mai patrunzatoare analiza, atentie fata de detalii. In aceasta perioada, sunt favorizati in special nativii din Capricorn care lucreaza in invatamant, administratie sau intr-un domeniu stiintific.

O vreme auspicioasa gasirii unui nou job este inaugurata din 12 mai, ziua de debut a tranzitului lui Marte in a VI-a casa a Capricornului. Daca ai deja un loc de munca, pari sa fii impulsionat sa explorezi noi metode de a te perfectiona, de a-ti mari randamentul. Nu te lasa in voia pornirilor razboinice inspirate de Marte, si evita confruntarile cu colegii sau colaboratorii.

Din 21 mai 2015, parcursul Soarelui in Gemeni si a VI-a ta casa te face sa te bucuri intr-un sporit grad de munca. Pari sa nu mai fii plictisit de rutina zilnica, mai ales ca poti sa o ocolesti gratie unor puternice fluvii creative. Este posibil sa ai o sporita influenta asupra sefului sau patronului tau, si sa ti se propuna o promovare.


Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2015 - Toate zodiile 

Horoscop Capricorn 2015

Horoscop Capricorn aprilie 2015
Horoscop Capricorn mai 2015 Horoscop Capricorn mai 2015 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 27, 2015 Rating: 5

6 comentarii:

Un produs Blogger.