Horoscop Fecioara noiembrie 2013

Horoscopul Fecioarei noiembrie 2013 lasa sa se intrevada o treptata intelegere a motivatiilor ascunse ale lumii, o reconstientizare a importantei familiei si oamenilor apropiati din viata ta , si realizari la fel de mari ca si increderea pe care o ai in tine insuti.

Mercur in sextil cu Marte pe 1 noiembrie iti aduce avantaje atat timp cat actionezi pe baza unor planuri bine gandite din timp. Ai capacitatea sa anticipezi urmatoarea miscare a competitorilor tai si iti creezi niste contacte extrem de utile in viitor. Pari a sti foarte bine ceea ce iti doresti si sa iti exprimi cu putere de convingere interesele si idealurile, aducandu-ti astfel de partea ta numerosi aliati.

O vreme oportuna pentru a invata ceva nou, a te ocupa de detaliile vietii de zi cu zi si a te integra cu succes in niste grupuri de oameni este prefigurata de Luna noua aparuta pe 3 noiembrie 2013 in Scorpion si a treia casa a Fecioarei. Trebuie totusi sa iti controlezi predispozitia de a te lasa antrenat de emotiile interioare si a te orienta dupa niste pareri subiective. In acelasi timp, pari a-ti dori sa treci, prin tot ceea ce faci, de straturile superficiale ale conexiunii cu lumea. Este o vreme oportuna initierii unui nou drum, constructiv si stabil, al existentei tale. Destinul iti poate descifra ceea ce ti se potriveste, daruindu-ti succese numai in acele initiative care iti pot asigura cu adevarat o evolutie personala. Acest lucru se poate intrezari in rezultatele pozitive ale unor teste, examene, cereri.

Din 5 noiembrie, Venus in tranzit prin sectorul Capricornului iti daruieste o mare creativitate care, focalizata asa cum trebuie, te poate ajuta sa descoperi solutia unor probleme ce te framanta de mult timp. Poti capata, in acest fel, o noua perspectiva asupra lumii, o noua intelegere care iti ingaduie sa descoperi ca viata este mai simpla decat pare a fi la prima vedere. Ai talentul de a sti unde si cum sa iti faci simtita prezenta, astfel incat sa ai cat mai mult de castigat din interactiunea cu ceilalti.

Cernerea lucrurilor bune si a celor rele, a vibratiilor pozitive si negative venite din partea prietenilor constitue un semn major al intrarii lui Jupiter in ipostaza retrograda  in sectorul Capricornului odata cu 6 noiembrie 2013. Daca unele conflicte cu adevaratii amici se risipesc peste putin timp, neintelegerile cu cei care nu au tinut cu adevarat la tine si au profitat poate de generozitatea ta nu au cum sa isi mai gaseasca o rezolvare. Cu toate acestea, te simti tentat sa dai o mana de ajutor tuturor cunoscutilor din jurul tau, indiferent daca acestia iti vor arata sau nu recunostiinta.

Sextilul lui Marte cu Saturn din 9 noiembrie te sprijina cumva sa iti transformi dorintele in realitate, atata timp cat te orientezi catre teluri realiste. Problemele pe care le ai cu ambii parinti, cu unul din ei ori cu o persoana care are autoritate asupra ta pot fi rezolvate in favoarea ta intrucat esti inzestrat cu o mare putere de convingere. Foloseste-te de aceasta conjunctura astrala pentru a da vietii tale o semnificatie, oricat de mica ar putea sa ti se para in momentul prezent. Daca faci asta, creezi un precedent, sau incepi sa rostogolesti la vale un bulgare de zapada ce va lua proportii fara chiar a baga de seama.

Incepand cu 10 noiembrie 2013, iesirea lui Mercur din aspectul retrograd din Scorpion si a treia casa a Fecioarei destrama confuzia sau deruta care ti-a dat de furca in comunicarea cu ceilalti. Locul tau in lume reincepe sa se contureze cu claritate, si ai ocazia de a-i face pe cei din imediata ta apropiere sa inteleaga adevaratele motive ale comportamentului tau. Poti astfel recastiga increderea si sustinerea unor persoane care incepusera sa se indoiasca asupra intentiilor si motivatiilor tale.

Un benefic realism porneste sa iti strabata constiinta din 13 noiembrie 2013, ca urmare a reintoarcerii lui Neptun in turnura directa in Pesti. Nu iti mai faci iluzii indeosebi fata de niste parteneri de afaceri sau din sfera sociala caroara le-ai acordat mereu noi sanse pentru a te dezamagi de fiecare data. Totodata, unele perceptii gresite ori egoiste legate de relatia cu familia sau unele rude isi gasesc indreptarea si iertarea.

