Horoscop Rac septembrie 2013

Horoscopul Racului septembrie 2013 lasa sa se intrezareasca un ciclu al existentei remarcabil prin belsugul de creativitate si oportunitatile din viata amoroasa. Interactiunea cu familia reprezinta o constanta preocupare si sursa de satisfactie.

Pe 5 septembrie, Luna noua din Fecioara si a treia casa a Racului favorizeaza o intensificare a comunicarii, atat in intanirile fata in fata, cat si indirect, prin intermediul internetului si telefonului. Ai oportunitatea de a culege numeroase si utile informatii din mediul inconjurator, reusind sa descoperi pretioase indicii despe viata si oameni sub zgura aparent monotona a realitatii. Poti fi inclinat sa iti extinzi orizonturile mintii si sa inveti ceva nou. Reluarea unor contacte neglijate si o mai puternica relationare cu rudele sunt alte orientari majore ale acestui aspect astral. Nu este exclus sa pleci intr-o scurta calatorie de placere sau in interes de serviciu.

Comuniunea cu famila si parintii devine prioritara odata cu 9 august, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Balanta si a patra casa a Racului. Tinzi sa abordezi dintr-o perspectiva extrem de rationala legatura cu persoanele apropiate si chestiunile legate de casa. Este o vreme prielnica planificarii sau activitatilor asociate cu caminul familial.

Din 11 septembrie, prezenta lui Venus in sectorul Scorpionului pare a-ti asigura un bogat aflux de creativitate ce poate fi canalizat cu succes in principalul tau domeniu de activitate. Planeta dragostei iti sensibilizeaza simtul artistic si iti imprima nazuinta de a-ti exprima unicitatea personalitatii. Poti fi asadar mult mai motivat in a obtine recunoasterea si aprecierea persoanei tale de catre cei din imediata ta apropiere. Potrivit unor mai vechi interpretari astrologice, aceasta perioada mareste probabilitatea ca o femeie sa ramana insarcinata.

O profunda conectare cu spiritualitatea este pe punctul de a se produce pe 19 septembrie gratie efluviilor Lunii pline din Pesti si noua ta casa. Se prefigureaza mari pasi in evolutia personala precum si o constientizare a felului cum credinta ta de viata iti afecteaza personalitatea. In functie de acest ultim aspect, iti poti schimba sau nu convingerile sau filozofia personala. Tinzi a-ti forta limitele, straduindu-te sa te deschizi spre noi idei si parcursuri imaginare. Daca esti perseverent in aceasta initiativa, poti avea prilejul de a constata mari progrese in sfera ta de activitate.

Din 22 septembrie, tranzitul Soarelui in Balanta si a patra ta casa te insufleteste cu un adanc simtamant de apartenenta la familie sau / si o posesiune mostenita din batrani. Pari a-ti acorda mai mult timp pentru a reinnoda legaturile cu rudele si a comunica cu oamenii dragi. In acest fel te poti simti ferice si implinit emotional. Renovarea sau infrumutesarea locuintei poate capata intaietate in preocuparile tale zilnice.

Spiritul creativ ajunge la inalte cote incepand cu 29 august ca urmare a vizitei lui Mercur in Scorpion. Idei inspirate si novatoare par a fi inlesnite mai cu seama prin comunicare, dialoguri incitante si constructive cu oameni asemeni tie. Totodata, intelectul iti poate fi stimulat de o abordare aparent usuratica a vietii, presupunand distractii si jocuri ale mintii.

Horoscop Rac septembrie 2013 - Dragoste

Inconjurat de o magica aura de atractivitate, ai prilejul de a te delecta in jocurile de artificii ale flirtului si tachinarii amoroase. Planeta iubirii nu pregeta a-ti darui incepand cu 11 septembrie oportunitati romantice indiferent daca esti singur sau nu. Daca nativii din Rac aflati deja intr-o relatie de cuplu par a se bucura de o reinnoire a afectiunii din conexiunea amoroasa, cei solitari au adeseori norocul de a se implica intr-o promitatoare idila pe termen lung.

Odata cu 20 septembrie, reintoarcerea lui Pluton in aspect direct in zodia Capricornului si a saptea casa a Racului indica o stabilizare si o armonizare profunda a relatiei de dragoste. Daca, pana acum, povestea ta de iubire nu a incetat sa iti ofere surprize dulci-amare, aceasta conjunctura astrala furnizeaza echilibru, favorizand mari schimbari numai in bine, avand potentialul de a-i aseza un solid fundament. Se anunta un interval de timp prielnic calatoriilor.

Impartasirea sentimentala are de castigat din 29 septembrie ca efect al tranzitului lui Mercur in a cincea ta casa. Schimbul de mesaje afective cu persoana iubita tinde a avea loc in mod spontan si nemijlocit. Intr-un asemenea context, nu este deloc iesit din comun ca partenerii de cuplu sa ajunga sa-si ghiceasca gandurile sau intentiile, vorbele fiind de prisos in stransa lor legatura emotiva.

