Horoscop Leu decembrie 2013

Horoscopul Leului decembrie 2013 prefigureaza o constanta atitudine pozitiva fata de viata, o fericita integrare printre oameni si o efervescenta creativitate, o bogata viata amoroasa si o ambitioasa implicare in sfera profesionala.

Pe 3 decembrie, Luna noua din Sagetator iti revarsa optimismul si increderea in tine insuti peste un exces de creativitate, scotand la iveala noi si inovatoare cai de a interpreta lumea si a te bucura de ea. Orientarea spre atotocuprinzatoare viziuni iti inspira nazuinta de a pasi cu dispret peste baltoacele sordide ale existentei cotidiene, si a te regasi in ceva mai presus de tine.

Tranzitul inceput de Mercur, odata cu 5 decembrie 2013 in zona astrologica a Sagetatorului, adauga un plus de intensitate trendurilor anterioare. Extinsele efluvii ale creativitatii se indreapta spre o larga gama de subiecte care te pasioneaza si te provoaca. Atitudinea increzatoare si oarecum jucausa iti mareste sociabilitatea si te ajuta sa iti faci noi prieteni, sa-ti regasesti simtul umorului si sa gasesti numeroase surse de delectare in traiul zilnic. Ai capacitatea de a intelege intr-o sporita masura copiii sau de a-ti redescoperi inocenta interioara.

Schimburile de idei cu parteneri din plan social, profesional si personal, precum si calatoriile scurte in compania acestora, sunt printre principalele orientari imprimate din 7 decembrie de parcursul lui Marte in Balanta.Treci printr-o perioada excelenta aducerii la zi a corespondentei scrise sau de pe email, finalizarii unor sarcini si obligatii mult timp amanate ori trecute cu vederea. Desi nu scapi nici o ocazie pentru a-ti ameliora impactul asupra celor din jur, trebuie sa fii cat se poate de atent la posibilitatea infiriparii unor violente certuri cu rudele, in special cu unele de care te despart vechi animozitati.

Luna plina rasarita pe 17 decembrie in cerul Gemenilor si a unsprezecea casa a Leului iti starneste dorinta de a-ti intretine relatiile de prietenie, a gandi si chiar a invata alaturi de amicii tai. Nazuiesti sa imparti cat mai multe, intr-o diversitate de domenii, cu oameni asemeni tie. Nu este exclus sa planuiesti o excursie cu prietenii sau chiar sa te incumeti a pleca intr-una foarte incitanta. Inima usoara, dezinvoltura cu care te apropii de evenimentele si circumstantele vietii tinde a se intrepatrunde totusi cu o stare capricioasa, de continuu neastampar.

Orice urma de inhibitie ori complex este pe cale a se destrama incepand cu aceeasi zi de 17 decembrie 2013, atunci cand Uranus se reintoarce in aspect direct in Berbec si a noua ta casa. Impresia sau realitatea ca nu iti mai stau in cale nici un fel de majore bariere te provoaca sa iti dezvalui toate straturile personalitatii, sa te arati lumii asa cum esti cu adevarat, fara a te mai sfii sa iti pui in valoare originalitatea si autenticitatea fiintei.

Interdependenta dintre trupul si spiritul tau capata intaietate din 21 decembrie, ca urmare a patrunderii Soarelui in sectorul astrologic al Capricornului. Ai oportunitatea de a te indeparta de inveterate, rele obisnuinte, si a te angaja intr-un sanatos stil de viata.

Miscarea retrograda in care se inscrie de pe 21 decembrie 2013 Venus in Capricorn insista asupra micilor necesitati din existenta de zi cu zi. Pe masura ce constientizezi ce anume iti doresti cu adevarat, ai posibilitatea de a scoate la lumina noi modalitati de a-ti transforma nu numai propriile obiceiuri, ci si pe cele ale persoanelor din imediata ta apropiere. Asta inseamna o grija mai mare fata de tine insuti si cei dragi, materializata intr-o viata mai apropiata de niste satisfactii sanatoase si metamorfozarea unor apasatoare indatoriri cotidiene in impliniri esentiale ale destinului tau personal.