Luna plina ivita pe 17 noiembrie in Taur si a noua casa a Fecioarei te provoaca sa iti pui in aplicare gandurile tale cele mai secrete ori esentiala ta credinta interioara. Te poti lansa intr-o aventura ce presupune extinderea cunoasterii tale despre existenta. Poti pleca eventual intr-o calatorie avand darul de a-ti releva niste aspecte confuze despre tine insuti si despre lume. Este vorba mai curand despre o lectie de viata nonconformista, iscata printr-o spontana iluminare sau o coincidenta care nu are cum sa nu te puna pe ganduri.

Pe 19 octombrie 2013 sextilul dintre Marte si Jupiter iti face posibila aproape orice initiativa cu conditia de a crede in tine insuti si a nu te lasa inselat de aparente. Cu cat observi mai bine ce se petrece in jurul tau cu atat mai mult ai prilejul de a da tot ce ai mai bun in tine. Orice lucru care ti se intampla iti adanceste intelegerea si te mobilizeaza sa privesti viata in ansamblul sau. Poti da dovada de generozitate chiar fara sa-ti dai seama de asta!

Odata cu 21 noiembrie, Soarele in tranzit prin Sagetator si a patra casa a Fecioarei te indeparteaza de impulsurile egoiste sau individualiste, inspirandu-te sa gasesti un sens mai cuprinzator al vietii tale in sanul familiei, prin integrarea in traditiile si afectiunea neconditionata a persoanelor indragite. Chiar daca te vezi silit sa te lovesti de o aparenta indiferenta ori impotrivire, esti inclinat sa accepti individualitatea fiecaruia (mama, tata, sora, frate, sot, sotie, copii) si, tocmai din acest motiv, sa iti reversi afectiunea si bunavointa catre toti. Pari a constientiza ca familia, caminul reprezinta o fortareata ce poate rezista oricarui atac de rautate sau ipocrizie din lumea inconjuratoare.

Horoscop Fecioara noiembrie 2013 - Dragoste

Prezenta lui Venus in a cincea casa a Fecioarei inseamna, de cele mai multe ori, ca ai potentialul de a atrage de partea ta dragostea sau aprecierea unor persoane din preajma ta care nu au bagat de seama pana in prezent calitatile si frumusetea ta interioara si exterioara. In acest fel se manifesta din 5 noiembrie 2013 vizita planetei dragostei in cea de-a cincea casa a Fecioarei. Relatiile actuale sau incipiente de iubire sunt caracterizate de o nuanta de dramatism, de suisuri si coborasuri care nu te afecteaza la fel de mult cum i se intampla tovarasului tau de viata. De fapt, aceste fluxuri extreme ale vietii amoroase par a te satisface, facandu-te sa te simti, intr-un mod nitel cam egoist, in centrul universului persoanei care tine la tine.

Interactiunea cu partenerul de cuplu este filtrata printr-un sporit realism odata cu 13 noiembrie, sub influenta tranzitului direct al lui Neptun in a saptea ta casa. Asta nu inseamna ca afectiunea se evapora, ci ca este echilibrata de o lucida estimare a probabilitatii de a se consolida si a capata profunzime in viitor. Se poate intampla, fara ca tu sa intervii intr-un fel, ca partenerul tau sa treaca prin niste teste ale fidelitatii si sinceritatii mai mult decat concludente!

Horoscop Fecioara noiembrie 2013 – Bani si cariera

Tranzitul retrograd la lui Jupiter in a unsprezecea casa a Fecioarei te atentioneaza sa fii mai prudent cu cei din preajma ta si sa ai mare grija la ce spui si cui spui. Colegi aparent binevoitori abia asteapta sa te aduca intr-o situatie jenanta sau sa-ti rastalmaceasca vorbele in fata unui sef. Cineva care parea a fi cea mai nevinovata persoana din lume este gata sa iti creeze probleme la serviciu.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop noiembrie 2013 - Toate zodiile


Copyright © diane.ro .2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

2013 - Anul chinezesc al Sarpelui Negru de Apa

Horoscop Fecioara 2014

Horoscop Fecioara octombrie 2013
Horoscop Fecioara noiembrie 2013 Horoscop Fecioara noiembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on octombrie 22, 2013 Rating: 5

2 comentarii:

  1. da fecioara decembrie 2013?

    RăspundețiȘtergere
  2. pana acum totul ok sa vedem ce va fi in continuare cu FECIOARA 2013 si in decembrie.APROPO!!! cand va aparea?

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.