Horoscop Rac septembrie 2013 - Bani si cariera

Sfera profesionala pare a fi fundalul unei intense si armonioase conlucrari si comunicari cu colegii si colaboratorii. Venus te ajuta in a prelua initiativa mai cu seama in cadrul unor lucrari sau proiecte necesitand creativitate. Casa si familia par a interfera frecvent cu profesia ori munca, asa ca este posibil sa iti iei de lucru acasa sau sa te angajezi intr-o activitate lucrativa presupunand colaborarea cu unii membri ai familiei.



Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop septembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Horoscop Rac 2013

Horoscop Rac mai 2013
Horoscop Rac septembrie 2013 Horoscop Rac septembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on august 22, 2013 Rating: 5

28 de comentarii:

  1. Ce rol are Jupiter asta ,ca mie nu mi s-a schimbat nimic in bine? Imi merge la fel de prost ca anul trecut.Am asteptat atat o oportunitate astrologica,dar m-am saturat,Nici Jupiter nu ajuta la nimic,cand e sa o duci greu,o duci greu si punct !!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici la mine nu se simte nimic. Pe toate posturile TV s-a zis ca este "anul racului"; ca din 26 iunie se intampla minuni...etc. ... Si imi merge tot mai prost. Ce sa mai cred??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. la fel si mie si eu sint tot rac nu sa achimba nimic in viata de zi cu zi

      Ștergere
  3. oare o sa fie ceva adevarat?

    RăspundețiȘtergere
  4. nici nu o sa va mearga ca sunteti o zodie care traiti cu trecutul si schimbatori de la o zi la alta. nu stiti ce vreti de la viata. astrele va da putere sa realizati dar racii sunt sensibili si cu trairi de cand a fost mama fata mare. va meritati soarta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. noi racii, ne simtim f. bine cand iti merge tie bine iar Bunul Dumnezeu are mare grija de noi si ne invata sa nu fim atat de rautaciosi precum esti tu.Da ai dreptate suntem sensibili nu badarani ca tine.

      Ștergere
    2. noi racii, ne simtim f. bine cand iti merge tie bine iar Bunul Dumnezeu are mare grija de noi si ne invata sa nu fim atat de rautaciosi precum esti tu.Da ai dreptate suntem sensibili nu badarani ca tine.

      Ștergere
    3. Astrele predispun, dar, daca persoana in cauza nu face nimic in acest sens, nici macar Bunul Dumnezeu nu te va lua de maneca sau sa-ti bage in traista.Sanse exista, trebuie doar sa le identifici, sa cauti, sa te zbati..nimic nu vine din cer degeaba....frica naste esecuri, curajul naste victorii......Un rac.

      Ștergere
  5. Eşti cam răutăcios/răutăcioasă în afirmaţii. Crezi că dacă ai fi fost Rac ai mai fi făcut afirmaţii de genul "vă meritaţi soarta"? În decursul vieţii toţi avem perioade mai grele, pentru că toată lumea ştie că viaţa nu poate fi numai roz, indiferent de zodie. După comentariu înţeleg că tu nu eşti rac, dar nu pot să cred că nu ţi-a fost şi greu în viaţă. Şi-atunci cum ar fi fost să vină cineva să-ţi spună că îţi meriţi soarta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am scris primul comentariu.Revin,dragi raci sa va rog sa nu va certati,nu se merita.Toti avem cate un destin,nu prea am crezut in lucruri de-astea pana acum,dar incep sa cred ca oricat ti-ai dori sa schimbi ceva,sa-ti aduci in cale o raza de soare,daca e sa nu ai parte de ea,nu vei avea.Poate altii ma vor contrazice,as fi fercit sa aveti dreptate.Ma gandesc cum sa-l ajut eu pe Jupiter sa ma ajute...

    RăspundețiȘtergere
  7. "nici nu o sa va mearga ca sunteti o zodie care traiti cu trecutul si schimbatori de la o zi la alta. nu stiti ce vreti de la viata. astrele va da putere sa realizati dar racii sunt sensibili si cu trairi de cand a fost mama fata mare. va meritati soarta!"
    nu stiu ce esti fata sau baiat dar dupa parere ai fost dezamagit/a de un nativ din rac , toata lumea are o sorta asa ca nu exista "o meriti "deoarece nu o alegi esti cam frustrat/a am impresia uite eu sunt rac si mi s a intamplat un mare necaz care mi a schimbat viata si acum cum nu credeam sunt mai fericit pardon implinit mai mult ca niciodata ce zici de 'soarta asta " de cand era mama fata mare" exista o zicala :"orice rau cu binele lui"

    RăspundețiȘtergere
  8. si inca una special pentru tine "nu ferici pe nimeni pana nu I vezi sfarsitul" asa ca ai grija cu "va meritati soarta " nu atrage ganduri negative de la altii, fi un om bun si ajuta-ti semeni la greu nu rade de ei este mai bine in viata ca oameni sa se roage de binele tau decat de raul tau .Noroc!