Horoscop Leu decembrie 2013 - Dragoste

Spontaneitatea ce te strabate pe 3 decembrie 2013, gratie Lunii noi ivite in a cincea casa a Leului, se impleteste armonios cu oportunitatea de a te avanta intr-o noua poveste de dragoste sau a inalta la un alt nivel impartasirea afectiva cu partenerul tau de cuplu. Noi experiente si aventuri amoroase, eventual cu acelasi credincios tovaras de viata, nu inceteaza a-ti oferi inedite si neasteptate surprize placute.

Comunicarea cu persoana iubita castiga in sinceritate si deschidere incepand cu 5 decembrie, ca efect al calatoriei lui Mercur in a cincea ta casa. Leii singuri profita inca o data de entuziasmul navalnic care le strabate venele pentru a se apropia de un potential suflet pereche, mai cu seama prin intermediul interactiunii dintr-un grup de amici ori prin mijlocirea internetului.

Eficientizarea comunicarii ori, din contra, maritele prapastii dintre tine si oamenii aparent apropiati, par sa dea nastere din 7 decembrie 2013 unor decisive evenimente in legaturile de cuplu. In acest fel se manifesta, din 7 decembrie, influentele tranzitului lui Marte in a treia casa a Leului. Se anticipeaza, asadar, o rarisima invigorare a conexiunii cu fiinta indragita, sau o violenta, dar deloc surprinzatoare despartire de tovarasul de viata de pana acum.

Iesirea lui Uranus din tranzitul retrograd in a noua ta casa este asociata din nou, odata cu 17 decembrie, cu sfarsirea unor relatii de iubire ce inclinau a stagna ori a se cufunda in monotonie si obisnuinta. Totodata, este de asteptat inchegarea unei magice idile, impreuna cu cineva plin de spontaneitate, iesit cu totul din magma uniformizatoare a cotidianului si conformismului.

Horoscop Leu decembrie 2013 - Bani si cariera

Din 21 decembrie 2013, Soarele in tranzit in a sasea casa a Leului te determina sa iti apreciezi munca prin prisma responsabilitatii, ambitiilor si a respectului pentru ordine. Ai predispozitia de a analiza experientele din cariera din ultimele luni si a cerne ceea ce iti este de folos de lucrurile inutile. Treci printr-o perioada oportuna aducerii unor imbunatatiri rutinei zilnice, concentrarii asupra detaliilor si cresterii randamentului profesional. Organizarea activitatii de la serviciu, perfectionarea competentelor reprezinta numai cativa pasi ai mobilizarii de a te apropia de perfectiune in tot ce faci.

Gandirea metodica si practica ce te stapaneste din 24 decembrie, sub impactul tranzitului lui Mercur in Capricorn si a sasea ta casa, isi pune cu persistenta amprenta asupra eficientizarii eforturilor tale din cariera. Iti este mai usor sa te concentrezi pe sarcinile tale, nu te mai multumesti cu aproximatii si vagi evaluari, si esti extrem de capabil sa faci diferenta intre ceea ce este important si ceea ce e derizoriu. Dialogurile cu colegii se remarca prin realism si logica.


Nu ti-ai gasit zodia ? Afla totul despre destinul tau din aceasta luna in functie de ziua ta de nastere in Horoscop decembrie 2013 - Toate zodiile

Copyright © diane.ro. 2013

Articole din acelasi domeniu in Blogul Dianei:

Horoscop dragoste 2014 - Leu

Horoscop Leu 2014

Horoscop Leu noiembrie 2013
Horoscop Leu decembrie 2013 Horoscop Leu decembrie 2013 Reviewed by Diana Popescu on noiembrie 21, 2013 Rating: 5

33 de comentarii:

