Horoscop Vărsător septembrie 2018

Potrivit horoscopului Vărsătorului din luna septembrie 2018 profiți de o iluminare ce are loc în zonele profunde ale lumii tale interioare, îți dinamizezi și fructifici interacțiunea socială și ai avantaje legate de studiu și străinătate. Viața sentimentală îți este marcată de stabilitate, realism, și cea profesională tinde să-ți fie avantajoasă.

Horoscop septembrie 2018 - Vărsător: Previziuni astrologice generale


Intuiția te poartă către dimensiuni mistice, spirituale ale universului, spre o revelație țînând de o moarte și o renaștere simbolică a sinelui.

După ce ți-ai reevaluat, redefinit credințele, simțămintele subconștiente, ai izgonit impulsuri interioare negative, care te bântuiau, te sabotau, ai ocazia să pășești înainte cu încredere, pe drumul spre împlinirea ta spirituală.

Trecutul îți cere să ierți și să te înțelegi, astfel încât să-ți poți optimiza prezentul. Treci printr-o perioada extrem de prielnică vindecării unor vechi răni sufletești!

Ai oportunitatea să-ți înalți statutul, să-ți mărești reputația socială. Ești ajutat în acest sens de un năvalnic aflux de energie, ce îți infuzează o stare continuă de neastâmpăr. Este o vreme auspicioasa unor noi începuturi, demarării unor demersuri cu bătaie lungă în viitor. Ai totuși grijă să nu te apuci de prea multe deodată și să-ți înfrânezi imboldul de a fi certăreț, pus pe harță.
Horoscop Vărsător septembrie 2018

În cea din urmă decadă a lunii, optimismul ți se ridică la cote impresionante și te simți impulsionat să-ți depășești granițele interioare și exterioare pentru a explora înțelesurile adânci ale lumii și eului.

Poți să te dedici cu pasiune studiului sau să pleci într-o călătorie. Oricum, pari să primești vești bune, îmbucurătoare din străinătate și să intri în contact cu oameni de pe alte meridiane.

În data de 9 septembrie 2018, sub vibrațiile Lunii noi din Fecioară, ești străbătut de un simțământ fierbinte de revoltă, câteodată nejustificat, față de oameni care par să nu te evalueze cum se cuvine sau să te vadă dintr-o perspectivă negativă. Ți se recomandă să nu reacționezi violent din pricina unor chestiuni mărunte.

Marte în cuadrat cu Uranus, pe 19 septembrie 2018, te poate pune în situații imprevizibile, nedumeritoare. De asemeni, când împrejurările existenței tind să te îngrădească, să te streseze, ești gata să te rupi de rutina zilnică. În acest context astral, este bine să te aștepți la evenimente ieșite din comun, care-ți testează adaptabilitatea și-ți impun uneori mari riscuri!

Horoscop Vărsător august 2018

Intrarea în acțiune, desprinderea din pasivitate, îți înlesnesc lecții de viață importante, ca urmare a trigonului dintre Mercur și Marte, din 24 septembrie 2018. Cuvintele îți sunt în concordanță cu faptele și îți poți direcționa cu succes un talent către o activitate lucrativă.

Tinzi să fii antrenat într-o mulțime de convorbiri, discuții cu cei din jurul tău, ca efect al Lunii pline, ivite în Berbec, pe 25 septembrie 2018.  Ești atras intuitiv spre persoane aflate pe aceeași lungime de undă ca și tine, în stare să-ți stimuleze ambiția de a-ți împlini niște idealuri.

Trigonul Soarelui cu Marte, de pe 28 septembrie 2018, îți pune pe jar spiritul competitiv. O victorie de astăzi te satisface nemaipomenit de tare! Ești dornic să concurezi cu alții atât pe plan fizic, cât și intelectual, dar trebuie să nu te dedai unor eforturi secătuitoare.


Horoscop Vărsător septembrie 2018: Dragoste și cuplu


Dragostea părăsește teritoriile inefabilului, idealismului și se ancorează strașnic în concret.

În cuplurile alcătuite deja, cei doi tovarăși de viață tind să se concentreze pe obiective materiale, pe termen lung, având capacitatea să le furnizeze siguranță și comfort.

Nativii singuri sunt înclinați să se implice într-o poveste de iubire cu o persoană sigură pe ea și pe țelurile sale, în stare să le ofere stabilitatea existenței.

Horoscop septembrie 2018 - Vărsător : Muncă și bani


Instinctul te sprijină să te angajezi în afaceri, activități financiare profitabile. Nu ți-l ignora!

Cooperarea stă sub semnul tuturor întreprinderilor tale profesionale. Mai mult decât atât, colegii și șefii par să te susțină în sarcinile, proiectele tale, să te aprecieze chiar și atunci când nu ai rezultate notabile.

Horoscop Vărsător 2018
Horoscop Vărsător septembrie 2018 Horoscop Vărsător septembrie 2018 Reviewed by Diana Popescu on august 21, 2018 Rating: 5

Un comentariu:

  1. Imi place mult cum expui horoscopul si cum ne aduci informatii cu orice articol publicat pe blogul tau!
    Multumesc, te citesc cu mare drag :) ..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.