Horoscop Varsator aprilie 2014

Horoscopul Varsatorului aprilie 2014 aduce in prim plan reevaluarea sinelui prin trecerea in revista a celor mai importante impliniri ale trecutului, indepartarea de niste vechi si recunoscute metehne. Ai la indemana ocazia de a te regasi ca si individualitate, dar si de a redescoperi deliciile si oportunitatile legate de viata de familie si impartasirea cu cei dragi.

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Horoscop general

Mintea iti devine extrem de alerta din 7 aprilie 2014, ziua de debut a tranzitului lui Mercur in Berbec si a treia casa a Varsatorului. Esti predispus sa sari, plin de nerabdare, de la un subiect la altul, asa ca nu ti se recomanda sa te angajezi in proiecte de amploare sau pe termen lung. Pari a comunica cu o multime de oameni, a transmite si a receptiona numeroase mesaje catre si inspre mediul tau inconjurator. Este posibil sa ai o discutie importanta cu o ruda sau un prieten. Deplasarile prin si din oras, scurtele calatorii tind a fi la ordinea zilei. Treci printr-o perioada oportuna invataturii, testelor si examenelor.

Incepand cu 14 aprilie, aspectul retrograd al lui Pluton in Capricorn si a douasprezecea ta casa te sprijina sa te desprinzi de paguboase tensiuni si impulsuri subconstiente. Temeri si indoieli nemarturisite sunt pe cale sa se risipeasca, solicitandu-ti o mai mare tarie sufleteasca si ambitia de a-ti realiza destinul personal. Este necesar sa tai raul din radacina, mai ales in ceea ce priveste niste probleme trecute care nu inceteaza sa te sacaie. Se impune o sporita precautie in viata sociala, intrucat niste dusmani ascunsi par a-ti pandi fiecare miscare, gata de a profita de orice slabiciune a ta.

Luna plina rasarita pe 15 aprilie 2014 in Balanta si a noua casa a Varsatorului pune accentul pe evolutia personala, filozofie, religie, calatorii si studii superioare. In acest context, te poti intreba in ce masura credintele tale esentiale iti faciliteaza sau iti afecteaza dezvoltarea sinelui, te sprijina in largirea orizonturilor ori, din contra, iti ingusteaza viziunea despre viata. Aceasta Luna plina poate marca finalizarea unui ciclu al existentei tale, deschizandu-te spre noi experiente si perspective ale evolutiei tale.

Puterea de concentrare iti ajunge la inalte cote din 23 aprilie 2014, ca urmare a vizitei lui Mercur in Taur. Adeseori, poti fi avantajat de aceasta inclinatie, acordandu-ti mai mult timp studiului, lecturii si invataturii in singuratate. Rememorarea copilariei, trecutului iti prilejuieste rare clipe de satisfactie, mai cu seama cand te afli in sanul familiei. Atat circumstantele exterioare cat si impulsurile interioare te indeamna sa te ocupi cu precadere de treburile domestice, de reparatii ori infrumutesari ale locuintei.

Pe 29 aprilie, Luna noua din Taur intensifica tendintele de mai sus. Poti fi strabatut de aspiratia de a te debarasa de orice lucru ce se pune impotriva unei autentice comuniuni cu persoanele din familie sau din imediata ta apropiere. Posesiunile, lucrurile cu o profunda incarcatura emotionala ori care te reprezinta devin mai importante decat altadata. Te poti indrepta iarasi spre niste schimbari legate de casa sau de mediul tau cel mai intim.

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Dragoste

Viata sentimentala castiga in stabilitate si armonie din 5 aprilie 2014, gratie calatoriei lui Venus in Pesti si a doua ta casa. Tinzi a pretui un partener de cuplu care te cunoaste bine, stie aproape la fel fel de mult ca si tine ce iti place si ce iti displace. La randul tau, poti da o mai mare importanta sensibilitatii emotionale si idealurilor persoanei iubite.

Tranzitul lui Mercur in a patra casa a Varsatorului este asociat odata cu 23 aprilie cu o senina impartasire afectiva cu fiinta indragita. Relatia de dragoste constitue in aceasta situatie o celebrare a implinirilor in doi, a reusitelor comune de pana acum.

