Horoscop noiembrie 2014 - Toate zodiile

In horoscopul noiembrie 2014, nativii din toate zodiile sunt binecuvantati de revenirea lui Neptun in tranzit direct in Pesti, un aspect astral ce tinde a ne elibera de paguboase iluzii si a ne indrepta spre fagasuri realiste ale existentei noastre. Daca la inceputul acestei luni, Mercur in Scorpion ne intensifica gandirea si ne indeamna sa aflam ce se ascunde in spatele aparentelor, aceeasi planeta, spre sfarsitul lui noiembrie, ne invigoareaza puterea de convingere si ne indeamna sa invatam mai mult observand ceea ce se petrece in jurul nostru. Pana la jumatatea lunii, Venus in Scorpion ne ofera o viata sentimentala adeseori fierbinte, pasionala, ce devine mai apoi, mai directa si mai putin complexa de-a lungul tranzitului sau in Sagetator.
Pentru a descoperi, in detaliu, cum isi pun aceste aspecte astrale amprenta asupra destinului tau, in particular, da click pe linkul colorat corespunzator zodiei tale.

Horoscop noiembrie 2014
Horoscopul Scorpionului noiembrie 2014 aduce in prim plan oportunitati facilitate de increderea in tine insuti si seriozitatea abordarii vietii, anunta o intensificare a comunicarii din plan social, atentioneaza asupra alegerii judicioase a partenerilor si prietenilor, si da intaietate stabilitatii, atat sub aspect financiar, cat si in viata sentimentala.

Horoscopul Sagetatorului noiembrie 2014 marturiseste despe o initiala dar fertila singuratate, ce se destrama in timp si este inlocuita de o bogata viata sociala. Inaltul nivel energetic pe care il ai la dispozitie, impreuna cu intuitia si crescanda incredere in fortele proprii, te sprijina in impunerea pesonalitatii si intereselor, si iti ofera mari sorti de izbanda in implinirea aspiratiilor tale cele mai importante.

Horoscopul Capricornului noiembrie 2014 prefigureaza in prima jumatate a lunii o amplificare a fortei tale de convingere, a impunerii personalitatii si avansarii spre implinirea ambitioaselor tale nazuinte. Conlucrarea si comunicarea cu ceilalti, precum si clarificarea mecanismelor interactiunii sociale iti daruiesc mari oportunitati. Spre sfarsitul lunii noiembrie, incheierea ciclului tau solar si al celui mercurian anunta o perioada prielnica nu atat unor cutezatoare planuri si actiuni de anvergura, cat meditatiei si regenerarii fizice si spirituale.

Horoscopul Varsatorului noiembrie 2014 lasa sa se intrezareasca o ameliorare a relatiilor cu familia, o stransa si cordiala relationare cu prietenii, o intensa viata sociala si o sporita preocupare pentru viata profesionala si aspectele practice ale existentei.

Horoscopul Pestilor noiembrie 2014 indica o comunicare eficienta cu cei din jurul tau si o mare forta de persuasiune, capabila sa te aduca in preajma unor rare oportunitati. Intuitia, ingeniozitatea si ambitia sunt principalele tale atuuri in inaltarea prestigiului social si dezvoltarea cu succes a proiectelor tale profesionale.

Horoscopul Berbecului noiembrie 2014 prefigureaza tendinta de a te desprinde de monotonia cotidiana, a te descotorosi de formele fara fond ale existentei, a ajunge la esentele lucrurilor si oamenilor care te intereseaza, si a-ti largi perspectivele destinului prin experiente de viata directe si inedite.

Horoscopul Taurului noiembrie 2014 anticipeaza o perioada favorabila exploatarii resurselor tale interioare, ameliorarii relatiilor sociale si profesionale gratie unui subtil simt diplomatic, reinvigorarii relatiilor cu prietenii, si unei majore transformari personale, capabile sa iti extinda sfera de influenta si libertatea de miscare.

Horoscopul Gemenilor noiembrie 2014 lasa sa se intrezareasca o crescanda preocupare fata de sanatate, oportunitatea inchegarii unor promitatoare parteneriate, avantaje mijlocite de colaborarea cu ceilalti, dar si necesit

Horoscopul Racului noiembrie 2014 atentioneaza asupra unor amici falsi sau lipsiti de onestitate, aduce in prim plan o creativitate jucausa, benefica mai degraba in viata sociala si cea personala decat in cea profesionala, o limpezire a orizontului viitorului si, implicit, dezideratul de a scapa de vechi si paguboase aspecte ale existentei si personalitatii.

Horoscopul Leului noiembrie 2014 scoate la lumina oportunitati legate de camin, dar si dezideratul de a pune capat unor latente probleme din viata de familie. Este nevoie sa iti stavilesti un excesiv optimism si tendinta de a te supraevalua. Imbelsugatele efluvii creative te ajuta in afirmarea individualitatii, autenticitatii personalitatii tale, iar bucuria ta de a trai poate devine molipsitoare

Horoscopul Fecioarei noiembrie 2014 vesteste o intensa interactiune sociala, o fertila comunicare cu oamenii, ce lasa loc, cu timpul, unei regasiri implinitoare in mijlocul familiei si ameliorarii relatiilor cu oamenii apropiati.

Potrivit horoscopul Balantei noiembrie 2014, rabdarea si prudenta uneori excesiva care te stapanesc incepand cu a doua decada a lunii sunt indepartate treptat de o tot mai curajoasa implicare in lume, inlesnind o fericita si fertila interactiune sociala si o accentuata activizare a mintii.
Horoscop noiembrie 2014 - Toate zodiile Horoscop noiembrie 2014 - Toate zodiile Reviewed by Diana Popescu on octombrie 25, 2014 Rating: 5

4 comentarii:

  1. Oooo... suna minunat... Sper sa fie adevarat;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Buna, Tincuta. Multumesc ca mi-ai atras atentia. Oricum, aici gasesti horoscopul Varsatorului: http://www.diane.ro/2014/10/horoscop-varsator-noiembrie-2014.html

      Ștergere
  3. da fecioara 2015?te rog diana..

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.