  1. imi place de un baiat si sper ca se va adeverii ce citii (dragoste) si se va intampla sa stau cu el pt ca imi place foarte mult de el (nebuneste)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca va fi o luna linistita, exact cum isi doreste fiecare om, sper ca 90% sa fie adevarat ce spune. Intotdeauna in luna decembrie a fiecarui an, imi analizez horscopul si de cele mai multe ori s-a adeverit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt sanse sa intalnesc persoana iubita luna asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce inseamna la tine timiditatea ? El in momentul de fata ma amenintat cu legea.... Eu nu il mai contactez deloc. crezi ca ma va contacta el in moment ce eu nu mai trimit nici macar un sms?Deja am renuntat la el pt ca vad ca nu are interes...Ai putea sa ma ajuti cu niste sfaturi ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Diana da un raspuns mai exact, nu vrei sa ma ajuti niciodata... deloc ... iar eu plang si ma doare inima de atata suferinta....pacat mare ca nu vrei sa ma ajuti

    RăspundețiȘtergere
  6. Cum ar trebui sa reactionez sa insist sa vorbesc cu el sau sa nui dau importanta? Te rog ajuta oamenii la novoie Dnz te va rasplati pt ajutorul altora...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vorbeste cu el, dar fara a te implica deocamdata prea mult. Incearca sa-ti dai seama daca este sincer si ceea ce isi doreste cu adevarat, si abia apoi poti sa iei o decizie importanta

      Ștergere
  7. OFFFF....DIANA RASPUNDE MAI MESAJELOR.....

    RăspundețiȘtergere
  8. se apropie sarbatorile,oameni buni e ocupata si ea!rabdare!

    RăspundețiȘtergere
  9. indiferenta ii atrage pe barbati,asta daca mai tine la tine.daca a aparut ,,alta,,in peisaj,gata poti astepta cat vrei,nu l mai interesezi!oricum este o vorba cam urata dar reala;un barbat atat umbla dupa o fem.pana o are de i ar manca si cacatul,dupa ce te are si se plictiseste ti l da el pe al lui,,ai inteles,draga mea morala?

    RăspundețiȘtergere
  10. M am amuzat de mes.de mai sus,dar cata dreptate si adevar este in cele spuse mai sus.sunt o fem.patita,asa ca ii dau dreptate maxima,celei care a scris,pt,ca presupun ca e fem.un barbat n ar scrie asa ceva,un barbat,ar minti frumos!

    RăspundețiȘtergere
  11. Fratilor dar tocmai aici e problema ca nu ma avut pana acum nici nu comunicam , barbatul respectiv pe care eu il iubesc are probl. de comunicare i-ar eu mor dupa el , deci ideea ar fi sa nu ii dau prea mult apa la moara dar revin si aplic ceia ce Diana i-mi recomanda.

    RăspundețiȘtergere
  12. Important este sa descopar ceia ce i-si doreste pe cale amiabila.Inca nu am descoperit pt ca inca nici nu am avut parte de o iesire impreuna sau nici macar un dialog mai detaliat, avand in vedere ca el renunta la comunicare...

    RăspundețiȘtergere
  13. Mai bine ascultati sfatul Dianei ea are harul de la Dnz si ne ajuta... Ar trebui sa ascultati si voi pe viitor daca cumva vi se va intampla ceva... si s-ai multumiti , eu ii multumesc din suflet..

    RăspundețiȘtergere
  14. Ideea din start e gresita!,,eu mor dupa el,,esti mancata,draga,dupa un barbat ,,nu se moare,,CREDE MA!NU MERITA NICI SA TE EXPRIMI ASA!stii de ce?ei simt cand o fem.,,E TOPITA<<dupa ei!nu spun dar o simt!si aici gresim,DARUIREA,bat o vina!daruim prea mult din prea plin si ei ajung sa si bata joc de sentimentele noastre!nu la inceput,dupa o vreme!barbatul sa nu stie niciod.cat de mult ii iubesti,sa fii mai rece,mai rezervata,in declaratii,in atitudine,mai cerebrala.invata sa l stapanesti tu pe el!daca are probl.de comunicare poate fi introvertit si nu l cunosti niciod.cum spune diana,comunica cu el,dar fi rezervata cu detaliile!desi.....

