Horoscop Berbec mai 2014

Horoscopul Berbecului mai 2014  prefigureaza o adanca si fructuoasa implicare in lume, mijocita de mintea-ti patrunzatoare si abilitatea de a comunica. Ambitiile personale trebuie sa se armonizeze cu o atitudine deschisa, cooperanta fata de ceilalti, cu atat mai mult cu cat relatiile de parteneriat au sansa de a se invigora si a da nastere unor importante oportunitati.

Deviza Berbecului in Horoscopul mai 2014: Inainte de a ma oglindi in oameni, oamenii trebuie sa se oglindeasca in mine.

Horoscop Berbec mai 2014 - Horoscop general

Odata cu 3 mai 2014, atunci cand Venus isi face intrarea in Berbec, tinzi a avea mai multa initiativa si spontaneitate in viata sociala. Posezi abilitatea de a-ti schimba in bine infatisarea exterioara si comportamentul, beneficiind astfel de un major impact al oamenilor din imediata ta apropiere. Unii nativi au posibilitatea sa se exprime relevant intr-un domeniu artistic, tinand de muzica, literatura sau arta plastica.

Limpezimea gandirii si a comunicarii verbale iti faciliteaza interactiunea cu cei din preajma ta incepand cu 7 mai, gratie tranzitului lui Mercur in Gemeni si a treia casa a Berbecului. Pari a culege pretioase informatii din mediul tau inconjurator, a te implica intr-o sporita masura in lectura si studiu. Se poate sa iti incarci agenda zilnica cu o sumedenie de intalniri si dialoguri cu fratii, surorile, colegii si amicii, si a avea de facut numeroase vizite si scurte calatorii.

Opozitia dintre Venus si Marte din 11 mai 2014 lasa frau liber sensibilitatii emotionale. Intrucat sentimentele iti sunt navalnice, poti fi cu usurinta atras de problemele celorlalti. In aceasta situatie, iti poate fi foarte greu sa-ti pastrezi neutralitatea. Poti constientiza cu acuitate ce iti doresti si ce nu, si sa ripostezi cu impulsivitate atunci cand cineva se pune in calea intereselor tale. Se impune totusi sa lasi loc unor minime compromisuri pentru a mentine un echilibru intre independenta personala si conlucrarea cu cei din jurul tau.

Cu prilejul opozitiei lui Venus cu Pluton de pe data de 14 mai, cercul social in care te invarti iti sugereaza inca o data majorele optiuni ale momentului. Stii bine ce anume ti-ar place sa faci, dar este nevoie sa analizezi daca cest lucru se conformeaza cu adevarat obiectivelor tale. Nu te incapatana asupra unor chestiuni minore pentru a nu crea animozitati ce nu-ti sunt de folos, si straduieste-te sa-ti pastrezi calmul in orice circumstanta.

Luna plina rasarita in aceeasi zi de 14 mai 2014 in Scorpion si a opta casa a Berbecului compenseaza cumva influentele anterioare. Chiar daca autonomia individuala ramane un reper de baza, pari a intelege mai bine ca ai nevoie de alti oameni in viata ta. Desi nu o faci din toata inima, poti fi pus in situatia de impartasi celor apropiati o notabila parte din resursele tale materiale, intelectuale si afective.

O perspectiva relaxata, jucausa despre existenta isi face loc catre tine pe 16 mai, ca urmare a sextilului lui Mercur cu Venus. Aproape tot ce afli astazi tinde a te face fericit. Daca stii sa ii asculti pe cei din jur si sa le raspunzi asa cum se cuvine, iti poti face multi aliati.

Tot pe 16 mai 2014, ca efect al sextilului dintre Mercur si Uranus, si a conjunctiei lui Venus cu Uranus, inventivitatea si originalitatea gandurilor tale interfereaza cu placute surprize din partea celorlalti. Poti intalni niste persoane foarte incitante, interesante, ori sa primesti un dar surprinzator de frumos de la un prieten. Pari a te bucura de orice schimbare, a ocoli cararile batatorite si a-ti asuma mai multe riscuri decat altadata.