Horoscop Varsator aprilie 2014 - Bani si cariera

Odata cu 5 aprilie, sub influenta tranzitului lui Venus in a cincea casa a Varsatorului, poti oscila intre nazuinta de a-ti mentine siguranta financiara si nevoia de a cheltui cat mai mult pentru lucruri frumoase, capabile  da un plus de farmec locuintei, propriei persoane, sau existentei cotidiene in general. In aceasta perioada, abilitatea de a-ti crea noi contacte umane si a le intretine pe cele existente deja te poate ajuta sa-ti maresti veniturile. De asemeni, exista posibilitatea ca niste majore chestiuni financiare sa se impleteasca cu relationarea ta sociala.


Copyright © diane.ro.2014

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop chinezesc 2014 - Toate zodiile

Horoscop dragoste 2014 – Varsator

Horoscop Varsator martie 2014
Horoscop Varsator aprilie 2014 Horoscop Varsator aprilie 2014 Reviewed by Diana Popescu on martie 25, 2014 Rating: 5

48 de comentarii:

  1. Și vărsătorii singuri ? :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varsatorii singuri pot avea sansa unei iubiri adevarate tinandu-se deoparte de persoanele excentrice si luand seama la persoane aparent cenusii din jurul lor, dar care ascund in sufletul si mintea lor o mare bogatie afectiva si sentimentala.

      Ștergere
    2. Multumesc muuuult :*

      Ștergere
  2. e de bine pare se,pt varsatori in dragoste,poate si in cariera,asa luat la nivel total,e de bine!multumim DIANA,gata ai scapat de insistente si nerabdare!pupici.lili.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim pt.predictii. Am o intrebare,daca imi permiti...Intr-un alt horoscop pt.varsator-aprilie,am citit ca farmecul varsatorilor in plan sentimental va tine DOAR pana pe 5 aprilie,dupa care dispare si ar trebui profitat de aceasta perioada; dupa 5 aprilie relatiile cu cei din jur,in special cele cu jumatatea,ar avea de suferit. Din ce am citit in horoscopul tau,lucrurile ar sta exact invers...Ce sa inteleg,la ce sa ma astept?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au fost mau multe ocazii pana in aprilie (desi e greu de spus ca numai pana pe 5 aprilie). Daca citesti cu atentie horoscopul mau, vei constata ca, in pofida unor piedici, viata ta sentimentala poate sa iti ofere satisfactii. Depinde nu numai de conjucturile astrale, dar si de felul cum stii sa profiti de ele. Un horoscop (precum cel al meu) ar trebui sa iti ofere repere, indicatii si sa te invete cum sa extragi lucruri bune chiar si din cele mai proaste auspicii. Cel putin asta incerc eu sa fac.

      Ștergere
    2. Multumesc f.mult pentru raspuns.

      Ștergere
  4. Venus in pesti,casa banilor varsatorilor, nu s-ar traduce printr-un mic beneficiu financiar?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un beneficiu financiar cu Venus in Pesti poate apare doar printr-o subtila inspiratie, sau prin intermediul unei persoane care tine la tine,

      Ștergere
  5. in dragoste imi merge relativ bine,dar nu mi gasesc loc de munca,asta e problema.sunt varsator si cam greu la cap.asta.dar sincer,cunosc f.multe persoane care si cauta loc de munca,nu doar eu sunt pe planeta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nici anul acesta,cand a fost Jupiter in rac nu ai gasit loc de munca,ma intreb cum asa? Pana la jumatatea anului acesta ar fi cele mai mari sanse in privinta asta.Nu rata nici o ocazie,vaneaza=le! Succes!

      Ștergere
  6. Pt.mine cred ca sansele de loc de munca vin de la jumatatea anului incolo ,dupa cum se prefigureaza anumite aspecte materiale din viata mea in acest moment.dar merci oricum pt.sustinere.

    RăspundețiȘtergere
  7. Depinde in ce case se gasesc planetele in transitul curent. Si eu sunt in cautarea unui loc de munca. Conform horoscopului general lucrurile merg bine insa in horoscopul personal Jupiter este acum in casa 12, Pluto in casa 6 (job job job), Uranus in casa 9 si minunatul Marte in casa 4. Sa mai adaug ca Saturn tot in casa 4 face cuadratura cu Soarele natal iar in curand Pluto va face cuadratura cu MC ? Este bine sa vezi tendintele generale dar nu le lua in serios pt. ca in horoscopul personal lucrurile stau altfel. In final nu uitati ca pe 20-24 Aprilie este un Cardinal Grand Cross (4 cuadraturi) intre jupiter, uranus, pluto si marte. Olalala ce distractie o sa mai fie...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. mai bine ti-ai gasi un job in astrologie. ca le ai pe-astea,nu pricepe nimeni ce bine le zici...

