Horoscop Leu august 2013

Horoscopul Leului august 2013 aduce in actualitate necesitatea de a te impune in fata lumii si a-ti relansa ambitiile financiare si personale.

O sanatoasa reinnoire a sinelui este furnizata pe 6 august de Luna noua ivita in Leu si prima ta casa. Este timpul sa te reinventezi, sa incerci noi si incintante lucruri, sa fii mult mai increzator in tine insuti si mai indraznet in tot ceea ce intreprinzi. Poti incepe cu dreptul noi si promitatoare proiecte, sa te arati lumii in autenticele si unicele culori ale personalitatii, sa iti afirmi nemijlocit, neimpiedicat de nimeni si nimic, interesele si opiniile!

Mintea iti devine extrem de ascutita si ai o sporita capacitate de a aborda cu realism si ingeniozitate circumstantele existentei incepand cu 8 august, ca efect al tranzitului lui Mercur in regatul Leului. Pari a-ti acorda mai mult timp de gandire inainte de actiona, desi, uneori, acest fapt iti poate impieta eficienta. Comunicarea cu cei din prejma se intensifica, avand inspiratia de a lega noi cunostiinte si a acorda inspirate sfaturi. Este posibil sa te apuci de treburi mai marunte sau te orientezi cu precadere asupra detaliilor, fara a privi ceea ce ti se intampla dintr-o larga, atotcuprinzatoare perspectiva. In acelasi timp, pari a te apuca de mai multe lucruri deodata, fara a avea rabdarea de a le termina. Cu toate ca tinzi a scoate la iveala numeroase idei novatoare, nu stii intotdeuna sa le exploatezi asa cum trebuie.

Cuadratul dintre Mercur si Saturn din 11 august te poate determina sa fii foarte iritat de dificultatile sau barierele interioare, mentale. Este de asteptat sa te confrunti cu cateva esecuri minore. Din nou amanuntele par a capata intaietate, fiind inclinat sa iti calculezi cu grija si minutiozitate fiecare miscare. De fapt, o exagerata minutiozitate te poate determina sa iti subapreciezi rezultatele si sa iti faci griji pentru lucruri nesemnificative. Alti oameni pot fi prea critici cu tine, asa ca este necesar sa le intampini cu obiectivitate comentariile si sa ai mai multa incredere in realizarile tale.

Pe 13 august, Mercur in cuadrat cu Pluton te poate determina sa iti afirmi cu obstinatie parerile si ideile despre viata, fiind mai putin tolerant fata de opiniile altora. Ai inclinatia de a da intaietate sentimentelor si emotiilor tale, fiind in acest fel foarte vulnerabil in interactiunea cu ceilalti.

Oamenii din preajma ta iti ofera fara a-si da seama motive de a-ti pune mintea la contributie si a descifra obiectivele tale prin sugestiile strecurate in conversatia lor. In acest fel se infiltreaza tranzitul lui Venus, odata cu 16 august, in viata ta. Esti sub semnul unei dualitati, asa ca poti pendula intre opiniile a doi oameni importanti din existenta ta. Talentul de a spune ceea ce trebuie la momentul potrivit iti poate furniza mai multe avantaje decat ai crede.

Luna noua ivita pe 21 august in cerurile Varsatorului te centreza spre relatiile de parteneriat financiare sau personale. Poate fi necesar sa te apelezi la compromisuri pentru a te adapta cerintelor problematice ale unui asociat din afaceri.

Un sporit simt practic pare a pune stapanire peste tine odata cu 24 august, ziua de debut a parcursului lui Mercur in Fecioara. Nu mai ai de gand sa te implici in discutii superficiale, care nu au cum a-ti releva noi posibilitati de a-ti ameliora statutul in societate. Trebuie sa te straduiesti a gasi noi mijloace de a te afirma si a-ti impune personalitatea.

Marte aflat in sectorul Leului si intaia ta casa iti daruieste un ciclu existential strabatut de o intensa energie si o rara mobilizare catre telurile supreme ale vietii tale. Este timpul sa initiezi noi si promitatoare proiecte, sa te desprinzi de ticuri si obisnuinte mai mult sau mai putin ineficiente. Poti fi mult mai persuasiv, temerar si dornic de a le arata altora ca esti mai bun decat ei. Impulsivitatea care te strabate acum te poate aduce in preajma unor incidente si accidente deloc placute.

Horoscop Leu august 2013 – Dragoste

Prezenta lui Venus in a treia casa a Leului iti pune la dispozitie, incepand cu 16 august, posibilitatea de a intalni pe cineva special prin mijlocirea unor scurte calatorii sau prin intermediul unei rude, cunostiinte, sau a unui hobby.

Pe 21 august, Luna plina din a saptea ta casa lasa sa se intrevada necesitatea plierii catre nebanuite aspecte ale persoanei iubite. Poti fi pus astfel in situatia de a alege intre afectiunea fata de un partener de cuplu si comoditatea de a-ti mentine actualele tale tabieturi.  Luna plina este, de asemeni, asociata, cu reinvigorarea unei idile romantice sau cu incheierea unei legaturi afective paguboase.

Horoscop Leu august 2013 - Bani si cariera

Din 23 august, tranzitul Soarelui in Fecioara si a doua casa a Leului pune accentul asupra starii tale materiale. Poti fi tentat sa cheltuiesti mai mult decat iti permite statutul tau financiar, sau a face niste eforturi in plus pentru a avea mai multi bani la dispozitie. Nu este exclus sa te imprumuti pentru a face rost de un lucru de indelungata folosinta. Nu te indrepta catre noi proiecte profesionale atata timp cat nu le-ai finalizat pe cele incepute deja.

Banii ajung sa fie iarasi pe primul plan din 24 august, ca urmare a tranzitului lui Mercur in a doua ta casa. Pari nu-ti mai risipi resursele financiare pe fleacuri. Poti castiga un ban in plus gratie dezvoltarii comunicarii cu niste oameni capabili a te sfatui in aceasta privinta.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau in luna august 2013 in functie de ziua ta de nastere in Horoscop august 2013 - Toate zodiile | Horoscopul Dianei

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2013 - Toate zodiile

Femeia Leu - Prietena, iubita, sotie si mama

Horoscop Leu iulie 2013
Horoscop Leu august 2013 Horoscop Leu august 2013 Reviewed by freelancergabe2 on iulie 27, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. Diana,multumim pentru horoscop.O intrebare cu caracter personal...:Poti spune ceva mai concret despre calatoriile leilor,varsatorilor si racilor in lunile urmatoare? Din horoscop am dedus cate ceva,dar destul de neclar.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest Horoscop este genial!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.