    RăspundețiȘtergere
  15. SI ASTA E UN SFAT BUN ,... DAR CUM AS PUTEA ATUNCI SA REUSESC SA OBTIN MACAR UN DIALOG VO CU EL DACA NU INSIST SA CUM SPUNE DIANA? DACA NU MAINSIST CU EMAILURILE SAU CU MESAJELE SI ASA ESTE RAU PT: CA EL E PREA MANDRU DE EL SI INTROVERTIT ASA CUM SPUI SI TU SI NU M-AR CAUTA ORICE AR FI.. DECI L-AS PIERDE SI ASA... DACA INSIST VA MERGE LA POLITIE MA AMENINTAT DEJA...DECI CARE E MEDODA SI SFATUL ATUNCI?Nici eu nu mai stiu cum sa procedez daca insist dau de necaz , daca nu insist il pierd...hmmm .... ce om...

    RăspundețiȘtergere
  16. Te a amenintat??????e grav atunci!arata ce fel de OM este si intreaba te sincer,merita sa lupti pt,el?inseamna ca nu e interesat absolut deloc,de tine si pt.ca tu insisti,el ameninta!NU MERITA<draga mea,omul asta atentia ta!dar daca tii mortis sa vb,cu el lasa l o perioada si incearca apoi sa mai vb,cu el,desi sfatul meu esteLASA L!nu te merita!

    RăspundețiȘtergere
  17. DIANA VOI DA DE NECAZURI DACA INSIST SA OBTIN UN DIALOG CU BARBATUL RASPECTIV? DEJA I-MI ESTE FRICA SA MAI INSIST SA OBTIN UN DIALOG CU EL PT CA MA AMENINTAT CU AUTORITATILE.
    TU CE SFAT I-MI DAI '?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, nu prea am inteles relatia ta cu barbatul de care vorbesti.
      Daca te jenezi si vrei sa-mi spui in particular povestea ta, scrie-mi pe e-mail-ul www.diane.ro si am sa incerc sa te ajut!

      Ștergere
    2. Mai fetica, cred ca omul ti-a dat de inteles foarte clar ca nu doreste sa aiba de-a face cu tine. Nici macar nu ai stat de vb cu el, iar saracu' apeleaza pana si la autoritati numai sa scape.
      Cred ca ai o problema grava si ar trebui sa cauti ajutor la un cabinet de psihoterapie, nu sa hartuiesti bietul om. Dragoste cu sila nu se face. :)

      Ștergere
  18. exact!dragoste cu sila nu se poate si cred ca fata asta ori e f.tanara,ori are o problema cu dezvoltarea obsesiilor.dar oricum,nu poti sa cersesti asa,iubirea!te intreb,sincer nu ai mandrie?un pic de orgoliu?umbli tu,dupa el innebunita?esti disperata si mi se pare ca exagerezi mult lucrurile.si DA,poti avea probl.cu autoritatile,pt.hartuire!sa hartuiesti tu,un barbat?ce i in capul tau?????demnitate,mandrie,mai,nici chiar asa?

    RăspundețiȘtergere
  19. Ala te ameninta cu autoritatile,te jigneste practic si tuuuuuuuu ce faci????tie frica,dar parca nici n ai renunta!!!ai grija,cu OBSESIILE astea,pt.ca iti garantez ca intr o zi iti vor face f.mari probleme.TREBUIE F>CLAR sa inveti cand sa renunti intr o relatie sau in prerelatie.barbatul e VANATORUL,nu femeia!si in plan sentimental daca tu asa abordezi un barbat.vei suferi.presupun dupa profilul psihologic al tau ca esti genul care sufoca,ia initiative,constrange,apoi,victimizeaza!tu vei suferi,nu barbatii din viata ta,vei vedea!