O inclinatie de a depasi niste granite impuse din exterioar, de a te distra in stil mare este pe punctul sa te stapaneasca pe 18 mai 2014, sub vibratiile cuadratului dintre Venus si Jupiter. Mult mai generos decat cu alte ocazii, iti poate face placere sa cheltuiesti foarte mult pentru a aduce fericirea atat asupra ta, cat si asupra celor din preajma ta. Nu te da inapoi de la distractii, dar incearca sa intelegi ca risipirea banilor si a timpului pentru lucruri superficiale nu poate inlocui ceva cu adevarat important.

Dificultatile legate de relatii stranse sau parteneriate din plan personal, social, profesional sau de afaceri sunt pe cale sa se risipeasca din 20 mai drept rezultat al iesirii lui Marte din aspect retrograd in Balanta si a saptea casa a Berbecului. Rabdarea de care ai dat dovada pana de curand incepe sa fie recompensata pe masura ce oamenii se aliniaza treptat eforturilor tale si se intrezareste o veritabila comuniune de interese cu acestia. Acest lucru poate necesita sa iei o decizie de zile mari si sa te focalizezi numai asupra a ceea ce este esential.

Din 21 mai 2014, tranzitul Soarelui in Gemeni si a treia ta casa reactualizeaza orientarile mercuriene de la incepuul lunii, punand din nou accentul pe conexiunea cu oamenii (mai cu seama cu cei apropiati), pe scurtele calatorii, studiu si invatatura. Punctele tale de vedere tind sa se impuna in conversatiile cu ceilalti, si ai capacitatea de a-i influenta pe cei care intra in contact cu tine.

O avalansa de informatii te poate coplesi pe 28 mai, sub efluviile Lunii noi din Gemeni si a treia casa a Berbecului. Gandirea trebie sa iti fie mai alerta si mai nepartinitoare pentru a putea alege ceea ce este esential din noianul de vesti primite. Pe de alta parte, este necesar sa iti afrmi ideile cat mai concis, fara a te lansa in lungi si plictisitoare tirade.

Inclinatia de a te retrage din devalmasia vietii sociale si a te concentra asupra universului tau interior pare a se manifesta din plin din 29 mai 2014. Mercur se muta pe aceasta data in zona astrologica a Racului si a celei de-a patra tale case, provocandu-te totodata sa iei seama la niste aspecte problematice ori contradictorii ale vietii de familie sau ale locuintei. De asemeni, in aceasta perioada, mama poate fi o sursa de mari precupari ori griji.

Horoscop Berbec mai 2014 - Dragoste

Tranzitul planetei Venus in cea dintai casa a Berbecului iti confera atractivitate, inlesnindu-ti initierea unor promitatoare povesti de dragoste. Nerabdarea si indrazneala care te caracterizeaza de-a lungul acestui aspect astral nu ti ingaduie sa astepti prea mult sau sa mergi pe cai ocolite in abordarea si cucerirea unei persoane la inima careia aspiri de ceva veme.

Horoscop Berbec mai 2014 - Bani si cariera

Din 7 mai 2014, prezenta lui Mercur in a treia ta casa semnifica, de obicei, o viata profesionala incarcata cu multe sarcini si responsabilitati cotidiene. Incearca sa nu iei decizii grabite si sa nu te lasi prada nervozitatii.


Copyright © diane.ro. 2014

Articole din acelasi domeniu:

Horoscop dragoste 2014 - Berbec

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop Berbec aprilie 2014
Horoscop Berbec mai 2014 Horoscop Berbec mai 2014 Reviewed by Diana Popescu on aprilie 22, 2014 Rating: 5

6 comentarii:

  1. Doamna Diana , va multumesc pt horoscop .SONYA

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu iti multumesc Sonya pentru ca mi-ai vizitat blogul. Te mai astept pe aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru cariera doar 2 fraze ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare rau, dar numai atat se poate spune pentru aceasta luna. Desigur, mai sunt si niste aspecte astrologice ce continua din aprilie 2014 (vezi Horoscop Berbec aprilie 2014). In rest este vorba numai despre rutina si putine evenimente iesite din comun.

      Ștergere
  4. Ce frumos ai spus pentru data de 16.05. - ocolesc cararile batatorite si imi asum mai multe riscuri.
    Si cand o sa am un nou loc de munca?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.