    RăspundețiȘtergere
  9. celor care le merge bravo lor. le merge ca sunt puternici si isi doresc asta. astrele nu o sa vina niciodata la colt de strada sa va dea noroc in dragoste sau banii de care toti avem nevoie . astrele iti da putere sa lasi trcutul si sa imbratisezi noi oportunitati , mai ales ca anul acesta mai aveti pe langa jupter si luna neagra. cum sunteti voi sensibili va negreste de tot . eu va doresc noroc mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu sunt leu si anul acesta nu am avut decat dezamagiri si o gramada de rivali . Dar, astrele m-au ajutat sa fiu mai puternica .petru ca asta mi-am dorit si am trecut pana in prezent cu brioooo. Asta va doresc si voua putere, imbratisati noul si inainte cu curaj. Traiti prezentul ca viitorul este surpriza.NOROC!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti un leu autentic,adica generos cu cei din jur si puternic.Mai da si altora din forta cu care treci peste greutati,mai ales celor care sunt mai daramati,iar viata iti va intoarce insutit.Tuturor zodiilor,tot ce e mai bun !

      Ștergere
  11. Si eu sunt rac, si mi-a mers extrem de prost anul acesta.Deces in familie, boli grave personale...sa vedem ce-o mai urma....Oricum langa Jupiter este Luna Neagra si poate ca asta face rau racilor...sau fiecare cu soarta lui...

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu va dau un sfat prietenesc racilor! GANDITI POZITIV SI AVETI CREDINTA DIVINA , asta va ajuta foarte mult in viata. DETASATI-VA DE TOT CE ESTE SI A FOST RAU . VOI SUNTETI FOARTE SENSIBILI . FACETI-VA CURATENIE IN SUFLETUL VOSTRU SI AVETI INCREDERE IN VOI . FITI PUTERNICI CA ASTRELE SUNT DE PARTEA VOASTRA. CREDETI-MA! PUTETI AVEA NOROC MARE. DACA NU FACETI NIMIC PENTRU VOI, ASTRELE MAI MULT VA AFECTEAZA PENTRU CA VA CERE SA VA ELIBERATI DE TRECUT SA IMBRATISATI NOUL SI SA FITI PUTERNICI. EU VA DORESC DIN TOT SUFLETUL NUMAI NOROC SI SANATATE!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va multumesc , aveti perfecta dreptate.

      Ștergere
    2. Va multumim, ati scris cuvinte mari si adevarate,Bunul Dumnezeu sa aiba grije de toata lumea si sa ne fereasca de cei mai rau.Ii multumim pt. tot.

      Ștergere
    3. Va multumim, ati scris cuvinte mari si adevarate,Bunul Dumnezeu sa aiba grije de toata lumea si sa ne fereasca de cei mai rau.Ii multumim pt. tot.

      Ștergere
    4. Va multumim, ati scris cuvinte mari si adevarate,Bunul Dumnezeu sa aiba grije de toata lumea si sa ne fereasca de cei mai rau.Ii multumim pt. tot.

      Ștergere
  13. Va multumim,pt.tot ce faceti si sunt convinsa ca tot timpul incercati sa multumiti pe toata lumea

    RăspundețiȘtergere
  14. OAMENII IN GENERAL AU PUTERI NEBANUITE, NECUNOSCUTE DE EI. DACA , AU SI CREDINTA SI ASTRELE IN FAVOAREA LOR POT SA-SI SCHIMBE SI DESTINUL. NOROC MULT!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. Diana iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa ne transmi-ti acest horoscop ani multi de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  16. Diana iti doresc ca Bunul Dumnezeu sa-ti dea putere sa ne transmi-ti acest horoscop ani multi de acum incolo.

    RăspundețiȘtergere
  17. Mie una,...in septembrie chiar mi-a mers ff bine.Dar pana nu m-a impins cineva de la spate si nu m-a indemnat sa fac ce trebuie,...ma dadeam batuta.Trebuie sa fie cineva puternic alaturi de o persoana in zodia rac.ptr ca ei fac un pas inainte,...2 inapoi.Si mai depinde de viata fiecaruia,cum traieste,de gandirea fiecaruia,sunt multe aspecte.Aici totul se generalizeaza,nu poate sa fie la fel ptr toti:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In toate horoscoapele zodiacale se generalizeaza. Se poate face o evaluare personalizata a horoscopului fiecaruia in functie de ziua, anul si ora nasterii, dar acest lucru necesita timp.

      Ștergere
  18. O ZODIE PUTERNICA CU ZODIA RAC NU PREA FUNCTIONEAZA PENTRU CA RACII SUNT PREA SENSIBILI SI NU SUPORTA CA CINEVA SA-I DOMINE . ESTE DIFICIL! EI ISI ASCULTA DOAR INIMA SI AU TEAMA DE A NU FI RANITII. EU MA ROG PENTRU EI, CA DUMNEZEU SA-I INTAREASCA SI SA LE LUMINEZE CALEA SPRE BINE. NOROC MULT VA DORESC CA MERITATI DIN PLIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.