      Ștergere
    2. Stiu draga,anonim ca o astrograma personala ne lamureste multe aspecte ale vietii,chiarsieu am spus pe aici,ca astrogramele sunt generale asa nu se potrivesc tuturor!dar multumesc pt.alte explicatii astrologice .....mai complexe!

      Ștergere
    3. Eu nu am explicat nimic,poate ne explici tu ceva ce cunosti mai bine...Nu e o ironie ! Daca ai informatii despre asta,te rugam sa ni le spui si noua,acum chiar ne-ai trezit curiozitatea.

      Ștergere
  8. "20-24 Aprilie este un Cardinal Grand Cross (4 cuadraturi) intre jupiter, uranus, pluto si marte. Olalala ce distractie o sa mai fie... " la ce te referi,tot caut si nu gasesc ,ne explici si noua ?

    RăspundețiȘtergere
  9. Diana cred ca ar fi de folos cateva lectii de astrologie,un ABC astro pentru cei care habar nu au ce inseamna o cuadratura (uneori ,,la grad perfect").Sa nu mai intram in ceata la formulari ca cea de mai sus. Zau asa.....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar ma gandeam la asta. O voi face in curand!

      Ștergere
    2. Si inca ceva,draga Diana. Poti explica putin ,,noutatile"de mai sus ,cele referitoare la ,,CARDINAL GRAND CROSS"?Suntem cumva in asteptarea unei perioade misterioase sau cu o incarcatura mai neobisnuita (poate chiar ceva extrem de negativ) ?

      Ștergere
  10. Stiti cum e cu Horoscoapele astea ? Intr-o seara, sotul meu citea un ziar, la un moment dat citeste si horoscopul pe ziua respectiva. Care spunea cam asa:" Ziua dvs. incepe intr-un mod confuz, nu aveti chef de treaba, sunteti cu capul in nori. Trebuie sa fiti atent la locul de munca pentru ca un accident va va pune in pericol integritatea corporala.Va poate cadea o barna in cap, o bucata de fier pe picioare. Atentie!" Sotul meu a zis: "Bine ca nu l-am citit de dimineata ca chiar mi se intampla ceva rau."
    E cam asa; psihicul nostru lucreaza, ingurciteaza previziunile si le prelucraza.De mukte ori in defavoarea noastra.

    RăspundețiȘtergere
  11. Sa va spun si eu ceva d na,aveti f.mare dreptate,in sensul in care va exprimati opinia.Astrologi adevarati si f.buni psihologi,oameni cu adevarat pregatiti in domeniul asta(numerologie,psihologie,etc)care au si experienta maturitatii si a acestui domeniu(astrologia)sunt f.f.putini.multi ,,practica,,f.putini cunosc cu adevarat si simt asta.asa ca ,aici aveti dreptate ,in sensul ca nu trebuie sa ne luam dupa toate horoscoapele hazardate si absolut,puerile!multi,copiaza pur si simplu,ce scriu,altii.este o adevarata arta sa fii un astrolog comlex si mai ales sa poti sa te mulezi pe cerintele si personalitatea fiecarei zodii(om).Dar asta se vede,se simte,asa ca nu trebuie sa lasam subconstientul sa preia,toate prostiile pt.binele nostru.lili.

    RăspundețiȘtergere
  12. buna; pt mine, femeie varsator si un berbec cu care sunt intr-un tandem, parca intr-un joc de tenis, inca neinceput, ce sanse sunt in amor pt luna saptamana asta?

    RăspundețiȘtergere
  13. Berbecul este intr o saptamana si perioada f.agitata si cum din 5april.si pt.varsator dragostea ,,se diminueaza,,in mici probleme,obstacole(la cap.comunicare)poate fiind o persoana inteligenta si echilibrata ,vei reusi sa ,,legi,,ceva cu berbecutul tau ....desi ,sincer?nu prea cred(berbecul este mult prea ,,agresiv,,si autoritar)pt.varsator(fem)depinde de rabdarea si toleranta ta.varsatorii sunt f.inteligenti ,dar nu f......rabdatori,asa ca de tine,depinde!pupici,cris.

