Horoscop chinezesc 2018 - Toate zodiile


Previziuni astrologice chinezești pentru 2018, anul Câinelui de Pământ, atât în plan general, cât și despre dragoste și cuplu, muncă și bani, pentru fiecare zodie în parte. Pentru a descoperi pe larg ce-ti rezervă noul an chinezesc, accesează mai jos linkul corespunzător zodiei tale chinezești.

Horoscop chinezesc 2018 pentru fiecare zodie in parte

Horoscopul chinezesc 2018 al Șobolanului, din Anul Câinelui de Pământ, scoate în evidență dezideratul îmbunătățirii destinului personal, cel al unei prudente sporite în abordarea unor circumstanțe noi, neobișnuite ale existenței, inclusiv în plan financiar, ajutorul constant al partenerilor și al unor oameni influenți, o viață sentimentală favorizată de comunicare, indrăzneală, curaj, și una profesională intensă, auspicioasă.

Horoscopul chinezesc al Bivolului din 2018, Anul Câinelui de Pământ,  pune accentul pe îndepărtarea de inerție, zona ta de comoditate, exploatarea efluviilor creative, flexibilitatea în comunicare, optimizarea interacțiunii sociale, pe o viață amoroasă necesitând răbdare și o atitudine proactivă, una profesională favorizată de o perspectiva amplă, eforturi și colaborare, și pe demersuri financiare centrate pe asocieri și investiții.

Horoscopul chinezesc al Tigrului din 2018, anul Cainelului de Pământ, recomandă spirit diplomatic în neînțelegerile, disputele tale cu oamenii, îți promite în acest fel îmbunătățirea interacțiunii tale sociale, extinderea cercului tău de amici. Viața sentimentală, în general favorabilă, este presărată câteodată cu capcane, iar cea profesională și financiară stau sub semnul unor foarte bune auspicii.

Horoscopul chinezesc al Iepurelui 2018, anul Câinelui de Pământ, aduce în prim plan o activitate socială fertilă, creșterea prestigiului tău în lume, o viață amoroasă promițătoare, necesitând uneori unele precauții în  cuplurile deja formate, una profesională ce profită de punerea în valoare a talentelor tale, și demersuri financiare încununate de succese importante, condiționate de perseverență, tenacitate.

Horoscopul Dragonului din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, îți pune în vedere să-ți asumi o atitudine modestă, temperată, amicală din punct de vedere personal și social, astfel încât să-ți îmbunătățești relațiile cu oamenii, să te bucuri de colaborarea, sprijinul lor. Viața sentimentală necesită răbdare, calm, diplomație, iar activitatea profesională și cea financiară sunt marcate de competiții acerbe și sunt optimizate de parteneriate, asocieri.

Horoscopul Șarpelui din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, scoate în evidență dezideratul de a-ți organiza și ajusta cu obiectivitate demersurile principale, a-ți pune la treabă talentele, abilitățile în sfera socială, financiară și profesională. Dragostea nu-ți pică din cer în acest anși este nevoie să fii mai cutezător și mai perseverent în a o întreține și a o aduce în viața ta.

În horoscopul Calului 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, se insistă pe oportunități create de dinamismul tău și înțelepciunea ta, precum și de intensificarea vieții tale sociale. Dragostea stă sub semnul unor bune auspicii atât pentru nativii singuri, cât și pentru cei angajați într-o relație de cuplu, iar activitățile financiare sunt favorizate atâta timp cât dai dovadă de creativitate și perseverență.


Oaia beneficiază de îndrumare și protecție potrivit horoscopului din 2018, anul Câinelui de Pământ. Se poate baza pe intuiție, pe instinctele sale și are posibilitatea să se integreze cu succes în sfera socială. Dragostea pășește cu tact și răbdare în existența ta, iar realizările din plan profesional și financiar îți sunt condiționate de  adaptabilitate și precauție.

Horoscopul Maimuței din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, sugerează că ai posibilitatea să te revitalizezi, energizezi în vederea atingerii țelurilor tale și că este ncesar să îți calculezi cu grijă acțiunile cele mai importante. Viața amoroasă trebuie să fie guvernată de diplomația și deschidere către nou, cea  profesională își stă sub semnul stabilității și perfecționării, iar succesul din activitățile financiare este condiționat de ingeniozitate, inovare.

Horoscopul Cocoșului din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, lasă de înțeles că ai la îndemână o perioadă plină de noroc, atât în plan social, cât și profesional ori financiar, atâta timp cât ești responsabil și perseverent. Viața sentimentală tinde să fie fericită indiferent dacă ești sau nu parte a unui cuplu.

Horoscopul Câinelui din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, denotă dezideratul de a-ți aborda cu prudență întreprinderile majore, a te focaliza pe cele existente și a nu te lansa în inițiative de mare anvergură în plan financiar și profesional. Viața sentimentală necesită o voință de fier, tact și diplomație.

Horoscopul Porcului din 2018, anul chinezesc al Câinelui de Pământ, vestește oportunități însemnate, dar și eforturi mai mari, o adaptabilitate sporită pentru a extrage beneficii din ele, inclusiv în sfera profesională și cea financiară. Viața sentimentală este strâns asociată cu cea socială, și pare să necesite un plus de sinceritate, luciditate și răbdare.

Horoscop chinezesc 2018 - Toate zodiile Horoscop chinezesc 2018 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on decembrie 13, 2017 Rating: 5

Niciun comentariu:

Un produs Blogger.