    RăspundețiȘtergere
  20. AVETI DRAPTATE DAR CE POT FACE EU CAND INIMA NU I-MI DA PACE?Eu am urmat doar sfaturile DIANEI....
    Inseamna ca ea greseste? Eu deja nu mai insist si nu mai vreau sa fac nimic mi-e de ajuns.....de 3 luni si jumatate ma tot chinui sa-l cuceresc... si nimic ...

    RăspundețiȘtergere
  21. in 2 noiembrie anul acesta trebuia sa fiu mireasa..ne am despartit inainte cu o luna de nunta..aveam tot pregatit…clase sociale diferite dar pt mine nu era o problema asta pt k l am iubit…are 2 frati o fata si un biat de vasrta noastra..certurile veneau din cauza lor..mi au invadat intimitatea…niciodata el zicea ca nu am dreptate…din cauza certurilor dese si a plecarii lui instrainate am cunoscut un tip care mi a placut mult…acuma el ma iubeste mult dar dupa despartirea de fostul,eu nu l mai plac pe actualul…deloc….sunt trista dezamgita si suparata…simt ca nu mi va fi bine nicodata…

    RăspundețiȘtergere
  22. BA DA,iti va fi bine,doar ca trebuie sa iei distanta,fata de sexul opus,o perioada!ai sarit din lac in put!niciodata dupa ce inchei o rel.nu intri in alta, repede.stiu ca e balsamul sufletesc pe moment,dupa care,te trezesti ca nu merge nici rel.asta!sa stai singura o perioada in care sa te intrebi exact ce vrei,sa te regasesti pe tine cu toata tristetea ta,amaraciunea din suflet,nu conteaaza,pt.incet,incet te vei linisti,dar sa nu mai iesi cu nimeni si mai ales sa lasi sfaturile pretioase ale ,,PRIETENELOR,,in leg.cu subiectul asta.te vad o fem.inteligenta si vei reusi,sigur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc...sfatul prietenolr nu il, ascult...asa o sa fac...am sa rup relatia asta chiar de azi pt a vedea exact ce doresc...

      Ștergere
  23. PT.anonimul din 18.dec.21;39,diana a avut dreptate,ti a spus si parerea ei si ai vz.ca pana la urma,s a rupt totul,asa cum s a mai scris aici si de alte pers.sa stii,ca nu esti singura care are in suflet un barbat!sa zici merci,ca n ai avut o re l .cu el, sa il iubesti mai tare si sa te lase cu ochii n soare,cand se plictisea,atunci sa vz.SUFERINTA!bine ca a tat a fost si lasa l in urma!dar nu te arunca,acum in alta abordare legata de sexul opus,pt.ca o sa scrii in curand,ca n a mers!sa ai mandrie,orgoliu,sa te respecti,pt.ca atunci niciod.n ai sa mai patesti ce ai patit!

    RăspundețiȘtergere
  24. te felicit!dupa ce vei sta o vreme la distanta de toti,o sa vz.ca singur vine RASPUSUL in mintea ta!d zeu sa te lumineze!si multa intelepciune!

    RăspundețiȘtergere
  25. foarte bun acest blog,pe bune oamenii se mai ajuta intre ei cu sfaturi cu pareri si uneori chiar da rezultate!bravo,diana cu temele venite pt.ca si eu am f.ajutata de parerea unei anonime intr o problema de relatie cu iubitul si s a rezolvat!sa fiti tot asa activi,aici!craciun fericit!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  26. PT>anonimul din 19dec.19;39,esti o fata inteligenta,ma bucur sa vz.situatia asa si d zeu sa te ajute pe viitor,sa te indrume sa faci cum e mai bine pt.tine!CRACIUN FERICIT sa ai,sa aveti toti!

    RăspundețiȘtergere

Un produs Blogger.