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe plan financiar mi-a mers bine ,multumesc lui Dumnezeu si va doresc si voua sa reusiti in tot ce va propuneti. Dar nu stiu in care din luni prevede impacare cu o persoana din trecut ori reintoarce ei/lui la noi si nu stiu cum s-a intamplat sa ma caute o fosta iubita la care nu ma mai asteptam si nu mai speram . Viata este asa de imprevizibila si misterioasa ,dar horoscopul Dianei e reusit si iti multumit :* , ii doar o zi de cand a aparut iarasi in viata mea ,sper sa fie totul bine,dar nu ma grabesc :)

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu sunt varsator.De moment ,de fapt anul asta nu mi a mers bine pe nici un plan nici macar cu sanatatea,dar sper de aici incolo sa fie mai bine.ma bucur daca dv.va regasiti in horoscop,mai depinde si de ascendent,destin,etc.eu,nu ma regasesc in acest horoscop,mi ar trebui probabil,personalizat! m am zbatut pe toate planurile din ian.dar inca nimic nu s a concretizat.Rabdare,poate asta e!

    RăspundețiȘtergere
  16. Si eu sunt varsatoare,dar nu ma pot lauda ce bine mi merge!ba chiar mi a mers prost pana acum,urmez un tratament homeopat,pt.ca nici cu sanatatea nu stau grozav.Parca mi revin dupa trat.asta si ma bucur mult pt.ca sanatatea e pe primul loc,apoi restul!sa vedem ce a mai fi dupa paste!

    RăspundețiȘtergere
  17. Imi cer scuze,se pare ca m-am inselat! M-am bucurat degeaba :( . Cand o sa ne mearga si noua bine,asta este intrebarea,ca observ ca toti varsatori au doar coborasuri :(

    RăspundețiȘtergere
  18. Eu sunt varsatoare si rau mi a mers de la inceputul anului ,pana si cu sanatatea a scartiit rau de tot...dar am facut un lucru extraordinar de bun,util,folositor pt.suflet si spirit am f.acum in sapt.patimilor,la mormantul lui ARSENIE BOCA! Este ceva magic,acolo ceva sfant,te cutremura,te infioara magia divina a locului!este ceva magnific,fabulos nici ca puteam in aceasta sapt.sa fac ceva mai bun pt.sufletul meu!Pt.cine vrea sa mearga,va rog nu stati pe ganduri,veti vedea si veti simti ceva,ce nu poate fi descris in cuvinte!Puneti va o dorinta in minte si rugati va pt.ea cat mai profund la mormant si ea se va implini,negresit!Fiind in sapt.aceasta,am considerat necesar sa scriu despre acest subiect,pt.ca multa lume are nevoie,de asa ceva!Va rog,duceti va acolo pt.hrana sufletului,liniste,pace,sau orice alta problema si veti vedeaMIRACOLE!ana.Sunt un om impacat si fericit sufleteste pt.asta ,iar restul?Vor veni si ele!

    RăspundețiȘtergere
  19. Cel mai frumos cadou de pasti,l am primit acolo la mormant!Este inimaginabil pt.cine n a fost, sa inteleaga ce se intampla acolo!Va pup,SARBATORI FERICITE,lumina in suflete si asa ceva in viata,nu trebuie trecut cu vederea!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nush cum sunt alti varsatori, dar pe plan sentimental mie imi merge perfect. Luna martie a fost extraordinara, nu ziceti nu. Oricum, in iunie/ iulie toti vom fii fericiti

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o vorba din popor zice ,,sa-ti fie gura aurita"...

      Ștergere
  21. scuze de greselile gramaticale. Nu sunt chiar atent la dictie cand scriu pe blog ...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ptr mine luna martie a fost ingrozitoare in dragoste :( si se pare ca si luna aprilie... s-a intors fosta iubita dupa o 6 saptamana,ca sa plece dupa 6 zile :( . S-a combinat cu altul ,apoi mi-a dat block pe fb :(.... numai necazuri am avut in iubire de la inceputul anului :( .... sper ca luna iunie-iulie sa fie mai avantajoasa ptr toti nativi varsatori :( ...va doresc numai bine si multumim Diana :3 :3 :3

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu vreau sa merg,la mormantul lui arsenie boca,dupa paste.abia astept!Am auzit atatea lucruri extraordinare despre el!Sa avem SARBATOri frumoase,linistite,sa fim iubiti nu doar iunie-iulie,sa speram de atunci incolo vom fi iubiti,permanent!Sa fiti iubiti toti!

    RăspundețiȘtergere
  24. Un paste fericit pt toti .

    RăspundețiȘtergere
  25. MAI ASTEPTAM MULT HOROSCOPUL PE LUNA MAI ???????????????? CA DE OBICEI,TOTI SE BUCURA CAT MAI DEVREME DE LUNA URMATOARE,IAR VARSATORII SUNT INTOTDEAUNA LASATI LA SFARSIT !!! NU SE POATE SCHIMBA NIMIC IN PRIVINTA ASTA ?

    RăspundețiȘtergere
  26. Chiar asa!Nu numai ca sunt la sfarsit dar si trece mult intre capricorn.......pana vina vine varsatorul!Impresia mea este ca diana are ceva,cu zodia asta!Parca intentionat ne face sa asteptam atata!Treaba ei,sunt si alte astroloage,asa ca faca ce o vrea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cita nerusinare! La fel sint varsatoare si la fel imi este greu sa astept atit dar nu vorbesc cu cea care imi ofera un horoscop atit de bun in o asa maniera urita ca tine.
      Ai grija la vorbe,Diana nu e obligata sa-ti ofere tie primul/prima nimic !

      Ștergere
  27. Nu am nimic cu Varsatorii sau cu vreo alta zodie. Public chiar astazi Horoscopul varsatorului mai 2014.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unii oameni sunt mai buni, altii mai rai, unii mai calmi, altii mai putin rabdatori, indiferent de zodie. Ma-m impacat cu acest lucru de multa vreme.

      Ștergere
  28. Hello,GAGA nu mai lingusi dandu te mare in gara mica.......cu ce nerusinare a vorbit anonimul de mai sus?Ca si a spus oful?Si care e problema?suntem lasati la final si daca s a exprimat o nemultumire,care e problema ta?AAAA,vrei sa arati ca tu ai rabdare,ca esti ,,educata,,si ....lingusitoare cat cuprinde!!!!HAI,scuteste ne!oricum si eu sunt varsatoare si ma retrag de pe acest blog!ii dau dreptate anonimului!Sanatate multa pt.toti!sa vedeti mihnea firan si altii cu gramada ,foarte buni cu blogurile lor!nu i nici o suparare,avem de unde alege!asa ca fiecare,alegem!

    RăspundețiȘtergere
  29. uite o GAGA,pupincurista!Da cu periuta ,credeam ca varsatorii sunt inteligenti si inovatori,dar se pare ca GAGA asta este exceptia de la regula!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine vrea sa plece de pe blogul meu este desigur liber sa o faca. Intotdeuna va exista cineva caruia nu ii va place sau nu va aprecia ce si cum scriu. Nu ma iluzionez ca pot scrie pe placul tuturor. Drum bun si cale batuta, cu atat mai mult cu cat nu am cum agrea un limbaj grosolan care, uneori, tradeaza un stil de gandire indoielnic.

      Ștergere
  30. Tu DIANA ,care scrii ca nu mai crezi in nimic,ai tupeul de a judeca gandirea,,indoielnica,,a altora???Sau tie iti place din cate vad sa ti se scrie numai pozitiv,numai ce vrei tu,numai linguseli?Stai linistita,ca multi au parasit blogul tau,nu esti,,buricul,,pamantului si tocmai pt.ca esti atat de educata,esti intelectuala ,ar t rebui sa te cobor la nivelul,,indoielnic,,de gandire al tuturor.Un ultim sfat:nu mai judeca pe altii,cand tu insuti nu crezi in nimic si invata sa accepti si rautati si critici si gandiri,,indoielnice,,pt.ca esti mai ,,presus,,decat altii prin insasi educatia si formatia ta!Esti tanara,ai multe de invatat,oamenii sunt de o mie de feluri ,accepta si judecatile proaste ale unora,nu sari imediat sa,,critici,,!Cu zambetul pe buze si oferind obrazul celalalt,dovedesti bunatate si....inteligenta!Nu educatia ta,face totul mai sunt si ....altele.....m ai dezamagit oricum!La revedere si ai mai multa....intelepciune!Esti cam aroganta si narcisista!

    RăspundețiȘtergere
  31. Odata cu acest comentariu am pus punct dialogului nostru (desi este, mai curand, un monolg de-al tau). Poti sa scrii ce doresti, eu nu mai am ce sa iti raspuns. Tot zici ca pleci de pe blogul meu, dar tot revii. Nu am sa ma las antrenata in jocul tau, asa ca iti doresc cu sinceritate, oricat de narcisista si aroganta as fi, sa ai parte de cat mai multe bucurii si impliniri in viata.

    RăspundețiȘtergere
  32. Ciudati mai sunt varsatorii astia...saracii :))) Dragut blog-ul tau.
    All the best by Keep Dreaming! :)

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.